FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

seha
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la seha » 16 dec 2010, 20:26

pile87 je napisao/la:
hordas'87 je napisao/la:sehic kao i kerla dogovorio sve sa jednim klubom ceka se samo istek ugovora da se objavi transfer
Istina!
san.ba ???
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 16 dec 2010, 20:32

Makar je bolji klub od Panserraikosa? Hocemoli dobiti sta para za Sehu?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 dec 2010, 20:36

pile87 je napisao/la:
hordas'87 je napisao/la:sehic kao i kerla dogovorio sve sa jednim klubom ceka se samo istek ugovora da se objavi transfer
Istina!
s kim? ko ga **** ispast ce kreten ko i kerla zatvori sebi guzicom vrata...ako je to istina ja ga ne bih ni 5 minuta stavio na go do kraja sezone
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 16 dec 2010, 20:39

Mandžaroš '87 je napisao/la:
tm87gigo je napisao/la:Molimo bih nekoga ko je u mogucnosti da provjeri dvije informaije vezane za klub jer ih proitah u novinama ono kosarkasa dine, da su nasi raskinuli ugovor sa beslijom, i da rovcanin ode negdje, pa sam se malo zabrinuo za besliju, ako mi neko moze provjeriti ili potvrditi, jer tim novinama nevjerujem, vrlo dobro znam ko si u sta su. unaprijed hvala
najvjerovatnije da će raskinuti ugovor sa Bešlijom, ali Harisom ! Mirsad Bešlija ostaje u našem klubu do daljnjeg ! A što se tiče Rovčanina, sumnjam da i on negdje ide, ali i ako ode nije velika šteta.
Što se tiče Dake, ako je tačno da odlazi, mislim da je to očekivan razvoj situacije, kada je u pitanju njegova karijera.
A Haris :roll: ne znam :roll: .
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 16 dec 2010, 20:44

Trebamo dovesto Nemanju Supica,jer Seha i nije neki golman,jos ako na njemu ne mozemo zaraditi ne znam sta ce nam? njega na klupu a dovesti Supica!!! Zelji za nesto vise na proljece trebaju kvalitetna pojacanja,bar 2,ako zelimo titulu,ako ne onda se treba zadovoljiti izlaskom u Evropu,i to je nesto...

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 16 dec 2010, 20:47

k_c je napisao/la:Trebamo dovesto Nemanju Supica,jer Seha i nije neki golman,jos ako na njemu ne mozemo zaraditi ne znam sta ce nam? njega na klupu a dovesti Supica!!! Zelji za nesto vise na proljece trebaju kvalitetna pojacanja,bar 2,ako zelimo titulu,ako ne onda se treba zadovoljiti izlaskom u Evropu,i to je nesto...
Ne znam, je li slobodan Supić ? Inače, Karić je extra zamjena, ali nemamo zamjenu za Karića :?

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 16 dec 2010, 20:58

k_c je napisao/la:Trebamo dovesto Nemanju Supica,jer Seha i nije neki golman,jos ako na njemu ne mozemo zaraditi ne znam sta ce nam? njega na klupu a dovesti Supica!!! Zelji za nesto vise na proljece trebaju kvalitetna pojacanja,bar 2,ako zelimo titulu,ako ne onda se treba zadovoljiti izlaskom u Evropu,i to je nesto...
jel ti to ozbiljno? :shock: :o :roll: bolje lopatu staviti na gol nego angažovati onu krakatu rupetinu.
ali nema para,sve se rastalilo....

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 dec 2010, 20:59

Omar500 je napisao/la:
Ne znam, je li slobodan Supić ? Inače, Karić je extra zamjena, ali nemamo zamjenu za Karića :?
karic je odlican eh zamjena mu guso :d nije mi zao sto ide seha hvala dovidjenja ali mu vise ni minute ne bih dao,pa nek ide...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 16 dec 2010, 21:08

Nije više u pitanju neka ide ko ga **** neće braniti u pitanju je igranje sa klubom. Realno, Šeha vrijedi barem 500.00 KM odštete ; Vrijedi on mnogo više da brani u klubu koji nije iz BiH. Pa naši su odbili ponudu za njega od 300.000 meni se čini. Istrpili ga na golu. Imao je maksimalnu podršku i kada je pravio kikseve a kategorije. Na kraju, nož u leđa. Nije dobro nikako. Nadam se da ovo nije istina. Znaće se sve za cirka mjesec dana. Vjerujem da će se ovo saznati i ranije.

Ne treba trčati pred rudu. Polako, saznati sve činjenice, šta se dešava, kakvi uslovi su ponuđeni, šta je eventualni problem pa onda komentarisati. Al ako je ovo tačno.............
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 16 dec 2010, 21:15

nikad_izvini je napisao/la:Nije više u pitanju neka ide ko ga **** neće braniti u pitanju je igranje sa klubom. Realno, Šeha vrijedi barem 500.00 KM odštete ; Vrijedi on mnogo više da brani u klubu koji nije iz BiH. Pa naši su odbili ponudu za njega od 300.000 meni se čini. Istrpili ga na golu. Imao je maksimalnu podršku i kada je pravio kikseve a kategorije. Na kraju, nož u leđa. Nije dobro nikako. Nadam se da ovo nije istina. Znaće se sve za cirka mjesec dana. Vjerujem da će se ovo saznati i ranije.

Ne treba trčati pred rudu. Polako, saznati sve činjenice, šta se dešava, kakvi uslovi su ponuđeni, šta je eventualni problem pa onda komentarisati. Al ako je ovo tačno.............
Pa otkud vam to za Šehu?
Nije valjda od ovog pitara gore, jer mi se piletova potvrda čini više kao sarkazam...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 16 dec 2010, 21:17

spielführer_21 je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Nije više u pitanju neka ide ko ga **** neće braniti u pitanju je igranje sa klubom. Realno, Šeha vrijedi barem 500.00 KM odštete ; Vrijedi on mnogo više da brani u klubu koji nije iz BiH. Pa naši su odbili ponudu za njega od 300.000 meni se čini. Istrpili ga na golu. Imao je maksimalnu podršku i kada je pravio kikseve a kategorije. Na kraju, nož u leđa. Nije dobro nikako. Nadam se da ovo nije istina. Znaće se sve za cirka mjesec dana. Vjerujem da će se ovo saznati i ranije.

Pa otkud vam to za Šehu?
Nije valjda od ovog pitara gore, jer mi se piletova potvrda čini više kao sarkazam...
i ja sam mislio da je sarkazam, sad sam zbunjen :!: :?:

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 16 dec 2010, 21:21

ma ovo je suplja za Sehu, ne mogu vjerovat da bi nam to uradio, gdje ce takav pakash ispast.
Volim te Zeljo!!!

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 16 dec 2010, 21:21

pa nek ide frajer... od ljubavi se ne zivi

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 dec 2010, 21:24

dolina cupova 1921 je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:ma nevjerujem da ce se pjevat, bas ovakav tekst, ali zato melodija je savrsena

De ba reci svoje misljenje, sta prenosis s tm.orga, imaj svoj stav i svoje ja u zivotu...
to sam reko zato sto sam procitao da se raji na orgu ne svidja prvi dio pjesme, da ne bi neki mozda beze ucili pjesmu, drugo ne znas koji mi je nik na orgu, trece meni se svidja pjesma i melodija i tekst...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 16 dec 2010, 21:29

[youtube][/youtube]

pogledajte na 0:54-0:57 ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 16 dec 2010, 21:33

tm84 je napisao/la:[youtube][/youtube]

pogledajte na 0:54-0:57 ;)
To su bila vremena, još Švabo na klupi. Generacija za trofeje.

Mandžaroš '87
Kontakt:

Post Postao/la Mandžaroš '87 » 16 dec 2010, 22:31

Trebalo bi se malo angažovati, pa iz onog raspadnutog Veleža uzeti nešto što valja.Eno OlimpiC doveo onog Škaljića, znači da se Veležu osiba igrački kadar i da treba reagovati.A sad sve je na Amaru :P

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 dec 2010, 23:01

Mandžaroš '87 je napisao/la:Trebalo bi se malo angažovati, pa iz onog raspadnutog Veleža uzeti nešto što valja.Eno OlimpiC doveo onog Škaljića, znači da se Veležu osiba igrački kadar i da treba reagovati.A sad sve je na Amaru :P
Prosao voz :lol: :lol: :lol: nije Skaljic jedini koji prelazi u Olmpik !!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 16 dec 2010, 23:06

kimbo je napisao/la:
Mandžaroš '87 je napisao/la:Trebalo bi se malo angažovati, pa iz onog raspadnutog Veleža uzeti nešto što valja.Eno OlimpiC doveo onog Škaljića, znači da se Veležu osiba igrački kadar i da treba reagovati.A sad sve je na Amaru :P
Prosao voz :lol: :lol: :lol: nije Skaljic jedini koji prelazi u Olmpik !!!!!!!
Jesu li to jos neki igraci vidjeni na janjetini, samo ovaj put sa Gracicem

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 16 dec 2010, 23:11

bekric stigo u SA ???

nacuo sma negdje da ce na posudbu u Zelju ???

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 71 gost.