FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma prioritet odrzavati finansijsku situaciju u klubu stabilnom, to jeste izmirivati redovne obaveze prema igracima i ostalom osoblju, osigurati svake godine igranje na euro sceni, i nastojati za dobre pare prodati igrace za koje postoje interesi klubova koji su spremni dobro platiti, i kada se stane na noge, odnosno ostvari kontinuitet u igri i konstantna borba za najvisi tron, odnosno prvaka Bosne i Hercegovine pokusati postepeno podmirivati i dugovanja koja se vuku jos vec sada iz duboke proslosti
A Edinu, puno srece, i uspjeha u Manchesteru, i usput cestitka za povratak u PLAVI DRES, da nastavi zabijati golove i da se ako Bog da opet proda u nekog od evropskih giganata za cifru koja bi i nas zadovoljila sa tako malim za normalne uslove a za nase uslove itekako velikom procentom od 3.25 posto hehehehe
Eto sad možemo kupiti Darija Purića. 
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
padobranac1978
- Kontakt:
Pirke_TM87 je napisao/la:Ma prioritet odrzavati finansijsku situaciju u klubu stabilnom, to jeste izmirivati redovne obaveze prema igracima i ostalom osoblju, osigurati svake godine igranje na euro sceni, i nastojati za dobre pare prodati igrace za koje postoje interesi klubova koji su spremni dobro platiti, i kada se stane na noge, odnosno ostvari kontinuitet u igri i konstantna borba za najvisi tron, odnosno prvaka Bosne i Hercegovine pokusati postepeno podmirivati i dugovanja koja se vuku jos vec sada iz duboke proslostiA Edinu, puno srece, i uspjeha u Manchesteru, i usput cestitka za povratak u PLAVI DRES, da nastavi zabijati golove i da se ako Bog da opet proda u nekog od evropskih giganata za cifru koja bi i nas zadovoljila sa tako malim za normalne uslove a za nase uslove itekako velikom procentom od 3.25 posto hehehehe
Bez imalo ironije,(kloc,sljivotres,i sl.)vam donese lovu
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Zujo je jasno rekao da je nase 3.5 % od svakog transfera Đeksona, zato je bolje da vjerujemo njeme na rijecdiego_TM je napisao/la:3.25% je tačan procenat a Željo dobija 1.007.540€santos je napisao/la:Gdje nadje ovih 0.25,tacan procenat je 3.00 ako je od 12 do 19 bio u Zelji,cak je na pocetku cini mi se bio u nekoj skoli fudbala samo je pitanje do koje godine jer bi i oni dobili nestoStole iz Bora je napisao/la:27.000.000 GBP = 31.484.900 EUR = 61.571.870,44 KM
3,25% od te cifre = 2.001.085,79 KM
30.000.000 GBP = 34.980.000 EUR = 68.406.888 KM
3,25% od te cifre = 2.223.223,86 KM
Samo da jos izbace pravu vrijednost transfera ...
Razumijes ti mene burazere moj 

Došlo doba da se procenat uzme.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Ne samo njega nego kompletnu liguellaxaz je napisao/la:Eto sad možemo kupiti Darija Purića.
Ne bi bilo loše njega dovesti, jeste da imamo kvalitetnih igrača na njegovoj poziciji, ali došao bi uz malo bolje uslove. Ma Amar će to posložiti, ne brinem se ja
3.25% je tačan procenat a Željo dobija 1.007.540€

Vise se vjeruje Zuji nego Statutu FIFA-eZujo je jasno rekao da je nase 3.5 % od svakog transfera Đeksona, zato je bolje da vjerujemo njeme na rijece sad znam da je od 40 mil € nase -1 mil i 400 000 € sad kolko ce biti transfer to ce da zavisi, ali se nadam da ce biti sto veci
Zakon velikih brojeva ! 
Ja bih najivše volio da veći dio ovih para ode onom dijelu kluba koji ih je i zaradio - u omladinski pogon!padobranac1978 je napisao/la:Pirke_TM87 je napisao/la:Ma prioritet odrzavati finansijsku situaciju u klubu stabilnom, to jeste izmirivati redovne obaveze prema igracima i ostalom osoblju, osigurati svake godine igranje na euro sceni, i nastojati za dobre pare prodati igrace za koje postoje interesi klubova koji su spremni dobro platiti, i kada se stane na noge, odnosno ostvari kontinuitet u igri i konstantna borba za najvisi tron, odnosno prvaka Bosne i Hercegovine pokusati postepeno podmirivati i dugovanja koja se vuku jos vec sada iz duboke proslostiA Edinu, puno srece, i uspjeha u Manchesteru, i usput cestitka za povratak u PLAVI DRES, da nastavi zabijati golove i da se ako Bog da opet proda u nekog od evropskih giganata za cifru koja bi i nas zadovoljila sa tako malim za normalne uslove a za nase uslove itekako velikom procentom od 3.25 posto hehehehe
Bez imalo ironije,(kloc,sljivotres,i sl.)vam donese lovuneka mu je sa srecom i bez prozivanja molim
Od prodaje igrača namirimo skoro pola budžeta, a koliko znam ništa od kluba ne dobija nego se finansira od članarina. Bilo bi dobro da sva ova djeca dobiju bolje uslove treniranja, odu na turnire van BiH i steknu dodatno iskustvo i da se plate stručnjaci koji će uraditi dijagnostiku (zdravstvenu) tih dječaka i svakog usmjeriti ka usavršavanju - pa da Džeko bude pravilo a ne izuzetak.
Džekin prelazak u City Želji donosi 2,015.000 KM
Mashallah Mashallah

Mashallah Mashallah
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Ma nema te sta ko prozivati rekao si istinu,masa navijaca a mislim i dobar dio uprave i strucnjaka ga je upravo tako nazivala.A on nam obezbjedi sredstva o kojima posteno govoreci svi sanjaju u sportskim kolektivima nase BiH.padobranac1978 je napisao/la:Pirke_TM87 je napisao/la:Ma prioritet odrzavati finansijsku situaciju u klubu stabilnom, to jeste izmirivati redovne obaveze prema igracima i ostalom osoblju, osigurati svake godine igranje na euro sceni, i nastojati za dobre pare prodati igrace za koje postoje interesi klubova koji su spremni dobro platiti, i kada se stane na noge, odnosno ostvari kontinuitet u igri i konstantna borba za najvisi tron, odnosno prvaka Bosne i Hercegovine pokusati postepeno podmirivati i dugovanja koja se vuku jos vec sada iz duboke proslostiA Edinu, puno srece, i uspjeha u Manchesteru, i usput cestitka za povratak u PLAVI DRES, da nastavi zabijati golove i da se ako Bog da opet proda u nekog od evropskih giganata za cifru koja bi i nas zadovoljila sa tako malim za normalne uslove a za nase uslove itekako velikom procentom od 3.25 posto hehehehe
Bez imalo ironije,(kloc,sljivotres,i sl.)vam donese lovuneka mu je sa srecom i bez prozivanja molim
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Iskreno ja bih volio da se dio para investira tako sto cemo dovesti mladih i talentovanih igraca tako se pare mogu okrenuti a boga mi i nesto jos zaraditi na tome ovo je jedna dobra odskocna daska za tako nesto...fczeljo je napisao/la:
Ja bih najivše volio da veći dio ovih para ode onom dijelu kluba koji ih je i zaradio - u omladinski pogon!
Od prodaje igrača namirimo skoro pola budžeta, a koliko znam ništa od kluba ne dobija nego se finansira od članarina. Bilo bi dobro da sva ova djeca dobiju bolje uslove treniranja, odu na turnire van BiH i steknu dodatno iskustvo i da se plate stručnjaci koji će uraditi dijagnostiku (zdravstvenu) tih dječaka i svakog usmjeriti ka usavršavanju - pa da Džeko bude pravilo a ne izuzetak.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ma slazem se sa sefom, i ne treba se zaljetat i odma trositi pare.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Sad se istrest za kakvog napadaca koji ce odmah igrati u prvom timu i koji ce nam svojim golovima pomoci u osvajanju duple krune. 
Iskreno i ne možemo dovesti neko ekstra pojačanje. Kao prvo, ne bi uopšte bilo isplativo, a i suludo je imati igrače čija je plata npr. 5000 KM, a taj pojedinac koji je pojačanje ima platu od 40 000 KM ili više. Ne treba se zalijetati, prvenstveno s ovim parama pojačati ugovore s pojedincima i ako išta u našoj ligi bude valjalo, probati dovesti. Btw, ima li nekih igrača koji su pri zalasku karijere, a da bi se željeli vratiti u BiH ?19TM87 je napisao/la:ma slazem se sa sefom, i ne treba se zaljetat i odma trositi pare.
Valjda je sada mnogima jasno zašto amar osim plaća igrače(redovno) i kakav on ima interes u tome. "ko će to uzeti većinu para od džekinog transfera, bekrićevog transfera, od evrope te cocalića i kerle koji su navodno otišli džaba i šta će od toga dobiti naš dragi željo...al zasad to naije bitno "bitno je da se ima kakav takav rezultat" a kad ga ne bude pitat ćemo se gdje odoše pare kao i prije 7-8 godina sa istim ovim ljudima na čelu kluba
Ko, Vojo Ubiparip ? Fatos Beqiraj ? Kleo ?Dino_TM je napisao/la:Sad se istrest za kakvog napadaca koji ce odmah igrati u prvom timu i koji ce nam svojim golovima pomoci u osvajanju duple krune.
Skupi su napadači koji su već definisani, koji zabijaju golove i tako to. Mi trebamo ciljati na nove mlade nade. Mada ne bi bilo loše Škoru dovesti, ako bi htio igrati za nas.
Hodžić, Điđ, Baljić, Pehilj i ostala kompanija mogu biti dobra budućnost za nas. Nadam se da će to i biti...
25 igraca x 4000 plata redovna = 100 000 mjesecno troskovazizinjo je napisao/la:Valjda je sada mnogima jasno zašto amar osim plaća igrače(redovno) i kakav on ima interes u tome. "ko će to uzeti većinu para od džekinog transfera, bekrićevog transfera, od evrope te cocalića i kerle koji su navodno otišli džaba i šta će od toga dobiti naš dragi željo...al zasad to naije bitno "bitno je da se ima kakav takav rezultat" a kad ga ne bude pitat ćemo se gdje odoše pare kao i prije 7-8 godina sa istim ovim ljudima na čelu kluba
spavanje, prevoz za 25 igraca ako ides na pripreme,hrana itd itd
opusti se covjece zar je normalno da da kupis igraca za 100 000 i da ga placas 10 000 a prihoda ako bude bice nemamo 50 edina pa da svake godine dobijes 2 miliona...
nego ti razmisli prije nego sto pocnes pljuvat izracunaj lijepo, odprilike rashode i prihode, mi svaki mjesec moramo uplatit 40 000 drzavi za dugove...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
I skontaj da pored svih tih rashoda mi smo u plusu i to 2.8 miliona KM, koliko sam ja ukapirao. Nije malonick je napisao/la:25 igraca x 4000 plata redovna = 100 000 mjesecno troskovazizinjo je napisao/la:Valjda je sada mnogima jasno zašto amar osim plaća igrače(redovno) i kakav on ima interes u tome. "ko će to uzeti većinu para od džekinog transfera, bekrićevog transfera, od evrope te cocalića i kerle koji su navodno otišli džaba i šta će od toga dobiti naš dragi željo...al zasad to naije bitno "bitno je da se ima kakav takav rezultat" a kad ga ne bude pitat ćemo se gdje odoše pare kao i prije 7-8 godina sa istim ovim ljudima na čelu kluba
spavanje, prevoz za 25 igraca ako ides na pripreme,hrana itd itd
opusti se covjece zar je normalno da da kupis igraca za 100 000 i da ga placas 10 000 a prihoda ako bude bice nemamo 50 edina pa da svake godine dobijes 2 miliona...
nego ti razmisli prije nego sto pocnes pljuvat izracunaj lijepo, odprilike rashode i prihode, mi svaki mjesec moramo uplatit 40 000 drzavi za dugove...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Arma00, bvsic, DoktorXabaras, ELDIABLO20, Ferroviere1987, GavranBeli, GIBRA, GrbavicaHrammm, Hrasno15, kolezeljovac, kosuljaplava, KrajinaTm87, Levin, seha77, Travnik1921, ultra1987, zastitaIdentiteta i 162 gosta.