Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Kvalitet prenosa je na strani Arene ubjedljivo kad oni rade snimanje,da ne govorim emisija prije,emisija poslje bla.bla,sad su kamere tako lutale na Grbavici da je to cudo,nevidis loptu u pola napada,drugo sto je ozvucenje sa stadiona grozno,u fokusu im je studio njihov.I nesmijem da zaboravim gledao sam utakmicu na Hrvatskom SK komentator otvara utakmicu i kaze dobro dosli na utakmicu izmedju Zeljeznicara i Grckog Aeka 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ASD
- Kontakt:
Ne bih se slozio, jaci jesu, ali da su puno nema sanse.Kompromis je napisao/la:SK bi radio samo Zeljine domace utakmice ali bi tako radio i na promociji klubova koji gostuju na Grbavici...ASD je napisao/la:Bolja je Arena nego Sportklub, cesto prenose po dvije tekme po kolu, sto Sportklub nebi radio sigurno.Kompromis je napisao/la:Jeb.iga kad su svi klubovi, osim Zelje, nula od klubova... svi potpisali saradnju a lafo nece i nisu htjeli... na kraju samo Zeljo ostao... hajd mogu razumijeti da FK Sarajevo to uradi jer i oni i telecom imaju istu ruku koja ih hrani... stranku SDA pa oni i nisu mogli nista uciniti iako vjerujem da i oni nisu zadovoljni ugovorom...
Ali zbog cega su onda iz borca i sirokog davali idiotska saopstenja kad ce pristati na kraju...
Drugi put sam u borbi protiv Telecoma i NSBIH ostaje FK Zeljeznicar (prvi put su kompromisom to rijesili i Zeljo je zasluzeno dobio vise para od ostalih)... koji ima semu za promociju lige hiljadu puta bolju nego ovo sto je sad sa usra.nim telecomom... zamisli na jednom Sport Klubu da se rade prenosi nase lige... to ne mogu zamisliti ni hrvatska liga, a ni srbijanska liga... ali jbg mnogim nije u interesu ta promocija... nego sitno usicarenje od nekoliko hiljada KM... koje poslije nista ne donosi znacajnije...
Vidjet cemo hoce li Zeljo pokleknuti pred gamadima...
A sto se tice SK i Arene to je neuporedivo koliko je SK jaci i gledaniji u regionu... u svakom segmentu su ispred Arene...
Evo konkretno, moje simpatije idu prema Areni jer prve dvije stvari koje gledam kad je sport u pitanju je boks i nasa liga.
Emisije o boksu su im sjajne, i jos rade dosta prenosa odlicnih boks meceve, a kada su domaca prvenstva u pitanju, imaju i JSL, HNL i nasu ligu, kada je nasa liga u pitanju svidja mi se komentatorski dvojac i svidja mi se sto prave uvod u mec, nesto sto smo prije arene mogli samo sanjati.
Kada je ostali sport u pitanju, evo konkretno fudbal, sportklub ima Prem i Primeru, ali zato Arena ima Ligu Prvaka i Evropa Ligu i to kvalitetno odrade da se moze gledati vise utakmica i naprave dobar uvod u meceve sa zanimljivim gostima, uz to imaju Seriu A i Ligue 1 i ono sto je zameno bitno izdominirali su za Juznoamerickim fudbalom, nisu sigurno kad je fudbal u pitanju nista slabiji do sportkluba.
Sport u kojem najvise sisaju Arenu je kosarka jer imaju i NBA i Euroligu, u rukometu Arena jaca, Prenose i SEHA ligu i Ligu Prvaka i Bundesligu, sto se tice rukometa izdominirali su ih, kada je odbojka u pitanju opet Arena jaca jer prenose Svjetsku ligu.
Prednost za sportklub je NFL, ali zato Arena ima NHL i MLB.
Jaci sportklub kada su u pitanju Formule i motori, i tenis.
Tu je to negdje.
Ne mozes prozivati Borac! Prvi koji se javno pobunio i trazio da se ugovor promijeni a po tvom pisanju ispada da je Borac pristao na prvobitni ugovor. Ja nigdje nisam vidjeo da je ijedna uprava (pa ni Zeljina) javno istupila kao Borceva protiv ovakvih uslova.Kompromis je napisao/la:Jeb.iga kad su svi klubovi, osim Zelje, nula od klubova... svi potpisali saradnju a lafo nece i nisu htjeli... na kraju samo Zeljo ostao... hajd mogu razumijeti da FK Sarajevo to uradi jer i oni i telecom imaju istu ruku koja ih hrani... stranku SDA pa oni i nisu mogli nista uciniti iako vjerujem da i oni nisu zadovoljni ugovorom...
Ali zbog cega su onda iz borca i sirokog davali idiotska saopstenja kad ce pristati na kraju...
Drugi put sam u borbi protiv Telecoma i NSBIH ostaje FK Zeljeznicar (prvi put su kompromisom to rijesili i Zeljo je zasluzeno dobio vise para od ostalih)... koji ima semu za promociju lige hiljadu puta bolju nego ovo sto je sad sa usra.nim telecomom... zamisli na jednom Sport Klubu da se rade prenosi nase lige... to ne mogu zamisliti ni hrvatska liga, a ni srbijanska liga... ali jbg mnogim nije u interesu ta promocija... nego sitno usicarenje od nekoliko hiljada KM... koje poslije nista ne donosi znacajnije...
Vidjet cemo hoce li Zeljo pokleknuti pred gamadima...
Zasto??? Mozda se planiralo hinjski izvuci jos koja marka od bhtelecoma?!?! Ranije to neki nisu radili??? Nemojte da se pravimo blesavi...
I na kraju, nije tacno da je ugovor od strane Borca potpisan! Ako i bude potpisan to ce biti po povoljnim uslovima za klub a ne po onim smijesnim.
Pravilnik je jasan, o prijedlogu ugovora se izjasnjavaju premijerligasi i potrebna je vecina da se usvoji. Znaci, treba 6 klubova da se odbije i od ugovora nema nista. I hajde da budemo otvoreni do kraja, boli qrz krupu, radnika, mladost, vitez, gosk za prenosima... Oni gledaju da ustinu svaku marku. Celik je ni tamo ni ovamo, imaju svoje probleme i pitanje koliko imaju vremena da se bave ovom problematikom, Sloboda je mozda ucijenjena od strane saveza zbog citavog cirkusa oko licence pa su morali da potpisu...
Lako se nadje dovoljan broj da se ovo izglasa.
Ali ajde, ako su klubovi uspjeli da se izbore za bolje uslove, i to je pocetak! Pa makar to bilo i 9000 po utakmici, kakva takva kompenzacija se dobila. I naravno to pod uslovom da nemaju svi iste uslove...
Jadno je da je bojac pristao na uslove telekoma i saveza
Neka se stide iz njihove uprave
Neka se stide iz njihove uprave
-
sinergija2017
- Kontakt:
Hvala BH Telekomu,kad vec necu moci gledati Radnik,onda barem da fudbalski liliputanci Zeljeznicar i Sarajevo,ne zauzimaju termine na Areni kada igraju Partizan i Zvezda.Znaci Super liga Srbije.FSBIH svojim potezima umjesto da promovise bh fudbal,on ga srozava na jos veci amateraki nivo.Cuj MojaTV,a u pola drzave je ne mozes naci u ponudi.Jos da ukinu i radio prenose i fudbal moze u BiH da se igra za 30% Federacije BIH.
Šta će Arena sa onom dvojicom, otkaz?
Haj što me Sarajevo yebe, nego i ovi iz telekoma, pa ću od 32 utakmice, 30 morati gledati na ovom ušljivom kompjuteru, a i to je pitanje, hoće li valjati streamovi.
A da ne pričam o tome da me neće nijedan Bog natjerati da pogledam neku drugu utakmicu osim Sarajeva na toj ušljivoj televiziji.
Haj što me Sarajevo yebe, nego i ovi iz telekoma, pa ću od 32 utakmice, 30 morati gledati na ovom ušljivom kompjuteru, a i to je pitanje, hoće li valjati streamovi.
A da ne pričam o tome da me neće nijedan Bog natjerati da pogledam neku drugu utakmicu osim Sarajeva na toj ušljivoj televiziji.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zahvali se svojoj vladi, nikome vise..sinergija2017 je napisao/la:Hvala BH Telekomu,kad vec necu moci gledati Radnik,onda barem da fudbalski liliputanci Zeljeznicar i Sarajevo,ne zauzimaju termine na Areni kada igraju Partizan i Zvezda.Znaci Super liga Srbije.FSBIH svojim potezima umjesto da promovise bh fudbal,on ga srozava na jos veci amateraki nivo.Cuj MojaTV,a u pola drzave je ne mozes naci u ponudi.Jos da ukinu i radio prenose i fudbal moze u BiH da se igra za 30% Federacije BIH.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- UstanikSBII
- Kontakt:
Imali BH Telecom neki besplatini broj tipa kao Eronet ono 0800 88888? Ako ima svi mobitele u ruke i zivkati po čitav dan slati mailove da puste barem jednu tekmu na Arenu
u protivnom kreće rat sa nezadovoljnim forumašima 
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1444, ako ne moze ovaj onda 0800 27777, sretnoUstanikSBII je napisao/la:Imali BH Telecom neki besplatini broj tipa kao Eronet ono 0800 88888? Ako ima svi mobitele u ruke i zivkati po čitav dan slati mailove da puste barem jednu tekmu na Arenuu protivnom kreće rat sa nezadovoljnim forumašima
A zasto njih zvati nisu oni krivi vec onaj ko im je to dopustio. Tj. onaj ko im je dao monopol na prenos nase lige u ruke. Nije da ih branim ni ja necu moci gledati ali to je poslovni potez koji bi svaka firma rado prigrlila. Na racun toga ce dobiti novih pretplatnika, inace ko god ima alternativu bi pobjegao s merakom od njih.UstanikSBII je napisao/la:Imali BH Telecom neki besplatini broj tipa kao Eronet ono 0800 88888? Ako ima svi mobitele u ruke i zivkati po čitav dan slati mailove da puste barem jednu tekmu na Arenuu protivnom kreće rat sa nezadovoljnim forumašima
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
PiazzaGrande
Premijer liga je kolateralna zrtva borbe izmedju BH Telekoma i Telemacha...cini mi se...
Liga koja inace imala nisku gledanost, i u kojoj su uzivali samo okorjeli mazohisti kao sto smo mi sa ovoga foruma, sada ce biti jos manje gledana zahvaljuci mudracima iz saveza koji bi za saku eura prodali i rodjenu mater...
Yebe se njima hoce li ili nece ko gledati ovu ligu, ustvari, ne bi se zacudio da im je to i plan, da sto manje ljudi uziva u prijenosima nogoloptanja sa domacih pasnjaka i livada, koji se pretenciozno nazivaju stadionima...
Neka...
Liga koja inace imala nisku gledanost, i u kojoj su uzivali samo okorjeli mazohisti kao sto smo mi sa ovoga foruma, sada ce biti jos manje gledana zahvaljuci mudracima iz saveza koji bi za saku eura prodali i rodjenu mater...
Yebe se njima hoce li ili nece ko gledati ovu ligu, ustvari, ne bi se zacudio da im je to i plan, da sto manje ljudi uziva u prijenosima nogoloptanja sa domacih pasnjaka i livada, koji se pretenciozno nazivaju stadionima...
Neka...
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
I neka promjene naziv iz BH Telekom Premijer liga u Liga za pretplatnike BH Telekoma...
Evo sad cu postati petplatnik BH Telekoma, nisam ni HT Mostar, koji ce mi q.
Evo sad cu postati petplatnik BH Telekoma, nisam ni HT Mostar, koji ce mi q.
Volim te bola'!
Je li sve utakmice prenosi Moja TV ili ima i BHT ? Drugo pitanje, ima li gdje raspored po kolima sta ko prenosi?
EDIT: Mozda ce ArenaSport ili SportKlub otkupiti KUP
Ne znaju ko im glavu nosi, a kamo li raspored do kraja. A svejedno i totalno glupo mi je kada odmah objave rasporede do kraja sve.FliX je napisao/la:Je li sve utakmice prenosi Moja TV ili ima i BHT ? Drugo pitanje, ima li gdje raspored po kolima sta ko prenosi?
Ovo je niđe veze, BH Telecom jednim udarom uzme i sponzorstvo lige, a i glavni distributer TV prijenosa.
Šta smo u Srbiji na Jelen televiziji trebali gledati ligu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BH Telecom - Rothschild porodica 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Platforma “Moja TV” prenosit će utakmicu između Sarajeva i Zrinjskog u nedjelju u 20 sati, a na istom mjestu moći ćete pratiti utakmicu između Željezničara i GOŠK-a u ponedjeljak u 20:30.FliX je napisao/la:Je li sve utakmice prenosi Moja TV ili ima i BHT ? Drugo pitanje, ima li gdje raspored po kolima sta ko prenosi?
Moja TV prenosi i susret između Širokog Brijega i Slobode, dok će BHT prenositi duel Borca i Čelika sa početkom u 20 sati.
U prvom kolu sastaju se još i Radnik-Krupa, te Mladost-Vitez, no ove utakmice neće biti u direktnom prenosu.
Nemate se sta bunit sad, svi su klubovi pristali osim zelje, nista od onih najava iz banjaluke i hercegovine
, takodjer sarajevo odmah poletilo potpisat
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Evolve
- Kontakt:
Šta ima vlada sa prenosima Moje TV. To bi isto bilo da prenosi utakmice TV Prijedor a nema je pola države. I ne žalimo se samo mi nego većina navijača.MortemHz je napisao/la:Zahvali se svojoj vladi, nikome vise..sinergija2017 je napisao/la:Hvala BH Telekomu,kad vec necu moci gledati Radnik,onda barem da fudbalski liliputanci Zeljeznicar i Sarajevo,ne zauzimaju termine na Areni kada igraju Partizan i Zvezda.Znaci Super liga Srbije.FSBIH svojim potezima umjesto da promovise bh fudbal,on ga srozava na jos veci amateraki nivo.Cuj MojaTV,a u pola drzave je ne mozes naci u ponudi.Jos da ukinu i radio prenose i fudbal moze u BiH da se igra za 30% Federacije BIH.
Što se tiče Borca on nije potpisao nikakav sporazum, prvi je koji se pobunio ali pošto u našem fudbalu vlada druga priča Borac će biti primoran na potpisivanje istog.
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima politika jer se tamo ne mogu prikljuciti određeni paketi dok u Sarajevu imas hiljadu koji mogu, to nije nicija krivica osim tih nekih ljudi. Isto vazi i za dopune, nisam mogao dopuniti u Lukavici BH Telecom dok u Sarajevu mozes svaku.bluearmy je napisao/la:Šta ima vlada sa prenosima Moje TV. To bi isto bilo da prenosi utakmice TV Prijedor a nema je pola države. I ne žalimo se samo mi nego većina navijača.MortemHz je napisao/la:Zahvali se svojoj vladi, nikome vise..sinergija2017 je napisao/la:Hvala BH Telekomu,kad vec necu moci gledati Radnik,onda barem da fudbalski liliputanci Zeljeznicar i Sarajevo,ne zauzimaju termine na Areni kada igraju Partizan i Zvezda.Znaci Super liga Srbije.FSBIH svojim potezima umjesto da promovise bh fudbal,on ga srozava na jos veci amateraki nivo.Cuj MojaTV,a u pola drzave je ne mozes naci u ponudi.Jos da ukinu i radio prenose i fudbal moze u BiH da se igra za 30% Federacije BIH.
Što se tiče Borca on nije potpisao nikakav sporazum, prvi je koji se pobunio ali pošto u našem fudbalu vlada druga priča Borac će biti primoran na potpisivanje istog.
Trenutno korisnika/ca: boki86, club21, goGlobal, MostarReds22, Mostarska, Vanja8, WeekendOffender i 51 gost.