Odakle tebi pravo da dajes i donosis sud o nekome da li je neko lafo ili pravi navijac .Molim te oprezno sa takvim recenicam ,doronamjerno
5 do hajnkensa,to je bila neka druga prica drugo vrijeme narocito od 2001 do dolaska utemeljitelja ovoga bayerna luisa van gala,,znamo sta je dalje bilo,nije da ostali nisu valjali nego jednostavno bayern se nije mogao u tom periodu nostiti sa osalim velikanima,i finacijski pa i igracki manjim djelom da se ne lazemo toje jednostavno bio takav period,sve do ponovnog kratkog dolaska hicfelda 2007 i poctak ostvarivanja vecih transfera ,(toni ,klose ,frank ..), to je bio neki pocetak kraja nemocnofg bayerna u evropi i budenje diva iz sna
dolaskom van gala bayern penje se na dimenziju vise i dalje nema povratka u nazad,ostalo je historija.
Sto se tice ocekivanja odbrane titule,ja licno mislim da je bayern nakon triple sezone , jedini tim uz onu barcu iz 2009 koji je bio u stanju odbraniti trofej pa cak mozda i vise nego sama ta barca.Yup kada je dosao u Bayern je sa ne toliko sirokim i kvalitetnih kadrom ,kao sto je to slucaj Pepu u bayernu danas,uspio odmah doci u finale Lp i nazlost nesretno izgubiti ,ali isto tako je u svojoj posljednjoj sezoni preoro stari kontinet kao ni jedna momcad u zadnjih 20 i kusur godina da se ne lazemo.Pep je u nasljedje dobio na hastal spremnu beton ekipu,ekipu koja je sezonu ranije sve pokorila ,ekipu koja je preklajena i uigrana bila ,a sta je on uradio
Uradio je to da je , umjesto nkih primjesa svog znanja na vec uigranu masineriju, on je raformirao ubitacnu masineriju i pustio je da funksionise na neki njegov novi nacin koji je istina prekuo nacionalno takicenje pa i kup ,ali zato je u evropi dobio **** od ovce,polufnale je bila kulminacija toga i sve je ispilivalo ono sto smo sumnjali cjele seozne a to je da nesto ne funkcionise u igri bayerna barem kada je evropa u pitanju,zbog cega je pep i ponajvise doveden.Sta je postiago time VELIKO NISTA ,izuzev utakmice protiv naftasa iz mancestera i to je to jedina tekma u kojoj je prvi i posljednji put funkcionisala nejga igra i koja je rezultirala u svim poljima,ostalo je sev do polufinala bilao natezanje i prolazak peko kurca .Da pepa pljujemo DA ,igrace Pojedine iz te tekem da ,zasluzio je bayern je igubio zahvaljujuci ponajvise pepu i nikome vise.Da svakome se moze destit los dana ,ali nikako dva kao u dvomecu sa realom .PEP je doveden u bayern da bi pokorio evropu i uzidgao bayern ponovno na tron a ne da bi iznova prekucavao naccionalna takmicenja.Ja sam pepu dosta zahatario i izgubio je dosta kredita kod mene jer bayen nastradao od svog najljuceg protivnika u evropi koji je do nedavno bio reodvona musterija bayerna ,da je bio nadigran uredu ali to nije bio slucaj.Pep je pao na tome testu uveliko.
Da ga mrzim ne mrzim ima jos dvije godine ugovora ,od ove sezone je pod must osvajanje evropksog trona,ima niklad jacu ekipu ,mislim da ukoliko to neucini ove sezone moze kufere pakovati ,kljucni igraci su u zadnjoj fazi zenita od sledece sezone slijedi pad neinovni u to nema sumlje da se ne lazemo ,Ribery ,roben,svajni,filip,pa i dante ako hocete ,vremea za cekanje nema tesko cemo mi ponovo u buducnosti imati igrace kalibra riery,robene,svajni ,posebno filip. da se ne lazemo ,cast geceu ,tiagu ,alabi i jos par njih daj boze da grijesim ali eto vidjecemo vrijeme ce pokazati .Zasita i bila steta da ova generacija sa gore navedenim cetvercem ne osvoji barem jos jednu titulu evropskog trona,sad ili nikad.
Necu pisati hvalospjeve o pepu ako osvoji Lp sa ovakvim igracima, cudo mora biti neko pa da se to ne desi ,ostalo je je na pepu ima sve preduslove