NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Zao mi je sto niste izvukli neke debile, nego ste dobili Olimpiju, gdje nece ni jedne sekunde biti lagano !
Ja cu poludjeti dok dodje pocne izlacenje, a kako nam je krenulo drzavu, ne bi me cudilo da Zeljo Fulhama izvuce !
Ja cu poludjeti dok dodje pocne izlacenje, a kako nam je krenulo drzavu, ne bi me cudilo da Zeljo Fulhama izvuce !
od 5-og kola su imali taj niz,10 pobjeda i 5 remija,al su opali kasnije...Giallorossi je napisao/la:Olimpija je u drugom dijelu prvenstva bila vrlo dobra ,msl da cak 15 utakmica zaredom nisu izgubili jos su se vrlo dobro pojacali ,ciljaju na titulu ove godine u prvenstvu tako da tesko da ce te ih proci.sretno
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sigurno je da su kvalitetniji i motiviraniji vise nego prosle godine. Ovo ce vec biti dosta teze, al eto, nikako da potrefi neki levat ispocetka odmah, cisto zagrijavanja radi, no dobro, sto se mora nije tesko, Slovenci sigurno igraju nogomet, al igramo valjda i mi, bar se nadam, nisam jos vidio koncept igre novog trenera, a u obranu svakako nemam povjerenja, tako da je krajnje vrijeme da se nesto poduzme po tom pitanju.
...Život za Široki...
ajde šta ste se prepali, pa šta ako su jači, vi možete a i uzdam se u vas da ih prođete, barem ste za mene bolji tim, ovo je moje mišljenje, puno sreće vam želim od srca..
Sinoc sam rekao da je Siroki jaci od svih rivala u prvom pretkolu,ali da bi bilo lepo izbeci Olimpiju,Banants,Azerbejdzamce te Kazahstance.Nazalost jutros Siroki izvuce Olimpiju,favorit je u tom duelu nekih 60-40% ali ipak nije Olimpija nikako pozeljan rival za pocetak takmicarske sezone.
Olimpija je jedan osrednji slovenski klub koji ne bih rekao da je jaci nego prosle godine.Iz kluba im je poslednjih dana otisao Peter Stojanovic u Koper,Sokoti je istekao ugovor a nije produzivan,golman Botonjic je takodje otisao,a ocekuje se da to isto uradi i Zoran Zeljkovic jedan od standardnih prosle godine u timu iz Ljubljane.
Sa druge strane klub je vec doveo 4 pojacanja.Stigao je Djordje Ivelja,nekada velika nada OFK Beograda ali poslednjih nekoliko sezona se nije naigrao nigde,tako je stigao iz Qarshia u Ljubljanu,ako bude u standardnoj formi onda nije neko veliko pojacanje.Dosao im je golman Aleksander Seliga na pozajmicu iz Sparte Rotterdam gde je imao fin broj utakmica iako nije bio startni golman,te su dosli Valencic i Mlinar iz Interblocka.
Olimpija je jedan osrednji slovenski klub koji ne bih rekao da je jaci nego prosle godine.Iz kluba im je poslednjih dana otisao Peter Stojanovic u Koper,Sokoti je istekao ugovor a nije produzivan,golman Botonjic je takodje otisao,a ocekuje se da to isto uradi i Zoran Zeljkovic jedan od standardnih prosle godine u timu iz Ljubljane.
Sa druge strane klub je vec doveo 4 pojacanja.Stigao je Djordje Ivelja,nekada velika nada OFK Beograda ali poslednjih nekoliko sezona se nije naigrao nigde,tako je stigao iz Qarshia u Ljubljanu,ako bude u standardnoj formi onda nije neko veliko pojacanje.Dosao im je golman Aleksander Seliga na pozajmicu iz Sparte Rotterdam gde je imao fin broj utakmica iako nije bio startni golman,te su dosli Valencic i Mlinar iz Interblocka.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- L' Imperator
- Kontakt:
Gdje je prva????
Najteži protivnik al mi je drago sto je blizu.Idemo u Sloveniju malo po Ljubljani šetati.Sto se tiče ekipe nase,ne vjerujem da ce biti nekih promjena jer koliko znam za prvo pretkolo vise nikoga ne mozemo prijaviti,a nismo ni Zakarića prijavili.Nadam se da griješim!!????

Najteži protivnik al mi je drago sto je blizu.Idemo u Sloveniju malo po Ljubljani šetati.Sto se tiče ekipe nase,ne vjerujem da ce biti nekih promjena jer koliko znam za prvo pretkolo vise nikoga ne mozemo prijaviti,a nismo ni Zakarića prijavili.Nadam se da griješim!!????

Prva kod vas.ŠB.TRN je napisao/la:Gdje je prva????
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
možemo prijaviti još jednog igrača i to će biti Zakarić..ali nismo ga mogli prijaviti jer nije riješena posudba iz DInamaŠB.TRN je napisao/la:Gdje je prva????
Najteži protivnik al mi je drago sto je blizu.Idemo u Sloveniju malo po Ljubljani šetati.Sto se tiče ekipe nase,ne vjerujem da ce biti nekih promjena jer koliko znam za prvo pretkolo vise nikoga ne mozemo prijaviti,a nismo ni Zakarića prijavili.Nadam se da griješim!!????![]()
![]()
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
On bi trebao ostati ja mislim cijelu iducu sezonu. U svakom slucaju, krajnje je potreban, kao i ostatak ekipe na nivou. Ozbiljnost maksimalna. Danas igraju protiv Sibenika, samo ne znam kad...
...Život za Široki...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Eh , fazon je u tome da je bilo ko drugi izvucen bile bi sanse jos veceL' Imperator je napisao/la:Imate dobre sanse za prolaz

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Upravo to.
al ajde, nema veze, izbacili smo ih vec jednom, mozemo opet. A izbacivali smo i druge slovenske predstavnike, pa, nadam se da se tradicija nastavlja.

...Život za Široki...
Prije nekih pola sata vidio sam ekipu u autobusu,ustvari vidio sam Nikezića,pa valjda su to igrači.Znaci da je utakmica oko 5-6,ne znam ima li Šibenik reflektore.Mi neku ekipu nemamo,al eto ako će biti Zakarić šanse nam se podižu.Evo malo atmosfere od lani,ove godine ce biti jos bolje!!!
Bohemians, ima Boga 

proci janeze i idemo na Bohemian

Kod ovih prvenstvo jos traje,ili im je na stranici kluba stara tablica.Vidim tamo su 5-6,da nisu ovdje preko kupa.Po meni laksi protivnik nego Olimpija!!!O da je ovo proci!!!

- crvenocrni
- Kontakt:
Protiv Olimpije k'o prošle godine i 3-će pretkolo je tu!
-
- Kontakt:
danas je utakmica sa šibenikom? jel to na pecari ili..oce li bit otvorena za publiku?
u šibeniku, a 24. je na pecari sa splitomsb citizen je napisao/la:danas je utakmica sa šibenikom? jel to na pecari ili..oce li bit otvorena za publiku?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Uff samo da je Janeze proći,sa Boemima ćemo lagano...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.