'Naravno, Miralem Pjanić će početi od prve minute u veznom redu, zajedno sa Zvjezdanom Misimovićem'senoRA je napisao/la:muslimovic od prve 100% treba da igra a ako misimovic do poluvremena ne uradi nista pjanica ubaciti.....
Ciro
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
'Naravno, Miralem Pjanić će početi od prve minute u veznom redu, zajedno sa Zvjezdanom Misimovićem'senoRA je napisao/la:muslimovic od prve 100% treba da igra a ako misimovic do poluvremena ne uradi nista pjanica ubaciti.....
loptica je napisao/la:Plakao sam kad sam vidio viideo Spahe na indeksu hr,on i Nadarević.
Ljudi nismo se sbrukali Miralem je tu ,navijači ,pakao u Zenici.
Golman nam je super idemooo.
NOVI DAN NOVA NAFAKA!
Nije sve izgubljeno,sabur!
BegA_SA je napisao/la:Sve precke i stative ce nam se aBd vratiti u Zenici.
Sretno Zmajevi![]()
ovo mi se svidja samo bi bilo da umjesto jahica medunjanin ili bajramovic igraju zadnjeg veznogjocker123 je napisao/la:da vam stari menađer kaze kakva ce biti taktika
-----------------------------------Hasagic-------------------------
---------------Milenkovic------Nadarevic--------Panđa----
Ibricic--------------------------------------------------------Salihovic
-------------Jahic--------Pjanic---------Misimovic--------
-------------Ibisevic(Muslimovic)---------Dzeko-----------
mozda pjanic ili misimovic bude igrao polušpica mada sumnjam da to moze protiv ovakve reprezentacije.
_armanix je napisao/la:Ej moj Ciro majmuncino jedna stara.Miralem Pjanic na svakoj anketi najbolji mladi igrac Evrope on ga ne stavlja.Zbog njega gubimo sve a tesko cemo otic koliko je glup umjesto da ubaci Pjanica umjesto Misimovica on ubacuje Muslimovica.Vi koji govorite da je on najbolji popusite mi k....
a ko ce Spahu zamijenitrob do bagro je napisao/la:Ne trebamo zaboraviti da imamo alternative za ove sto su dobili zute kartone...imamo tu Pjanica ,Medunjanina,Bajramovica i Pandza...samo u kost i hrabro na terenu a i navijaci bgm moraju dat sve od sebe u srijedu da pomognemo ovim momcima da ostvare taj zeljeni rezultat
potpisujemCRNI_SA je napisao/la:...........................hasagic...............................
ibricic..............nadarevic............mravac................pandza
pjanic..................bajramovic..........................salihovic
-----------------------misimovic..........................
................dzeko...........muslimovic
volio bi da ovi istrce na teren u zenici
po meni u odbrani sinoc najbolje odigrao nadarevic sve sto je prema njemu islo zatvarao je...tako da ce on u zenici zadnji red da predvodilejla je napisao/la:a ko ce Spahu zamijenitrob do bagro je napisao/la:Ne trebamo zaboraviti da imamo alternative za ove sto su dobili zute kartone...imamo tu Pjanica ,Medunjanina,Bajramovica i Pandza...samo u kost i hrabro na terenu a i navijaci bgm moraju dat sve od sebe u srijedu da pomognemo ovim momcima da ostvare taj zeljeni rezultat![]()
![]()
njega lejla ne moze niko zamjenit nazalost,al treba sad ovi momci sto ce igrat dat sve od sebe ovo nam je zadnja sansa nemamo vise sta cekat,od 1 min. napadat dat taj gol i nulirat tu prednost iz Portugala kako bi malo mirnije usli u nastavak igre...eh sa dda li ce nam se ostvarit taj brzi zeljeni gool ja ne znam,ja se nadam da hocelejla je napisao/la:a ko ce Spahu zamijenitrob do bagro je napisao/la:Ne trebamo zaboraviti da imamo alternative za ove sto su dobili zute kartone...imamo tu Pjanica ,Medunjanina,Bajramovica i Pandza...samo u kost i hrabro na terenu a i navijaci bgm moraju dat sve od sebe u srijedu da pomognemo ovim momcima da ostvare taj zeljeni rezultat![]()
![]()
Ja bih umjesto spahesenoRA je napisao/la:po meni u odbrani sinoc najbolje odigrao nadarevic sve sto je prema njemu islo zatvarao je...tako da ce on u zenici zadnji red da predvodilejla je napisao/la:a ko ce Spahu zamijenitrob do bagro je napisao/la:Ne trebamo zaboraviti da imamo alternative za ove sto su dobili zute kartone...imamo tu Pjanica ,Medunjanina,Bajramovica i Pandza...samo u kost i hrabro na terenu a i navijaci bgm moraju dat sve od sebe u srijedu da pomognemo ovim momcima da ostvare taj zeljeni rezultat![]()
![]()
Sta potpisujete,kapitulaciju ,da se naprimamo.....Gdje vam je Jahic ?senoRA je napisao/la:potpisujemCRNI_SA je napisao/la:...........................hasagic...............................
ibricic..............nadarevic............mravac................pandza
pjanic..................bajramovic..........................salihovic
-----------------------misimovic..........................
................dzeko...........muslimovic
volio bi da ovi istrce na teren u zenici
bash sam to htio da kazem iako je prvo nani umorio salihovica pa onda usao odmoran igrac na njegovu poziciju salihovic igrao za 2 igraca svaka cast.....samricak je napisao/la:al vidim niko nije spomenuo kralja salihovica ja mislim da se on sinoc borio ko lud svaka lopta je gotova bila u njegovim nogama....borio se lavovski....svaka mu cast.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.