Otkud to sad?merak je napisao/la:Nista od turnira. Ne moze kod nas nista bez ciganluka.
Inače, Aničić i Lukić napokon dobili radne dozvole.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Otkud to sad?merak je napisao/la:Nista od turnira. Ne moze kod nas nista bez ciganluka.
Ispali bi vi te 1987-me a mi bi uzeli titulu da nebi Stjepana Glavine iz Klisa i dva nepostojeca penala mamare mu se nayebem lopovskecoelho41 je napisao/la:https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=548BB09A
Sloboda - Velež 2:1
Ulaznica sa utakmice poslednjeg prvenstvenog kola sezone 1986-87.
Slobodi je bila neophodna pobeda kako bi obezbedila opstanak, a Veležu su dva boda donosila titulu.
Poraz 'Rođenih' iskoristio je Partizan i pobedom u poslednjem kolu izbio na čelo tabele.
Na utakmici je došlo do velikog sukoba između organa reda i navijača koji su došli da podrže Mostarce.
eto tad nismo uspjeli ispast u drugu ligu i 2012. Željo nam skrnavi status dugogodišnjeg prvoligaša, sramota.
Bice turnir al ne pod nazivom nase legendebeka23 je napisao/la:Otkud to sad?merak je napisao/la:Nista od turnira. Ne moze kod nas nista bez ciganluka.
Inače, Aničić i Lukić napokon dobili radne dozvole.
Nema potrebe za glupiranjem. Nisam ništa provocirao samo sam napisao istinuTzBulevar87 je napisao/la:A ti predpostavljam na nekih 20 piva, litar votke i ko zna sta jos, isprebijas 2-3 drota i zavrsis u tvorza..?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Maribor - Sloboda, 1968.godine (Avdičević, Mešković, Nalić...)

Nedžad Verlašević, odigrao 397 prvenstvenih utakmica za FK Slobodu po čemu je apsolutni rekorder. Na listi igrača koji su odigrali najviše utakmica u Prvoj saveznoj ligi Jugoslavije je četvrti.

Ne znam odakle si to izvukao, Jasmin je na svom profilu objavio kako ni on, a ni predsjednik nisu znali za "Hukin" turnir do juce, i da za sve okrivljuje novinare bh tempa. Covjek rijeci nije rekao kontra Slobode i Azmira, naprotivbrazzo je napisao/la:Jest' na mjestu sa svim stolicama![]()
A cemu sad ova izjava izvjesnog Jasmina Hukicakao ne zna ko je Azmir a ko trenutno sjedi u upravi, nevjerovatno. Pa da se oni pitaju taj turnir se vise nece ni igrat' ali dobro postujem ipak je rijec njegovom ocu, pa kakvi god da su razlozi iza toga.
pa taj izvjesni gospodin je iz BH TEMPA a ne azmir, procitaj malo bolje i nadam se da bi trebao onda skontatibrazzo je napisao/la:Pa evo gore napisano u jedno postu 'kontaktirao me izvjesni gospodin' posto se prica o ponovnom igranju pokrenula dolaslom Azmira s obzirom da je on insistir'o na tome da se turninr mora obnovit onda ne znam na koga se drugog mogla odnosit ova izjava
Još ja čitam ponovo tekst koji sam danas dvaput pročitao, sve kontam do mene je...SARS je napisao/la:pa taj izvjesni gospodin je iz BH TEMPA a ne azmir, procitaj malo bolje i nadam se da bi trebao onda skontatibrazzo je napisao/la:Pa evo gore napisano u jedno postu 'kontaktirao me izvjesni gospodin' posto se prica o ponovnom igranju pokrenula dolaslom Azmira s obzirom da je on insistir'o na tome da se turninr mora obnovit onda ne znam na koga se drugog mogla odnosit ova izjava
Ko god je napisao u pravu je, treba to malo bolje organizovati i prije najaviti (najbolje pred početak sezone), ovo sad bi bilo sve zbrzano a i nekako mi nije vrijeme za turnir.wobly92 je napisao/la:Možda je i bolje da ga ne igraju, rahmetli Huka je zadužio i zaslužio da na taj turnir dođu veći klubovi kao i prije, a ne ovi...
Ma bilo bi lijepo da se turnir odrzi, barem na neki nacin da se oda pocast rahmetli Huki.wobly92 je napisao/la:Možda je i bolje da ga ne igraju, rahmetli Huka je zadužio i zaslužio da na taj turnir dođu veći klubovi kao i prije, a ne ovi...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.