Nije problem odigrati nerijeseno ima jos 29.kola, nije problem ni to sto smo poprilicno slabo odigrali jer umor cini svoje. Ja sam rekao i prije utakmice sa Celikom da nam je vaznija utakmica sa Zetom i da se nadam da ce Jovic biti dovoljno pametan da odmori ekipu tj. glavne igrace ali to se nije desilo i samo mi je to krivo sto nije tako postupio. Nismo mi Barcelona a ni nasi igraci Messi i ostali pa da su navikli da igraju ovaj ritam utakmica u ovako kratkom periodu. Toliko toga nam donosi taj moguci play off da ni sami nismo svjesni, od para, koeficijenta, promocije igraca, cijene igraca i sta sve ne da smo mi to u 1.kolu rizikovali sve od povrede igraca do umora. Ovo je po meni bila greska Jovica jer je odmarao samo Tatomirovica i Suljica i nesto malo ranije izvadio iz igre umornog Sesara.
Da je igrala totalno druga postava pa i da smo izgubili a vjerujem da ni sa tom postavom nebi, cak sta vise mislim da bi imali vise snage ti odmori igraci po meni bi to bio ispravan potez al eto sta je tu je, sad nek odmaraju, skupe snage i idemo po prolaz u Podgoricu. Nadam se da ce sto prije moci steci pravo nastupa ovaj Nuhanovic i ovaj mali stoper crnogorac jer to samo moze da nam ojaca konkurenciju. Po meni smo sinoc imali 2 igraca manja u jednom trenutku jer zaista Comor osim sto leta ko muha bez glave pojma nema u prijemu lopte i daljoj distribuciji, dok Diatta po meni nije igrac za nas. Lik je isprepadan, nezna jel posao il dosao, koliko god je dobro vidjeti tamnoputog igraca u ekipi sinoc sam ga bas pratio kad je usao u igru i nista dobro nije napravio. centarsutevi su mu ko svijeca, dijete bi pokupilo onu svaku njegovu loptu.
Za ovog momka sto je nastradao samo mogu reci boze ti mene sacuvaj cime se ljudi jos bave na utakmicama. Nisu nam dosta baklje i petarde pa hajd jos da neko nastrada i pogine. Nije nam dosta prolivene krvi pa smo se sada sjetili da postoje i topovski udari. Kako je bilo lijepo gledati sjever protiv Levskog i Zete, koreografija,pjesma, grlo i dlanovi....glupostima nikad kraj.