ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
samosarajvo
- Kontakt:
Re: ATP Tour
evo brejka...mogo bi se vratit u set sljedecim gemom...vidjeco
To bi bilo to.
Rafina reakcija je sve rekla, ne pretjerano slavlje, juce je on obezbjedio polufinale i da je Gulbis prosao i on bi ovako dobio Federera.
Velika pauza, odavno se ovako nisam veselio pauzi Federera, drago mi je sto ne igra Miami i sto ce nadam se sto posto spreman da se vrati u Rimu.
Rafina reakcija je sve rekla, ne pretjerano slavlje, juce je on obezbjedio polufinale i da je Gulbis prosao i on bi ovako dobio Federera.
Velika pauza, odavno se ovako nisam veselio pauzi Federera, drago mi je sto ne igra Miami i sto ce nadam se sto posto spreman da se vrati u Rimu.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Đe je Edin ?!
A čačkao si mečku cijelu sedmicu.
Rafa je Rogera ubio u maltene svakom segmentu igre. Ovo je vjerovatno prvi njihov meč u kojem je Španac imao više vinera na kontu. Odlično je koristio svoja oružja, spinovima udaljavao Rogera od terena, što mu je omogučavalo nešto laganije vinere. Ono što je posebno fasciniralo jeste bekend, odlično namještanje na udarac, tajming i egzekucija. Fantastična promjena direkcije udarca i mnogo varijaiteta i spina.
Roger ima problema sa leđima i to je evidentno, lošije se kreče, što utiče na udarce i tajming, a uzmemo li u obzir ko mu je protivnik večeras, drugi rezultat se nije mogao ni očekivati. Jasno je bilo i prije početka meča da Nadal ima ogromnu šansu da lagano dođe do pobjede, što je i uradio.
Roger treba biti sretan, na torti i kolačima uspio je osvojiti 6 gejmova, da je bio na grahu uzeo bi bar set.
Rafa je Rogera ubio u maltene svakom segmentu igre. Ovo je vjerovatno prvi njihov meč u kojem je Španac imao više vinera na kontu. Odlično je koristio svoja oružja, spinovima udaljavao Rogera od terena, što mu je omogučavalo nešto laganije vinere. Ono što je posebno fasciniralo jeste bekend, odlično namještanje na udarac, tajming i egzekucija. Fantastična promjena direkcije udarca i mnogo varijaiteta i spina.
Roger ima problema sa leđima i to je evidentno, lošije se kreče, što utiče na udarce i tajming, a uzmemo li u obzir ko mu je protivnik večeras, drugi rezultat se nije mogao ni očekivati. Jasno je bilo i prije početka meča da Nadal ima ogromnu šansu da lagano dođe do pobjede, što je i uradio.
Roger treba biti sretan, na torti i kolačima uspio je osvojiti 6 gejmova, da je bio na grahu uzeo bi bar set.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Endi treba finale za povratak na drugo mjesto na ATP listi.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Sta se ovo Dijanin sin zalio na termin meca protiv Querreya. Kazu da je uputio samo salvu psovki u svom stilu.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ja, sin Dijane Đoković i onog što veli da su RPŠMK i BGPŠLK jedno te isto, sam trenutno najprviji reket u vaseljeni i kao takav moram igrat kad sam to ja kako lično tako i personalno zamislio. Ukoliko to nije slučaj onda će moja previše precijenjena persona da se uvrijedi i koristit ću svaku priliku da pokažem kako sam ja, svetski a naš, nezadovoljan tretmanom OTAN bande koja mrzi kako mene tako i sve one koji imaju izvjesne veze s nebom.Virtu4l je napisao/la:Sta se ovo Dijanin sin zalio na termin meca protiv Querreya. Kazu da je uputio samo salvu psovki u svom stilu.
Jos jedna americka zavjera u cilju destabilizacije prvog reketa svijeta.
- legenda reala
- Kontakt:
Najveći ikad se vratio Edin i retro će ponovo da plaču zajedno sa idolom, kad vam ja kažem
Jel ona mala što dohvaća loptice, pogodi Feđu u glavu
Jel ona mala što dohvaća loptice, pogodi Feđu u glavu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobra igra Nadala. Po meni je Nadal najvise pokazao, trebao bi barem da bude u finalu. A i za titulu bi se mogao boriti. Dok, sa druge strane Ferderer je odigrao slabo. Sto Rafa kaze, nije Federer u 2. setu borio kao sto se prije borio. To je uzrok bol u ledjima.
@legendo, lahk je pobjedit kad je Fed bio odljedjen

@legendo, lahk je pobjedit kad je Fed bio odljedjen
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Da stvarno, zasto se covek buni kad ga kao broja 1 stavljaju da igra u pola jedan nakon ponoci
To je inace standard, da broj 1 igra nakon ponoci na mastersima koji traju 10 dana.
Dijanin sin je jednostavno placi3.14cka, a kolege koje se dice Judyjinim sinom (i to oni sto su ovo utvrdili) - e to su meritorijumi objektivnosti ovde.
To je inace standard, da broj 1 igra nakon ponoci na mastersima koji traju 10 dana.
Dijanin sin je jednostavno placi3.14cka, a kolege koje se dice Judyjinim sinom (i to oni sto su ovo utvrdili) - e to su meritorijumi objektivnosti ovde.
Ma vidjelo se da Federer ima problema s ledjima jos u Rotterdamu,dobro ce mu doci ova pauza.
Moj Rodzere šta si sebi dozvolio, da budeš nečija ič... Što je puno puno je....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jbe ko stigneDANTES je napisao/la:Moj Rodzere šta si sebi dozvolio, da budeš nečija ič... Što je puno puno je....
- djoleprijedor
- Kontakt:
Koji kompleksi....Pravo je zanimljivo čitati ove očajne izlive zavisti,ljubomore,mržnje....UživajteDukeOfWellington je napisao/la:Ja, sin Dijane Đoković i onog što veli da su RPŠMK i BGPŠLK jedno te isto, sam trenutno najprviji reket u vaseljeni i kao takav moram igrat kad sam to ja kako lično tako i personalno zamislio. Ukoliko to nije slučaj onda će moja previše precijenjena persona da se uvrijedi i koristit ću svaku priliku da pokažem kako sam ja, svetski a naš, nezadovoljan tretmanom OTAN bande koja mrzi kako mene tako i sve one koji imaju izvjesne veze s nebom.Virtu4l je napisao/la:Sta se ovo Dijanin sin zalio na termin meca protiv Querreya. Kazu da je uputio samo salvu psovki u svom stilu.
Mens sana in corpore sano.
@Soba39, long time no see...ppppp je napisao/la:Jbe ko stigneDANTES je napisao/la:Moj Rodzere šta si sebi dozvolio, da budeš nečija ič... Što je puno puno je....

Znaci Monte Carlo i 8x za redom..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Video bih tebe kada bi morao igrati u 02:00 po njihovom vremenu. Tada jedva da moze i da gleda na oci a ne da igra tenis.Virtu4l je napisao/la:Sta se ovo Dijanin sin zalio na termin meca protiv Querreya. Kazu da je uputio samo salvu psovki u svom stilu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
8x je već osvojio , ako misliš na RafuRaul_64 je napisao/la:Znaci Monte Carlo i 8x za redom..
-
BigBigBang
- Kontakt:
Tu sam,tu samMaGiCa je napisao/la:@Soba39, long time no see...ppppp je napisao/la:Jbe ko stigneDANTES je napisao/la:Moj Rodzere šta si sebi dozvolio, da budeš nečija ič... Što je puno puno je....
Evo jedna za ,za Rodžera,Za Rafu,Za Endija i ostalo društvo u Čošku
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.