NK Široki Brijeg

Škripar 2
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Škripar 2 » 12 jun 2011, 13:02

Telefoni su i dalje užareni na relaciji Dinamo - Lokomotiva. Leonard Mesarić već je postao novi član Lokomotive, a njegovim stopama su trebali krenuti Antun Palić i Andrej Kramarić. No, za razliku od Mesarića, Palić i Kramarić i dalje prigodu žele dočekati u redovima hrvatskog prvaka.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 12 jun 2011, 13:28

jacky09 je napisao/la:Ako je onaj Barišić bio standardan u Širokom, onda Carlos može sigurno biti i kapetan momčadi.
Ono se zove Hercegovačka sposobnost.Tko im je kriv sto su naivni,bilo nam je drago dođite i drugi put,ima jos kandidata(INVALIDA),ako ćemo realno nisu ni ostali u Hajduku nesto bolji,posebno bočni igrači,Šila im moze svima biti tata sto se tice nogometa!!! ;)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 12 jun 2011, 13:33

ŠB.TRN je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Ako je onaj Barišić bio standardan u Širokom, onda Carlos može sigurno biti i kapetan momčadi.
Ono se zove Hercegovačka sposobnost.Tko im je kriv sto su naivni,bilo nam je drago dođite i drugi put,ima jos kandidata(INVALIDA),ako ćemo realno nisu ni ostali u Hajduku nesto bolji,posebno bočni igrači,Šila im moze svima biti tata sto se tice nogometa!!! ;)
J... mi se ko je kome šta uvalio, samo kažem ako je onaj invalid mogao biti standardan, da bi Carlos mogao biti kapetan jer je Terry za onog invalida.
...što je više lome to je volim jače...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 12 jun 2011, 13:47

jacky09 je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:
J... mi se ko je kome šta uvalio, samo kažem ako je onaj invalid mogao biti standardan, da bi Carlos mogao biti kapetan jer je Terry za onog invalida.
Ma dasta,eno Barcelona ga trazi,al skup im malo,samo 45 miliona pripremili za pojačanja.Molim te ne šamaraj bezveze,pa mi onakvih kao Carlos imamo koliko hoćeš,jesu nam nasli koga će poslati.Pa Brekalo je za njega Vidić!!! :)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 12 jun 2011, 14:10

ŠB.TRN je napisao/la: Ma dasta,eno Barcelona ga trazi,al skup im malo,samo 45 miliona pripremili za pojačanja.Molim te ne šamaraj bezveze,pa mi onakvih kao Carlos imamo koliko hoćeš,jesu nam nasli koga će poslati.Pa Brekalo je za njega Vidić!!! :)
Dovoljno sam vidio Barišića koji je došao u Hajduk kao standardani igrač Širokog, odigrao jednu utakmicu i više ga nema ni na mapi. Mogu misliti kakvi su onda ostali. :lol:

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 12 jun 2011, 14:15

Posto si navijač kluba NK Svake Godine Slavimo Drugi Rođendan, kad si tako pametan zasto onda Mamić potpisuje ugovor sa nama na 10 godina, zasto daje za malog Zakarića 400 000 eura.. Nemoj se glupirati..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 12 jun 2011, 14:54

Barney Stinson je napisao/la:Posto si navijač kluba NK Svake Godine Slavimo Drugi Rođendan, kad si tako pametan zasto onda Mamić potpisuje ugovor sa nama na 10 godina, zasto daje za malog Zakarića 400 000 eura.. Nemoj se glupirati..
Zato što je Zakarić talentiran, a ne panj tipa Barišić.
A ovo za ugovor, pa kad spašava sve moguće klubove u Hrvatskoj, daje za razne anonimuse po 300k-400k zašto nebi i to.

Pa naravno da svake godine slavimo drugi rođendan. Prošle 99., ove 100. Koliko vi slavite? 18?

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 12 jun 2011, 14:58

Barney Stinson je napisao/la:Posto si navijač kluba NK Svake Godine Slavimo Drugi Rođendan, kad si tako pametan zasto onda Mamić potpisuje ugovor sa nama na 10 godina, zasto daje za malog Zakarića 400 000 eura.. Nemoj se glupirati..
Nemoj der vrijeđati Dinamo,zna se kad je rođendan i koliko ih ima.NIsam neki navijač,bilo koga malo mi je drazi Dinamo al to su činjenice.Sto se tiče ovog sveznalice,fino ga se okaneš,vidis da samo dođe da provocira.Barisić ne igra jer moraju igrati igrači raznih menadžera,zbog kojih Hajduk i je tu gdje je.Želim im da vječno budu drugi,a Barišić kapetan!!! :D :D
Ne treba nama Dinamo ništa poklanjati ili bilo tko drugi.Mi nikada nismo imali dugove kao oni,koji su samo izbrisani,politički,a Hajduku nisu.Mi smo stabilniji klub i od jednih i od drugih!!! ;) ;)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 12 jun 2011, 14:59

ŠB.TRN je napisao/la:
Nemoj der vrijeđati Dinamo,zna se kad je rođendan i koliko ih ima.NIsam neki navijač,bilo koga malo mi je drazi Dinamo al to su činjenice.Sto se tiče ovog sveznalice,fino ga se okaneš,vidis da samo dođe da provocira.Barisić ne igra jer moraju igrati igrači raznih menadžera,zbog kojih Hajduk i je tu gdje je.Želim im da vječno budu drugi,a Barišić kapetan!!! :D :D
Ne treba nama Dinamo ništa poklanjati ili bilo tko drugi.Mi nikada nismo imali dugove kao oni,koji su samo izbrisani,politički,a Hajduku nisu.Mi smo stabilniji klub i od jednih i od drugih!!! ;) ;)
Dati će čika Zdravko opet para.. stabilni ste u prosječnosti. Lijepo. :lol: :lol:

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 12 jun 2011, 15:06

jacky09 je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:
Dati će čika Zdravko opet para.. stabilni ste u prosječnosti. Lijepo. :lol: :lol:
Ma nek vi niste prosječni,to mi je drago.Koliko trofeja osvojište,i jedni i drugi u Europi,to je za pohvalu,samo tako nastavite,mozda i do proljeća dogurate!!! :D :D :lol:

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 12 jun 2011, 15:18

ŠB.TRN je napisao/la: Ma nek vi niste prosječni,to mi je drago.Koliko trofeja osvojište,i jedni i drugi u Europi,to je za pohvalu,samo tako nastavite,mozda i do proljeća dogurate!!! :D :D :lol:
Prije nego vi do grupne faze nekog euro natjecanja, ili barem 2. pretkola. Ili naslova prvaka. Ili bilo šta.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 12 jun 2011, 15:30

Malo sam se pogresno izrazio.. Znaci NK Jedne Godine Slavimo 60. A Sljedece 100. ne treba nama nitko nista poklanjati.. Ne bi Mamić tu dosao i dao novac da u njemu ne vidi zaradu tako da.. Da se mene pita ne bih nikada dao da se Mamić petlja u klub niti da nam daje svoj prljavi novac.. Mozemo mi preziviti i bez njegovih sigurno ne posteno zarađenih eura.. Zna se tko je i kakav je Mamić.. Uglavnom skrenismo sa teme.. Ja sam misljenja da je Carlos qrac od igrača isto kao i Barišić.. S tim da je Barišić nesto bolji, ako nista od 5 centarsuta 3 ce uci u 16 m, dok ovaj ne bi ni tribinu pogodio.. Ako ce vec slati nekoga na posudbu neka barem nekoga posalje sto nesto vrijedi.. Ne trebaju nam Carlosi, Mesarići i ostali otpad.. Valjda ce i ovi nasi tako postaviti stvari.. Ili ce se prikloniti i lizati Mamićeve noge da dođu do nesto para..
19 - ђ - 11

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 12 jun 2011, 15:45

Barney Stinson je napisao/la:Malo sam se pogresno izrazio.. Znaci NK Jedne Godine Slavimo 60. A Sljedece 100. ne treba nama nitko nista poklanjati.. Ne bi Mamić tu dosao i dao novac da u njemu ne vidi zaradu tako da.. Da se mene pita ne bih nikada dao da se Mamić petlja u klub niti da nam daje svoj prljavi novac.. Mozemo mi preziviti i bez njegovih sigurno ne posteno zarađenih eura.. Zna se tko je i kakav je Mamić.. Uglavnom skrenismo sa teme.. Ja sam misljenja da je Carlos qrac od igrača isto kao i Barišić.. S tim da je Barišić nesto bolji, ako nista od 5 centarsuta 3 ce uci u 16 m, dok ovaj ne bi ni tribinu pogodio.. Ako ce vec slati nekoga na posudbu neka barem nekoga posalje sto nesto vrijedi.. Ne trebaju nam Carlosi, Mesarići i ostali otpad.. Valjda ce i ovi nasi tako postaviti stvari.. Ili ce se prikloniti i lizati Mamićeve noge da dođu do nesto para..
Hhaha kako se vidi da volis Hajduk al to trebas ostaviti iza sebe,kad pises o Širokom.Neka para,to je ugovor između dva kluba,nista vise.On se nama nece niti smije petljati u klub.Pare je zaradio posteno,dok se ne dokaze suprotno.Od igrača nem ne treba nitko ako nije pravo pojačanje.Do sada nismo doveli pojačanje,ovaj iz Sesveta to vjerojatno nije,al ne znam jel on uopće potpisao ugovor.Široki se normalno razvija,i sa svima treba imati dobre odnose i sa Hajdukom i Dinamom ali i ostalim klubovima.Vidim sa Splitom i Cibalijom smo mozda i najbolji.Ako nije pojačanje ne treba ni dolazit,nek igraju ovi nasi juniori. ;)
Fale nam vratar,dva u obrani iako mogu i 3,jedan vezni i jedan napadač!!!Valjda ce od Grgića biti nesto!!!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 12 jun 2011, 15:56

Ni po čemu se ne vidi da volim Hajduk a ne Dinamo.. Sve je onako kako sam napisao, e sad tko je lud da to ne vidi ne mogu mu ja pomoci.. Da ne bi bilo zabune ni u Hajduku nista čišći novac nije.. Tako da u Širokom mi ne trebaju ni Hajduk ni Dinamo.. Možemo mi i bez jednih i drugih a da treba imati normalne odnose i sa jednima i sa drugima to nitko ne osporava.. Ako im se svidi neki igrač fino nek daju lovu i nek ide, a ne ovako da se Mamić uplice i da postajemo filijala Mamićeve prčije..
19 - ђ - 11

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 12 jun 2011, 16:06

Barney Stinson je napisao/la:Ni po čemu se ne vidi da volim Hajduk a ne Dinamo.. Sve je onako kako sam napisao, e sad tko je lud da to ne vidi ne mogu mu ja pomoci.. Da ne bi bilo zabune ni u Hajduku nista čišći novac nije.. Tako da u Širokom mi ne trebaju ni Hajduk ni Dinamo.. Možemo mi i bez jednih i drugih a da treba imati normalne odnose i sa jednima i sa drugima to nitko ne osporava.. Ako im se svidi neki igrač fino nek daju lovu i nek ide, a ne ovako da se Mamić uplice i da postajemo filijala Mamićeve prčije..
Ne vidim kako postajemo filijala,al eto.Ima pravo da prvi kupi igrača iz omladinskog pogona,koje su do sada dobivali džaba i to je to,naravno ako mi na to pristanemo.Nikad nismo niti cemo biti nečija filijala jer mi ne ovisimo ni od Dinama ni od Hajduka.Mene više brine naš igrački fond,gdje neki Baćak koji nigdje nije branio,dobiva priliku prije Tone.Pa sto Baćka ne bi poslali u Gosk a da Tona brani,koji konstantno brani u Gosku 2-3 godine.Ovaj nigdje nije branio,osim sad u Iranu :D .U Posusju bio rezerva!!! ;) I smješan mi je malo odnos prema Glavini,samo tako odje bati igrača,koji je bolji od pola nasih u vezi!!! ;)

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 12 jun 2011, 16:12

ŠB.TRN je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:Ni po čemu se ne vidi da volim Hajduk a ne Dinamo.. Sve je onako kako sam napisao, e sad tko je lud da to ne vidi ne mogu mu ja pomoci.. Da ne bi bilo zabune ni u Hajduku nista čišći novac nije.. Tako da u Širokom mi ne trebaju ni Hajduk ni Dinamo.. Možemo mi i bez jednih i drugih a da treba imati normalne odnose i sa jednima i sa drugima to nitko ne osporava.. Ako im se svidi neki igrač fino nek daju lovu i nek ide, a ne ovako da se Mamić uplice i da postajemo filijala Mamićeve prčije..
Ne vidim kako postajemo filijala,al eto.Ima pravo da prvi kupi igrača iz omladinskog pogona,koje su do sada dobivali džaba i to je to,naravno ako mi na to pristanemo.Nikad nismo niti cemo biti nečija filijala jer mi ne ovisimo ni od Dinama ni od Hajduka.Mene više brine naš igrački fond,gdje neki Baćak koji nigdje nije branio,dobiva priliku prije Tone.Pa sto Baćka ne bi poslali u Gosk a da Tona brani,koji konstantno brani u Gosku 2-3 godine.Ovaj nigdje nije branio,osim sad u Iranu :D .U Posusju bio rezerva!!! ;) I smješan mi je malo odnos prema Glavini,samo tako odje bati igrača,koji je bolji od pola nasih u vezi!!! ;)
Nismo prava filijala ali na neki nacin jesmo..
A to mi nikad nije bilo jasno kako Tona ne moze dobiti priliku, mozda zato sto nema iza sebe nikoga da ga malo progura.. To s Glavinom me baš iznenadilo.. Momak je solidno odigrao ono sto je igrao, i ne vidim razloga da se njega otpusta dok se Maći ostavlja, ne samo on nego jos puno njih.. :roll:
19 - ђ - 11

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 12 jun 2011, 16:14

dzabe se raspravljate, na kraju vam nitko iz Dinama na posudbu doc nece, a i ako dodje to ce bit pocetkom priprema i tad ce se sve znat .. i nemojte dzabe s*at jedni po drugim bez razloga ;) .. rijec je o igracima, o Carlosu za kojeg i ja znam da nije neki igrac, ovaj Barisic, ne znam kakav je, ove godine sam gledao Hajduk samo 2 puta u HNL-u i to protiv Dinama, u prvoj jos nije bio potpisao za Hajduk, a u drugoj il nije igrao il ga nisam zapazio pa necu nista ni rec o njemu .. Sto se tice ostatka igraca Sirokog, gledao sam ih par puta, nema nikog da se istice, igraju kao kolektiv, kad je dosao Baka dozivjeli ste 'uskrsnuce' .. mozda bi vam taj Kramaric dobro dosao, vidite da je Lendric iz Hajduka bio najbolji strijelac lige igravsi za Zrinjski .. i nemojte se puno nadat tim posudbama, Dinamo moze poslat igrace u Zapresic, Lokomotivu, Radnik S. i sigurno da bi igraci radije igrali u tim klubovima nego u Sirokom jer su kod kuce ;)

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 12 jun 2011, 16:23

Pa jbga prijatelju forum i sluzi za to da se iznose svoja misljenja.. Netko ce se sloziti netko nece.. ;)
19 - ђ - 11

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 12 jun 2011, 16:25

znam ja za sta sluzi, to nemam nista protiv, al mi je glupo sto se ljudi svadjaju, zasto nebi raspravljali na neki fin nacin .. mislim da nisu uredu te provokacije na racun Barisica i na racun Dinama i rodjendana ;)

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 12 jun 2011, 16:51

Aje ti purgeru fino,odi do Mamića nek ti daruje šal i kapu,kupi kokice,pa nek ti izvadi svoju veliku k.itu da mu je pocuclaš,plaćeni navijač...idi bolan prati onu ZNL(Zagrebačku nogometnu ligu),imaš sportnet,index i tamo s.eri koliko oćeš,okani se nas ...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Bejker, Cwirek, Google [Bot], Ledara i 29 gostiju.