Rambo je posle Pixija nasa najjaca 10-ka i bas u tom periodu nismo imali takvog igraca, a on je blistao u Brazilu!
S druge strane, na SP 2006 smo isli sa Nadjom, Duljajem i jos XY defanzivnih veznih da kvare igru protivnika...
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
NIsam ja rekao da su oni nekvalitetni, naprotiv, samo je logicno da je Gudelj u prednosti u odnosu na njih, zbog svega prethodno navedenog...alan_kardec je napisao/la: Ne bih ja tako lako prelazio preko kvaliteta Milivojevića i Ignovskog, pogotovo ovog drugog. Ignjovski je ne tako davno bio konstantan u bundeski.
Znam ja sta si mislio, ali se nisi dobro izrazio!alan_kardec je napisao/la: Pa ja sam prije svega mislio na igračke kvalitete.
BiH nije i ne može biti ozbiljna država dok u njoj postoje visoki i niski predstavnici, koji predstavljaju ko zna koga.
Ajde da ne idemo dalje u off, možemo nastaviti na temi repke Srbije.
Ostaje nam da vidimo. Ako ga već planiraju dovesti, Pape i FSBiH moraju brzo odreagovati, iskoristiti plasman u Brazil i činjenicu da Srbija još uvijek nema selektora.Virtu4l je napisao/la:Nadam se da će ga Pape ugrabiti prije toga.
DANTES je napisao/la:sad mu je prilika... brazil je fina šargarepa... a i tretman fss...
DANTES je napisao/la:rambo nekad nije imao mjesta, ali vala od 2002 do 2006 je morao udarati ritam igri...
marconato je napisao/la:S druge strane, na SP 2006 smo isli sa Nadjom, Duljajem i jos XY defanzivnih veznih da kvare igru protivnika...
Svaka njima cast, ali mi smo u timu imali masu destruktivaca (valjda nam je to bio neki stil koj nam se na kraju i obio o glavu, izmedju ostalog na SP), a nije nam igrao plejmejker koji je bio za klasu iznad ostalih na toj pozicijialan_kardec je napisao/la:marconato je napisao/la:S druge strane, na SP 2006 smo isli sa Nadjom, Duljajem i jos XY defanzivnih veznih da kvare igru protivnika...
Da napomenem, u kvalama za to sp smo završili kao prvi u grupi sa Španijom, BiH i Belgijom, bez poraza i sa samo jednim primljenim golom u 10 utakmica. Nakon tako kvalitetno odrađenih kvalifikacija, ne sjećam se da se neko bunio zbog igranja Duljaja i Nađa.
Kasnije su se u i oko repke izdešavale neke ružne stvari (Vidić nije igrao prvu utakmicu zbog suspenzije, nakon povrede Vučinića, Petković poziva svog sina u repku, pa onda nakon poraza od Holandije sukob Koromana i selektora, pa sukob Kežmana i Vidića na treningu kad se Vidić povrijedio) što je dovelo do potopa na sp.
pa držimo samo konstatujem nešto u vezi srpskih trenera... npr neko reče prosinecki ma dajte tog je stanoje izuo u svakom bitnom meču... i ne nije ni stanoje za repke, ne još, ali bi npr jedan muslin bio...marconato je napisao/la:Tadić (zvani "asistencija") dvostruki asistent za sada...To mu je inace 10-ta asistencija ove sezone u Eredivisie...
P.S. Drzite se teme
marconato je napisao/la:NIsam ja rekao da su oni nekvalitetni, naprotiv, samo je logicno da je Gudelj u prednosti u odnosu na njih, zbog svega prethodno navedenog...![]()
marconato je napisao/la: Znam ja sta si mislio, ali se nisi dobro izrazio!
Slazem se u vezi BiH, zato sam i napravio tu komparaciju, jer ni reprezentacija Srbije nece biti ozbiljna sve dok je ne budu vodili OZBILJNI ljudi u samom savezu, a ozbiljni ljudi dovode ozbiljne i normalne selektore...
Jel tu formu zasnivas na jucerasnja 2 postignuta gola?alan_kardec je napisao/la: Gudelj je trenutno, gledajući po formi, u prednosti i nad Matićem, ali to ne znači mnogo u ovom trenutku. Tačnije znači samo da neki sljedeći selektor Srbije, ima imperativ da pored Radovića iz Legije, Pejčinovića iz Nice, Jankovića iz Verone... pozove i Gudelja pod zastavu, bez obzira na to u kakvoj formi bude u vrijeme reprezetativnih akcija, jer su i Gudelj i svi ovi ostali nabrojani, pokazali igrama u kvalitetnim ligama da zaslužuju poziv.
Ignjovski je davno otišao u BuLi i bio standardan u Werderu.
Nego ko ima, da nemam mozda ja?!alan_kardec je napisao/la: Nemaju svakojaki likovi iz Saveza mnogo veze sa uspjesima/neuspjesima repke, na svu sreću. Ovom kvalitetu u srpskoj repci treba kvalitetan selektor koji se neće mnogo osvrtati na to šta mu pričaju mediji, javnost, menadžeri...
marconato je napisao/la:Jel tu formu zasnivas na jucerasnja 2 postignuta gola?Gudelja (trenutno) ni po kojem osnovu ne mozes porediti s Matićem, jer je ovaj klasa iznad! S druge strane, mozes ga porediti sa Milivojevićem i Ignjovskim i od njih nije samo trenutno u prednosti, nego je u prednosti u poslednje 2-3 godine! Zasto?! Pa zato sto je prvi dobar dio tog perioda proveo na klupi Zvezde, a drugi je bio ili povredjen ili na klupi, a ono sto je i Igrao u Werderu, to je bilo vecinom na poziciji desnog beka!
Gudelj za razliku od njih kostantno igra u Eredivisie (NAC/AZ), sto je mnogo jace takmicenje od onog u kome je Milivojević igrao! i Nije on tek sada izasao iz "anonimnosti" i procvjetao u AZ-u, nego djecko godinama napreduje, dok ovi stagniraju...![]()
![]()
marconato je napisao/la:Nego ko ima, da nemam mozda ja?!Nisam ja doveo Mihajlovića i obezbijedio mu teren da se utaljuje sa Faljijem, pa da nam se desavaju sve stvari koje nemaju veze sa strukom i fudbalom!
Savez je taj koji postavlja i smjenjuje selektore, obezbjedjuje i diktira uslove za rad, (u nasem slucaju) podrzava selektora koji prodaje igrace preko reprezentacije...
Martinez je očiti primjer destruktivca. Sa ovim ostalim se slažem, ali budi siguran da Ignjovski može da posluži repci, pogotovo protiv jačih protivnika, kad će jedan Matić sa svim svojim karakteristikama biti dovoljan, a drugi u vezi bi mogao biti Ignjovski da odrađuje posao pozadi.marconato je napisao/la:Martinez
marconato je napisao/la:Zar ti mislis da je ovom savezu u interesu da postavi nekog strucnog, normalnog, nezavisnog i u radu samostalnog selektora?! Ako tako mislis, onda si u velikoj zabludi, odnosno, previse si optimistican! Antić je otisao prje vise od 3 god. a mi do sada nismo ni u najavi imali selektora koji posjeduje gore pomenute karakteristike...
MaGiCa je napisao/la:@DANTES & @alan kardec
Keep it up guys!
Sa vama nikada nije dosadno, ukoliko je sagovornik neozbiljan, jer vi sve i jednu temu promashite.
Niko ovde nije pomenuo Djokovica, niti je on predmet priche, vec selektori koji se postavljaju kako se postavljaju i useravaju sve shto se dade usrati.
Ali, kad se plitkog uma ide u prichu, obichno efemernosti izlaze u prvi plan.![]()
DANTES je napisao/la:@magica ti dubokoumno ignorišeš ono što ti ne ide u šablon...
Da uchitash josh malo, prijateljualan_kardec je napisao/la: A tema je promašena onda kad ti kažeš da je promašena? Kad kritikuješ i kad treba i kad ne treba? Plitkog sam uma kad npr. ne pljujem Sinišu nakon kvalitetnih partija repke? Važi.
O drugim selektorima i njihovim rezultatima neću ni pričati.
Evo josh malo uchitavanja. Verovatno imash i kristalnu kuglu uz sebe, pa znash kako bih ja reagovao?Tačno, Novak nije tema priče, ali za tebe ne bi nikad ni bio tema kad su u pitanju ovakve stvari. Zato, da je recimo Janko grtao snijeg po Vojvodini, a Novak igrao protiv Švice, ti ne bi propustio priliku da ga onako žestoko podbodeš i iskritikuješ, blago rečeno. Ko onomad kad Janko nije igrao, već je sa suprugom obilazio modne revije.
Misliš da bi se on naigrao kod vas? Čisto sumnjam. Pižon je zapečatio sudbinu Misimovića na brutalan način. Ne radi se tako sa igračima od 19-20 godina.MaGiCa je napisao/la:a ljudi poput Misimovica bivali trajno gubljeni za nacionalni tim.
Virtu4l je napisao/la:Misliš da bi se on naigrao kod vas? Čisto sumnjam. Pižon je zapečatio sudbinu Misimovića na brutalan način. Ne radi se tako sa igračima od 19-20 godina.MaGiCa je napisao/la:a ljudi poput Misimovica bivali trajno gubljeni za nacionalni tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.