Ja mislio Sulejmanovic?nerminh74 je napisao/la:zar nece prije njega jusufVolvic je napisao/la:Djedovic ce bit nakon Mirze nas drugi NBA igrac

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ja mislio Sulejmanovic?nerminh74 je napisao/la:zar nece prije njega jusufVolvic je napisao/la:Djedovic ce bit nakon Mirze nas drugi NBA igrac
sajo10 je napisao/la:Ja mislio Sulejmanovic?nerminh74 je napisao/la:zar nece prije njega jusufVolvic je napisao/la:Djedovic ce bit nakon Mirze nas drugi NBA igrac![]()
ne sulejmanovic ima sjajnu sansu da bude europska zvijezda, ali sa ovim fizikalijama tesko ce dobaciti do NBAsajo10 je napisao/la:Ja mislio Sulejmanovic?nerminh74 je napisao/la:zar nece prije njega jusufVolvic je napisao/la:Djedovic ce bit nakon Mirze nas drugi NBA igrac![]()
[/quote]nerminh74 je napisao/la:Volvic je napisao/la:Djedovic ce bit nakon Mirze nas drugi NBA igrac
konobar mi je navukoa suhvu jer sto jest jest sehic izgleda daleko starije nego sto jeste (brada), pa se bojim da nije akcelerantYucca je napisao/la:
Sehic![]()
nije...Yucca je napisao/la:neno#4@ Nikolina Dzebo reprezentativka U-18 jeli ona cerka bivse A reprezentativke Time Dzebo![]()
Rezultat treće četvrtine 32:0.Yucca je napisao/la:Jedan rezultat sa EP U-18 WOMEN DIVIZIJA B![]()
Litvanija - Norveska 115-19![]()
![]()
A sto ne placu kako nam otese Djoku Salica ? I sada mi nije jasno kako se to dogodilo.Lotus je napisao/la:Oooojjj ljudi nije nam uredu ovo...mi se ovdje radujemo i slavimo uspjehe kadeta i juniorki,a tamo nam neki "kolega po forumu" suze lije i proklinje Zorana Mikesa i jos neke ljude iz kosarke.Spominje na jednom forumu kako je ovo tuzan dan za Srbijansku kosarku,cetiri ekstra igracice sa podrucja republike Srpske zaigrale su za svoju drzavu BIH!!
Albione,ovo ti je za Sulejmanovica-payback![]()
![]()
![]()
p.s ovo je samo pocetak
Hvala na korektnom komentaru a i za ono "momak". Vise se i ne sjecam kad me je neko tako oslovio...zaboljisportuBiH je napisao/la:O tome ti ja pričam sve vrijeme. Kontriraš raji a ne čitaš šta su napisali. Momak je napisao i više nego realan post. Ima par stvari sa kojima se ni ja ne slažem ali daleko od toga da je neznalica. Čim se čovjek u jednoj stvari ne slaže s tobom ti ga ne uzimaš u razmatranje. Aleksić i Durak ako budu zaigrali za našu A repku ja prestajem gledati košarku. Aleksić možda ako ga okrenu na pleja i tu ga počnu forsirati jer mislim da se može prilagoditi toj poziciji. Naravno obojica nam trenutno trebaju kako bi ostvarili drugi cilj po prioritetu a to je plasman u A. Prvi i najbitniji je okupljati i upoznavati igrače koji će sutra biti nosioci u A timu. Namjerno ne kažem praviti igrače jer utiacaj repke u tome je trenutno nekih 10-20%, ali eto ako hoćete mogu dodati i praviti.neno#4 je napisao/la:Prestao sam citati kod toga kad si rekao Aleksic nista. Pametnom dosta. Kada sam rekao Nurkic, onda po ucinku u prvoj utakmici. Je li zaista nekada trebam nacrtati da se nesto shvati?
a šta će frajer ima dvostruke aršine, kao svi Srbi treba da igraju za Srbiju, kad zaigra neki iz Pazara za Tursku on pljuje savez što ga nisu kontaktiraliLotus je napisao/la:Oooojjj ljudi nije nam uredu ovo...mi se ovdje radujemo i slavimo uspjehe kadeta i juniorki,a tamo nam neki "kolega po forumu" suze lije i proklinje Zorana Mikesa i jos neke ljude iz kosarke.Spominje na jednom forumu kako je ovo tuzan dan za Srbijansku kosarku,cetiri ekstra igracice sa podrucja republike Srpske zaigrale su za svoju drzavu BIH!!
Albione,ovo ti je za Sulejmanovica-payback![]()
![]()
![]()
p.s ovo je samo pocetak
extra igračice, ženska juniorska reprezentacija on spominje 4 iz ove genracije 95 i tri iz prošle generacije 94, već su Mikeš,neki Branko proglašeni izdajnicima srpskog naroda što ove cure ne igraju za Srbiju jer kažu da su veliki potencijalsajo10 je napisao/la:A koja su to cetri extra igraca iz RS:a koji su zaigrali za svoju domovinu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.