Tevez potpisuje na tri godine uz platu od 5-5,5 miliona €.
Kakav posao.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Apsolutno, pogotovo što dolazi u tim koji je ozbiljan, koji puca na visoko i koji ne dopušta probleme u svlačionici na koje svi ciljaju kada se on spomene.Paradajz je napisao/la:Samo cu reci, strasno pojacanje, za 12m, apsolutni steal.
Valjda mu se nece desavati stvari kao kod Gradjana da mu se digne ona stvar pa da mu se ne igra i slicno, inace neverovatno pojacanje, svetski igrac.
Smesno mi kad neko kaze otpadak iz Sitija...
Namještenofrancobaresi je napisao/la:Tevez , Balotelli , De Jong , tri vrhunska igrača koje su Milan i Juve dobili za 40-ak miliona € .
Enormno manje od onoga koliko oni zaista vrijede .
Italijanska posla.
Vrlo dobri dealovi, ali opet kada se pogleda samo Juventus to izgleda i impresivnije: Tevez+Llorente = 12 miliona.francobaresi je napisao/la:Tevez , Balotelli , De Jong , tri vrhunska igrača koje su Milan i Juve dobili za 40-ak miliona € .
Italijanska posla.
Verovatno najjaci work rate koji sam ja video kod nekog ofanzivnog igraca, a i inace. Uz sve ostale kvalitete, kada je u najboljoj formi, on meni dodje kao bolja i sigurnija verzija Suareza, jer ovaj ume da se gubi na terenu, da solira, Tevez to skoro nikad ne radi...Pogba je napisao/la: Ako se moglo tolerisati Vučiniću, tolerisat će se i njemu, zašto, zato što Tevez ima fantastičan work rate, nešto što Vučinić nikada neće imati i to je osnovna preporuka Teveza, da ne govorim da je i tehnički potkovan, fizički na mjestu.
Nema potrebe odmah ulaziti u raspravu , ništa manje nije impresivno Balotelli + De Jong .Genghis je napisao/la:Vrlo dobri dealovi, ali opet kada se pogleda samo Juventus to izgleda i impresivnije: Tevez+Llorente = 12 miliona.francobaresi je napisao/la:Tevez , Balotelli , De Jong , tri vrhunska igrača koje su Milan i Juve dobili za 40-ak miliona € .
Italijanska posla.
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 1 gost.