FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovi nasi talenti moraju skontati da moraju ovde odigrati bar jednu-dvije sezone, da bi mogli uspjeti u inostranstvu, kakva god da nam je liga. Ako nista bar zbog fizike i nekog iskustva igranja sa starijim, jer velika je razlika izmedju juniora i seniora po dosta stvari, a kod nas nema sad nekog vanserijskog talenta koji bi otiso i odma poceo igrati vani. Tako imamo i primjere Stile, Cocalica, Kerle i ostalih, a i ovih tipa Duraka, Karica, Hasanovica.
iz tvojih usta u Bozje usi
samo treba pazit sa slovencima jer gdje njihova noga stane tu trava vise ne raste
ako sve prodje danas sve ok na skupstini ,jel se onda potpisuje ugovor o gradnji ili tek onda ide serija pregovora??

Također, jedva čekam šest satiTeaM87 je napisao/la:Nadam se naboljem danas..

Nista od toga,kakav ba stadion19TM87 je napisao/la:Danas skupština FK Željezničar
Dejan Ćuk će prezentirati idejni projekat nove Grbavice
U sali Općine Novo Sarajevo u četvrtak u 18 sati održat će se Skupština Fudbalskog kluba Željezničar. Nakon što je Predsjedništvo tima sa Grbavice dalo zeleno svjetlo za projekat izgradnje novog stadiona, isto se očekuje i od Skupštine.
Denaj Ćuk, magistar ekonomskih nauka, prezentirat će idejni projekt izgradnje novog stadiona, dok će predsjednik Sabahudin Žujo podnijeti finansijski izvještaj.
Osim navedenog, govorit će se i o obilježavanju 90 godina postojanja kluba, koje će se proslaviti naredne godine.

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
-
- Kontakt:
Otkako pratim FK ŽELJEZNIČAR, a to je malo prije onih utakmica sa Newcastle-om, jedina želja mi je bila da prisustvujem osvajanju titule šampiona države, to i nebi bilo tako čudno da ne živim u Čapljini, Hercegovina
Aktivno pratim utakmice otkako sam na studiju u Sarajevu...ostalo je nevažno...
Međutim, nakon određenog vremena i realnijeg gledanja na situaciju u fudbalu i našem klubu, to nije dovoljno...
Svaki se projekat i svaka aktivnost imaju svoje temelje, nosioce tog projekta i tek onda završni dio...
Prvi post sam napisao zbog Željine djece, jer me stvarno iznerviralo zahtjev za raskidanjem ugovora Damira Rovčanina, a pored toga tu su Kolobov, H.Bešlija te još ako ode Nikolić...
Smiješno je dovesti igrača, Kolobov, na tako deficitarnoj poziciji i teškoj poziciji za igranje, potpisati ugovor i ne dati mu priliku u 15 kola da igra, a kažu dobar igrač, talenat, ima relativnog iskustva po Hrvatskoj itd.
Nikolić isto dok se nije povrijedio...
Rovčanin me kupio i tako će uvijek biti, igranje nakon odlaska Jahića i još nekih igrača čini mi se, momak je tada bio u najjačoj formi u Premier ligi, davao golove kako je htio, brz, koliko je penala bilo na njemu, mislio sam da će se napad Želje graditi na njemu uz dovođenje iskusnijeg igrača, kao što je bio Mešanović...
Onaj gol Širokom, kad je bio snijeg, lob udarac...ubrzo nakon toga su se raspitivali za njega zvali ga na probu, a on izjavljuje:"Ne želim nigdje na probu, imaju moj DVD, neka pogledaju, nemam se ja šta kome dokazivati...", imao je samopouzdanja...
Znači, uspjeh ekipe, čije igrače ćeš kasnije moći prodati, a dokaza za to imamo dosta, znači određeni rizik i šansa za naše igrače, za talente i sticanje iskustava, i u toj dobi već razgovori sa njegovom porodicom, neki oblik ugovora i ppodsticanje igrača, garancija za budućnost...kasnije profit...

Međutim, nakon određenog vremena i realnijeg gledanja na situaciju u fudbalu i našem klubu, to nije dovoljno...
Svaki se projekat i svaka aktivnost imaju svoje temelje, nosioce tog projekta i tek onda završni dio...
Prvi post sam napisao zbog Željine djece, jer me stvarno iznerviralo zahtjev za raskidanjem ugovora Damira Rovčanina, a pored toga tu su Kolobov, H.Bešlija te još ako ode Nikolić...
Smiješno je dovesti igrača, Kolobov, na tako deficitarnoj poziciji i teškoj poziciji za igranje, potpisati ugovor i ne dati mu priliku u 15 kola da igra, a kažu dobar igrač, talenat, ima relativnog iskustva po Hrvatskoj itd.
Rovčanin me kupio i tako će uvijek biti, igranje nakon odlaska Jahića i još nekih igrača čini mi se, momak je tada bio u najjačoj formi u Premier ligi, davao golove kako je htio, brz, koliko je penala bilo na njemu, mislio sam da će se napad Želje graditi na njemu uz dovođenje iskusnijeg igrača, kao što je bio Mešanović...
Onaj gol Širokom, kad je bio snijeg, lob udarac...ubrzo nakon toga su se raspitivali za njega zvali ga na probu, a on izjavljuje:"Ne želim nigdje na probu, imaju moj DVD, neka pogledaju, nemam se ja šta kome dokazivati...", imao je samopouzdanja...
Znači, uspjeh ekipe, čije igrače ćeš kasnije moći prodati, a dokaza za to imamo dosta, znači određeni rizik i šansa za naše igrače, za talente i sticanje iskustava, i u toj dobi već razgovori sa njegovom porodicom, neki oblik ugovora i ppodsticanje igrača, garancija za budućnost...kasnije profit...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.
Dobro doš'olemi_kitao je napisao/la:Otkako pratim FK ŽELJEZNIČAR, a to je malo prije onih utakmica sa Newcastle-om, jedina želja mi je bila da prisustvujem osvajanju titule šampiona države, to i nebi bilo tako čudno da ne živim u Čapljini, Hercegovina![]()

FKŽ !
nemoj mi nista namigivat, nego reci konkretno ako znas da nece biti, a ne nagadjat i ako slucajno budes u pravu onda govoriti sta sam vam rekao...vecina nas zna kaka je situacija i kolko je puta bilo price oko izgradnje stadiona i kolko puta se dizala euforija, pa na kraju nije nista bilo, tako i ako nista ne bude od ovog projekta nista nas nece cuditi.gavran je napisao/la:Nista od toga,kakav ba stadion19TM87 je napisao/la:Danas skupština FK Željezničar
Dejan Ćuk će prezentirati idejni projekat nove Grbavice
U sali Općine Novo Sarajevo u četvrtak u 18 sati održat će se Skupština Fudbalskog kluba Željezničar. Nakon što je Predsjedništvo tima sa Grbavice dalo zeleno svjetlo za projekat izgradnje novog stadiona, isto se očekuje i od Skupštine.
Denaj Ćuk, magistar ekonomskih nauka, prezentirat će idejni projekt izgradnje novog stadiona, dok će predsjednik Sabahudin Žujo podnijeti finansijski izvještaj.
Osim navedenog, govorit će se i o obilježavanju 90 godina postojanja kluba, koje će se proslaviti naredne godine.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
opusteno ljudi sto se manje nadate manje razocarenje
kakvih crnih 300 miliona... nek samo dovedu pojacanja i sve ce bit ok

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Nema tu sta puno da se kaze skupstina treba da potvrdi ono na sto je predsjednistvo vec pristalo da se udje u pregovore oko stadiona, odrediti jos neke stvari oko plave veceri i to je to otprilike...Predsjedinistvo bi trebalo podnijeti izvjestaj sta se uradilo u proteklom periodu ali i to je puka formalnost...tm-ovac iz mase je napisao/la:Skupstina sam sto nije ... Ima li stream-a !?![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pogledajte kako bi mogla izgledati nova Grbavica
http://www.sara jevo-x.com/sport/nogomet/clanak/101223101
http://www.sara jevo-x.com/sport/nogomet/clanak/101223101

Ovakakav stadion bi bio sasvim dovoljan za nas. Nadam se najboljem, a to je gradnja stadiona već ove godine.
Idealno..pise sa 25.000, perfektno !Omar500 je napisao/la:
Ovakakav stadion bi bio sasvim dovoljan za nas. Nadam se najboljem, a to je gradnja stadiona već ove godine.
FKŽ !
Ništa nije perfektno dok se ne izgradi stadion 

Kad ce se zavrsiti sjednica, odnosno kad ce se sve znati itd?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ma ne znam, i mene zanimasajo10 je napisao/la:Kad ce se zavrsiti sjednica, odnosno kad ce se sve znati itd?
- bistrikboy
- Kontakt:
Jel vama jasno da ce se na sjednici samo aminovati pregovorima sa Slovencima,a ne samoj izgradnji!?
Ima jos do potpisivanja ugovora.
Ima jos do potpisivanja ugovora.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nije mi jasno kako na trenutnom mjestu stadiona ima mjesta za veći stadion sa popratnim objektima,a ako nema na mjestu stadiona ima li igdje u naselju Grbavica mjesta :?:Gdje bi mi igrali dok bi se stadion pravio(opet Koševo)
@Bistrikboy Meni jeste jasno 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.