FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

M4kaveli
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la M4kaveli » 01 jun 2013, 12:13

Blaszczykowski je napisao/la:Jel vama ovaj Tello ima neke perspektive za postati odličan igrač? Evo sad se i on povezuje sa Dortmundom.
Uz odlicnog trenera bi mogao postati vrhunsko krilo.
Ja prvi nisam vjerovao u njega jer kao prvo nije neki tehnicar a kao drugo uvijek je radio jedno te isto i to sa pognutom glavom. :mrgreen:
A i zbog toga sto se on totalno razlikuje od svih igraca u Barceloni.
Sada je sve to popravio i kao sto kaze @vikK odusevio me kako je odigrao ovu drugu polusezonu.
Brz, nevjerovatna eksplozivnost, dobar dribler, pregled igre veoma dobar, odlicna zavrsnica, okomitiji od Reusa. :lol:

Evo neki njegovi golovi.

[youtube][/youtube]
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 jun 2013, 12:29

Mislim da se svi pa i mi zamaramo nebitnim stvarima (NAPADOM), a jos nista nismo uradili po pitanju odbrane gola. Samo su nam traktori jos godinu stariji. :?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 jun 2013, 12:32

bparena je napisao/la:Mislim da se svi pa i mi zamaramo nebitnim stvarima (NAPADOM), a jos nista nismo uradili po pitanju odbrane gola.
Ne mogu ss.ba forumaši ništa uraditi u vezi Barcine odbrane.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 jun 2013, 12:39

viKK je napisao/la:
bparena je napisao/la:Mislim da se svi pa i mi zamaramo nebitnim stvarima (NAPADOM), a jos nista nismo uradili po pitanju odbrane gola.
Ne mogu ss.ba forumaši ništa uraditi u vezi Barcine odbrane.
Razumijem ja to - ali izgleda da niko ne misli o ovome. A katastrofa rezultati nam se spremaju ako se nesto drasticno ne izmjeni. Oni dole mogu, a ovdje se i dalje prica o horozu i teletu. Nista mi nije jasno al haj'. :(
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 01 jun 2013, 14:01

M4kaveli je napisao/la:
Blaszczykowski je napisao/la:Jel vama ovaj Tello ima neke perspektive za postati odličan igrač? Evo sad se i on povezuje sa Dortmundom.
Uz odlicnog trenera bi mogao postati vrhunsko krilo.
Ja prvi nisam vjerovao u njega jer kao prvo nije neki tehnicar a kao drugo uvijek je radio jedno te isto i to sa pognutom glavom. :mrgreen:
A i zbog toga sto se on totalno razlikuje od svih igraca u Barceloni.
Sada je sve to popravio i kao sto kaze @vikK odusevio me kako je odigrao ovu drugu polusezonu.
Brz, nevjerovatna eksplozivnost, dobar dribler, pregled igre veoma dobar, odlicna zavrsnica, okomitiji od Reusa. :lol:

Evo neki njegovi golovi.

[youtube][/youtube]
de Makas odvadi malo majke ti, okomitiji od Reusa, dobar dribler itd.
lik je ogranicen, ima jedan jedini dribling a to je da loptu nabije ispred sebe i pretrci igraca
prosjecan igrac i daleko od nekog talenta, za klupe je taman ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 jun 2013, 14:05

miki_92 je napisao/la: lik je ogranicen, ima jedan jedini dribling a to je da loptu nabije ispred sebe i pretrci igraca
:lol: :lol: kao da je Sanchez ove sezone radio išta drugo . Ne govorim da je bolji igrač od Sancheza , ali sada govorim izrazito o učinku ove sezone . A lik je pokazao da je daleko konkretniji i od Pedra a i bogami od Sancheza .

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 jun 2013, 14:15

Pedra ko nije shvatio do sad tesko ce i od sada. To je klasa i koplje ispred ostalih navedenih.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 jun 2013, 15:09

@miki_92 ako kazem da je okomitiji od Reusa to ne znaci da je u prednosti nad svabom vec samo da momak u 90% slucajeva primi loptu i strmoglavi se prema golu. Ima damu i znanje kako proci cuvara 1na1.
Dribling je dosta popravio i nisam napisao da je vrlodobar ili odlican u tom segmentu nego dobar, dakle neka srednja ocjena bar za sada. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 01 jun 2013, 15:16

Telle bi se snaslo u BvB i njihovom all round sistemu.Ultra je brz i moze istrcati fino kotre.Kloppbi od njega napravio siguran sam igracinu.Jako je mlad i zeljan dokazivanja.

Mene je licno ovu sezonu iznenadio igrama.Cesto govorim da je Barci potreban takav tim igraca.Igrac koji se ne libi krenuti na protivnika pa makar izgubio duel.Kako god ja bih ga zadrzao i pruzao mu sanse.Ima momak jos mnogo toga ponuditi.Vrijeme je pred njim a nadam se da ce uprava biti pametna konacno jednom i pocet malo vise misliti na igrace koje je klub napravio.barcini talenti trebaju biti prioritet jer u La Masiji ima veliki broj ultra talentovane djece koja jedva cekaju da preporu teren za razilu od pojedinaca. :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 jun 2013, 15:21

Johny je napisao/la:Telle bi se snaslo u BvB i njihovom all round sistemu.Ultra je brz i moze istrcati fino kotre.Kloppbi od njega napravio siguran sam igracinu.Jako je mlad i zeljan dokazivanja.

Mene je licno ovu sezonu iznenadio igrama.Cesto govorim da je Barci potreban takav tim igraca.Igrac koji se ne libi krenuti na protivnika pa makar izgubio duel.Kako god ja bih ga zadrzao i pruzao mu sanse.Ima momak jos mnogo toga ponuditi.Vrijeme je pred njim a nadam se da ce uprava biti pametna konacno jednom i pocet malo vise misliti na igrace koje je klub napravio.barcini talenti trebaju biti prioritet jer u La Masiji ima veliki broj ultra talentovane djece koja jedva cekaju da preporu teren za razilu od pojedinaca. :mrgreen:
I Telle i Thiago imaju nesto sto odvlaci igru na njihov stil ali sto opet nije stil koji trenutno igra Barcelona. Individualnost i pojedinacni potezi i odluke nisu u duhu trenutne zamisli blaugrane. Zato su i nerazumljivi. Dobri mozda ali nije to to.

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 01 jun 2013, 15:21

soxx je napisao/la:
MrHc je napisao/la:
soxx je napisao/la:Thiago Alcantara's father,fmr WC94 champion Mazinho,gave his ok to allow negotiations with Real Madrid, and meetings have already started
What a joke 8-)
Zasto je vic ?
Zato sto nije portugalac ...... Igraci koji prodju Barceloninu omladinsku skolu ili realovu ne zavrsavaju u suprotnim ekipma. Drugo je kada ti dovedes npr Ibrahimovica pa on predje u Real ili Ronalda ili koga god. Al' za "katalonca" kojim se i Tiago sam smatra nezamislivo bi bilo da predje u Real. Kratko i jasno.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 01 jun 2013, 15:26

MrHc je napisao/la: Igraci koji prodju Barceloninu omladinsku skolu ili realovu ne zavrsavaju u suprotnim ekipma.
:mrgreen:
slika
Don't hate what you don't understand.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 jun 2013, 15:28

Nakon toliko vremena odigrati jednu ovakvu utakmicu. :o
Puno ce Abidal faliti na toj lijevoj strani sto se odbrane tice.
Razlike kada neko koristi mozak u igri ..

[youtube][/youtube]

I da, Neymara ocekuje 50.000 navijaca na Camp Nou prilikom predstavljanja.

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 01 jun 2013, 16:33

xaviesta je napisao/la:
MrHc je napisao/la: Igraci koji prodju Barceloninu omladinsku skolu ili realovu ne zavrsavaju u suprotnim ekipma.
:mrgreen:
slika

post scriptum : NAKON izdaje FIGA i situacija sa istim. Te navodnom potpisanog gospodskog sporazuma o ne diranju jedni drugih 8-)
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 01 jun 2013, 16:40

Abi je nenadjebiv u defanzivi bez obzira na odsustvo i godine.
Smoke Weed Everyday!

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 01 jun 2013, 16:41

miki_92 je napisao/la: lik je ogranicen, ima jedan jedini dribling a to je da loptu nabije ispred sebe i pretrci igraca
Robben?

svaki igrač je odgraničen na neki način
Tello kad god uđe odradi svoj dio posla više nego dobro
Zadnja izmjena: sombrero, dana/u 01 jun 2013, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 01 jun 2013, 16:44

MrHc je napisao/la: post scriptum : NAKON izdaje FIGA i situacija sa istim. Te navodnom potpisanog gospodskog sporazuma o ne diranju jedni drugih 8-)
Ma taj sporazum je zapravo usmeni dogovor Calderona i Laporte, ništa nije potpisano. A Sandrusco i Perez će sve prodati za pravu cifru :D

Naravno da su jako male šanse da Thiago ode u Mandril. Tamo se ni mnogi afirmisani igrači nisu snašli, a ako je istina da je United zainteresovan onda mu je to u svakom pogledu bolja opcija, osim kada su pare u pitanju.

Naravno prelaskom u Real bi otežao situaciju i bratu Rafinhi koji će nejvjerovatnije sljedeće sezone biti promovisan u prvi tim.
Don't hate what you don't understand.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 jun 2013, 17:08

Majmunsko driblanje A.d.Marie i time poklonjen trofej Realu prosle godine je uzelo danak. Zna on to dobro...

http://sportsport.ba/ino_fudbal/valdes- ... nak/106164" onclick="window.open(this.href);return false;

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 jun 2013, 17:11

bparena je napisao/la:Majmunsko driblanje A.d.Marie i time poklonjen trofej Realu prosle godine je uzelo danak. Zna on to dobro...

http://sportsport.ba/ino_fudbal/valdes- ... nak/106164" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko' da je Ligu Prvaka dao njima , a ne nebitni Super kup Španije... Za taj trofej se nije ni znalo dok nije došla masa "gloryhunter" navijača oba tima te ganjala da gleda El Clasico..

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 jun 2013, 17:17

Opet price o Valdesu.
Evo ja se recimo sjecam finala LP u Parizu protiv Arsenala kada taj isti Valdes Barci donese klempu sjajnim intervencijama.
Stvarno ne znam cemu pljuvanje Victora koji je dijete Barcelone i jedan od kapitena vec godinama. :o

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.