lejla je napisao/la:Sejo uvijek najvise napravi a najmanje se o njemu prica,,,![]()
To je tačno, čovjek je sinoć uložio 200%
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
lejla je napisao/la:Sejo uvijek najvise napravi a najmanje se o njemu prica,,,![]()
pa gdi si meraklijoMont0 je napisao/la:Ejs, to je nista sta su psovali ovi sto sam sa njima gledaoJedan je na kraju sam sebe krenuo da zbode nozem, kad smo pogodili stativu i precku u istoj minuti, ve la havle, ve la kuvvete
Da ne offtopicarim, slozio bih se sa ovim kolegom iz CroSlicno razmisljamo glede sastava, ustvari potpuno isto, i mislim da ovakvom formacijom, uz grotlo Bilinog Polja, na kojega se eto uvijek svi oslanjamo, Portugalci nece izaci iz 16
(Ovo je bilo preambiciozno, haha)
Ja ne znam sto se toliko sekirate, ja uzivam u ovome, merak zivi..
the scouser je napisao/la:A nama nema Spahe u odbrani...samo nas Bog moze spasit'....rob do bagro je napisao/la:da, ako povedu,bgm mi moramo dat 3 komadathe scouser je napisao/la:Ako primimo go u Zenici mozemo se je.bavat poslije.....
Citizen-X je napisao/la:Trazio sam highlights i evo nekako nadjoh jer jos ne vjerujem da se desilo sta se desilo.
Koga interesuje zbog cega sam skratio sebi zivot na 6:55 nek pogleda.![]()
[youtube][/youtube]
Sto se mene tice - odlicno smo igrali sa onim kapacitetima na terenu, iako je Hasagic retardirano povuk'o par poteza odbranio je dosta toga sta je trebalo, go mu se ne moze pripisat ko krivica jer je bio na "pogresnoj nozi".
Nerazumna Cirina "sutnja" nakon lose igre u 2. poluvremenu kad je ocita bila panika i odsijecanje nogu pojedincima te ne poduzimanje akcije da se pruzi prilika visestrukom izmjenom u osvjezenju snaga - nije mi jasno sta je lik kalkulis'o....![]()
Ono sta je trebalo Dzeko je uradio, Muslimovic uradio, Ibisevic uradio prelijepo poluskaricama, Ibricic je igrao vrhunski, Rahimic odlicno odigrao itd itd. Ne bih ja da budem selektor - ali - na srecu se na Mondijal ne ide kao sto se islo 1998.![]()
A navijaci na stadionu = 0, nikakvog navijanja nisam cuo samo urlanja, tako to biva kad na utakmice idu probrani i odabrani (citaj parali)mjesto pravih tifosa
![]()
![]()
Eto tako pa hajd.
Jasno je to sve drug,ali mislis li na defanzivu ikako?Bez_komentara je napisao/la:Mislim da je glupo ubaciti Milenkovica u igru,umjesto dati priliku Medunjaninu u veznom redu.
Haris moze vise pruziti na toj poziciji.Ali dzaba,Ciro je vec najavio Pandzu i Milenkovica.
Nadati se da se onaj tvrdoglavi predomisli.
ma njih treba samo napadati,odmah se gube,sudaraju se u zadnjem redu.ahmic je napisao/la:Jasno je to sve drug,ali mislis li na defanzivu ikako?Bez_komentara je napisao/la:Mislim da je glupo ubaciti Milenkovica u igru,umjesto dati priliku Medunjaninu u veznom redu.
Haris moze vise pruziti na toj poziciji.Ali dzaba,Ciro je vec najavio Pandzu i Milenkovica.
Nadati se da se onaj tvrdoglavi predomisli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.