san.ba ???pile87 je napisao/la:Istina!hordas'87 je napisao/la:sehic kao i kerla dogovorio sve sa jednim klubom ceka se samo istek ugovora da se objavi transfer
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Makar je bolji klub od Panserraikosa? Hocemoli dobiti sta para za Sehu?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
s kim? ko ga **** ispast ce kreten ko i kerla zatvori sebi guzicom vrata...ako je to istina ja ga ne bih ni 5 minuta stavio na go do kraja sezonepile87 je napisao/la:Istina!hordas'87 je napisao/la:sehic kao i kerla dogovorio sve sa jednim klubom ceka se samo istek ugovora da se objavi transfer
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Što se tiče Dake, ako je tačno da odlazi, mislim da je to očekivan razvoj situacije, kada je u pitanju njegova karijera.Mandžaroš '87 je napisao/la:najvjerovatnije da će raskinuti ugovor sa Bešlijom, ali Harisom ! Mirsad Bešlija ostaje u našem klubu do daljnjeg ! A što se tiče Rovčanina, sumnjam da i on negdje ide, ali i ako ode nije velika šteta.tm87gigo je napisao/la:Molimo bih nekoga ko je u mogucnosti da provjeri dvije informaije vezane za klub jer ih proitah u novinama ono kosarkasa dine, da su nasi raskinuli ugovor sa beslijom, i da rovcanin ode negdje, pa sam se malo zabrinuo za besliju, ako mi neko moze provjeriti ili potvrditi, jer tim novinama nevjerujem, vrlo dobro znam ko si u sta su. unaprijed hvala
A Haris

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Trebamo dovesto Nemanju Supica,jer Seha i nije neki golman,jos ako na njemu ne mozemo zaraditi ne znam sta ce nam? njega na klupu a dovesti Supica!!! Zelji za nesto vise na proljece trebaju kvalitetna pojacanja,bar 2,ako zelimo titulu,ako ne onda se treba zadovoljiti izlaskom u Evropu,i to je nesto...
Ne znam, je li slobodan Supić ? Inače, Karić je extra zamjena, ali nemamo zamjenu za Karićak_c je napisao/la:Trebamo dovesto Nemanju Supica,jer Seha i nije neki golman,jos ako na njemu ne mozemo zaraditi ne znam sta ce nam? njega na klupu a dovesti Supica!!! Zelji za nesto vise na proljece trebaju kvalitetna pojacanja,bar 2,ako zelimo titulu,ako ne onda se treba zadovoljiti izlaskom u Evropu,i to je nesto...

jel ti to ozbiljno?k_c je napisao/la:Trebamo dovesto Nemanju Supica,jer Seha i nije neki golman,jos ako na njemu ne mozemo zaraditi ne znam sta ce nam? njega na klupu a dovesti Supica!!! Zelji za nesto vise na proljece trebaju kvalitetna pojacanja,bar 2,ako zelimo titulu,ako ne onda se treba zadovoljiti izlaskom u Evropu,i to je nesto...

ali nema para,sve se rastalilo....
karic je odlican eh zamjena mu guso :d nije mi zao sto ide seha hvala dovidjenja ali mu vise ni minute ne bih dao,pa nek ide...Omar500 je napisao/la:Ne znam, je li slobodan Supić ? Inače, Karić je extra zamjena, ali nemamo zamjenu za Karićak_c je napisao/la:Trebamo dovesto Nemanju Supica,jer Seha i nije neki golman,jos ako na njemu ne mozemo zaraditi ne znam sta ce nam? njega na klupu a dovesti Supica!!! Zelji za nesto vise na proljece trebaju kvalitetna pojacanja,bar 2,ako zelimo titulu,ako ne onda se treba zadovoljiti izlaskom u Evropu,i to je nesto...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Nije više u pitanju neka ide ko ga **** neće braniti u pitanju je igranje sa klubom. Realno, Šeha vrijedi barem 500.00 KM odštete ; Vrijedi on mnogo više da brani u klubu koji nije iz BiH. Pa naši su odbili ponudu za njega od 300.000 meni se čini. Istrpili ga na golu. Imao je maksimalnu podršku i kada je pravio kikseve a kategorije. Na kraju, nož u leđa. Nije dobro nikako. Nadam se da ovo nije istina. Znaće se sve za cirka mjesec dana. Vjerujem da će se ovo saznati i ranije.
Ne treba trčati pred rudu. Polako, saznati sve činjenice, šta se dešava, kakvi uslovi su ponuđeni, šta je eventualni problem pa onda komentarisati. Al ako je ovo tačno.............
Ne treba trčati pred rudu. Polako, saznati sve činjenice, šta se dešava, kakvi uslovi su ponuđeni, šta je eventualni problem pa onda komentarisati. Al ako je ovo tačno.............
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- spielführer_21
- Kontakt:
Pa otkud vam to za Šehu?nikad_izvini je napisao/la:Nije više u pitanju neka ide ko ga **** neće braniti u pitanju je igranje sa klubom. Realno, Šeha vrijedi barem 500.00 KM odštete ; Vrijedi on mnogo više da brani u klubu koji nije iz BiH. Pa naši su odbili ponudu za njega od 300.000 meni se čini. Istrpili ga na golu. Imao je maksimalnu podršku i kada je pravio kikseve a kategorije. Na kraju, nož u leđa. Nije dobro nikako. Nadam se da ovo nije istina. Znaće se sve za cirka mjesec dana. Vjerujem da će se ovo saznati i ranije.
Nije valjda od ovog pitara gore, jer mi se piletova potvrda čini više kao sarkazam...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
i ja sam mislio da je sarkazam, sad sam zbunjenspielführer_21 je napisao/la:Pa otkud vam to za Šehu?nikad_izvini je napisao/la:Nije više u pitanju neka ide ko ga **** neće braniti u pitanju je igranje sa klubom. Realno, Šeha vrijedi barem 500.00 KM odštete ; Vrijedi on mnogo više da brani u klubu koji nije iz BiH. Pa naši su odbili ponudu za njega od 300.000 meni se čini. Istrpili ga na golu. Imao je maksimalnu podršku i kada je pravio kikseve a kategorije. Na kraju, nož u leđa. Nije dobro nikako. Nadam se da ovo nije istina. Znaće se sve za cirka mjesec dana. Vjerujem da će se ovo saznati i ranije.
Nije valjda od ovog pitara gore, jer mi se piletova potvrda čini više kao sarkazam...

ma ovo je suplja za Sehu, ne mogu vjerovat da bi nam to uradio, gdje ce takav pakash ispast.
Volim te Zeljo!!!
pa nek ide frajer... od ljubavi se ne zivi
to sam reko zato sto sam procitao da se raji na orgu ne svidja prvi dio pjesme, da ne bi neki mozda beze ucili pjesmu, drugo ne znas koji mi je nik na orgu, trece meni se svidja pjesma i melodija i tekst...dolina cupova 1921 je napisao/la:19TM87 je napisao/la:ma nevjerujem da ce se pjevat, bas ovakav tekst, ali zato melodija je savrsena
De ba reci svoje misljenje, sta prenosis s tm.orga, imaj svoj stav i svoje ja u zivotu...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
[youtube][/youtube]
pogledajte na 0:54-0:57

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
To su bila vremena, još Švabo na klupi. Generacija za trofeje.tm84 je napisao/la:[youtube][/youtube]
- Mandžaroš '87
- Kontakt:
Trebalo bi se malo angažovati, pa iz onog raspadnutog Veleža uzeti nešto što valja.Eno OlimpiC doveo onog Škaljića, znači da se Veležu osiba igrački kadar i da treba reagovati.A sad sve je na Amaru 

Prosao vozMandžaroš '87 je napisao/la:Trebalo bi se malo angažovati, pa iz onog raspadnutog Veleža uzeti nešto što valja.Eno OlimpiC doveo onog Škaljića, znači da se Veležu osiba igrački kadar i da treba reagovati.A sad sve je na Amaru

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
Jesu li to jos neki igraci vidjeni na janjetini, samo ovaj put sa Gracicemkimbo je napisao/la:Prosao vozMandžaroš '87 je napisao/la:Trebalo bi se malo angažovati, pa iz onog raspadnutog Veleža uzeti nešto što valja.Eno OlimpiC doveo onog Škaljića, znači da se Veležu osiba igrački kadar i da treba reagovati.A sad sve je na Amaru![]()
![]()
nije Skaljic jedini koji prelazi u Olmpik !!!!!!!
- samir_tm87
- Kontakt:
bekric stigo u SA ???
nacuo sma negdje da ce na posudbu u Zelju ???
nacuo sma negdje da ce na posudbu u Zelju ???
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 71 gost.