Omar500 je napisao/la:I skontaj da pored svih tih rashoda mi smo u plusu i to 2.8 miliona KM, koliko sam ja ukapirao. Nije malonick je napisao/la:25 igraca x 4000 plata redovna = 100 000 mjesecno troskovazizinjo je napisao/la:Valjda je sada mnogima jasno zašto amar osim plaća igrače(redovno) i kakav on ima interes u tome. "ko će to uzeti većinu para od džekinog transfera, bekrićevog transfera, od evrope te cocalića i kerle koji su navodno otišli džaba i šta će od toga dobiti naš dragi željo...al zasad to naije bitno "bitno je da se ima kakav takav rezultat" a kad ga ne bude pitat ćemo se gdje odoše pare kao i prije 7-8 godina sa istim ovim ljudima na čelu kluba
spavanje, prevoz za 25 igraca ako ides na pripreme,hrana itd itd
opusti se covjece zar je normalno da da kupis igraca za 100 000 i da ga placas 10 000 a prihoda ako bude bice nemamo 50 edina pa da svake godine dobijes 2 miliona...
nego ti razmisli prije nego sto pocnes pljuvat izracunaj lijepo, odprilike rashode i prihode, mi svaki mjesec moramo uplatit 40 000 drzavi za dugove...
nisi nista u plusu bio do ovog sa dzekom, mozda na pozitivnoj nuli...ovo sam okvirno napiso jer imas najmanje 30 igraca na platnom spisku