Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Vedad87
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Vedad87 » 16 jan 2014, 11:14

soccerfan je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Gringo, imaš li post match interview, šta ga je to reporter zapitkivao o Agueru?
[youtube][/youtube]

Koji moron. ''Bad news for you that Aguero is back'' ..
Ja bgm kontao da samo kod nas ima ovako "glupih" novinara koji postavljaju ovakva pitanja. Kad vidi cuda ima ih i u Engleskoj. :lol: :lol: Ovo me podsjetilo na onaj intervju kad je ona hanuma otisla u Mancester da ga intervjuise u stanu pa svako drugo pitanje kako ima nesuglasica izmedu Dzeke, Mancinija i Aguera. Svasta covjek dozivi. :evil: :evil: :evil:
Nema gorih novinara do ovih u engleskoj. Žuta štampa-tabloidi, oru sve pred sobom. Kad te hvale, baš te hvale, ali kad te kude... :roll:
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 16 jan 2014, 12:16

Goalgetter je napisao/la: Meni je samo krivo, sto ce Edin propustiti vecinu velikih utakmica kao dosad. Eventualno finale Carling Kupa i FA-Kupa, utakmice protiv Uniteda, Arsenala, Tottenhama, Barcelone, Liverpoola, po svim mogucnostima ce presjediti na klupi, kao sto je dosada bilo. Nista se skoro nije promjenilo, Negredo i dalje zabija, Dzeko ga je ''stigao'', ali jos to nije dovoljno.

Stoga imam tu sumnju, da ce i dalje dobivati minute protiv slabijih, a protiv velikih Negredo i Aguero.
Tako je. Sve se desava kao sto sam rekao. Jedina mu je sansa da mozda krene protiv Cardiff Citya jer Aguero ne izgleda da moze odigrati vise od 60 min. Ali isto tako moze Dzeko odigrati zadnjih 30 min, realnije :) :)
Postao/la Romanista10 dana 14 jan 2014, 09:44
/1/ 15/01/14 FAC Manchester City - Blackburn Rovers ( Dzeko i Negredo ) - POGODIO
/2/ 18/01/14 PRL Manchester City - Cardiff City ( Negredo - Aguero/Dzeko, Aguero nije 100% fit, a kao nagrada za Dzeku )
/3/ 21/01/14 LEC West Ham United - Manchester City ( Dzeko )
/4/ 29/01/14 PRL Tottenham Hotspur - Manchester City ( Aguero i Negredo )
/5/ 03/02/14 PRL Manchester City - Chelsea ( Aguero i Negredo )
/6/ 08/02/14 PRL Norwich City - Manchester City ( Dzeko i spremniji od Negredo/Aguero )

Sve si ti lijepo rekao. Problem je da je Dzeko glatko pod Mancinijem ( kad je bio u losijoj formi ) pocinjao utakmice protiv Tottenhama, Evertona pa i Arsenala. Da do drugim ligaskim ne govorim. Znaci nikad nisi znao dali ce poceti. Bilo je realno to ocekivati. Sada to nije realno. Jedino protiv Uniteda ili Chelsea nije pocinjao pod Mancinijem. Problem je da kod ovog trenera za Dzeku je "luksuz" da pocne u sobotu protiv Cardiff Citya ili prakticno svih ekipa osim fenjerasa u PL. Da pocinje protiv Evertona, Tottenhama, Liverpoola, Arsenala, Chelsea, Uniteda i Barcelone moze da zaboravi. Svaku ligasku utakmicu kod Pellegrinija mora bukvalno "krvavo" da zaradi. Sada se vjerovatno Pellegrini dvoumi dali da ga "nagradi" za odlicne partije i da zaigra proitv pisljivog Cardiff City-a. Dzeko "izgleda" da igra vise zato jer je City jako uspjesan u svim kupovima i zbog povrede Aguera. Da su ispali iz kupa/ova. Tek onda bi pojedincima bilo izgleda jasnije koliko Dzeko realno igra.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 16 jan 2014, 12:22

Ja mislim da u ovo vrijeme danasnje tehnologije zapravo simulatori određuju kako ce koji igrac odigrati protiv neke ekipe :D

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 16 jan 2014, 12:30

Cartman je napisao/la:Vec ima isto golova kao u citavoj prosloj sezoni.
Prosla sezona 14 ligaskih ( prvi strijelac tima )
Ove sezone 5 ligaskih ( jedan Yaya Toure vec ima 10 ligaskih ). Ako Dzeko "dogura" do 10 biti ce to jako dobro.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 16 jan 2014, 12:39

robijas_Ri je napisao/la:Ja mislim da u ovo vrijeme danasnje tehnologije zapravo simulatori određuju kako ce koji igrac odigrati protiv neke ekipe :D
Ne pravi se naivan. Dzeko je poslije slabih 45 min u trecoj utakmici izostavljen u sljedecih 10 ligaskih. U kojima Negredo u bar 3,4 nije bio dobar ali nije bio zamijenjen. Pellegrinijev problem je trenutno vjerovao ili ne da Dzeko igra bolje nego sto je bilo ocekivano. I sa pravom pritisce na prvi tim. Dzeko ne da ne igra derbije ligaske. On cak ni neigra protiv ekipa iz sredine tabele. ( osim kod povreda drugih, suspenzija ). Igra samo protiv ovih ala Norwich, Crystal Palace i ostalih fenjerasa. Zna se ko igra ligaske a ko kupove. Ti mozes postaviti koliko hoces smajlica to ne mijenja stvar. Ako ti mislis da je/biti ce Dzeko izostavljenih iz svih jacih utakmica "slucajno". Onda si najnaivnija osoba na planeti. Zasto su Tevez, Balotelli i Adebayor otisli iz ovog kluba. Glavni razlog kod svih je bila nedovoljna minutaza ( naravno u ligaskim utakmicama ).
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 16 jan 2014, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 jan 2014, 12:39

Joj kume sto ti mlatis qrcem o ledinu.
1946

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 16 jan 2014, 12:42

mirzatele je napisao/la:protiv cardiffa 4-3-3
Daboga da ti se rijeci pozlatile. Tako bi trebalo da bude. Ali sansa da se to desi je nazalost ravna 5%.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 16 jan 2014, 13:24

Romanista10 je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la:Ja mislim da u ovo vrijeme danasnje tehnologije zapravo simulatori određuju kako ce koji igrac odigrati protiv neke ekipe :D
Ne pravi se naivan. Dzeko je poslije slabih 45 min u trecoj utakmici izostavljen u sljedecih 10 ligaskih. U kojima Negredo u bar 3,4 nije bio dobar ali nije bio zamijenjen. Pellegrinijev problem je trenutno vjerovao ili ne da Dzeko igra bolje nego sto je bilo ocekivano. I sa pravom pritisce na prvi tim. Dzeko ne da ne igra derbije ligaske. On cak ni neigra protiv ekipa iz sredine tabele. ( osim kod povreda drugih, suspenzija ). Igra samo protiv ovih ala Norwich, Crystal Palace i ostalih fenjerasa. Zna se ko igra ligaske a ko kupove. Ti mozes postaviti koliko hoces smajlica to ne mijenja stvar. Ako ti mislis da je/biti ce Dzeko izostavljenih iz svih jacih utakmica "slucajno". Onda si najnaivnija osoba na planeti. Zasto su Tevez, Balotelli i Adebayor otisli iz ovog kluba. Glavni razlog kod svih je bila nedovoljna minutaza ( naravno u ligaskim utakmicama ).
To ti kazem simulator pokaze da ce protiv jacih ekipa Negredo bolje odigrati i Pellegrini povjeruje.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 jan 2014, 20:11

http://www.welt.de/sport/fussball/bunde ... Dzeko.html

Nakon sto su za 30 Miliona € doveli Kevina De Burynea, Wolfsburg sada zeli vratiti i Dzeku.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 jan 2014, 20:19

Goalgetter je napisao/la:http://www.welt.de/sport/fussball/bunde ... Dzeko.html

Nakon sto su za 30 Miliona € doveli Kevina De Burynea, Wolfsburg sada zeli vratiti i Dzeku.
Iskreno ne bi bilo lose.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 jan 2014, 20:46

15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 17 jan 2014, 20:58

Bilo bi super
Thomas Müller - Fußballgott

viKK
Kontakt:

Re: Odg: Edin Džeko

Post Postao/la viKK » 17 jan 2014, 21:03

don_burza je napisao/la:Bilo bi super
slažem se.
nije baš realno da se dogodi sada, ali poslije SP-a bi takav transfer bio realan.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Kaunas
Kontakt:

Re: Odg: Edin Džeko

Post Postao/la Kaunas » 17 jan 2014, 21:05

viKK je napisao/la:
don_burza je napisao/la:Bilo bi super
slažem se.
nije baš realno da se dogodi sada, ali poslije SP-a bi takav transfer bio realan.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
još da vrate Misketa, Grafitea, Riethera, Josuea i Gentnera, da to opet bude ona šampionska ekipa :mrgreen:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 jan 2014, 21:11

Realnije je da Luca Toni dodje u Sarajevo nego da Wolsburg dovede Dzeku i to duplo realnije :lol: Za Dzeku,jednog od najboljih napadaca na svijetu bi bilo dobro da se vrati u Wolsburg?E svasta ces danas procitat :lol: :lol:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 jan 2014, 21:13

Nije on za Wolfsburga jos. Sa 30-31 godinu, da, ali on moze u jos jedan veliki klub nakon ove sezone, sto ce vjerovatno i uraditi, ostala mu je godina ugovora u Cityu, a moze on jos 3-4 godine igrati na jako visoko nivou (vecem nivou od Wolfsburga).

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 jan 2014, 21:18

ni njemu se ne ide iz Citya, očigledno 8-)
15.10.2013.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 17 jan 2014, 22:45

E svasta cojk moze procitati na ovom forumu...cuj bilo bi dobro za njega...
kakav bolan zeleni wolfsburg...pa nije edin budala...pa tamam kada bi do kraja sezone izborili plasman u LP.
to je realna opcija, ali tek za nekih 4,5 godina...
da ide u bivsi klub, a na ljeto moze preci u velikane tipa milan, chelsea...nebitno, samo nako navodim...naravno, ako ga CITY pusti da ide, jer i oni se pitaju..a mislim da hoce...vec je dugo tu...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 jan 2014, 23:32

Ako Wolfsburg izbori LP, a vrlo je moguce da hoce, i ako se nastavljaju pojacavat ovako, onda ne vidim zasto bi oni bili ispod nivoa Dzeke. Bio bi opet glavni igrac, igrao bi stalno i vjerujem da bi se vratio u onu bas top formu. Sve je ovo ok sto on daje golove sada, ali nije to ni blizu kao u Wolfsburgu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 18 jan 2014, 00:35

To bi bio jedan od vecih fail-ova koje je historija zabiljezila ...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Bing [Bot], General505, riki46 i 21 gost.