FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 dec 2010, 11:40

Seyo_TM je napisao/la:
čamac je napisao/la:
partibrejker1921 je napisao/la:Ostadosmo i mi bez oficijelnog portala. Nazad u prosjeke...Tužno i jadno...
Šta ti to sad znači. Seyo javi se.
preko godinu dana volontiranja...dosta je bilo, zar ne :)
Kakav si to covjek .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 23 dec 2010, 11:43

red je red, a jeb je jeb :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 23 dec 2010, 12:11

Seyo_TM je napisao/la:red je red, a jeb je jeb :mrgreen:
Tebi nije niti malo stalo do kluba. :lol:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 dec 2010, 12:19

Kad zamjene Bukija za Gredu bice sve u redu :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

slatkis86
Kontakt:

Post Postao/la slatkis86 » 23 dec 2010, 12:20

sad ce se navijaci manjeg kluba nakotit na ovoj temi skupa sa svojim supljim pricama :shock:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 dec 2010, 12:21

pile87 je napisao/la:
Nakon toliko vremena otkrivas svoj talenat za rimu ... :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 dec 2010, 12:29

Stole iz Bora je napisao/la:
Nakon toliko vremena otkrivas svoj talenat za rimu ... :mrgreen:
Vise sam ko Nostradamus :D helem s danasnjim danom bi trebali i neki novi ljudi uci u predsjednistvo kluba sto bi trebalo popraviti dodatno krvnu sliku 8-)

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 23 dec 2010, 12:37

I ovaj Gruzijac Kutalija dogovorio sve sa Zrinjskim, u narednim danima treba da potpiše. Potajno sam se nadao da bi mogao preći kod nas, ali... Hasanović. Kvesić, Škaljić, Raščić, Pliska i Hiroš potpisali za Olimpik.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 23 dec 2010, 12:40

Sve sto si to nabrojo tu niko veze nema i za Zelju bi mozda pojacanje bio samo Asim Skaljic ostalo sve je boranija cuj Pliska pojacanje a nije imao mjesta u FK OVAKO...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 dec 2010, 12:54

mavi je napisao/la:I ovaj Gruzijac Kutalija dogovorio sve sa Zrinjskim, u narednim danima treba da potpiše. Potajno sam se nadao da bi mogao preći kod nas, ali... Hasanović. Kvesić, Škaljić, Raščić, Pliska i Hiroš potpisali za Olimpik.
Na pocetku sezone nudjen nama ali cini mi se zapelo oko papirologije od navedenih vrijedi Skaljic kao igrac al koliko je on sam sebe zeznuo govori cinjenica da se na svakom prelaznom roku pokusava prodati i ne podje mu za rukom nakon bjega sa priprema karijera mu ide silaznom putanjom u Zelji bi bio gospodin, slicno se zeznuo i Karadza u njegovom kalkulisanju zatim Nikolic pa na kraju jos uvijek nema kluba i misli se izmedju zrinjskog i slobode.Zeljin izlog je najbolji u drzavi iz Zelje je najlakse otici u ovom trenutku u neku bolju ligu i zaraditi pare i napraviti neku karijeru, u korist tome govori i veliki broj ponuda za nase igrace nadam se da cemo udomiti Stanica za finu pinku i zadrzati Sehu kojem ce cijena sigurno rasti, samim tim je i lakse dovesti igraca koji ima iole pametnog menadzera i koji razmislja dugorocno...
Sto se tice Rove i Harisa ja bi ih pustio kad vec nemaju minutaze u Zelji neka se oprobaju negdje drugo uostalom sa njihovim mogucnostima je upoznat komplet strucni stab...

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 23 dec 2010, 13:00

pile87 je napisao/la:
E ta ti je dobra ! :lol:
:mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 23 dec 2010, 13:13

Hasanović je potencijal, to je jasno, druga stvar je što ga menadžeri uništavaju. Znam da je ljetos tražio da potpiše na 6. mjeseci, na šta mu je Amar dao nogu. Naš najveći problem je napadač. Popović je naš najgori napadač od kada ja pratim Želju, a pratim ga od "80 i neke. Kutalija je dobar igrač i definitivno bi bio dobra zamjena za Popovića.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 dec 2010, 13:18

mavi je napisao/la:Hasanović je potencijal, to je jasno, druga stvar je što ga menadžeri uništavaju. Znam da je ljetos tražio da potpiše na 6. mjeseci, na šta mu je Amar dao nogu. Naš najveći problem je napadač. Popović je naš najgori napadač od kada ja pratim Želju, a pratim ga od "80 i neke. Kutalija je dobar igrač i definitivno bi bio dobra zamjena za Popovića.
Pa i nije bas tako neces vjerovati ne znam sta si cuo ali Hasanovic i Osim nisu nikad ni pricali o ugovoru....

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 23 dec 2010, 13:22

pile87 je napisao/la:
mavi je napisao/la:I ovaj Gruzijac Kutalija dogovorio sve sa Zrinjskim, u narednim danima treba da potpiše. Potajno sam se nadao da bi mogao preći kod nas, ali... Hasanović. Kvesić, Škaljić, Raščić, Pliska i Hiroš potpisali za Olimpik.
Na pocetku sezone nudjen nama ali cini mi se zapelo oko papirologije od navedenih vrijedi Skaljic kao igrac al koliko je on sam sebe zeznuo govori cinjenica da se na svakom prelaznom roku pokusava prodati i ne podje mu za rukom nakon bjega sa priprema karijera mu ide silaznom putanjom u Zelji bi bio gospodin, slicno se zeznuo i Karadza u njegovom kalkulisanju zatim Nikolic pa na kraju jos uvijek nema kluba i misli se izmedju zrinjskog i slobode.Zeljin izlog je najbolji u drzavi iz Zelje je najlakse otici u ovom trenutku u neku bolju ligu i zaraditi pare i napraviti neku karijeru, u korist tome govori i veliki broj ponuda za nase igrace nadam se da cemo udomiti Stanica za finu pinku i zadrzati Sehu kojem ce cijena sigurno rasti, samim tim je i lakse dovesti igraca koji ima iole pametnog menadzera i koji razmislja dugorocno...
Sto se tice Rove i Harisa ja bi ih pustio kad vec nemaju minutaze u Zelji neka se oprobaju negdje drugo uostalom sa njihovim mogucnostima je upoznat komplet strucni stab...
Sta im mi mozemo,ima li su ponude od nas,pa su mislili da su prepametni,eto ih sad,nek igraju u drugim klubovima i nema problema...uvijek su to neke ucjene,traze kao da su neki jaki evropski igraci,a onda zavrse u ovim nasim osrednjim ekipama za sitnu lovu i ugovor na pola godine,pa onda opet traze hljeba za sebe...idu kratkorocno i tu grijese,ko im je kriv...i bez njih mi imamo i nasli smo svoje igrace koji su za nasu ligu ok,sampioni smo,sada smo drugi,polufinale kupa,povoljan raspored na proljece,razlog za optimizam svakako...normalno je da imamo ponude za neke igrace,to je dobro,to je lova...isto je normalno da igraci koji imaju manju minutazu traze svoje minute negdje drugo...a normalno je i da ih klub pusti...bez veze je da su nam na budzetu ako struka smatra da ne mogu puno igrati...medjutim,naravno ni da klub ne smije da dopusti da imamo onda i manjak igraca,sto mi je simptomaticno,jer ako klub dopusti odlazak nekih igraca,sto za lovu ,sto za ciste papire,onda je logicno svakako ocekivati i neko novo ime u nasem taboru...i vjerujem da ce,ako se to desi,doci imena koja nece samo mijenjati na tribinama i na klupi igrace tipa H.Beslije ili Rovcanina,Peraka itd,nego ce imati mogucnost malo odvaznije konkurisati za prvu postavu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 dec 2010, 13:31

boccaccio je napisao/la:
Sta im mi mozemo,ima li su ponude od nas,pa su mislili da su prepametni,eto ih sad,nek igraju u drugim klubovima i nema problema...uvijek su to neke ucjene,traze kao da su neki jaki evropski igraci,a onda zavrse u ovim nasim osrednjim ekipama za sitnu lovu i ugovor na pola godine,pa onda opet traze hljeba za sebe...idu kratkorocno i tu grijese,ko im je kriv...i bez njih mi imamo i nasli smo svoje igrace koji su za nasu ligu ok,sampioni smo,sada smo drugi,polufinale kupa,povoljan raspored na proljece,razlog za optimizam svakako...normalno je da imamo ponude za neke igrace,to je dobro,to je lova...isto je normalno da igraci koji imaju manju minutazu traze svoje minute negdje drugo...a normalno je i da ih klub pusti...bez veze je da su nam na budzetu ako struka smatra da ne mogu puno igrati...medjutim,naravno ni da klub ne smije da dopusti da imamo onda i manjak igraca,sto mi je simptomaticno,jer ako klub dopusti odlazak nekih igraca,sto za lovu ,sto za ciste papire,onda je logicno svakako ocekivati i neko novo ime u nasem taboru...i vjerujem da ce,ako se to desi,doci imena koja nece samo mijenjati na tribinama i na klupi igrace tipa H.Beslije ili Rovcanina,Peraka itd,nego ce imati mogucnost malo odvaznije konkurisati za prvu postavu.
Iskreno i ja se nadam nekom igracu ili eventualno dvojici koji su konkurencija za prvi tim ako racunamo sa tim da je kerla vec otisao da su na dobrom putu da odu beslija i damir da cemo vjerovatno i prodati nekog recimo stanu oslobodio si mjesecno 5000 KM najmanje za plate a da ne pricam o tome da bi i falilo igraca po nekoj logici trebalo bi dovesti nekog da popuni prazninu a trosak ne bi bio aman zaman treba napomenuti da je tu Jamak koji vjerujem i nije neki trosak al prostora za jednog dva kvalitetna igraca ima...

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 23 dec 2010, 13:37

pile87 je napisao/la:
mavi je napisao/la:Hasanović je potencijal, to je jasno, druga stvar je što ga menadžeri uništavaju. Znam da je ljetos tražio da potpiše na 6. mjeseci, na šta mu je Amar dao nogu. Naš najveći problem je napadač. Popović je naš najgori napadač od kada ja pratim Želju, a pratim ga od "80 i neke. Kutalija je dobar igrač i definitivno bi bio dobra zamjena za Popovića.
Pa i nije bas tako neces vjerovati ne znam sta si cuo ali Hasanovic i Osim nisu nikad ni pricali o ugovoru....
Pa, u čemu je onda problem, zašto ne igra kod nas? On je igrač izrastao iz našeg omladinskog pogona, ono par utakmica koje je odigrao za Velež je meni bilo dovoljno da zaključim da mali ima potencijala. Mlad je, "90 je godište.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 dec 2010, 13:52

mavi je napisao/la:
Pa, u čemu je onda problem, zašto ne igra kod nas? On je igrač izrastao iz našeg omladinskog pogona, ono par utakmica koje je odigrao za Velež je meni bilo dovoljno da zaključim da mali ima potencijala. Mlad je, "90 je godište.
Mislim da nije bilo volje s obje strane, mali je vidio svijeta zaradio nesto para odao se nocnom zivotu i to mu je preokupacija, fin igrac ali se u jednom trenutku pokupio i otisao u tursku na probu nije prosao, onda su ga zezali u slobodi i Vladavic ga odvede u velez ima tu dosta stvari nisu za foruma ali ima i menadzera ovoga onoga...

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 23 dec 2010, 14:02

pile87 je napisao/la:
mavi je napisao/la:
Mislim da nije bilo volje s obje strane, mali je vidio svijeta zaradio nesto para odao se nocnom zivotu i to mu je preokupacija, fin igrac ali se u jednom trenutku pokupio i otisao u tursku na probu nije prosao, onda su ga zezali u slobodi i Vladavic ga odvede u velez ima tu dosta stvari nisu za foruma ali ima i menadzera ovoga onoga...
Ma, ja, klasika što se tiče naših "talenata", eno i mali Karić otišao na neke probe u Njemačkoj, ista stvar je i s njim kao i s Hasanovićem, još ga Amar bio vratio...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 23 dec 2010, 15:20

Danas skupština FK Željezničar
Dejan Ćuk će prezentirati idejni projekat nove Grbavice

U sali Općine Novo Sarajevo u četvrtak u 18 sati održat će se Skupština Fudbalskog kluba Željezničar. Nakon što je Predsjedništvo tima sa Grbavice dalo zeleno svjetlo za projekat izgradnje novog stadiona, isto se očekuje i od Skupštine.

Denaj Ćuk, magistar ekonomskih nauka, prezentirat će idejni projekt izgradnje novog stadiona, dok će predsjednik Sabahudin Žujo podnijeti finansijski izvještaj.

Osim navedenog, govorit će se i o obilježavanju 90 godina postojanja kluba, koje će se proslaviti naredne godine.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 23 dec 2010, 15:25

Naprijed Željo !

slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, BungaBum i 100 gostiju.