Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

STEVIE
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la STEVIE » 18 sep 2014, 23:00

Goalgetter je napisao/la:Nece sigurno ostati bez prilike, tako da ne dramatizujte. Mene samo nervira jer ima manjak utakmica u nogama, a blize se nase tekme, sto ga moze oslabiti sigurno. Sto se tice Evertona, uskoro ce dobiti pravu priliku. ;)
to cemo vidjeti tek. mjesec i pol od pocetka sezone i jos uvijek kuburi na klupi. veceras sam ga 100% ocekivao na terenu, ali opet nista.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 18 sep 2014, 23:02

Sigurno nema kvalitet da igra inace nebi raspali gibson ulazio, samo neznam sto onolika drama i navala evertona da dovedumomka kad im realno i netreba
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2014, 23:03

STEVIE je napisao/la:to cemo vidjeti tek. mjesec i pol od pocetka sezone i jos uvijek kuburi na klupi. veceras sam ga 100% ocekivao na terenu, ali opet nista.
Engleska je to, a ove ekipe igraju na 3-4 fronta, ne postoji teoretska šansa da ne dobije pravu priliku. Vidjeli smo protiv Kipra u kakvoj je formi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 18 sep 2014, 23:03

Izgleda da će on njega samo ubacivati u Carling kupu i možda u nekim slabijim, već riješenim utakmicama EPL... :/

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 18 sep 2014, 23:04

radamel1994 je napisao/la:Lik odigrao 6 minuta do sad i zajebao dva gola i kao zasto ne igra vise haha pa najbolje da ispadnu iz lige. Drzi njega martinez pametno na klupi
Koji je to drugi gol bio? samo znam za onaj protiv chealsea

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 18 sep 2014, 23:04

Virtu4l je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:to cemo vidjeti tek. mjesec i pol od pocetka sezone i jos uvijek kuburi na klupi. veceras sam ga 100% ocekivao na terenu, ali opet nista.
Engleska je to, a ove ekipe igraju na 3-4 fronta, ne postoji teoretska šansa da ne dobije pravu priliku. Vidjeli smo protiv Kipra u kakvoj je formi.
znamo mi da je on u formi, medjutim veceras me razocarao roberto. gledam tv raspored, everton-wolfsburg jedva cekam i na kraju nista.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 18 sep 2014, 23:04

Razočaranje kako za nas tako i za Muhameda. Međutim, treba shvatiti i da je ova utakmica bila jako bitna Martinezu, koji poslije slabog starta u ligi, želi uvezati par dobrih rezultata i ostvariti pobjedu protiv tima koji mu je glavni kandidat za prolazak dalje. Zašto mu nije dao šansu, to najbolje Martinez zna, ali Muhamed mora biti strpljiv i čekati svoju šansu te je iskoristiti na najbolji način. Ne preostaje mu ništa drugo.
Mes Que Un Club

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 18 sep 2014, 23:05

Samo se nadam da Martinez zna šta radi i da radi za Bešićevo dobro.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 sep 2014, 23:05

To što ga Martinez uopšte ne ubacuje u igru, ne znači ništa. Bešić je mlad, tek je stigao, privikava se na sve.
Recimo, ja se sjećam kad je Bane prešao iz Lokomotive u Chelsea, ,čitavu polusezonu proveo na klupi I sa drugim timom, ni minute nije imao u igri, pojedini mediji ga već počeli proglašavati najskupljim Romanovim promašajem, ali malo po malo momak se dokazao I ustalio se u prvih 11, sad je praktično nezamjenjiv.
Za sve treba vremena, Bešić treba da bude strpljiv a I vi zajedno sa njim. Ako iko može da isforsira I istrpi mladog igrača, onda je to Everton. Bešić je dolaskom u Everton napravio pravi izbor, siguran sam u to.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2014, 23:06

Sabur ljudi, sabur, tek je počelo, naigraće se naš Mume u Engleskoj, Everton je veoma ozbiljna ekipa ;)

P.S. Ne odgovarajte ovim klonovima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 sep 2014, 23:06

Virtu4l je napisao/la:
Kipar nije mjerilo. Mjerilo je sta pokaze u Premiershipu i na treningu. Ono protiv Chelsea sigurno nije pomoglo. Ok je pogrijesit, ali ne na onakav nacin. Nedopustivo je petom igrat u onoj situaciji. Kad Gibson ulazi prije njega, vec ima problem.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 18 sep 2014, 23:06

Englezi ne dopustaju sjedenje po klupama ako se ne nametne ove sezone moze pakovati kofere iz Evertona ,a bogami ovaj trener mi nije jasan nikako..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 sep 2014, 23:07

alan_kardec je napisao/la:To što ga Martinez uopšte ne ubacuje u igru, ne znači ništa. Bešić je mlad, tek je stigao, privikava se na sve.
Recimo, ja se sjećam kad je Bane prešao iz Lokomotive u Chelsea, ,čitavu polusezonu proveo na klupi I sa drugim timom, ni minute nije imao u igri, pojedini mediji ga već počeli proglašavati najskupljim Romanovim promašajem, ali malo po malo momak se dokazao I ustalio se u prvih 11, sad je praktično nezamjenjiv.
Za sve treba vremena, Bešić treba da bude strpljiv a I vi zajedno sa njim. Ako iko može da isforsira I istrpi mladog igrača, onda je to Everton. Bešić je dolaskom u Everton napravio pravi izbor, siguran sam u to.
:thumbup:

Bas sam krenuo navesti primjer Ivanovica, ali nisam bio siguran da li je zaista toliko bio na klupi. Sve u svemu, nije jos sve tako crno.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 18 sep 2014, 23:10

Ma Martinez sigurno zna nesta sto mi ne znamo. Da li je za klupu uzrok fizicka sprema, forma ili takticke zamisli trenera to mi ne znamo. Dobronje sto je otisao u jedan solidan klub gdje ima mogucnost da se razvija i da ga prate najveci. Da je otisao u veci klub samo bi dobro grijao klupu i na kraju bi bio prodat u slabiji i izgubio bi godinu dvije, a da je u slabiji isto tako dok opet ne bi dosao do tipa ranga Evertona. Samo strpljenja.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 18 sep 2014, 23:13

Naravno da ne može odmah u XI ali može ući kad su tekme riješene. Da je ovo bila egal tekma ne bih ni riječi rekao, tad se i ne bi trebalo očekivat da uđe ali ovako kad vidim da je sve gotovo, pobjedili su, ne može ih toliko uništit i da prime 2-3 gola, ovdje je trebao dobit šansu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 18 sep 2014, 23:15

muamerc je napisao/la:Ma Martinez sigurno zna nesta sto mi ne znamo. Da li je za klupu uzrok fizicka sprema, forma ili takticke zamisli trenera to mi ne znamo. Dobronje sto je otisao u jedan solidan klub gdje ima mogucnost da se razvija i da ga prate najveci. Da je otisao u veci klub samo bi dobro grijao klupu i na kraju bi bio prodat u slabiji i izgubio bi godinu dvije, a da je u slabiji isto tako dok opet ne bi dosao do tipa ranga Evertona. Samo strpljenja.
Nit je fizička sprema nit je forma, jer je i jedno i drugo na vrhunskom nivou.
Koji ga je racku dovodio ako će ga prikovat za klupu

I nemojte pričat bajke da je igraču klupa korisna, svakom igraču je bitno da igra, a klupa ga samo psihički uništava, posebno momka kao što je Bešić.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 sep 2014, 23:19

Ako cemo malo optimisticki, mozda nije igrao zato sto ce pocet ili igrat dobar dio utakmice protiv Palacea. :) :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 sep 2014, 23:19

niste ni malo realni ,momak je iz madjarse lige dosao nepoznat igrac treba on dosta da radi i trudi se da zaigra u evertonu .mi gledamo subjektivno nas je i mislimo da mora igrati .mlad je samo ako bude strpljiv uspjet ce .

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 18 sep 2014, 23:20

ne treba shvatati tragicno,ali ne treba ni govoriti da je dobro,kada nije...Ako je medju njima odnos OK,ako Martinez misli o njemu isto sto je rekao kad je tek dosao,nije mi bas najjasnije zasto sada nije dobio priliku..Kad ce ga gurat ako nece u ovakvim situacijama,ali hajde da sacekamo jos malo i da se nadamo da je ipak sve uredu

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 18 sep 2014, 23:23

muamerc je napisao/la:Ma Martinez sigurno zna nesta sto mi ne znamo. Da li je za klupu uzrok fizicka sprema, forma ili takticke zamisli trenera to mi ne znamo.
:facepalm:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, GoldenLilies, jasmin10, signalidunapark i 36 gostiju.