2.Sarajlijc@ je napisao/la:Koji si razred brate ?
Inače, ovo su zadaci koji se u večini škola rade u 4., jer imam ovaj predmet Odabrane oblasti MM.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
2.Sarajlijc@ je napisao/la:Koji si razred brate ?
rado bih ti pomogao znam dosta toga iz mat ali se s ovim pojmovima jos nisam susreo...pozz i da ti neko pomogneUnknown Genius je napisao/la:2.Sarajlijc@ je napisao/la:Koji si razred brate ?
Inače, ovo su zadaci koji se u večini škola rade u 4., jer imam ovaj predmet Odabrane oblasti MM.
Pa u koju to ti skolu ides ?Unknown Genius je napisao/la:2.Sarajlijc@ je napisao/la:Koji si razred brate ?
heh a ja fakultet i to na kojem je matematika no1 i opet nikad čuo za onoHeller je napisao/la:Ja sam IV razred, i nikad se sa ovim nisam susreo do sada, doduse nisam bio ni na dovoljno casova
haha ma dosada pa me ima svugdje...i nisam stariHass je napisao/la:Dje si Pintole,stari kladionicaru,zar i ti ovamo zalazis??hehe..Oooopa ev nam i Hellera,pozdrav..
Matematičko-informatička gimnazija. Zbog informatike upisao.Sarajlijc@ je napisao/la:Pa u koju to ti skolu ides ?Unknown Genius je napisao/la:2.Sarajlijc@ je napisao/la:Koji si razred brate ?
Novu metlukakavdanakneiskustvu je napisao/la:oženjeni,šta kupiti ženi za godišnjicu braka?
zavisi od budzetakakavdanakneiskustvu je napisao/la:oženjeni,šta kupiti ženi za godišnjicu braka?
Ma upises Informatickog tehnicara ko sav normalan svijet.Unknown Genius je napisao/la: Matematičko-informatička gimnazija. Zbog informatike upisao.
don_burza je napisao/la:zavisi od budzetakakavdanakneiskustvu je napisao/la:oženjeni,šta kupiti ženi za godišnjicu braka?
Bianconeri1988 je napisao/la:@kakavdanakneiskustvu
Rafaelo![]()
Dylan Dog je napisao/la:Legenda..Hass je napisao/la:Jos jedna velika karijera je okoncana...Oprostio se Pedja Stojakovic,cetvrti najbolji suter za tri poena,u historiji NBA lige,i meni licno,najbolji kosarkas na svijetu...
[youtube][/youtube]
Pitam se koliko je jos igraca iz ex-yu imalo cast da nastupi na nba all star utakmici
ako cure valjaju dolazimo ja i dva ahbabaalacious je napisao/la:Znate ono sto sam vam govorio da su me ispalili jarani za novu godinu?
Hvala im od sveg srca...sad slavim u stanu sa 6 cura i sa samo jos jednim drugom![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.