La Liga

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

Claus
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Claus » 23 mar 2012, 11:16

Ništa od toga, Liga prvaka je rezervisana za Levante. :lol:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 mar 2012, 23:29

Claus je napisao/la:Ništa od toga, Liga prvaka je rezervisana za Levante. :lol:
Svi smo im davno predvidjali pad na tabeli ,a gledaj njih ,oni i dalje cetvrti :mrgreen: .
Izgleda Valencia hoce da uciniti i borbu za trecu poziciju interesantnom :mrgreen: .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 mar 2012, 23:36

Da hoće Valencia past na 5. samo da Emeri dobiej otkaz ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 25 mar 2012, 00:15

LBJ MVP je napisao/la:Da hoće Valencia past na 5. samo da Emeri dobiej otkaz ;)
Emery ce svakako dobiti otkaz.Protiv njega sam definitivno,ali nije ni on sam kriv za ove lose igre.Valencia se mora rijesiti nekoliko nogometasa jer nisu dostojni da nose dres VCF.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 25 mar 2012, 13:57

Zaragosa u zadnjih 5 utakmica 3 pobjede-Villareal,Valencia i Athletico; 1 remi -Osasuna i jedan poraz R.Sociedad..
Na tri boda su od sigurne zone,mogli bi se izvuci..

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 mar 2012, 14:17

Mogao bi Villarreal večeras napraviti pravi mali podvig i iznenaditi Rayo Vallecano u gostima. Naime, Žuta podmornica se mora početi vaditi i ostvarivati pobjede, sve kako bi se maknuli iz opasne zone i uplovili u mirne vode. S druge strane, domaćini su se koliko-toliko osigurali i jedan kiks im ne bi mnogo toga značio. A i vidjeli smo kako su fasovali na La Rosaledi, tako da bi Villarreal, na krilima boda protiv Real Madrida, mogao do dobrog ishoda.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 mar 2012, 17:55

Malaga pobjedila Espanyola sa 2:1 u gostima,inace sasvim zasluzeno s obzirom da su citavu utakmicu bili bolji i sada imaju isti broj bodova kao i Valencija.Treba istaci i da je Levante izgubio na svom terenu od Osasune ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 mar 2012, 18:04

Malaga preokretom u reziji RvN-a i DeMichelisa :mrgreen: (u dvije minute, dva gola :shock: ) dolazi cak do jednakog broja bodova sa sismisima, a s obzirom u kakvoj je formi Valencia, ne bi me iznenadilo da Malaga na kraju zavrsi kao treca i obezbijedi direktan plasman u LP.
A Osasuna potvrdjuje da se nalazi u sjajnoj formi (u zadnjih 6 tekmi nemaju nijedan poraz) i pobjedom protiv Levantea dolazi do 6 mjesta(EL) i samo 1 boda zaostatka u odnosu na danasnje protivnike, Nino i Garcia danas dominirali :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 mar 2012, 18:27

Iskreno,nisam ocekivao da ce kotirati tako visoko vec u ovoj sezoni . Ocekivao sam da izbore EL ,ali da ce 9 kola do kraja Primere,dijeliti trece mjesto sa Valenciom :? nisam . Nazalost po Atletico ,Valenciu pa i Sevillu mislim da ce na toj poziciji ostati i u narednim godinama :| . A zasto nije tesko zakljuciti .
Hebeni sejk je najavio velika u laganja u buducnosti . Za omladinske selekcije zaduzena je legenda Athletica Jullen Guerrero , sportski direktor im je niko drugo do Hierro , koji ce sigurno dovoditi igrace koji i nece biti toliko skupi ali bice prava pojacanja .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 25 mar 2012, 18:52

Malaga predvodjena starim liscem Pellegriniem zguzi sve redom bgmi :roll: ako i izbore LP a sve je izvjesnije,biti ce tezak zalogaj velikanima iduce sezona u tom takmicenju,mozda bez RvN,al on je vise tu da bi iskustvom pomogao ja msm.Tu su Hoakin,Demikelis,solidni Eliseu,Rondon :!: ,Kazorla,a sumnjam da je tu kraj pojacanjima .Malaga se ne šali rođaci .. ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 25 mar 2012, 19:09

oni ako izbore lp dovest ce 11 novih zvijezda, pare ljudi imaju i moze im se :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 25 mar 2012, 19:56

Dovest ce oni moj qrac. Prvo seik treba otplatit poprilicno velik dug, pa onda jednu desetinu svojih raspolozivih sredstava usmjeriti ka Malagi da bi postali ozbiljan pretendent za dovodjenje megalomanskih imena. Doveli su solidne igrace ljetos, medjutim, vecina njih su u poznoj dobi i od Malage ne treba ocekivati da postane spanjolska verzija Manchester Cityja ili Chelsea. Imaju srece sto im na klupi sjedi vrhunski strucnjak Pellegrini i sto je konkurencija za cetvrto mjesto malo rec' ocajna.

I evo se Clemente "popisa" po svom Athleticu :lol: Koji pehisti, u zadnjoj minuti prime gol. Muniain masio penal.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 mar 2012, 20:06

JavierPortillo je napisao/la:
I evo se Clemente "popisa" po svom Athleticu :lol: Koji pehisti, u zadnjoj minuti prime gol. Muniain masio penal.
Muniain je danas bio stvarno los(osim asista :mrgreen: ), kao i vecina ekipe :roll: , a osim promasenog penala, imao i zicer na isteku prvog poluvremena, sa 3-4 metra ofulao citav gol, nije zabio gol od oktobra (il' novembra :mrgreen: ).
Izgleda da je Bilbao odustao od ambicija za plasman u LP :mrgreen: a ako ovako nastave nece izboriti ni EL :shock:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 25 mar 2012, 20:15

rio_Ferdy88 je napisao/la: a ako ovako nastave nece izboriti ni EL :shock:
Igraju finale Kupa i cetvrtfinale Europa lige :D
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 25 mar 2012, 21:34

Izborili su vec LE , nego ovaj Espanyol je najgora ekipa za kladionice :)
La mejor liga del mundo, dakle u zadnjih ured dva mjeseca samo jedna utakmica zavrsena rezultatom 0:0 :)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 mar 2012, 21:52

Claus je napisao/la:Mogao bi Villarreal večeras napraviti pravi mali podvig i iznenaditi Rayo Vallecano u gostima. Naime, Žuta podmornica se mora početi vaditi i ostvarivati pobjede, sve kako bi se maknuli iz opasne zone i uplovili u mirne vode. S druge strane, domaćini su se koliko-toliko osigurali i jedan kiks im ne bi mnogo toga značio. A i vidjeli smo kako su fasovali na La Rosaledi, tako da bi Villarreal, na krilima boda protiv Real Madrida, mogao do dobrog ishoda.
Bingo :mrgreen:

Zuta podmornica se polako dize, El efecto Lotina se osjetio na igri Villareala i veceras i zahvaljujuci Rubenu y Angelu zasluzeno nose sva tri boda sa Vallecasa, protiv Reala remi i sada pobjeda, i vec su 6 bodova izvan zone ispadanja ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 mar 2012, 22:03

Prije par dana citao sam da Pelegrini hoce Rossia kao zamjenu za Ruda ;) . Vrlo izvodljivo ,ako znamo kako je Rossi proslavio Cazorlin pogodak protiv Reala na Twiteru,a taj isti Cazorla mu je najbolji haver bio u Villarealu .
Sigurno da bi rado kod guznog havera da se igraju LP 8-) .
Al Thani je ljetos spiskao 60 miliona ,ako izbore CL,cisto sumnjam da ce stediti novac za 2-3 zvucna pojacanja .

Izgleda da Lotina zna svoj pos'o slika

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 25 mar 2012, 23:39

Malaga bi mogla vrlo lako dovesti Rossia ja sam citao da bi ga navodno Villarreal pustio za 15 miliona.Oni su izgleda bas u problemima :roll:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 26 mar 2012, 17:58

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Claus je napisao/la:Mogao bi Villarreal večeras napraviti pravi mali podvig i iznenaditi Rayo Vallecano u gostima. Naime, Žuta podmornica se mora početi vaditi i ostvarivati pobjede, sve kako bi se maknuli iz opasne zone i uplovili u mirne vode. S druge strane, domaćini su se koliko-toliko osigurali i jedan kiks im ne bi mnogo toga značio. A i vidjeli smo kako su fasovali na La Rosaledi, tako da bi Villarreal, na krilima boda protiv Real Madrida, mogao do dobrog ishoda.
Bingo :mrgreen:

Zuta podmornica se polako dize, El efecto Lotina se osjetio na igri Villareala i veceras i zahvaljujuci Rubenu y Angelu zasluzeno nose sva tri boda sa Vallecasa, protiv Reala remi i sada pobjeda, i vec su 6 bodova izvan zone ispadanja ;)
Predosjetio sam. :mrgreen: A neka, drago mi je zbog njih. Ipak je to veliki klub da bi sebi dozvolio luksuz ispadanja u Segundu, načinivši sebi nešto slično k'o Deportivo prošle sezone. Navijači na El Madrigalu to ne zaslužuju, pogotovo ne nakon igranja u Ligi prvaka i osvajanja bodova protiv Barcelone i Reala ( :shock: ).

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 27 mar 2012, 15:42

Evo Ovieda na pozicijama koje vode u doigravanje za Segundu 8-) . Kakav bi dernek bio u Segundi,ukoliko Sporting ispadne iz Primere, a Oviedo udje u Segundu :o .

Nego ,ova Osasuna se ne sali . Citavu sezonu igraju konstantno dobro ,ne treba njih otpisivati kada je borba za LP u pitanju .
Malaga bi trebala imati dosta problema u predstojecim tekmama . Od kako im se bio vratio Joaquin ,zaigrali su mnogo bolje i biljezili odlicne rezultate ,no ovaj se opet povrijedio i bice van terena najmanje mjesec dana .
Sto je jos gore ,Baptista,Toulalan i Caballero izgubljeni su do kraja sezone .
Dakle,ocekujem da prospu bar 6-7 bodova do Calderona ,u slucaju da Atletico zaigra kako treba ,odluka o tom cetvrtom mjestu mogla bi pasti u pretposljednjem odnosno posljednjem kolu 8-) .

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.