Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Wisey
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Wisey » 14 apr 2012, 19:37

fera je napisao/la:luda utakmica opet, sad se nadam chelseau u finalu.
Može, dogovoreno. :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 apr 2012, 19:40

neka nam dođe u finale onaj tim kojeg ćemo hairli pobjediti, meni lično nije bitno je li to tottenham ili chelsea.

[youtube][/youtube]

koliko god mi njega kritikovali i željeli da ode iz kluba uvijek daje 120% od sebe uprkos glupostima koje čini. treba biti realan i reći da je jedan od najvažnijih igrača ovog tima.

nadam se da će ostati.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 apr 2012, 19:57

Carlo je napisao/la:neka nam dođe u finale onaj tim kojeg ćemo hairli pobjediti, meni lično nije bitno je li to tottenham ili chelsea.

[youtube][/youtube]

koliko god mi njega kritikovali i željeli da ode iz kluba uvijek daje 120% od sebe uprkos glupostima koje čini. treba biti realan i reći da je jedan od najvažnijih igrača ovog tima.

nadam se da će ostati.
naravno da ostaje gdje ce sad tek je proigrao :D jos samo kad bi on i carroll poceli da dodaju jedan drugom gdje bi nam kraj bio :D
kako su mi dragi ovi dani kad svi moramo pojesti sva **** koja smo nasrali a hvala bodu ja sam dobro prosao samo malo na racun suareza i to je to dok neki imaju zaliha da se par mjeseci prejedaju :D
ne znam zasto kritikuju svi bimbrlicu on je bar uvijek protiv liverpoola dok se ostali kad izgubimo podijele na anti gerrard i anti dalglish koaliciju :D
You are someone else I am still right here

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 14 apr 2012, 20:22

Nazalost nisam gledao cijelu utakmicu, gledao sam do one greske Carre, i iskreno se nadam da ce njegova sledeca utakmica koju odigra biti i zadnja u svetom dresu, nek se vise oprosti, inace ce ga mnogi pamtiti po katastrofalnim igrama na kraju karijere...

Ocekivana pobjeda, neki su smatrali da je Everton favorit :lol: :lol:...a nek su dali jedan gol :mrgreen:

A mi smo prosli u finale, i kako smo igrali sad nije bitno ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 14 apr 2012, 20:27

Klasična Liverpoolska utakmica 8-) ,kao sto i YNWA rece i ja se nadam da Carra nece igrat u finalu,moze nas kostat...drago mi je zbog svih a najvise Jonesa.

Konacno smo danas vidjeli borbu,trcanje i zelju za igrom.

I ne bih vam preporucio da idete na temu Evertona jer su im navijaci izuzetno "zapaljiv" materijal :lol: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 14 apr 2012, 20:49

Nisam gled'o tekmu, vratih se kući u zadnjoj minuti sudijske nadoknade, al' ne'a veze, to ionako nije bitno. Bitno je samo da ste ovo uzeli i da vas sad više niko ne meRe zayebavat. :mrgreen:

Čestitke od srca, čestitke i Carollu i da, ako bog da, i ovaj trofej ostavite u vitrine. Kako god drugo finale završi, tam su gradski rivali ybg. :lol: Šalim se....Samo vi ovo uzmite. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 apr 2012, 20:52

King Kenny je napisao/la:Klasična Liverpoolska utakmica 8-) ,kao sto i YNWA rece i ja se nadam da Carra nece igrat u finalu,moze nas kostat...drago mi je zbog svih a najvise Jonesa.

I ne bih vam preporucio da idete na temu Evertona jer su im navijaci izuzetno "zapaljiv" materijal :lol: .
evo mene otjerase s teme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
inace ne volim te stvari i nikad ne provociram al njih moram malo...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 14 apr 2012, 21:08

King Kenny je napisao/la:Klasična Liverpoolska utakmica 8-) ,kao sto i YNWA rece i ja se nadam da Carra nece igrat u finalu,moze nas kostat...drago mi je zbog svih a najvise Jonesa.

Razumi ih, cijelo vrijeme pisu da su bolji, a vec treci put su donji ove sezone, ali makar su dali jedan gol :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 14 apr 2012, 21:09

ja sam 100 % siguran da niko nece pamtit ovu sezonu kao katastrofalnu ako uzmemo FA CUP, jer ce svi tu sezzonu pamtit kao sezonu kad smo osvojili 2 trofeja :)
Walk on, with hope in your hearts.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 apr 2012, 21:11

artemis77 je napisao/la:ja sam 100 % siguran da niko nece pamtit ovu sezonu kao katastrofalnu ako uzmemo FA CUP, jer ce svi tu sezzonu pamtit kao sezonu kad smo osvojili 2 trofeja :)
kakav bi to samo sok bio za sve lazne navijace liverpoola

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 14 apr 2012, 21:12

pratim vec duze ovu temu pa reko da se i ja pridruzim
drago mi je sto su bas suarez i carrol dali golove valjda ce malo bolje saradjivati u buduvcnosti
sto se tice kennya volio bih da ostane jos koju sezonu covjek stvara novu generaciju ne bi valjalo da se remeti atmosfera u klubu
a u finalu se nadam CHELSEA-u nekako nam oni dobro dodju za dokazivanje malo da "vidimo" torresa i meirelesa
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 apr 2012, 21:16

fera je napisao/la:
Carlo je napisao/la:neka nam dođe u finale onaj tim kojeg ćemo hairli pobjediti, meni lično nije bitno je li to tottenham ili chelsea.

[youtube][/youtube]

nadam se da će ostati.
naravno da ostaje gdje ce sad tek je proigrao :D jos samo kad bi on i carroll poceli da dodaju jedan drugom gdje bi nam kraj bio :D
kako su mi dragi ovi dani kad svi moramo pojesti sva **** koja smo nasrali a hvala bodu ja sam dobro prosao samo malo na racun suareza i to je to dok neki imaju zaliha da se par mjeseci prejedaju :D
ne znam zasto kritikuju svi bimbrlicu on je bar uvijek protiv liverpoola dok se ostali kad izgubimo podijele na anti gerrard i anti dalglish koaliciju :D
ma ima zaliha i previše, a biće ih još više u budućnosti što se Kinga i Carrolla tiče :mrgreen:

što se tiče ove sezone, ja mislim već sada da je uspješna bez obzira na ishod u finalu.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 14 apr 2012, 21:16

keno94 je napisao/la:pratim vec duze ovu temu pa reko da se i ja pridruzim
drago mi je sto su bas suarez i carrol dali golove valjda ce malo bolje saradjivati u buduvcnosti
sto se tice kennya volio bih da ostane jos koju sezonu covjek stvara novu generaciju ne bi valjalo da se remeti atmosfera u klubu
a u finalu se nadam CHELSEA-u nekako nam oni dobro dodju za dokazivanje malo da "vidimo" torresa i meirelesa
jes to ti kemo allahati
dobro doso :D :D :D :D
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 14 apr 2012, 21:21

Senaid L.F.C je napisao/la:
jes to ti kemo allahati
nisam keMo nego keNo la nema veze hvala svejedno :D :D :D
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 14 apr 2012, 21:25

keno94 je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:
jes to ti kemo allahati
nisam keMo nego keNo la nema veze hvala svejedno :D :D :D
ma vidim al haj kontam promijenio imee zato sto imam kolegu 94 godiste pa konto da je on al haj nema veze
slika
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 14 apr 2012, 21:53

Taman ja digao ruke od Carrolla, a on odluči dvije utakmice u jednoj sedmici.Najbolje da ja dignem ruke od čitave ekipe Liverpoola, bili bi prvaci dogodine. :mrgreen: nadam se samo da će Andy konačno da uđe u golgetersku seriju, jer mu je vrijeme.Neće ga valjda King na klupu stavit sljedeću. :?

Ako osvojimo i drugi kup, sezona će biti veoma uspješna, mada to neki ne mogu da prihvate zbog mržnje prema KK-u i igračima koje je on doveo. :roll:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 apr 2012, 22:11

Shanks je napisao/la:Taman ja digao ruke od Carrolla, a on odluči dvije utakmice u jednoj sedmici.Najbolje da ja dignem ruke od čitave ekipe Liverpoola, bili bi prvaci dogodine. :mrgreen: nadam se samo da će Andy konačno da uđe u golgetersku seriju, jer mu je vrijeme.Neće ga valjda King na klupu stavit sljedeću. :?

Ako osvojimo i drugi kup, sezona će biti veoma uspješna, mada to neki ne mogu da prihvate zbog mržnje prema KK-u i igračima koje je on doveo. :roll:
to je najveći problem

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 apr 2012, 22:21

Carlo je napisao/la:
Shanks je napisao/la:Taman ja digao ruke od Carrolla, a on odluči dvije utakmice u jednoj sedmici.Najbolje da ja dignem ruke od čitave ekipe Liverpoola, bili bi prvaci dogodine. :mrgreen: nadam se samo da će Andy konačno da uđe u golgetersku seriju, jer mu je vrijeme.Neće ga valjda King na klupu stavit sljedeću. :?

to je najveći problem
zato postoje forumi liverpoola na kojima takvi papci dobiju ban :D jedno je argumentirano pricati a drugo je vrijeđati. ja svaki put kad izgubimo uletim procitam komentare i pola ljudi na ignore stavim :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 apr 2012, 22:34

fera je napisao/la:
Carlo je napisao/la:

to je najveći problem
zato postoje forumi liverpoola na kojima takvi papci dobiju ban :D jedno je argumentirano pricati a drugo je vrijeđati. ja svaki put kad izgubimo uletim procitam komentare i pola ljudi na ignore stavim :D
ma ja ni ne čitam komentare pojedinaca poslije poraza jer mogu pretpostaviti šta će napisati :D a meni se ne da pratite sto i jedan forum, jedino što pratim je lfcreds.com, ostalo ništa :)

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 14 apr 2012, 22:41

kad se igra druga polufinalna utakmica i zna li se kojeg datuma se igra finale :?:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.