Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
neno#4
-
Kontakt:
mustbe5 je napisao/la:zaboljisportuBiH je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Prestao sam citati kod toga kad si rekao Aleksic nista. Pametnom dosta. Kada sam rekao Nurkic, onda po ucinku u prvoj utakmici. Je li zaista nekada trebam nacrtati da se nesto shvati?
O tome ti ja pričam sve vrijeme. Kontriraš raji a ne čitaš šta su napisali. Momak je napisao i više nego realan post. Ima par stvari sa kojima se ni ja ne slažem ali daleko od toga da je neznalica. Čim se čovjek u jednoj stvari ne slaže s tobom ti ga ne uzimaš u razmatranje. Aleksić i Durak ako budu zaigrali za našu A repku ja prestajem gledati košarku. Aleksić možda ako ga okrenu na pleja i tu ga počnu forsirati jer mislim da se može prilagoditi toj poziciji. Naravno obojica nam trenutno trebaju kako bi ostvarili drugi cilj po prioritetu a to je plasman u A. Prvi i najbitniji je okupljati i upoznavati igrače koji će sutra biti nosioci u A timu. Namjerno ne kažem praviti igrače jer utiacaj repke u tome je trenutno nekih 10-20%, ali eto ako hoćete mogu dodati i praviti.
Hvala na korektnom komentaru a i za ono "momak". Vise se i ne sjecam kad me je neko tako oslovio...
Svi mi ponekad pretjeramo ali ovaj mladic sto se petlja oko Saveza i igraca neno4 bas voli da je uvijek u pravu. Glumi autoritet ovim tinejdzerima a i sam je jako mlad. Na forum navrate i velika igracka i trenerska imena bivse SFRJ. Treba pokazati malo vise postovanja prema misljenju drugih. Mladicu, hajde nam ucini uslugu pa malo ohladi.
Gdje si kralju kako si? Za tebe imam samo jedno ime. Djordje Aleksic. Dovidjenja i prijatno. Sad cu da iskopam sta si rekao za ovog sjajnog momka.
Sinoc protiv slabe ekipe koja ima 2 (dva) igraca nasi se muce. Ocita je bila nervoza i pritisak. Ipak, vidjelo se: Nemamo pleja. Sijercic koji je dvojka igra keca. Aleksic nista.
Hvala. Mnogo ste ljubazni. Velika igracka i trenerska imena su nas dovela ovdje gdje jesmo. Sreca pa nas jedan covjek zajedno sa svojim velikim ahbabima i prijateljima oko njega izvadi. Ima da mu napravimo kip na centru Ferhadije.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
-
mustbe5
-
Kontakt:
Statistika Atifa Duraka nakon 6 odigranih utakmica:
30.8 minuta po utakmici, 9.3 poena ((sut ukupno 26.6%; sut za trice 12 od 48 = 25%, dvice 5 od 16 = 31.3%, slobodna 10 od 17 (58.8%), skokovi 3.2, asistencije 2.5. Za nekog ko igra 31 minutu i ima svu slobodu premalo.
S obzirom da sam gledao svih 6 utakmica mogu reci da nas je igrac sa ovakvom minutazom i ocajnom ofanzivnom igrom zamalo kostao poraza protiv Holandije i Danske u 1. i 2. kolu i tako nas eliminisao u startu. Obje smo dobili u zadnjoj sekundi. Ne moze se objasniti 31 minut po utakmici za igraca koji sutira 26.6% iz igre. Skoro pa igramo u napadu 4 na 5 svaku utakmicu osim protiv (nikad slabijeg) Izraela kad je pogodio vecinu trica.
Nadajmo se da ce nas Atif makar ove preostale 2 utakmice odigrati malo bolje.
-
Yucca
-
Kontakt:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
neno#4
-
Kontakt:
mustbe5 je napisao/la:Statistika Atifa Duraka nakon 6 odigranih utakmica:
30.8 minuta po utakmici, 9.3 poena ((sut ukupno 26.6%; sut za trice 12 od 48 = 25%, dvice 5 od 16 = 31.3%, slobodna 10 od 17 (58.8%), skokovi 3.2, asistencije 2.5. Za nekog ko igra 31 minutu i ima svu slobodu premalo.
S obzirom da sam gledao svih 6 utakmica mogu reci da nas je igrac sa ovakvom minutazom i ocajnom ofanzivnom igrom zamalo kostao poraza protiv Holandije i Danske u 1. i 2. kolu i tako nas eliminisao u startu. Obje smo dobili u zadnjoj sekundi. Ne moze se objasniti 31 minut po utakmici za igraca koji sutira 26.6% iz igre. Skoro pa igramo u napadu 4 na 5 svaku utakmicu osim protiv (nikad slabijeg) Izraela kad je pogodio vecinu trica.
Nadajmo se da ce nas Atif makar ove preostale 2 utakmice odigrati malo bolje.
Hmmm. Vrlo zanimljivo. Zasto nam niste postavili statistiku Djordja Aleksica? Mozda zato sto je vase veliko znanje ocijenilo da je u pitanju igrac koji nista ne zna? Ili cemo na kraju mozda reci odlicno Halimicu usli smo u A diviziju. Nema veze, svi grijesimo, ali reci za Aleksica da nista ne zna je nepoznavanje osnovnih stvari. No, dobro u subotu da mi dobijemo, a onda je sve nebitno. Moze da pise ko god hoce i sta god hoce.
Ostalo je samo ime.....
-
nerminh74
- Moderator
-
Kontakt:
zadnji put cu vas zamoliti da licna prepucavanja i nesuglasice prenesete na pp, a na ovoj temi o mladim BiH kosarkasima i hvala bogu pa imamo nikad više istih koji imaju perspektivu za sjajnu budućnost i samim tim i naše reprezentacije imaju perspektivu za sjajnu budućnost!!!
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
neno#4
-
Kontakt:
Zadnji put ih zamoli da mi se skinu vise s vrata. Nikog prvi ne prozivam, nego stalno moram da odgovaram na provokacije.
Ostalo je samo ime.....
-
Volvic
-
Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Zadnji put ih zamoli da mi se skinu vise s vrata. Nikog prvi ne prozivam, nego stalno moram da odgovaram na provokacije.
Ignorisi, i gotovo.
-
vladedivac
-
Kontakt:
Postao/la vladedivac » 16 avg 2013, 11:36
Volvic je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Zadnji put ih zamoli da mi se skinu vise s vrata. Nikog prvi ne prozivam, nego stalno moram da odgovaram na provokacije.
Ignorisi, i gotovo.
Nema tu "ignoriši i gotovo". Znači, nek svako čovjeku neprozvan govori šta hoće, nek lupa i vrijeđa ga, a on da ignoriše. Zašto imamo moderatore već da na propisan način daju do znanja svakom od nas kako i na koji način ovdje pisati.
-
zaboljisportuBiH
-
Kontakt:
Postao/la zaboljisportuBiH » 16 avg 2013, 11:47
neno#4 je napisao/la:Zadnji put ih zamoli da mi se skinu vise s vrata. Nikog prvi ne prozivam, nego stalno moram da odgovaram na provokacije.
NE ne drug u ovom slučaju ti si provocirao i vrlo često i ti omalovažavaš tuđa mišljenja ovdje na forumu. Momak je napisao o Aleksiću nakon prve tekme i rekao je ništa. Što je moglo značiti da je ništa n atoj tekmi. P ai Teletović je s vremena na vrijeme nula na tekmi, ali ti si odgovorio da kad si vidio da je ovaj napisao ništa da nisi dalje ni čitao šta piše jer ti je kao jasno ko piše. Zbog toga sm i reagovao. Izvini @nermine ovo je zadnji put da odgovaram @neni što se tiče ovih stvari ali malo realnosti i njegove i ovih njegovih slijepo-pratećih sljedbenika nije naodmet. Uostalom u pravu je neko ko je napisao da ovdj epišu ljudi koji se itekako razumiju u košarku i većina ih nije imala priliku da nešto napravi ili da dođe u situaciju da bude na nekoj poziciji gdje će oni rukovoditi poslovima pa samim tim nisu ni mogli nešto napraviti. HArunu i ostalim svaka čast ali spomenik im neću dizati samo zbog toga što rade svoj posao. Druga je stvar što smo mi u BiH navikli da se sve radi nakaradno pa onda nešto što je normalno doživljavamo kao neke extra mega ljude i projekte. Ponovo kažem kapa do poda ali isto tako ko radi taj i griješi i bilo koja kritika sa moje strane se odnosi samo na to da bude još bolje a nikako da omalovažava ili da ide u smjeru skidanja sa pozicije evo npr Haruna. Druga je stvar što @neno svaku krtiku doživljava kao napad na nekoga a pogotovo što ni ne čita šta ljudi pišu.
-
JTS
-
Kontakt:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
-
nerminh74
- Moderator
-
Kontakt:
sljedeći van teme ide na odmor u banoviće, pa vi bujrum
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
Muumii
-
Kontakt:
zaboljisportuBiH je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Zadnji put ih zamoli da mi se skinu vise s vrata. Nikog prvi ne prozivam, nego stalno moram da odgovaram na provokacije.
NE ne drug u ovom slučaju ti si provocirao i vrlo često i ti omalovažavaš tuđa mišljenja ovdje na forumu. Momak je napisao o Aleksiću nakon prve tekme i rekao je ništa. Što je moglo značiti da je ništa n atoj tekmi. P ai Teletović je s vremena na vrijeme nula na tekmi, ali ti si odgovorio da kad si vidio da je ovaj napisao ništa da nisi dalje ni čitao šta piše jer ti je kao jasno ko piše. Zbog toga sm i reagovao. Izvini @nermine ovo je zadnji put da odgovaram @neni što se tiče ovih stvari ali malo realnosti i njegove i ovih njegovih slijepo-pratećih sljedbenika nije naodmet. Uostalom u pravu je neko ko je napisao da ovdj epišu ljudi koji se itekako razumiju u košarku i većina ih nije imala priliku da nešto napravi ili da dođe u situaciju da bude na nekoj poziciji gdje će oni rukovoditi poslovima pa samim tim nisu ni mogli nešto napraviti. HArunu i ostalim svaka čast ali spomenik im neću dizati samo zbog toga što rade svoj posao. Druga je stvar što smo mi u BiH navikli da se sve radi nakaradno pa onda nešto što je normalno doživljavamo kao neke extra mega ljude i projekte. Ponovo kažem kapa do poda ali isto tako ko radi taj i griješi i bilo koja kritika sa moje strane se odnosi samo na to da bude još bolje a nikako da omalovažava ili da ide u smjeru skidanja sa pozicije evo npr Haruna. Druga je stvar što @neno svaku krtiku doživljava kao napad na nekoga a pogotovo što ni ne čita šta ljudi pišu.
@ZaboljisportuBiH Objasnio covijek sve @neno stalno nesto pise kao da je on najbolje upucen u sve,a mogu sa sigurnoscu reci da je @mustbe5 hiljadu puta bolje upucen nego on
-
Unofficialpage
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la Unofficialpage » 16 avg 2013, 12:08
Da se ovi nasi hoce udostojit pa da prenose u sobu polufinale protiv Slovenaca ali tesko. Razumio bih da se igra negdje drugo ali igra se u BiH pa bi mogli da to prenose...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
kim
-
Kontakt:
bez zajebanicije jeli stvarno neko ovo napiasao.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
-
TRUST
-
Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la:Da se ovi nasi hoce udostojit pa da prenose u sobu polufinale protiv Slovenaca ali tesko. Razumio bih da se igra negdje drugo ali igra se u BiH pa bi mogli da to prenose...
Valjda budu prenosili red bi bio zadnje dvije tekme da prenose, da i mi ostali u BiH imamo priliku vidjet nase momke. Ovi momci kad uđu aBd u A diviziju, znaci od svih aktivnih selekcija u muskoj konkurencij koje imamo u mladim kategorijama i to 16 i 18 su u A divizij vise nemamo selekcija.
-
Volvic
-
Kontakt:
Ma to je naj pacenik Albion napiso. Mamice mu se sjetim...
-
Lotus
-
Kontakt:
A jesu tamo za.ebali Simanica momka koji je jedan od najvecih talenata u svom godistu...tri utakmice presjedio,a u ostalim odigro po minutu.Kod nas bi igrao po tridesetak minuta,plus sledece godine isto tako.Pa eto nek oni i dalje salju djecu tamo...
-
Yucca
-
Kontakt:
EP WOMEN DIVIZIJA B
BIH - Danska 41-25 zavrseno prvo poluvrijeme bravo djevojke

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
legenda reala
-
Kontakt:
Postao/la legenda reala » 17 avg 2013, 16:47
Izgleda da je ova generacija cura pravo jaka, mogu li one u A diviziju??
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.