AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Joj ovog De Scigla, slomi nogu yebem ti sve uhljupsko, još kapiten. Pa sad bi ja ovaj laptop kroz prozor bacio na šta je Milan spao i ko mu je kapiten 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Morali smo uvaliti gol iz onih prilika na pocetku, sve bi onda islo lakse. Sad se pati do kraja da stvoris priliku, nadam se opet pozitivnom ishodu.
- LegendKiller
- Kontakt:
Šta ste više navalili na De Sciglia, danas sasvim solidno odrađuje posao u defenzivi, prema naprijed očajan ali na to smo navikli. Međutim pretjerujte sa pljuvanjem po njemu.
Danas imamo ponovo problem u sredini, gdje Bertolaci ne može pasa prema naprijed uputiti. Baloteli ne vidljiv i apsolutno beskoristan na terenu, treba ga vaditi iz igre, igrač manje na terenu!
Danas imamo ponovo problem u sredini, gdje Bertolaci ne može pasa prema naprijed uputiti. Baloteli ne vidljiv i apsolutno beskoristan na terenu, treba ga vaditi iz igre, igrač manje na terenu!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ajmo po preokret gazi samo, forza Milan!
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Nikad losiji vezni red, onda mulac od trenera nikako da skonta da ne mogu Alex i Zapata igrati zajedno ljudi su magnet za kikseve... slabo jako slabo ovo izgleda
- _forzamilan_
- Kontakt:
Dzonom na Bertolaccija pa u nastavku zabi gol pa hajte svi u pm debili.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Nema sta ako nije svirao faul igraj koji k imas stajti i traziti faul ccc ali kakvog mi imamo čobana za trenera, pa to je strašno, ljuti se na faul sto je bio,a ne ljuti se na to sto ih ljudi demolirali cccc_forzamilan_ je napisao/la:Dzonom na Bertolaccija pa u nastavku zabi gol pa hajte svi u pm debili.
- LegendKiller
- Kontakt:
Arivederci liga prvaka!
Ovo je stvrno loše bilo danas, pogotovo u ofanzivi gdje nismo napravili apsolutno ništa nakon njihovog prvog gola. I Miha je zeznuo stvar sa ovim nepotrebnim rotiranjem igrača, Rom je morao igrati, Baloteli je morao ostati na klupi. odnosno na tribinama!
Ovo je stvrno loše bilo danas, pogotovo u ofanzivi gdje nismo napravili apsolutno ništa nakon njihovog prvog gola. I Miha je zeznuo stvar sa ovim nepotrebnim rotiranjem igrača, Rom je morao igrati, Baloteli je morao ostati na klupi. odnosno na tribinama!
- muha milanez
- Kontakt:
Nema koga uvest sto je najgore, moralo se ovo desit kad-tad, manjak kvalitetnog kadra mora doc do izražaja. To je slučaj danas. Šteta, ali ionako je Roma mnogo bolja tako da treba pokušati izborit EL ako ništa drugo.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
O jbm ti bertolaci majku, pa igrac 4 metra od tebe i ne mozes mu dodati tacan pas
- muha milanez
- Kontakt:
Još jedan ublehas kojem ćemo jedva dočekat kraj u Milanu.UrbyEmanuelson je napisao/la:O jbm ti bertolaci majku, pa igrac 4 metra od tebe i ne mozes mu dodati tacan pas
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Toliko sam razočaran da ne mogu ni komentarisati ovo današnje izdanje.
Ali i mene naljuti onaj nedosuđeni prekršaj .
Pa koliko samo štete su nam sudije nanijele ove sezone.
Ali i mene naljuti onaj nedosuđeni prekršaj .
Pa koliko samo štete su nam sudije nanijele ove sezone.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Isto koza na terenu ovaj Bertolacci, kako mi je samo mrzak majko mila. i ovo gov*o placeno 20 M. e moji idioti za koga vi dajete pare.
Sad bi oni meni svi odreda na trening pa do 12 veceras, ne bi mi stali dok krv ne propisaju tetke im se nayebem
Sad bi oni meni svi odreda na trening pa do 12 veceras, ne bi mi stali dok krv ne propisaju tetke im se nayebem
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Jbg prekinuse nam niz od 12 tekmi bez poraza, a moralo je i to doci osim prvih 10 min ostalo nas nigdje nije bilo jednostavno nam ovaj protivnik ne lezi **** ga.
Nista idemo dalje treba sacuvati ako nista barem ovo 6-to mjesto do kraja, iako ima jos 30 bodova u igri def smo sad otpali iz trke za LP sto realno ove sezone se nismo ni nadali, opet ova ekipa je usla finale kupa sto je msm nase prvo finale nakon 2007 godine.
Nista idemo dalje treba sacuvati ako nista barem ovo 6-to mjesto do kraja, iako ima jos 30 bodova u igri def smo sad otpali iz trke za LP sto realno ove sezone se nismo ni nadali, opet ova ekipa je usla finale kupa sto je msm nase prvo finale nakon 2007 godine.
Koje mi placipicke imamo u ekipi. Volio bih naci podatak ima li milan boda osvojenog ove sezone kad prvi primi go. Koje strahove imaju kad prime go, znaci za njih je utakmica odmah zavrsena. Sasuolo zasluzuje evropu umjesto nas. Ljudi da su imali jos jednog igraca manje komotno bi bilo. Ja ne znam sta im je u glavama...
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Re: RE: Re: RE: Re: AC Milan
Eh eto mi ne znamo kakvo je stanje u klubu dok nam ti ne kazes. Sta si ti ocekivao da cemo dobit sve tekme do kraja? Prvi poraz nakon 12 tekmi i odmah smo jadni.IlProfessore je napisao/la:Ne kontam momak koji je tvoj problem i čemu instant loženje? Svoje frustracije ispucaj negdje drugo a ne omalovažavanjem forumaša koji ima mišljenje sa kojim se ne slažeš.muxa je napisao/la:Ne moze bit jadniji od tebeIlProfessore je napisao/la:Trpa Sassuolo redovno ovaj jadni Milan...
Sent from my NX512J using Tapatalk
I da, navijam za Milan vjerovatno nekada od 2004/05 godine kada sam bio mali dječak i kada je bio strah i trepet za protivničke odbrane širom evrope. A ako si ti zadovoljan današnjim stanjem u klubu, rukovodstvu i politici koju vodi pedofil sa ćelavim onda i nisi za zdravu raspravu i diskusiju. Možda je tebi svejedno ali mi postaje muka gledati Milan koji ne uspijeva i vjerovatno još dugo neće uspijeti igrati LP i pružati igre onakve kakve treba klub Milanovog renomea... i da, ovaj današnji Milan je ni manje, ni više, nego jadan i ide u prosjek italijanskog fudbala te će doživjeti sudbinu Liverpoola i dr. velikana koji odoše u povijest.
Sto se tice utakmice, mi nismo imali sredine terenu. Na Bertollacija smo vec navikli da ne zna, al problem nastane kad i njegov partner u vezi ima los dan, a Kuco je bas imao los dan. I nikad mi nece biti jasno zasto Rom nije poceo tekmu.
Sent from my NX512J using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Nista jbg, valja se zadovoljiti sad sa LE, a kako je bilo prosli sezona i to ne djeluje lose.
barem nam je ona 99,99% osigurana
barem nam je ona 99,99% osigurana
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
celikmilan
- Kontakt:
Šta reći o Bertolacciju. Šteta što ga onaj nije jače udario pa da nikad više ne prohoda. Za šta on prima pare i za koga su oni dali 20 miliona je nevjerovatno. Kao što Urby kaže ne može i ne zna dodati loptu suigraču udaljenom 4 metra u dobroj poziciji za centaršut. Najjača je ona scena na kraju kad je došao na centar, ispred njega na 20 metara nema nikog a on čeka da ga protivnik blokira i uzme mu loptu. I još se ljuti na suigrače. Previše smo pričali o njemu, nije dostojan našeg vremena. Nadam se samo da su progledali i da će ga na ljeto otjerati što dalje od nas ili makar u Inter da njih upropaštava.
Kako njima ovaj Sassuolo ne odgovara nije normalno. Nakon onog početka i dosta prilika i odbrana golmana stali su a poslije gola su se totalno pogubili. Još imaš igrača više 20 minuta i ništa ne možeš uraditi osim spašavati svoj gol. U ovoj ekipi najviše fali igrač koji igra u sredini ispred odbrane i koji će da pravi napade i poveže sredinu i napad. Mi takvog igrača nemamo. To nije ni Montolivo koji više služi za zaustavljanje protivnika u čemu je čak i najbolji u ligi. Zato nam napade i vodi Bertollaci ili stoperi ili Bonaventura koji je bio primoran da se stalno vraća nazad i nešto pokušava a domaćini iskorištavaju činjenicu da mu je sudija dao karton u nekoj 30-oj sekundi i konstantno ga udaraju a ovaj im to dopušta.
Sad ništa drugo nego zaboraviti ovaj dan i do kraja sezone pokušati spasiti što se spasiti može i uz više zalaganja i više znanja osvojiti taj kup i onda dogodine otjerati ostatak ovih uhljupa i napraviti bolju ekipu a za to ima potencijala.
Kako njima ovaj Sassuolo ne odgovara nije normalno. Nakon onog početka i dosta prilika i odbrana golmana stali su a poslije gola su se totalno pogubili. Još imaš igrača više 20 minuta i ništa ne možeš uraditi osim spašavati svoj gol. U ovoj ekipi najviše fali igrač koji igra u sredini ispred odbrane i koji će da pravi napade i poveže sredinu i napad. Mi takvog igrača nemamo. To nije ni Montolivo koji više služi za zaustavljanje protivnika u čemu je čak i najbolji u ligi. Zato nam napade i vodi Bertollaci ili stoperi ili Bonaventura koji je bio primoran da se stalno vraća nazad i nešto pokušava a domaćini iskorištavaju činjenicu da mu je sudija dao karton u nekoj 30-oj sekundi i konstantno ga udaraju a ovaj im to dopušta.
Sad ništa drugo nego zaboraviti ovaj dan i do kraja sezone pokušati spasiti što se spasiti može i uz više zalaganja i više znanja osvojiti taj kup i onda dogodine otjerati ostatak ovih uhljupa i napraviti bolju ekipu a za to ima potencijala.
Nije neocekivano, jbg takva smo ekipa. Osciliramo od utakmice do utakmice.
Ekipa je psihicki slaba, nadam se da im ovo nece srusiti samopouzdanje.
Ekipa je psihicki slaba, nadam se da im ovo nece srusiti samopouzdanje.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.