Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Hegemonista
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Hegemonista » 03 avg 2013, 14:07

M4kaveli je napisao/la:Bilo je price da bi CR mogao igrati blize golu, tj. u vrhu napada.
Najvece pojacanje su dobili u Iscu bilo da Bejl dodje ili ne. Taj mali je genijalac kakvog Real nije imao dugo vremena.
Jedino mi je krivo sto su njega potpisali. :mrgreen:
I da, Reus bi bio vece pojacanje od velsanina .. na svu srecu tu je Perez.
Mislim da je CR opasniji po krilu zbog viška prostora.
Isco je potencijalni nasljednik Inieste.
Mene ne bi čudilo da Pero dovede još jednu špicu? Otišao Higuain, ostali na Benzemi i mladom Morati.
Saučešće svim nevinim žrtvama Barcine hegemonije

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 03 avg 2013, 14:09

Hegemonista je napisao/la:Pravo da vam kažem, ja sam se više bojao mogućnosti da Cavani potpiše za Madrid nego Bale. Hoće li Carlo sad igrati s dva krila ala Bayern s Robbery-om ili će Ronaldo biti pomaknut prema sredini a Bale na krilo?
Rotacije, bit ce svega, zavisno od forme, povreda i jos dosta toga... Ozil, Isco i Benzema ce imat smanjen broj minuta zbog ove dvojice manijaka.

Makaveli kao i obicno. Nesto slicno Xaviju, nikada nije pogledao 90 minuta utakmice u kojoj Bale igra. Mislim, tesko je zakljuciti sta bi ga drugo nagnalo na ovakve katastrofalne prosudbe.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 03 avg 2013, 14:09

Glupost dakako.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 03 avg 2013, 14:11

Sad bez zajebancije, je li se neko pitao kako ćemo mi izaći na kraj sa ovim "trenerom"... Nekako mi više liči na bosanskog političara nego li na trenera, gurajući nekakvu svoju rodbinu i sinove u klub.

Lik je, koliko, nekih 15-16 godina trenirao u Ligama petice i osvojio 3 **** domaća prvenstva, prokockao je 3:0 u finalu Lige prvaka, jednim Juventusom kao aktuelnim prvakom Italije i viceprvakom Evrope (iako je klub preuzeo na polusezoni) nije uspio uvući među prvih 5 ekipa u Serie A pa se mučio Barijem i sličnim ekipama...

Daleko od toga da ga omalovažavam, dobar je trener, ali ne mislim da je dobar za Reala. Kako će on ovo uklopiti, to je jedno veliko pitanje, pogotovo ako dođe Bejl.

Ali, hajmo vjerovati šta kaže Arrigo Sacchi, Ancelotti se može nositi sa svakim problemom i svakim izazovom, što bogme nije pokazivao u domaćim prvenstvima, jer ne mogu vjerovati da se tim bazirao samo na osvajanje **** decime. Na male stvari se izgleda puca.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 avg 2013, 14:42

On ce vam sigurno biti korisniji od vase proslogodisnje zakletve.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 03 avg 2013, 15:07

gledaj kulesa al se prosipaju i pokusavaju tjesiti na temi real madrida, eto bale me vrijedi, nije dobar, nece se uklopiti, nije isplativ, neymar jeste sve to, kulesi kulesi, kante, rerne i felgice lupaju i buncaju konstantno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 03 avg 2013, 15:10

Kopači, berači pamuka...
2012/2013

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 avg 2013, 15:11

LenBias je napisao/la:gledaj kulesa al se prosipaju i pokusavaju tjesiti na temi real madrida, eto bale me vrijedi, nije dobar, nece se uklopiti, nije isplativ, neymar jeste sve to, kulesi kulesi, kante, rerne i felgice lupaju i buncaju konstantno
usra.i se al' od titula. Ko sto Mudridista kaze beraci (titula)
ljudi pisu jer je ovo forum, dosadno a ubi vrucina napolju.+ 40
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 avg 2013, 15:26

Vidim da su neki počeli sumnjati u fudbalskog doktora na klupi Reala , tužno i neozbiljno ... :roll:
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 avg 2013, 16:34

Što Bale još uvijek nije oficijelno?Šta čekaju?

Biću razočaran ako ga platimo manje od 0.1 milijarde.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 03 avg 2013, 16:39

RealMoudrid je napisao/la:Sad bez zajebancije, je li se neko pitao kako ćemo mi izaći na kraj sa ovim "trenerom"... Nekako mi više liči na bosanskog političara nego li na trenera, gurajući nekakvu svoju rodbinu i sinove u klub.

Lik je, koliko, nekih 15-16 godina trenirao u Ligama petice i osvojio 3 **** domaća prvenstva, prokockao je 3:0 u finalu Lige prvaka, jednim Juventusom kao aktuelnim prvakom Italije i viceprvakom Evrope (iako je klub preuzeo na polusezoni) nije uspio uvući među prvih 5 ekipa u Serie A pa se mučio Barijem i sličnim ekipama...

Daleko od toga da ga omalovažavam, dobar je trener, ali ne mislim da je dobar za Reala. Kako će on ovo uklopiti, to je jedno veliko pitanje, pogotovo ako dođe Bejl.

Ali, hajmo vjerovati šta kaže Arrigo Sacchi, Ancelotti se može nositi sa svakim problemom i svakim izazovom, što bogme nije pokazivao u domaćim prvenstvima, jer ne mogu vjerovati da se tim bazirao samo na osvajanje **** decime. Na male stvari se izgleda puca.
Pa eto bio je tvoj dragi Mourinho pa sta je bilo ? Osvojio sve s Realom? :roll:

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 03 avg 2013, 16:41

RealMoudrid je napisao/la:Sad bez zajebancije, je li se neko pitao kako ćemo mi izaći na kraj sa ovim "trenerom"... Nekako mi više liči na bosanskog političara nego li na trenera, gurajući nekakvu svoju rodbinu i sinove u klub.

:lol:

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 03 avg 2013, 16:43

MElloo je napisao/la: Pa eto bio je tvoj dragi Mourinho pa sta je bilo ? Osvojio sve s Realom? :roll:
Teško je napraviti ekipu u kojoj je jedan kikser kapiten, čovjek koji dijeli svlačionicu, iznosi informacije koje ne bi trebao i koji podržava neke divljake a la Pepe kojeg je Varane svojom vrhunskom i svjetskom igrom izbacio iz prve postave.

Mediji, kapiteni, navijači protiv trenera. Okruženje u kojem ni pet Mourinha ne bi ostvarilo bolji uspjeh od ovog.
2012/2013

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 avg 2013, 16:45

RealMoudrid je napisao/la:
MElloo je napisao/la: Pa eto bio je tvoj dragi Mourinho pa sta je bilo ? Osvojio sve s Realom? :roll:
Teško je napraviti ekipu u kojoj je jedan kikser kapiten, čovjek koji dijeli svlačionicu, iznosi informacije koje ne bi trebao i koji podržava neke divljake a la Pepe kojeg je Varane svojom vrhunskom i svjetskom igrom izbacio iz prve postave.

Mediji, kapiteni, navijači protiv trenera. Okruženje u kojem ni pet Mourinha ne bi ostvarilo bolji uspjeh od ovog.
U istoj ekipi je i Carlo.
Ja ću biti zadovoljan ako ne bude special 5.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 03 avg 2013, 16:46

Neka pazi samo da ne ubacuje igrače po zaslugama.

Ko zna, možda polutrener pokupi zasluge Mourinha kao nekad Hiddinka.
2012/2013

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 03 avg 2013, 16:52

Ovaj as sumnja u kvalitete Carla Velikog...:lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 avg 2013, 16:53

RealMoudrid je napisao/la:Neka pazi samo da ne ubacuje igrače po zaslugama.

Ko zna, možda polutrener pokupi zasluge Mourinha kao nekad Hiddinka.
Misliš ka što je prevoditelj pokupio zasluge Pellea.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 03 avg 2013, 16:56

Vise postovanja imaju Culesi prema pojedinim vasim igracima i treneru,nego vi.Ne zasluzujete vi nista.Sramota.
Jedan Iker-kikser.
...
Odoh u wc,nije mi dobro :roll:

Poslano sa moj Digitron FCB
Keep walking.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 avg 2013, 17:00

Cautinho je napisao/la:Vise postovanja imaju Culesi prema pojedinim vasim igracima i treneru,nego vi.Ne zasluzujete vi nista.Sramota.
Jedan Iker-kikser.
...

Jel s kamionom ideš i do wca?

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 03 avg 2013, 17:02

Cautinho je napisao/la:Vise postovanja imaju Culesi prema pojedinim vasim igracima i treneru,nego vi.Ne zasluzujete vi nista.Sramota.
Jedan Iker-kikser.
...

nemoj zaboravit' digitron

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.