diplomatski odgovor na pitanje, gospodinGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]Virtu4l je napisao/la:Gringo, imaš li post match interview, šta ga je to reporter zapitkivao o Agueru?
Koji moron. ''Bad news for you that Aguero is back'' ..

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
diplomatski odgovor na pitanje, gospodinGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]Virtu4l je napisao/la:Gringo, imaš li post match interview, šta ga je to reporter zapitkivao o Agueru?
Sto je lijepo naucio izbjegavat ove zamke novinara. Koje pitanje na kraju yebote. Trazi nesto da izvuce iz konteksta.Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]Virtu4l je napisao/la:Gringo, imaš li post match interview, šta ga je to reporter zapitkivao o Agueru?
I odgovor sa stilom.Goalgetter je napisao/la:Koji moron. ''Bad news for you that Aguero is back'' ..
Sasvim je normalno da ima malo treme i straha. Tek se vratio na teren, nije 100 % fit.. vratiće se ubrzo on na svoje, siguran sam to. Ali neka Džeko nastavi ovako i nema zimeRomanista10 je napisao/la:Mnogo se krece sporije nego inace. Nije toliko suveren u driblinzima kao inace. Vidi se da izbjegava duele. Itd. Nemoj me razumjeti pogresno. Ja sam uvijek govorio ( i na ovom forumu ) da je Aguero daleko najbolji napadac i prva zvijezda tima kada je u formi. I da bi se trebali rotirati Dzeko/Negredo za drugu poziciju. ALi ovaj danasnji Aguero nije onaj stari. Ne igra sa onom starom lakocom. Izgledao mi je mnogo sporije, tromije u svemu. Mozda nije ni 100% zalijecio povredu ko ce ga znati.HariTz je napisao/la:
Druže, volim Džeku ko rođenog brata, ali Aguero zasluzuje biti prvi napadač.
Kako si ocijenio da Aguero nije onaj stari nakon 30-tak minuta igre![]()
Meni je samo krivo, sto ce Edin propustiti vecinu velikih utakmica kao dosad. Eventualno finale Carling Kupa i FA-Kupa, utakmice protiv Uniteda, Arsenala, Tottenhama, Barcelone, Liverpoola, po svim mogucnostima ce presjediti na klupi, kao sto je dosada bilo. Nista se skoro nije promjenilo, Negredo i dalje zabija, Dzeko ga je ''stigao'', ali jos to nije dovoljno.francobaresi je napisao/la:Ljudi su igri za 4 trofeja, mislim da će biti dovoljno mečeva za sva tri napadača. Pellegrini je na slatkim mukama, ne zna se ko je bolji. Naravno, volio bi' da naš Edin igra svaki meč ali to je nemoguće.
Dzeko ako pocne JEDNU utakmicu od ovih United, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Tootenham, Everton i 2x Barcelona mi trebamo ovdje kolektivno slaviti ko da je nova godina. U tome je problem a da ce dobiti utakmice to niko ne sumnja. Problem je sto igra najlosije utakmice. Mada nocas stvarno nebi da kvarim odlicno razpolozenje. Treba ici utakmicu po utakmicu. Trenutno mu je nedovoljno oporavljen Aguero najveca nada. Ovi golovi i asistencije nazalost nista ne mijenjaju. Ali moram jos jednom dodati da me je Navas pozitivno iznenadio nocas.francobaresi je napisao/la:Ljudi su igri za 4 trofeja, mislim da će biti dovoljno mečeva za sva tri napadača. Pellegrini je na slatkim mukama, ne zna se ko je bolji. Naravno, volio bi' da naš Edin igra svaki meč ali to je nemoguće.
Kod njega se zna prva opcija Aguero i Negredo,tako će vjerovatno biti u svim važnijim mečevima ove sezone.FaraonTM je napisao/la:Teško ti se Pellegrini. Koji god na klupi ostane, biće nezasluženo. Jedino ako kreneš sa 3 napadača odmah "u kost"
Ma mora imati bar malo dileme, hoću da kažem neće mu biti lako, šta god da uradi zayebat će seSaurman je napisao/la:Kod njega se zna prva opcija Aguero i Negredo,tako će vjerovatno biti u svim važnijim mečevima ove sezone.FaraonTM je napisao/la:Teško ti se Pellegrini. Koji god na klupi ostane, biće nezasluženo. Jedino ako kreneš sa 3 napadača odmah "u kost"
Sad ce Jose ponuditi Matu za Dzeku. Zna da City ima fetish prema patuljastim igracima iz spanskog govornog podrucja a treba mu jedan CF kao sto je Dzeko.AlanSmith14 je napisao/la:komentar na Bluemoon-u:
'All I can say is thank god he isn't playing for Chelsea!'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.