Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

RickBlaine
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la RickBlaine » 06 avg 2013, 18:19

Monolog je napisao/la:No, Portillo ce i dalje ubjedjivati ostale kako je Ronaldo to zasluzio i to je to. Recimo da ce tako dostici equilibrium. :mrgreen:
Ne, Portillo ce samo ubjedjivati ostale kako Midzet tu nagradu nije zasluzio (kao nijednu u svojoj lobotomackoj karijeri). Recimo da mislim kako su je Ronaldo i Ribery podjednako zasluzili :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 06 avg 2013, 18:21

@Džoni objasnio, samo ne mogu da shvatim kako je toliko teško priznat' neke stvari. Riberi je bio glavna karika u ekipi koja je finalistu LP ostavila 20 bodova iza u BL, te nesebično učestvov'o kod pobjedničkog gola za trofej LP. A sad sa neke neutralne strane, mislim da bi mu ta nagrada bila za neko životno djelo, ipak je on propustio finale LP 2010,a već mu je i 30 godina, i to bi mu bila kruna karijere, jer ako sad ne osvoji neće nikad, uvijek će bit mlađih legitimnih kandidata, možda Bale, Neymar pa i Reus,što da ne, uz standardni dvojac CR i Messi.
@ovaj iz Barce, ne znam zašto misliš da će SP nešto promijenit', pa Messi je ionako p'o čojka kad igra za Gaučose, nije na nivou, a razlozi su razni, te sa repkom ne može ozbiljnije ugrozit' najjače svjetske reprezentacije. Ronaldo je svoju snagu igrajući za reprezentaciju dokaz'o a meni je u sjećanju ostala tekma čini mi se polufinale zadnjeg Eura protiv Španije kada je maestralno odigr'o a Španci su tad pobijedili 1:0 čini mi se. Maestralna igra (druge) najbolje :mrgreen: sedmice danas.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 avg 2013, 18:22

:kava: je napisao/la:Recimo da mislim kako su je Ronaldo i Ribery podjednako zasluzili
:mrgreen:
Naravski. Nisam ni sumnjao da's nesto drugacije napisati. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Hegemonista
Kontakt:

Post Postao/la Hegemonista » 06 avg 2013, 18:25

Kako gdje je Midžet bio?
Navedi mi te utakmice gdje ga nije bilo? Nije ga bilo u prvoj utakmici vs. Milana gdje se ukopio u sivilo ostatke ekipe, ali je pokazao karakter u uzvratu gdje je s 2 fantastična gola poveo Barcu prema 1/4. I protiv Bayerna u Minkenu.

Gdje još?

Zabio Realu u Madridu i izjednačio se s brojem pogodaka s Di Stefanom u El Clasicama. Zlatna kopačka, prvak Španjolske, vjerojatno će osvojiti i Superkup.

Ronaldo? ako Ribery može ispred Messija, može i npr. Schweinsteiger ispred Penalda. :kava:
Saučešće svim nevinim žrtvama Barcine hegemonije

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 06 avg 2013, 18:29

Monolog je napisao/la: Naravski. Nisam ni sumnjao da's nesto drugacije napisati. :mrgreen:
Ja imam dokaze da jesi :kava:

@Lobotomista. Nista sto vec nismo znali. Midzet u velikoj utakmici moze zabiti samo ako je sve rjeseno, iz penala, iz ofsajda ili kad je momcad oslabljena crvenim kartonom (naravno, nepostojecim) :kava: Izuzeci nekada postoje. takodjer :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 avg 2013, 18:29

Ne moze Mesituljku sve. Jedan trofej ce uzeti, pa pobogu ne treba biti pohlepan, nek i ostatak drustva dobije neku satisfakciju za dobar uspjeh.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 06 avg 2013, 18:32

Omerbavarac je napisao/la:Ne moze Mesituljku sve. Jedan trofej ce uzeti, pa pobogu ne treba biti pohlepan, nek i ostatak drustva dobije neku satisfakciju za dobar uspjeh.
Molio bih te da se na ovoj temi drzis pravila i pomenutog lobotomca nazivas "Midzet". Nista osobno :mrgreen:

Ocekujemo uskoro invaziju lobotomca i sizifovski posao za sve one koji nisu lobotomci. Pa da odmah prijedjemo na temu, :kava::
KEITH MILLS, DIRECTIVO DEL TOTTENHAM, ACEPTA SU SALIDA: "Si Bale quiere irse al Real Madrid no podemos forzarle"

:kava:

btw. Monolog je tip pun predrasuda :kava:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 06 avg 2013, 18:33

I ja bih Riberyu dodijelio nagradu za najboljeg igraca Evrope, istu onu koju je Iniesta dobio prosle.
A zlatna lopta zna se kome ide. Igracu koji je klasa iznad svih.

@Centre forward ne bih se slozio to za Ronalda, prosjecna partija protiv Spanije. Ja se vise sjecam ono kada je 2 puta fulao prazan go pa mu Varela spasio guzicu i odveo Portugal dalje.

A Messija si vjerovatno u dresu Argentine zadnji put gledao na SP u Africi.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 06 avg 2013, 18:39

@Makaš kako ne znaš kad sam zadnji put gled'o Gaučose a znaš koliko tačno ima para u kasi Barse (30 milki i koji cent čini mi se) :mrgreen: , ne znam meni je Ronaldo fantastično odigr'o tu tekmu, a promašaji se svakom dese.
Ovo za Garetha, jedan od razloga što bi treb'o da dodje je da igra LP.Grehota je za onakovg igrača da ne igra LP, a kad skontaš da ti je ruralni Arsenal konkurent za istu onda je odlazak najbolje rješenje slika
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 avg 2013, 18:41

:kava: je napisao/la:
btw. Monolog je tip pun predrasuda :ukradohterminnedojebanilobotomac:
Ako je predrasuda = donosenje zakljucaka na osnovu cinjenica, onda ponosno kazem da jesam :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 avg 2013, 18:43

M4kaveli je napisao/la:A zlatna lopta zna se kome ide. Igracu koji je klasa iznad svih.
znaci ronaldo 8-)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 06 avg 2013, 18:44

@Monolog. Budimo realni. Nisam govorio o diskusiji i da si u njoj izvodio odredjene stvari na osnovu predrasuda, govorim inace. Uzimajuci u obzir kompletno forumsko ponasanje :kava:
Odgovori na ovo pa prestajemo sa ovim da ne bude da offtopicarimo :kava:
I jos samo pitanje jesil' u nekoj lobotomiziranoj kapitalistickoj drzavi trenutno (obzirom da cujem kako nemas afrikate na tastaturi) :kava:

@Centre forward. Ni ne pokusavaj, iskreni savjet :mrgreen:

slika

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 06 avg 2013, 18:45

Ribery definitivno zaslužuje i dobit ce nagradu najboljeg igraca Evrope, ali o Zlatnoj lopti može imati samo mokre snove i nocne polucije.
Zna se da je ta nagrada rezervisana samo za Najveceg i da je ona iskljucivo Njegovo vlasništvo.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 06 avg 2013, 18:48

Hegemonista je napisao/la:Kako gdje je Midžet bio?
Navedi mi te utakmice gdje ga nije bilo? Nije ga bilo u prvoj utakmici vs. Milana gdje se ukopio u sivilo ostatke ekipe, ali je pokazao karakter u uzvratu gdje je s 2 fantastična gola poveo Barcu prema 1/4. I protiv Bayerna u Minkenu.

Gdje još?

Zabio Realu u Madridu i izjednačio se s brojem pogodaka s Di Stefanom u El Clasicama. Zlatna kopačka, prvak Španjolske, vjerojatno će osvojiti i Superkup.
Kakve veze sad kopačka ima sa tim, ili to što se izjednačio sa Di Stefanom i to što će vjerovatno osvojiti Superkup kad taj Superkup nije dio sezone za koju se bira najbolji igrač?

Lik je u zadnje dvije godine odigrao 10-12 polufinalnih i finalnih utakmica u kojima je zabio maksimalno 3-4 gola. Znači vidljiv je na tim utakmicama koliko i Ronaldo na afričkom kupu nacija.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 06 avg 2013, 18:48

Centre forward je napisao/la:@Makaš kako ne znaš kad sam zadnji put gled'o Gaučose a znaš koliko tačno ima para u kasi Barse (30 milki i koji cent čini mi se) :mrgreen: , ne znam meni je Ronaldo fantastično odigr'o tu tekmu, a promašaji se svakom dese.
Ovo za Garetha, jedan od razloga što bi treb'o da dodje je da igra LP.Grehota je za onakovg igrača da ne igra LP, a kad skontaš da ti je ruralni Arsenal konkurent za istu onda je odlazak najbolje rješenje slika
Rekao si da Messi ne igra na nivou za Argentinu a to nije istina, covjek od Higuaina pravi Raula.
Druga stvar je taktika i selektori koji vec godinama ne rade svoj posao kako treba.
A ovo za Barcinu kasu, pa prate se razni izvori, ima i vise. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 06 avg 2013, 18:49

Jedva cekam da procitam komentare na ovoj temi kad Messi i 5 put dobije Zlatnu loptu.
Neminovnost.
Keep walking.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 06 avg 2013, 18:50

Cautinho je napisao/la:Jedva cekam da procitam komentare na ovoj temi kad Messi i 5 put dobije Zlatnu loptu.
Neminovnost.
Pa Messi kad (ako) je dobije, ti ćeš biti navijač Uniteda, s obzirom da svake sezone ili polusezone imaš novi tim.

Real
City
Barcelona

U samo 365 dana.
2012/2013

Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 avg 2013, 18:50

111 je napisao/la:Ribery definitivno zaslužuje i dobit ce nagradu najboljeg igraca Evrope, ali o Zlatnoj lopti može imati samo mokre snove i nocne polucije.
Zna se da je ta nagrada rezervisana samo za Najveceg i da je ona iskljucivo Njegovo vlasništvo.
Ribery zaslužuje i zlatnu loptu jer bio je najbolji igrač ekipe koja je prošle sezone osvojila sve.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 06 avg 2013, 18:55

@Namiks sta je problem. I ti si donedavno pisao kako je Messi ispred Ronalda, ili da kopamo po proslosti ? :mrgreen:
Bit ce da te je @Lennon savjetovao preko PP-a. :P

Al' kad nakon Ballon dor'a dodje 200 dusa na temu Barce i pocne pisati kako je Pandev glas'o za Ronalda, ali pojavilo mu se Messijevo ime, pa Kuba i ostali. :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 avg 2013, 18:56

RickBlaine je napisao/la:@Monolog. Budimo realni. Nisam govorio o diskusiji i da si u njoj izvodio odredjene stvari na osnovu predrasuda, govorim inace. Uzimajuci u obzir kompletno forumsko ponasanje :kava:
Odgovori na ovo pa prestajemo sa ovim da ne bude da offtopicarimo :kava:
I jos samo pitanje jesil' u nekoj lobotomiziranoj kapitalistickoj drzavi trenutno (obzirom da cujem kako nemas afrikate na tastaturi) :kava:
Je l' to ono "napad je najbolja odbrana"? :mrgreen: Realno, u ovih 20-ak profila koliko si ih imao - pokazao si ko je pun predrasuda. Na stranu sto si plagija(ja)tor, kukavica (opklade) i troll. O tome trenutno ne pricamo. :mrgreen:
Jesam. Odmaram, upoznajem nove ljude i kulture, usavrsavam jezik i trudim se rijesiti predrasuda. :D
Also, ja sam ti i rekao da nemam afrikate na tastaturi. :P

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.