Jos 2 gola i dosta
FK Slavija
Re: FK Slavija
1-1
Jos 2 gola i dosta
Jos 2 gola i dosta
1-1 ohoooo 
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 06 avg 2009, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Devil je napisao/la:1:1 Dean Djermanovic 17 minuta.
zar nije šćepanović zabio za 1:1
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
? то ? $? ? & 1-2????
УЕФА & ", ? "...Mirza_Hordas je napisao/la:Devil je napisao/la:1:1 Dean Djermanovic 17 minuta.
I ko se nad'o ale...
Djermanovic je strelac gledam ja utakmicu na satelitskoj.Sova je napisao/la:? то ? $? ? & 1-2????
УЕФА & ", ? "...Mirza_Hordas je napisao/la:Devil je napisao/la:1:1 Dean Djermanovic 17 minuta.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
& " " на $ $ је ".Devil je napisao/la: Djermanovic je strelac gledam ja utakmicu na satelitskoj.
$ на ?, " '?
I ko se nad'o ale...
U Beogradu sam nisam u Istocnom Sarajevu pa ni setelitska nije ista a program je neki slovacki ako mognes uhvatiti.Sova je napisao/la:& " " на $ $ је ".Devil je napisao/la: Djermanovic je strelac gledam ja utakmicu na satelitskoj.
$ на ?, " '?
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 06 avg 2009, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Odlično prvo poluvrijeme za Slaviju, mašAllah. Očigledno je da su imali nesreći i teret da mogu napraviti historijski uspjeh pa su podbacili. Nema veze, odlično izdanje Slavije u Europi, možemo biti ponosni na njih.
Cuj basista dao go kako im bubnjar igraDevil je napisao/la:2:1 za Kosice Basista strelac.![]()
Povredjen pa ne igraomerfcz je napisao/la:Cuj basista dao go kako im bubnjar igraDevil je napisao/la:2:1 za Kosice Basista strelac.![]()
Predstavili ste se u finom svjetlu u evropi
posebno ''sokolovi'' sa svojom ''koreografijom''
A sad adio i ko zna kad cete opet vidit evropu
A sad adio i ko zna kad cete opet vidit evropu
e ti sa takvim nacinom razmisljanja neces vidjeti Evropu nikad...pa makar zivio u Londonu i za Chelsea navijao...

Mario Yepes
Nezivim u Londonu i nenavijam za Chelsea, ali sam gledao evropskih utakmica koliko ti imas dlaka na glavi. Valjda nisi celavPigi13 je napisao/la:e ti sa takvim nacinom razmisljanja neces vidjeti Evropu nikad...pa makar zivio u Londonu i za Chelsea navijao...
Glavu gore golubovi. Nije sramota izgubiti od boljeg.
Papci koji podhebavaju nek se vrate u blato iz kog su ispuzali.
Evo gledam, Zilina izbacila Hajduk, Slovan izbacio Zrinjski, sve slovacki klubovi.
Evo gledam, Zilina izbacila Hajduk, Slovan izbacio Zrinjski, sve slovacki klubovi.
I ko se nad'o ale...
Sokolovi spremite se doloazimo R.D. 07

Hoce li se igrati utakmica protiv Zvijezde za vikend ili li je i ona odgodjena?
Bez politike !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.