FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

PEP
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la PEP » 25 jul 2014, 12:54

GazijaKalesija@
Odakle tebi pravo da dajes i donosis sud o nekome da li je neko lafo ili pravi navijac .Molim te oprezno sa takvim recenicam ,doronamjerno :D

5 do hajnkensa,to je bila neka druga prica drugo vrijeme narocito od 2001 do dolaska utemeljitelja ovoga bayerna luisa van gala,,znamo sta je dalje bilo,nije da ostali nisu valjali nego jednostavno bayern se nije mogao u tom periodu nostiti sa osalim velikanima,i finacijski pa i igracki manjim djelom da se ne lazemo toje jednostavno bio takav period,sve do ponovnog kratkog dolaska hicfelda 2007 i poctak ostvarivanja vecih transfera ,(toni ,klose ,frank ..), to je bio neki pocetak kraja nemocnofg bayerna u evropi i budenje diva iz sna
dolaskom van gala bayern penje se na dimenziju vise i dalje nema povratka u nazad,ostalo je historija.

Sto se tice ocekivanja odbrane titule,ja licno mislim da je bayern nakon triple sezone , jedini tim uz onu barcu iz 2009 koji je bio u stanju odbraniti trofej pa cak mozda i vise nego sama ta barca.Yup kada je dosao u Bayern je sa ne toliko sirokim i kvalitetnih kadrom ,kao sto je to slucaj Pepu u bayernu danas,uspio odmah doci u finale Lp i nazlost nesretno izgubiti ,ali isto tako je u svojoj posljednjoj sezoni preoro stari kontinet kao ni jedna momcad u zadnjih 20 i kusur godina da se ne lazemo.Pep je u nasljedje dobio na hastal spremnu beton ekipu,ekipu koja je sezonu ranije sve pokorila ,ekipu koja je preklajena i uigrana bila ,a sta je on uradio :?:
Uradio je to da je , umjesto nkih primjesa svog znanja na vec uigranu masineriju, on je raformirao ubitacnu masineriju i pustio je da funksionise na neki njegov novi nacin koji je istina prekuo nacionalno takicenje pa i kup ,ali zato je u evropi dobio **** od ovce,polufnale je bila kulminacija toga i sve je ispilivalo ono sto smo sumnjali cjele seozne a to je da nesto ne funkcionise u igri bayerna barem kada je evropa u pitanju,zbog cega je pep i ponajvise doveden.Sta je postiago time VELIKO NISTA ,izuzev utakmice protiv naftasa iz mancestera i to je to jedina tekma u kojoj je prvi i posljednji put funkcionisala nejga igra i koja je rezultirala u svim poljima,ostalo je sev do polufinala bilao natezanje i prolazak peko kurca .Da pepa pljujemo DA ,igrace Pojedine iz te tekem da ,zasluzio je bayern je igubio zahvaljujuci ponajvise pepu i nikome vise.Da svakome se moze destit los dana ,ali nikako dva kao u dvomecu sa realom .PEP je doveden u bayern da bi pokorio evropu i uzidgao bayern ponovno na tron a ne da bi iznova prekucavao naccionalna takmicenja.Ja sam pepu dosta zahatario i izgubio je dosta kredita kod mene jer bayen nastradao od svog najljuceg protivnika u evropi koji je do nedavno bio reodvona musterija bayerna ,da je bio nadigran uredu ali to nije bio slucaj.Pep je pao na tome testu uveliko.

Da ga mrzim ne mrzim ima jos dvije godine ugovora ,od ove sezone je pod must osvajanje evropksog trona,ima niklad jacu ekipu ,mislim da ukoliko to neucini ove sezone moze kufere pakovati ,kljucni igraci su u zadnjoj fazi zenita od sledece sezone slijedi pad neinovni u to nema sumlje da se ne lazemo ,Ribery ,roben,svajni,filip,pa i dante ako hocete ,vremea za cekanje nema tesko cemo mi ponovo u buducnosti imati igrace kalibra riery,robene,svajni ,posebno filip. da se ne lazemo ,cast geceu ,tiagu ,alabi i jos par njih daj boze da grijesim ali eto vidjecemo vrijeme ce pokazati .Zasita i bila steta da ova generacija sa gore navedenim cetvercem ne osvoji barem jos jednu titulu evropskog trona,sad ili nikad.

Necu pisati hvalospjeve o pepu ako osvoji Lp sa ovakvim igracima, cudo mora biti neko pa da se to ne desi ,ostalo je je na pepu ima sve preduslove
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 25 jul 2014, 14:08

Ja sam morao da se prijavim i odgovorim na tvoje izjave PEP, žao mi je što imaš tako loše mišljenje o našem treneru! Samo te želim pitat?? Koji trener Bayerna je u prošlosti osvojio više u prvoj sezoni i koji trener je omogućio da Bayern bude tako moćan u prvoj sezoni kao pep?? Kaži mi da znamo svi??!? Mi smo stali kada je povrijeđen Thiago da istina je trebamo to svi priznat da je glavni vezni naše ekipe i neka je! Kao da je frajer spoj Ronaldinha i Čavija! A da samo mi imamo tako moćnu ekipu pa hajde...Imaju je i dr velikani da sad ne nabrajam..Uđi na transfermarkt pa pogledaj Real, Barsu ili Chelsea, Paris ništa mi nismo bolji od njih po kadru realno...I čak nemaju pun starih igrača kao mi, ali manje mladih što je extra..Ispeci pa reci drug Pep je Institucija!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FC Bayern München

Post Postao/la JoseMourinho » 25 jul 2014, 14:10

rotweiss je napisao/la:Ja sam morao da se prijavim i odgovorim na tvoje izjave PEP, žao mi je što imaš tako loše mišljenje o našem treneru! Samo te želim pitat?? Koji trener Bayerna je u prošlosti osvojio više u prvoj sezoni i koji trener je omogućio da Bayern bude tako moćan u prvoj sezoni kao pep?? Kaži mi da znamo svi??!? Mi smo stali kada je povrijeđen Thiago da istina je trebamo to svi priznat da je glavni vezni naše ekipe i neka je! Kao da je frajer spoj Ronaldinha i Čavija! A da samo mi imamo tako moćnu ekipu pa hajde...Imaju je i dr velikani da sad ne nabrajam..Uđi na transfermarkt pa pogledaj Real, Barsu ili Chelsea, Paris ništa mi nismo bolji od njih po kadru realno...I čak nemaju pun starih igrača kao mi, ali manje mladih što je extra..Ispeci pa reci drug Pep je Institucija!
Samo da dodam da ste mi protiv reala bili najmoćniji, toliko od mene nastavite vi ;)

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 25 jul 2014, 14:18

Ja predlazem za trenera Slomku, Finka ili ponovo Klinsmana, njima niko nista nema da zahaturi i sl. :D

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 25 jul 2014, 14:24

"Samo da dodam da ste mi protiv reala bili najmoćniji, toliko od mene nastavite vi ;)"

Ajde murinjo matere ti šuti, koliko ste puta nastradali od nas mene bi bilo sramota bilo šta reći...Bespotrebno ti je da podgrijavaš rezultate od 4:1 i 4:2 i sve ostale... :D :shh: imaš tamo svoj klub i tamo diskutuj ok

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 25 jul 2014, 14:38

Blick: Shaqiri agent had a meeting with FCBayern board & that Shaqiri will extend his contract until 2018
toliko o odlasku Shaqiria
slika
Zadnja izmjena: phily, dana/u 25 jul 2014, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 25 jul 2014, 14:40

rotweiss je napisao/la:"Samo da dodam da ste mi protiv reala bili najmoćniji, toliko od mene nastavite vi ;)"

Ajde murinjo matere ti šuti, koliko ste puta nastradali od nas mene bi bilo sramota bilo šta reći...Bespotrebno ti je da podgrijavaš rezultate od 4:1 i 4:2 i sve ostale... :D :shh: imaš tamo svoj klub i tamo diskutuj ok
Pih "mi" nastradali bas neznam na kog misliš, ja samo ko neutralan kažem da ste moćni bili protiv reala tj. slažem se sa tobom ;)

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 25 jul 2014, 14:49

Kako možeš biti neutralan a imaš ime profila murinjo a sliku avatar-a james-a, ne budi smješan :D znam ja rezultate ako si mlad??! Pitaj me pa ću ti ih sve objasnit nije frka..Budi ti neutralan na stranici Real madrida ok..Ne tražim puno :salut:
Ja da sam htio pričat s murinjom i realovcima nebi bio tu na forumu Fc Bayerna :D

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 25 jul 2014, 14:54

E moj Pep...
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 25 jul 2014, 14:58

GazijaKalesija je napisao/la:E moj Pep...
Što si tužan bavarac moj :) ?? Biće to dobro ne brini mi se..vidjet ćeš :thumbup:

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 25 jul 2014, 15:03

rotweiss je napisao/la:Ja sam morao da se prijavim i odgovorim na tvoje izjave PEP, žao mi je što imaš tako loše mišljenje o našem treneru! Samo te želim pitat?? Koji trener Bayerna je u prošlosti osvojio više u prvoj sezoni i koji trener je omogućio da Bayern bude tako moćan u prvoj sezoni kao pep?? Kaži mi da znamo svi??!? Mi smo stali kada je povrijeđen Thiago da istina je trebamo to svi priznat da je glavni vezni naše ekipe i neka je! Kao da je frajer spoj Ronaldinha i Čavija! A da samo mi imamo tako moćnu ekipu pa hajde...Imaju je i dr velikani da sad ne nabrajam..Uđi na transfermarkt pa pogledaj Real, Barsu ili Chelsea, Paris ništa mi nismo bolji od njih po kadru realno...I čak nemaju pun starih igrača kao mi, ali manje mladih što je extra..Ispeci pa reci drug Pep je Institucija!
Cuj koji treneri su toliko osvojili u prvoj sezoni :facepalm:
Pa jesu li jupp i npr. Van gaal dobili na ruke ovako snažnu i uigranu ekipu koja je pokorila svijet.
Jesu li dobili osvajača lp pa su mogli uzeti ove lagane kupove svjetsko klupsko prvenstvo itd.

Samo su Real i Barca imali na papiru ekipu kao bayern ali je bayern imao najuigraniju i ekipu u najboljoj formi kojoj se pep trebao prilagoditi.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 25 jul 2014, 15:06

Sta kukate, sezona nije ni pocela. NEk PEp radi svoj posao, a rezultati ce sve reci. Arsenal je osvojio trofej kad je moj dedo bio dijete pa ne vidim da neko napada Wengera. Covjek u prvoj sezoni uzme Kup, Ligu i SP i mi nismo zadovoljni. :o Bio je Mourinho u Realu pa sta je napravio, pa ga i dalje kuju u zvijezde. :?
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 25 jul 2014, 15:12

Osvojili su ligu prvaka drugar, nije to nikom pošlo za rukom..A Real Madrid je bio motiviran isto kao mi pred prošle sezone, došlo je vrijeme bilo da oni uzmu i to je to. šta ti misliš to je tako uzet ligu prvaka?? Šta smo mi to uigraniji od Barse ili Reala :facepalm: nemoj molim te...Jeste ekipa uigrana ali je i sve osvojila, pa smo osvojili opet dvije titule treba biti zadovoljan time. doći će dr trener kroz koju god pa ćemo vidjet jeli bolji od Pepa.. Ja samo znam da nikad Bayern nije bio ovako moćan, prije 5 il 6 god smo bili dosta tanji.. :kafa: Blatite čovjeka a nije ni počela sezona brate dragi..

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 25 jul 2014, 15:18

rotweiss je napisao/la:
GazijaKalesija je napisao/la:E moj Pep...
Što si tužan bavarac moj :) ?? Biće to dobro ne brini mi se..vidjet ćeš :thumbup:
Ma mislim na forumaša pepa..

Toliko osporavan trener od strane mnogih navijača, jer oni toBože nešto vide što ljudi u Bayernovoj upravi nisu vidjeli, pa su mu dali toliku platu.

Ne mogu da vjerujem koliko su pojedini negativno nastrojeni.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 25 jul 2014, 15:24

Pa naravno da je bila bolja i uigranija ekipa. Ono, nije li ekipa sezonu prije disala kao jedan i na predominantan nacin uzela tripletu?
Naravno da je prije 5-6 godina bayo bio tanji jer jupp postavio temelje za višegodišnju dominaciju napravio bedem na sredini, savrsenu ekipu kojoj se pep trebao prilagoditi. On ju je unazadio.

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 25 jul 2014, 15:33

Ja samo znam jedno i da je Jupp tu ništa više nebi osvojili nego prošle godine tj dvije titule uz svjetskog prvaka..Samo je igra taktički jača od Jupove koja je bila na isti fazon i puno motivisana jer smo izgubili sve prije tripla...Triple se morao desiti sl godine i to je to. Pričat ćemo svi sl ljeta momci :stop:

I da se zna, Jupp je naša legenda šta je osvojio teško će ko ponovit to! Respekt! Učinio nas je sretnim i mi to nećemo zaboravit nikad! Vrijeme je za mlađe ljude kao što je pep pa vidjet ćemo..Možda griješim, ali on je trenutno naš trener i to je to...

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 jul 2014, 15:42

Ma naravno da treba podrzati Guardiolu ovu sezonu, pa ako se obruka kao protiv Reala noga i gotovo.
Nije problem da se ispada u polufinalu najjaceg takmicenja Lige Prvaka, ali je problem tvrdoglavost i postavka igre Guardiole koja je dovela do toga.
Naravno da nije mala stvar osvojiti ligu, kup, svjetsko klupsko prvenstvo i superkup Evrope ali se isto tako mora reci da je Guardiola imao sve predispozicije za to.
Porediti Heynckessa i Pepa u prvoj sezoni je zalosno s obzirom kakvim je siromasnim kadrom raspoloagao Jupp a kakvim Pep (Ovo se odnosi na klupu pogotovo)
Juppko je s umornim timom koji je igrao gotovo citavu sezonu na tri fronta bio drugi u svemu u prvoj sezoni.
Guardiola je tvrdoglav, to se mora priznati, pa i Mascherana tada jednog od najboljih zadnjih veznih na svijetu je u Barci forsirao na stoperu gdje je samo prosjek.
Dalje, forsirati Martineza na stoperu nije dobro, on je dobar kao Contento na toj poziciji :crazy:
Medjutim ja se ne brinem za ofanzivni dio ekipe, Lewat je igrac koji je mnogo bolji za postizanje golova od Mandze i nalazi se u puno vise prilika u toku utakmice nego li Mandzukic, kada tome dodamo igrace poput Riberya, Robbena, Goetzea etc bit ce to dobro.
Da rezimiram, Pepu dati odrijesene ruke da postavi igru kako zeli, a ako se pnovo izblamira kao protiv Reala otkaz je neminovnost. I da ponovim, nije problem izgubiti 5:0 u dvije utakmice ako se pokaze onaj Bavarski duh, zajednistvo borba, ali je problem izgubiti bez ispaljenog metka. ;)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 25 jul 2014, 15:43

Pa dobro, ni ja ne mirišem Pepa al' čovjek se dokaz'o i to treba da se poštuje. Pazi, mi smo prošle godine osvojili Njemačku i došli do SF LP. Malo su nas razmazili a kako i ne bi. Kažem da bi se 99% klubova zadovoljilo onim što smo mi uradili prošle sezone. Dakle sezona je bila dobra, al' eto taj poraz od Reala kojeg ni najoptimističniji madridisti nisu očekivali. Nije to (toliko) ni do taktike, jednostavno na njihovu stranu je sve išlo te noći, pa Ramos je zabio dva gola, momčiluk koji u karijeri ima više crvenih kartona nego golova.

Ja ne znam šta bi rek'o za sljedeću sezonu, nekako sam ni tam' ni vam'. Kada navijač Bayerna razmišlja o trofejima svog kluba uglavnom su to evropski jer sa ovakvom ekipom BL se uzima bez problema. Bayern je ponovo uz Real i Barcu glavni kandidat za LP i uz malo sreće može se do tog trofeja. Treba shvatit i ove momčiluke koji su protiv Pepa jer on radi totalno nelogične stvari (slučaj-evi Lam i Martinez), nešto kao Safet kod nas. Pep ima tu neku svoju filozofiju i teško će protiv samog sebe. On jednostavno hoće da sa svojim stilom igre pokori Evropu i da uđe u onaj klub najvećih trenera ikad. Moje mišljenje da će posle epizode u Bayernu preuzet repku Španije.

Pisali smo i pišemo o tome, činjenici koja nam ide na ruku, a to je da Bayern ima igrače koji bez problema mogu odigrat' sve varijante i taktike kako one koje Pep forsira, tako i one koje su mu mrske. Nije trener toliki problem, bitnije je da izbjegnemo te povrede, da naši doktori osposobe Thiaga (kad su popravili Arjena i Holgera u stanju su sve napravit') i da Riberi bude opet onaj stari, ima va(u)tre još u njemu :thumbup: . Osvajačima SP je skinut' veliki teret sa leđa, potreban im je malo duži odmor i vjerujem da će Švajni, Lam i Miler i Gece izdominirati sljedeću sezonu.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 25 jul 2014, 15:53

ma nije to do taktike toliko. u 180 minuta se ne stvori nijedna ozbiljna prilika, nije do taktike. svaka kontra je 70% gola jer ti stoperi stoje 40 metara od gola, ma kakva taktika. 3-0 na poluvremenu, ubacujes zadnjeg veznog.
sve je do taktike, ancelotti je takticki pojeo guardiolu tad.

rotweiss je napisao/la:Ja samo znam jedno i da je Jupp tu ništa više nebi osvojili nego prošle godine tj dvije titule uz svjetskog prvaka..Samo je igra taktički jača od Jupove koja je bila na isti fazon i puno motivisana jer smo izgubili sve prije tripla...Triple se morao desiti sl godine i to je to. Pričat ćemo svi sl ljeta momci :stop:

I da se zna, Jupp je naša legenda šta je osvojio teško će ko ponovit to! Respekt! Učinio nas je sretnim i mi to nećemo zaboravit nikad! Vrijeme je za mlađe ljude kao što je pep pa vidjet ćemo..Možda griješim, ali on je trenutno naš trener i to je to...
tesko je reci da li bi se vise osvojilo, manje ne bi sigurno , zapravo bi svaki prosjecan trener s onakvim kadrom i osakacenom konkurencijom u vidu bvb (koji bi svakako poklonio titulu kiksevima) uzeo titulu u bundesligi i svjetskom prvenstvu ali bi sa juppom sigurno bayern bio jaci i samim tim protiv reala bi bilo neizvjesnije.
covjek je izvukao maximum iz bayerna i tog se maximuma treba drzati i ici tim putem. pepov bayern je dosta slabiji od juppovog a da li ce biti bolji s lahmom koji ulazi u godine na zadnjeg veznom vidjecemo. sumnjam.

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 25 jul 2014, 16:07

Moramo znati da je čovjek doveden sa namjerom da tehnički dotjera Bayern! Zato i uvodi tehnički bolje i dotjeranije igrače u klub a ne samo gladiatore..On je takav, tvrdoglav je i ima svoje mišljnje kao i mi svi. ne može se očekivat da će radit isto kao Jupp jer nisu isti ljudi i nemaju istu filozofiju fudbala. Ako uspjedne Bayern dignut na veći nivo što se tiče tehnike i taktike to će biti prava stvar i za Bayern poslije pepa.. Ako maskerano može igrat štopera solidno mislim da može i havi. Mada se slažem s vama da je Lam bolji na beku. Sada bi trebali igrati vezu Thiago, Schweini i Alaba. A LAm na beku. Ostavio bi ga do kraja ugovora i kada se napravi bilans stanja ako bude dobar ok je, ako ne zahvalit se čovjeku i oprostit lijepo.. Anćeloti je uvjek nanosio teške poraze Bayernu i kada je bio trener Milana, da se razumijemo i ništa mi to nije novo..

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []