FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sutraaa laganoo 2:0 aa mogu u 3 komadaa zaa miran revans i invazijuuu zaa cg

Sutra i Jug pusten ma svijumi najmiliji ima da se cuje do Beograda kad zagrmi sa Sjevera Hajdeeeeeeee!! 
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Drugovi, kakva je atmosfera pred sutrašnju tekmu? Usput, ko planira u Podgoricu? Hajde, što ste se ušutili? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja evo ludim po kuci ne mogu da docekam da svane, a ja bi rado volioo otici da zagrmimo i da pokazemo koji su najbolji navijaci ali radim u p.m. cccHigh je napisao/la:Drugovi, kakva je atmosfera pred sutrašnju tekmu? Ko planira u Podgoricu? Hajde, što ste se ušutili?
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Ma samo da je prespavati, i to je to.
Ništa, spremi se ti za gostovanje kad bude doigravanje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Uhh ne mogu da docekam kad cu leci, a to vazii..High je napisao/la:Ma samo da je prespavati, i to je to.Ništa, spremi se ti za gostovanje kad bude doigravanje.
- Burberry46
- Kontakt:
Ide prodaja samo tako,prezadovoljni su u klubu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bice raje vise nego protiv Levskog posto je i Jug otvoren Hajmo cijeli stadion!!
HZ-do smrti..!SH7 idol. 
Navijači Sararjeva mogu odahnuti. Said Husejinović je za SportSport.ba potvrdio da do kraja sezone ostaje na Koševu!
Hvala ti bozeeeeeee...
Hvala ti bozeeeeeee...
- storm_raider
- Kontakt:
Cestitam komsije, sa Seidom, ukoliko ne bude povrijedjen, mozete napasti titulu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Saidomstorm_raider je napisao/la:Cestitam komsije, sa Seidom, ukoliko ne bude povrijedjen, mozete napasti titulu.
e sad jel do kraja ugovora ili sezone to je pitanje , jel ako je do kraja sezone onda je morao produziti jos pola godine , a ako je do kraja ugovora onda u januaru ode djeba . Ali za ono sto je uradio u malom periodu koliko je kod nas , zasluzio je da mu se da sta kod on bude trazio , a ja bih mu dao vala i kaffice i aute i platu najvecu samo da ostane , ma i trebe bi mu nasao svako vece drugu placao samo da ostane

SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
do kraja ugovora vjerovatno, nisam nigdje vidio da se ugovori produzuju po pola godinemikimaus je napisao/la:e sad jel do kraja ugovora ili sezone to je pitanje , jel ako je do kraja sezone onda je morao produziti jos pola godine , a ako je do kraja ugovora onda u januaru ode djeba . Ali za ono sto je uradio u malom periodu koliko je kod nas , zasluzio je da mu se da sta kod on bude trazio , a ja bih mu dao vala i kaffice i aute i platu najvecu samo da ostane , ma i trebe bi mu nasao svako vece drugu placao samo da ostane![]()
![]()
![]()
Za zivot cijeli!
Jedan je Mahdavikija 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mozda je potpisao na godinu,tj. do sljedece zime,ali ce na ljeto otici da bi klub nesto zaradio.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:do kraja ugovora vjerovatno, nisam nigdje vidio da se ugovori produzuju po pola godinemikimaus je napisao/la:e sad jel do kraja ugovora ili sezone to je pitanje , jel ako je do kraja sezone onda je morao produziti jos pola godine , a ako je do kraja ugovora onda u januaru ode djeba . Ali za ono sto je uradio u malom periodu koliko je kod nas , zasluzio je da mu se da sta kod on bude trazio , a ja bih mu dao vala i kaffice i aute i platu najvecu samo da ostane , ma i trebe bi mu nasao svako vece drugu placao samo da ostane![]()
![]()
![]()
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
to je vec moguceHzSM je napisao/la:Mozda je potpisao na godinu,tj. do sljedece zime,ali ce na ljeto otici da bi klub nesto zaradio.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:do kraja ugovora vjerovatno, nisam nigdje vidio da se ugovori produzuju po pola godinemikimaus je napisao/la:e sad jel do kraja ugovora ili sezone to je pitanje , jel ako je do kraja sezone onda je morao produziti jos pola godine , a ako je do kraja ugovora onda u januaru ode djeba . Ali za ono sto je uradio u malom periodu koliko je kod nas , zasluzio je da mu se da sta kod on bude trazio , a ja bih mu dao vala i kaffice i aute i platu najvecu samo da ostane , ma i trebe bi mu nasao svako vece drugu placao samo da ostane![]()
![]()
![]()
Za zivot cijeli!
- Neutralan88
- Kontakt:
Zar jos vjerujete ovakvim izjavamaRedDevilS je napisao/la:Navijači Sararjeva mogu odahnuti. Said Husejinović je za SportSport.ba potvrdio da do kraja sezone ostaje na Koševu!
Hvala ti bozeeeeeee...
Da dodje veceras ponuda koja mu odgovara otisao bi prvim avionom tj autobusom
Eto ,sto je obecao istoku poslije utakmice to je i [email protected] si al ako nemas sta konkretno napisati nema potrebe da pjenis..
hvala redakciji Sport.sporta sto je najbrze od svih portala cini mi
se objavila ovu radosnu vijest..

ovo jos nema ni na zvanicnoj stranici..
hvala redakciji Sport.sporta sto je najbrze od svih portala cini mi
ovo jos nema ni na zvanicnoj stranici..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Amco46, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, Jet2Holiday, mire971, MSOZ101, n0dix, nedimmmm1337, Pitar6785, prisonbreak, SHZ82 i 189 gostiju.