Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Ako zelis da budes shvacen ozbiljno promijeni barem avatar a i nick ti je veoma simptomatican .AlenHalilovic je napisao/la:I ja smatram da su bijela trebali ostat domace a plave gostujuce. Neznam zasto su to uopce mjenjali.
Gdje se moze kupiti ova ljepota od dresa?fixator je napisao/la:evo sa BEGanove teme majica:
Dobre je da su zamjenili. Zato jer plavi izgleda jos i nekako. Dok je bijeli nikakav.AlenHalilovic je napisao/la:I ja smatram da su bijela trebali ostat domace a plave gostujuce, mi smo jedina repka koji mjenjamo tradicijlalni kontinuitet Neznam zasto su to uopce mjenjali.
- Consigliere
- Kontakt:
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Jeli to mi nikad nismo igrali na domacem terenu u plavim dresovimaConsigliere je napisao/la:Nasa originalna domaca kombinacija je bijeli dres, plavi sorc, bijele stucne... Kako se to poremetilo i pocele ove jednobojne verzije, potpuno mi je svejedno u kojoj igramo. Sto se tice novih dresova plavi mi je puno bolji i vise bi volio da njega forsiramo.
- Consigliere
- Kontakt:
Gdje to pise?Rustem je napisao/la:Jeli to mi nikad nismo igrali na domacem terenu u plavim dresovimaConsigliere je napisao/la:Nasa originalna domaca kombinacija je bijeli dres, plavi sorc, bijele stucne... Kako se to poremetilo i pocele ove jednobojne verzije, potpuno mi je svejedno u kojoj igramo. Sto se tice novih dresova plavi mi je puno bolji i vise bi volio da njega forsiramo.
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Consigliere
- Kontakt:

9, 10 i ova bez dresa do jajaConsigliere je napisao/la:Da se u stilu oprostimo sa Legeom![]()
Pa pitam te jeli to mi nikad nismo igrali u plavim dresovima na domacem terenuConsigliere je napisao/la:Gdje to pise?Rustem je napisao/la:Jeli to mi nikad nismo igrali na domacem terenu u plavim dresovimaConsigliere je napisao/la:Nasa originalna domaca kombinacija je bijeli dres, plavi sorc, bijele stucne... Kako se to poremetilo i pocele ove jednobojne verzije, potpuno mi je svejedno u kojoj igramo. Sto se tice novih dresova plavi mi je puno bolji i vise bi volio da njega forsiramo.
I pozdrav za dijasporu
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Consigliere
- Kontakt:
Pa pitam te jeli to mi nikad nismo igrali u plavim dresovima na domacem terenu
Ja se ne mogu sjetiti, a ako i jesmo vrlo, vrlo rijetko... To je postala praksa tek od kada je ovaj jednobojni fazon
Cartman je napisao/la:Jesu li ove gore iz Amerike? Mora se priznat da su Bosanske iz Amerike iz nekog razloga nivo iznad ostalih. Ne znam zasto.
Kako to mislis
Trenutno korisnika/ca: Alucard, bavarian_bk, Bordo10, BordoArmy88, Bosanac90, Cautinho, CHR, COYGBiH, darker10, enobarca, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, HariTz, Hrammm1921, J1897, jasmin10, jurisicduska, JuventinoVero, kakarut, karajlo, Lecler, legendarnadruga, ljevak, marlostanf1eld, MostarNeretva, Muumii, NisamIsmirMirvic, PointBlank, Proximic, RaZuti, ristagrad, s4mke, SanaBosna, Scholl, Shategabri, soccerfan, TETRAPAK, THEC, travuljasSs, Venom, zastitaIdentiteta, zikerrz21 i 285 gostiju.