NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
ZICER
siroki - olimpija
Dobra je to ekipa, nece biti lako Sirokom !bogbatina je napisao/la:Olimpija![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Opet Olimpija...sigurno vam nije zanimljivo, al bar znate da prolazite. Sa srecom 

bogbatina je napisao/la:Olimpija![]()
Dobo mozete se nositi nema sta

hebo ti ovo izvlačenje,iako smo nositelji dobivamo ekipe koje znaju igrati nogomet,može li nas ijednom luxemburg,andora,san marino zapasti....
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Opet prokleta Olimpija, koja je ovaj put sigurno 30-40 posto bolja nego prosle sezone...
Pa daj jednom hebenu Andoru, Luksemburg i slicna sranja... makar u prvom pretkolu.
Pa daj jednom hebenu Andoru, Luksemburg i slicna sranja... makar u prvom pretkolu.
...Život za Široki...
2. pretkolo Austria 100% 

- fanatic1991
- Kontakt:
ipak mislim da ste bolji i da ce te proci (sad dal` ce to biti lagano il` ne ne znam ali mislim da prolazite)ŠB_Fidelis je napisao/la:Opet prokleta Olimpija, koja je ovaj put sigurno 30-40 posto bolja nego prosle sezone...
sretno vam

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
tradicija sa srećom se nastavlja...u pm..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne znam trenutacno. Olimpija je sigurno bolja nego prosle godine, plus motiv. Da je tu Baka i da dovucemo par pojacanja pravih, rekao bih ok, imamo igru za njih, a ovako ne znam kako ce jos ekipa izgledati, igrati, kako ce reagirati, ja bih rekao da je 50:50, a volio bi da se varam no ne znam kako ce ekipa izgledati pod Cutukom.fanatic1991 je napisao/la:ipak mislim da ste bolji i da ce te proci (sad dal` ce to biti lagano il` ne ne znam ali mislim da prolazite)ŠB_Fidelis je napisao/la:Opet prokleta Olimpija, koja je ovaj put sigurno 30-40 posto bolja nego prosle sezone...
sretno vam
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 20 jun 2011, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Olimpija 4. zavrsila u prvenstu sa 20 bodova iza Maribora
Ma nema veze to,Slovenija je velesila u odnosu na ove andorce,sanmarince...pa Slovenska reprezentacija je igrala i Sp i Ep....eno Varaždin dobije neke amatere,a ne bi mogli ni Drinu iz Zvornika pobijediti,tako oni i natraju koeficijent...bogbatina je napisao/la:Olimpija 4. zavrsila u prvenstu sa 20 bodova iza Maribora
najbolji im strijelci bili Bešič Adnan i Škerjanc Davor po 8 golova a Tomo Šokota zabio 7 

ne mozes ti nikoga dovući za utakmicu sa Olimpijom, ovo je dobar izbor jedini oni imaju navijače ostalo bezvezeŠB_Fidelis je napisao/la:Ne znam trenutacno. Olimpija je sigurno bolja nego prosle godine, plus motiv. Da je tu Baka i da dovucemo par pojacanja pravih, rekao bih ok, imamo igru za njih, a ovako ne znam kako ce jos ekipa izgledati, igrati, kako ce reagirati, ja bih rekao da je 50:50, a volio bi da se varam no ne znam kako ce ekipa izgledati pod Cutukom.fanatic1991 je napisao/la:ipak mislim da ste bolji i da ce te proci (sad dal` ce to biti lagano il` ne ne znam ali mislim da prolazite)ŠB_Fidelis je napisao/la:Opet prokleta Olimpija, koja je ovaj put sigurno 30-40 posto bolja nego prosle sezone...
sretno vam

Još fali da nas Fulham trefi...
sta je tu loše?? London malo svakako ne mozemo proci bilo kogaDabar je napisao/la:Još fali da nas Fulham trefi...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A ne znam bas, nije ih nesto doslo bilo na uzvrat, niti su se setali gradom kao mi gore, ocekivano, al eto. Ako nista, bit ce zanimljivije ove godine, i sigurno ne tako uvjerljivo rezultatski, ako ikako bude prolaz to jest. Ali, naravno, treba vjerovati, u svakom slucaju valja obavezno sve to upratiti.
...Život za Široki...
ja mislim da je Fulham u 3 pretkoluljutinar je napisao/la:sta je tu loše?? London malo svakako ne mozemo proci bilo kogaDabar je napisao/la:Još fali da nas Fulham trefi...
- Giallorossi
- Kontakt:
Olimpija je u drugom dijelu prvenstva bila vrlo dobra ,msl da cak 15 utakmica zaredom nisu izgubili jos su se vrlo dobro pojacali ,ciljaju na titulu ove godine u prvenstvu tako da tesko da ce te ih proci.sretno 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥