Utakmice klubova iz BiH na TV-u

PiazzaGrande

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la PiazzaGrande » 14 jul 2017, 23:34

Bojkotujmo prijenose, idemo na utakmice! :lol:
Budi navijac, a ne #navijac!
Dole streameri i e-navijaci!
Volim te bola'!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 14 jul 2017, 23:42

Oj **** im telekom nenu

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 14 jul 2017, 23:46

Sve utakmice na Moja Tv i BHT1.
Kraj priče! ;)
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 14 jul 2017, 23:47

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sve utakmice na Moja Tv i BHT1.
Kraj priče! ;)
Nas srbe ko J**+, bar Borac možemo na BHT1 gledati.

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 14 jul 2017, 23:50

Znaci 4 utakmice svakog kola na MojaTV?
EKONNP

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 14 jul 2017, 23:50

BelminM23 je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sve utakmice na Moja Tv i BHT1.
Kraj priče! ;)
Nas srbe ko ****, bar Borac možemo na BHT1 gledati.
Sa ovim su uništili sve što su pozitivno uradili u proteklih par godina za Premijer Ligu BiH.
Nadam se ipak ako već rade kako su zamislili da će prijenosi biti kvalitetniji, da će odraditi onu emisiju za Premijer Ligu kako je Bog rekao, a ne u onom ofucanom BHT1 studiju. Rekli su da će uložiti više novca, pa hajd' sad da vidimo.

A što se tiče nas sa prostora RS-a, naročito nas Bošnjaka kojih ima preko 200.000 i koji pratimo ugl. dva sarajevska premijerligaša žalosno je ovo što su uradili, jer više nećemo biti u mogućnosti pratiti tim koji volimo.

A i u hrvatskim dijelovima BiH ljudi više nisi u mogućnosti da prate Zrinjski i Široki, klubove za koje vjerovatno navijaju.

SRAMOTA. :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 15 jul 2017, 00:07

Stoka glupa sta uradise :roll:
Igraj Široki ti si najbolji!

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 15 jul 2017, 00:22

Može li jedan klub ne pristati na ugovor, i da zabrani prenos utakmice?
...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jul 2017, 00:23

Schlager je napisao/la:eto virtual,bar ti možeš a kukaš :D
Koristim ja ovu mojwebtv, bilo je malo patnje dok su mi prihvatili karticu, ali realno stream im je očajan i uglavnom sam odustajao i gledao po ovim divljim streamovima.

Što se Želje konkretno tiče, Lars i ova ekipa rade odličan posao, streamovi su im vrhunski, posebno od kako su počeli raditi na Facebook.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 15 jul 2017, 00:41

hilmo je napisao/la: Ja sam na Telemachu uzimao ovaj web tv, i radio je, problem je u stabilnosti, jer u toku prenosa na kanalu MojaTV Sport dešava se milion prekida.

Ako bi to bilo malo normalnije kao npr. d3 go onda bih se odmah po početku lige pretplatio.
Nije stabilno ni nama koji imamo ADSL :mrgreen: bolje je radilo kad su tek poceli s ovim prije 4-5 godina, nego posljednje dvije sezone.
Samo na tv-u fercera normalno.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 15 jul 2017, 08:19

Hvala savezu što me poštedio dileme koje utakmice pratiti na TV-u...
HNL na Arenasport...
Hvala jos jednom!
Volim te bola'!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 jul 2017, 09:17

Mamu im j.ebem u pi.cku.Ev ti k.urac telekome ,bit ce divljaka stremova uvijek za ono sto me interesuje.Privatnu vam m.ajku prcim.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 15 jul 2017, 10:19

Jeb.iga kad su svi klubovi, osim Zelje, nula od klubova... svi potpisali saradnju a lafo nece i nisu htjeli... na kraju samo Zeljo ostao... hajd mogu razumijeti da FK Sarajevo to uradi jer i oni i telecom imaju istu ruku koja ih hrani... stranku SDA pa oni i nisu mogli nista uciniti iako vjerujem da i oni nisu zadovoljni ugovorom...

Ali zbog cega su onda iz borca i sirokog davali idiotska saopstenja kad ce pristati na kraju...

Drugi put sam u borbi protiv Telecoma i NSBIH ostaje FK Zeljeznicar (prvi put su kompromisom to rijesili i Zeljo je zasluzeno dobio vise para od ostalih)... koji ima semu za promociju lige hiljadu puta bolju nego ovo sto je sad sa usra.nim telecomom... zamisli na jednom Sport Klubu da se rade prenosi nase lige... to ne mogu zamisliti ni hrvatska liga, a ni srbijanska liga... ali jbg mnogim nije u interesu ta promocija... nego sitno usicarenje od nekoliko hiljada KM... koje poslije nista ne donosi znacajnije...

Vidjet cemo hoce li Zeljo pokleknuti pred gamadima...

Fidelitoo
Kontakt:

Post Postao/la Fidelitoo » 15 jul 2017, 11:00

Kompromis je napisao/la:Jeb.iga kad su svi klubovi, osim Zelje, nula od klubova... svi potpisali saradnju a lafo nece i nisu htjeli... na kraju samo Zeljo ostao... hajd mogu razumijeti da FK Sarajevo to uradi jer i oni i telecom imaju istu ruku koja ih hrani... stranku SDA pa oni i nisu mogli nista uciniti iako vjerujem da i oni nisu zadovoljni ugovorom...

Ali zbog cega su onda iz borca i sirokog davali idiotska saopstenja kad ce pristati na kraju...

Drugi put sam u borbi protiv Telecoma i NSBIH ostaje FK Zeljeznicar (prvi put su kompromisom to rijesili i Zeljo je zasluzeno dobio vise para od ostalih)... koji ima semu za promociju lige hiljadu puta bolju nego ovo sto je sad sa usra.nim telecomom... zamisli na jednom Sport Klubu da se rade prenosi nase lige... to ne mogu zamisliti ni hrvatska liga, a ni srbijanska liga... ali jbg mnogim nije u interesu ta promocija... nego sitno usicarenje od nekoliko hiljada KM... koje poslije nista ne donosi znacajnije...

Izvor? Navijač sam Želje i volio bi da ne pristanu. SK je dimenzija više u svakom smislu.

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 15 jul 2017, 11:26

Borac nista nije potpisao, i pod ovim uslovima sigurno nece.

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 15 jul 2017, 11:31

RedBlue je napisao/la:Borac nista nije potpisao, i pod ovim uslovima sigurno nece.
Dogovor postignut sa svim klubovima osim Zelje... 9000KM po prenosu... nisu isti uslovi kao u ranijoj ponudi...

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 15 jul 2017, 11:34

To kazem, nasi ne bi potpisali da nisu dogovorili ono sto su obecali sponzorima.

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 15 jul 2017, 11:36

Borac ne bi pristao ni na 100 000 KM po prenosu ako ce sve ici na MojaTV.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 jul 2017, 11:40

Kompromis je napisao/la:Jeb.iga kad su svi klubovi, osim Zelje, nula od klubova... svi potpisali saradnju a lafo nece i nisu htjeli... na kraju samo Zeljo ostao... hajd mogu razumijeti da FK Sarajevo to uradi jer i oni i telecom imaju istu ruku koja ih hrani... stranku SDA pa oni i nisu mogli nista uciniti iako vjerujem da i oni nisu zadovoljni ugovorom...

Bolja je Arena nego Sportklub, cesto prenose po dvije tekme po kolu, sto Sportklub nebi radio sigurno.

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 15 jul 2017, 12:00

ASD je napisao/la:

Bolja je Arena nego Sportklub, cesto prenose po dvije tekme po kolu, sto Sportklub nebi radio sigurno.
SK bi radio samo Zeljine domace utakmice ali bi tako radio i na promociji klubova koji gostuju na Grbavici...

A sto se tice SK i Arene to je neuporedivo koliko je SK jaci i gledaniji u regionu... u svakom segmentu su ispred Arene...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda i 26 gostiju.