Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Delpa10
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Delpa10 » 05 jun 2013, 15:24

10DelPiero je napisao/la:
Pogba je napisao/la:Ne bih imao nista protiv Affelaya, kada je zdrav rijec je o izvrsnom igracu, a igra na oba krila, pojacanje bi bio iz sjene, a za male pare.
Prinova, daleko od bilo kakvog pojacanja, Rooney bi bio pojacanje a ovaj moze samo solidan back up da bude protiv kojeg ne bih imao nista ako bi iznosio 5-10 mil.. Sto se mene tice ekipa i ovako izgleda odlicno sa Llorenteom u vrhu koji je definitivno stepenica vise u odnosu na trenutne. Ne bih imao nista protiv da se ti novci uloze u dodatno ucvrscivanje klupe ali pod uslovom da se radi o kvalitetnim igracima koji se kasnije mogu uvoditi u tim tipa Ogbonna, pa krilo umjesto Asamoaha pa zasto ne i Belfodila umjesto Matrija.

Ne znam za vas ali vec vidim izgradenu ekipu kojoj nisu potrebna tolika ulaganju u prvi tim jer sam siguran da ce i Vucinic a i Giovinico dodi vise do izrazaja pored Llorentea.
Ma uz ostanak glavnih igraca,kao sto ce i biti,mi imamo odlicnu ekipu,bez lazne skromnosti :mrgreen:
Al svakako da u ovom prelaznom roku je prioritet za pare koje imamo dovesti provjerenog igraca,pa platiti 20-25 mil. i riskirati malo vise. Puno draze bi mi bilo da ne kupimo nikoga,nego opet 4-5 polovnjaka.

Bolje da ostanu Q ili Matri ako ce na njihovo mjesto doci jos jedan Anelka ili mocni Bendtner. Jos ne mogu da vjerujem da ce on moci svojoj djeci pricati,eh kad sam ja osvojio Seriu A sa Juventusom... :lol:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

STORIA DI UN GRANDE AMORE!

Pogba

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 05 jun 2013, 15:50

Samo ne ljudska gnjida i dedica Tevez. :(

Sky ne javlja pa je to dobro.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 jun 2013, 15:57

Za Teveza je cista laž sigurno nece dobiti ni trecinu plate koju bi trazio tako da sam miran kad je u pitanju povezivanje Juventusa i ove gnjide :lol: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 05 jun 2013, 16:08

Italijanski mediji tvrde kako je Juventus dogovorio transfer Argentinca Carlosa Teveza iz Manchester Citya.

Mediaset je objavio informaciju kako je napadač Manchester Citya na korak do finaliziranja dolaska u Torino.

Navodno je Tevez već dao svoj pristanak na dolazak u Staru damu, a tvrdi se kako će i zvanična potvrda transfera stići vrlo brzo.

Mediaset saznaje da je Argentinac tražio osam miliona eura po sezoni, uz eventualni bonus od dva miliona za osvajanje Lige prvaka.

“Činjenica je da je, u svakom slučaju, Tevez rekao ‘da’… Štaviše, izvršni direktor Juventusa Giuseppe Marotta neće morati ni da putuje u Englesku na završnu fazu pregovora, već će posao biti završen razmjenom faksova”, otkrivaju mediji na Apeninima.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 05 jun 2013, 16:12

Mediaset? Pa oni su objavili i da je sve bilo gotovo s Joveticem :D To se Berlu prihvatio novinarstva malo haman :D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Delpa10
Kontakt:

Post Postao/la Delpa10 » 05 jun 2013, 16:13

8 mil. ? :roll:

Tevez je dobar napadac,al ni pod razno.

STORIA DI UN GRANDE AMORE!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 05 jun 2013, 16:59

Higuainov brat rekao da ce doci najvjerovatnije u Juve, potvrdio sastanak u nedelju
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 jun 2013, 17:03

Carli je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:pa jadan koliko ja vidim mi svi govorimo da NE TREBA dati 30 miliona za Jovetica ili 25 za Higuaina, jer ne vrijede toliko.
Prica se o tome kako Marota ne zna dovesti pravog igraca za realnu cifru( da ce i ako dovede bilo kojeg od njih 2 PREPLATITI IH)...prica se o losoj finansijskoj situaciji ( kad sam ja pricao da nije bas tako sjajno kako Marota medi napadalo me se, a vidi jbt sad vama to "izgovor"), a dovodili su se igraci tipa Kvaljarele za 15 mil, Matrija za 18, Melo, Krasic itd itd koji su doprinijeli takvoj situaciji...stalno uporedjujete sa Sekom i proslom upravom, a ne vidite da se i danas radi na slican ( ne mogu reci isto), gomila se kvantitet.
Titule se osvajaju jer je liga u qrcu ,tenema i nece imat predstavnika u zavrsnici velikih takmicenja jos par sezone. Ironije radi ako ovako nastavimo to ce biti opet Milan ako mu djeca sazriju na pravi nacin.
Kupovina Jovetića i Higuaina ne bi značajno podigla kvalitet tima a obojica ni približno ne vrijede za cifre koje se spominju.Već si nabrojao igrače koji su plaćeni poprilično a nisu pokazali maltene ništa i Juventus ne treba raditi opet istu grešku.

Kao što si i sam rekao ako klub već ima 30-50 mil na raspologanju onda dovesti igrača koji pravi razliku.
Imamo 30 milki valjda, i koga bi ti doveo? Ne možeš mu dat' više od 5M godišnje!?
Znam koga ne bi a to su ova dvojica.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 05 jun 2013, 17:17

jasko_juve je napisao/la:Italijanski mediji tvrde kako je Juventus dogovorio transfer Argentinca Carlosa Teveza iz Manchester Citya.

Mediaset je objavio informaciju kako je napadač Manchester Citya na korak do finaliziranja dolaska u Torino.

Navodno je Tevez već dao svoj pristanak na dolazak u Staru damu, a tvrdi se kako će i zvanična potvrda transfera stići vrlo brzo.

Mediaset saznaje da je Argentinac tražio osam miliona eura po sezoni, uz eventualni bonus od dva miliona za osvajanje Lige prvaka.

“Činjenica je da je, u svakom slučaju, Tevez rekao ‘da’… Štaviše, izvršni direktor Juventusa Giuseppe Marotta neće morati ni da putuje u Englesku na završnu fazu pregovora, već će posao biti završen razmjenom faksova”, otkrivaju mediji na Apeninima.
shinterovski medij, nikad nisu imali dobre informacije a vjecito prcaju navijace Juventusa, recimo ko prosle sedmice da je dogovoreno sa Jovetićem, to je smeće od medija.

p.s. citam da ce u nedjeljnoj utakmici Real-Juve izmedju nekih legendi dva kluba na strani legendi Juventusa igrat Hasan, heheh joj legende, uvijek mi je bio legenda iako nije legenda :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 05 jun 2013, 17:26

Berlusconijeva tvorevina. Čovjek osnovao Mediaset.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 05 jun 2013, 17:36

EnzoFerrari je napisao/la:
shinterovski medij, nikad nisu imali dobre informacije a vjecito prcaju navijace Juventusa, recimo ko prosle sedmice da je dogovoreno sa Jovetićem, to je smeće od medija.
ma bravo kolumbo :!: :roll:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 05 jun 2013, 17:43

Pred sezonu 2011/2013 novine su objavljivale da nam je budzet oko 40 mil. € za transfere na ljeto, a potrosili smo nesto vise od 80 mil.€ (uz prodaju igraca). Pred prethodnu sezonu, objavili su u mart/april da nam je budzet oko 50 mil. €, a potrosili smo oko 83 mil. €.

Uz sve ove cifre, u dobrom dijelu smo sanirali minus i ove sezone aBd cemo da ga dovedemo do 0.

Zasto mislite da ovo ljeto necemo potrositi preko 50-60 mil. kao i prethodne dvije, ako uzmemo u obzir da je finansijska situacija sve bolja? Mozda necemo sad u junu sve potrositi, ali sad kad krene prodaja nekih polovnjaka, onda ce cifra jos porasti i za ocekivati je da cemo na nekog potrositi 20-25 mil. €.

A najbolje bi bilo pronaci nekog u Njemackoj gdje se jeftino mogu uzeti igraci, sto pokazuje Vidal (10 mil.€). Liga im je sve bolja i bolja, samim tim imaju sve vise kvalitetnih a jeftinih igraca.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 05 jun 2013, 17:45

adointer je napisao/la:
EnzoFerrari je napisao/la:
ma bravo kolumbo :!: :roll:
pratim to smeće odavno, pozdrav od Kolumba, ko te jbe, dosadan si ko proljev.

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 05 jun 2013, 17:55

L'Avvocato je napisao/la:Berlusconijeva tvorevina. Čovjek osnovao Mediaset.
Prati malo duze pa ce ti bit jasno, ako je neko osnovao medij ne mora znacit da i novinari striktno pisu za njeg.RAI je drzavna televizija pa sam na RAI sport od novinara shinterista gledao razne pljuvacine po Juventusu i ostalima, bitno je koji novinar uredjuje i sta i kako u doticnom danu i prilogu, iako vlasnik moze da uredjuje na sportmedia krsu ne rjetko imas takve pljuvacine po Juventusu a lizanje po interu a sve u zavisnosti od novinara i njegove "orjentacije" a naravno ne radi jedan novinar na toj televiziji odnosno servisu.
Imas na vecchiji signori citavu temu u stilu mama svih anti-juve medija i tako se postavljaju pljuvacine redovno i smije narod. :D

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 05 jun 2013, 17:56

Kakav ba mediaset, ko još tome vjeruje? :lol:

Gazzetta i Sky su najtačniji, a ovo ostalo hala obična. :D

JuveArena među najboljim stadionima na svijetu.

http://www.bbc.co.uk/news/magazine-22110898" onclick="window.open(this.href);return false;

caseres je napisao/la:Pred sezonu 2011/2013 novine su objavljivale da nam je budzet oko 40 mil. € za transfere na ljeto, a potrosili smo nesto vise od 80 mil.€ (uz prodaju igraca). Pred prethodnu sezonu, objavili su u mart/april da nam je budzet oko 50 mil. €, a potrosili smo oko 83 mil. €.

Uz sve ove cifre, u dobrom dijelu smo sanirali minus i ove sezone aBd cemo da ga dovedemo do 0.

Zasto mislite da ovo ljeto necemo potrositi preko 50-60 mil. kao i prethodne dvije, ako uzmemo u obzir da je finansijska situacija sve bolja? Mozda necemo sad u junu sve potrositi, ali sad kad krene prodaja nekih polovnjaka, onda ce cifra jos porasti i za ocekivati je da cemo na nekog potrositi 20-25 mil. €.

A najbolje bi bilo pronaci nekog u Njemackoj gdje se jeftino mogu uzeti igraci, sto pokazuje Vidal (10 mil.€). Liga im je sve bolja i bolja, samim tim imaju sve vise kvalitetnih a jeftinih igraca.
Potrošili su onoliko koliko su i planirali, dakle oko 40 i 50 miliona. Juventus uvijek transfere isplaćuje na rate kroz par sezona, nikada ne plati odjednom, ustvari i većina klubova danas tako radi.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

Dominacija je neminovnost!

Pogba

Post Postao/la Pogba » 05 jun 2013, 18:23

Kao što sinoć napisah, u nedjelju na Bernabeu humanitarni meč Reala i Juventusa.

Igrat će:

Real Madrid: Buyo, Illgner, Contreras, Chendo, Rojas, Roberto Carlos, Gordillo, Hierro, Pavón, Sabido, Cannavaro, Zidane, Helguera, Redondo, Iván Pérez, Butragueño, Alfonso, Dani, Morientes, Figo, Amavisca, Karembeu, Velasco, Fernando Sanz.

Juventus: Tacconi, Ferrera, Birindelli, Montero, Torricelli, Tudor, Davids, Nedved, Ravanelli, Jugovic, Kovacevic, Mirkovic, Cannavaro, Giannichedda, Porrini, Salihamidzic, Massimo Mauro i Nicola Amoruso.

Cannavaro će igrati po poluvrijeme za obje ekipe, nadam se da će i Zizou.

SportKlub prenosi od 19:00h.

8-)
slika
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 05 jun 2013, 18:52

Ako je istina ovo za Teveza onda se samo nadati da će Monaco poslati neku 'ludu' ponudu i odvesti ga!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 05 jun 2013, 19:07

Na stranu što je plaćenik, plaćenik je i Ibrahimović, Tevez bi pravio djecu u tandemu sa Llorenteom.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 jun 2013, 19:43

IlCapitano je napisao/la:Na stranu što je plaćenik, plaćenik je i Ibrahimović, Tevez bi pravio djecu u tandemu sa Llorenteom.
O kakvom tandemu ti pricas ?? pa zar je Tevez igrao u tandemu ikad u zivotu :roll: :roll: :lol: :lol: kakav crni tandem neka dovedu Higuaina i da ovu drugu gnjidu argentinsku vise ne gledam po novinama da se povezuje sa Juventusom...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 05 jun 2013, 19:53

IlCapitano je napisao/la:Na stranu što je plaćenik, plaćenik je i Ibrahimović, Tevez bi pravio djecu u tandemu sa Llorenteom.
Tevez je igrač koji već 3 godine govori kako se zasitio fudbala, a pogotovo evropskog. Zašto dovoditi igrača koji će igrati preko qurca, koji nikako nije timski igrač i koji jedva čeka da se vrati u Južnu Ameriku (i sam je to nekoliko puta izjavio), a svi znamo kakvi igrači idu nazad u JA.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []