FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

azizmpj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la azizmpj » 08 avg 2012, 21:09

miky_hz je napisao/la:@ azizmpj

Nise me skontao...dakle kolko sam shvatio i vidim da raja pise da ce i Face tv a i BHT raditi utakmicu...iako je BHT prva otkupila prava,logicno da im sada manje isplativo kad je i druga televizija uzela da radi istu utakmicu,i sa marketinskog aspekta a i sa aspekta gledanosti...Senad je i onako brujao javno u svom dnevniku kad je cuo da je BHT prva uzela utakmicu da radi...mada nigdje nisam uspio da vidim definitivnu potvrdu da i Face radi utakmicu,al eto spomenuh posto vidim da raja pise da ce i oni prenositi
ok buraz ..ja ne znam gdje si iskopao tu informaciju, u kojem dnevniku je to bilo? da nije ovaj sto je bio 3. 8. 2012. Ako jeste to moram pogledati ...bas da vidim sta je spekuliso. A sto se tice prava, ko je kupio, kupio je ...mada ja smatram da je BHT1 iskoristio svoju prednost clanstva u Euroviziji i to sto im RTCG pliva za prenos iz Banja Luke (Borac - Celik) ...al opet ovi njima plivaju onaj neku Muzicki festival, cini mi se Budva tako nesto ...ma ko ce ga znati ...

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 08 avg 2012, 21:21

Ima li gdje prenos online? Ima li ko da zna to, jer ako nema da se pokusam nekako snaci na drugi nacin!! Unaprijed hvalllaaaaaaa...Ajmo bordoooooo
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

High

Post Postao/la High » 08 avg 2012, 22:38

Eto ga, drugovi, još malo je ostalo do utakmice, i do našeg polaska. Nadam se da ćemo proslaviti prolaz, ali moguće je sve, molim Boga da naša mreža ostane netaknuta, a da mi upišemo koji pogodak. Mene je nervoza spucala od jučer, a sve nas sutra očekuje dosta neizvjesna situacija. Na igračima je da nas obraduju, da nas usreće prolaskom u četvrto pretkolo. Spremite vode i hrane za put, za očekivati je dosta peglanja od strane murije. Sretno nam svima!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 08 avg 2012, 22:40

Fudo je napisao/la:Ima li gdje prenos online? Ima li ko da zna to, jer ako nema da se pokusam nekako snaci na drugi nacin!! Unaprijed hvalllaaaaaaa...Ajmo bordoooooo
ako ti je provajder bhtelecom imas na mojawebtv ....a ako nije

prati hocel ga ubacit ovdje

http://www.sportska-tv.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

takodje ovdje pustaju BHT1 dok je olimpijada tako da ako ne zautave stream bit ce sigurno!
Zadnja izmjena: azizmpj, dana/u 08 avg 2012, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 08 avg 2012, 22:42

High je napisao/la:Eto ga, drugovi, još malo je ostalo do utakmice, i do našeg polaska. Nadam se da ćemo proslaviti prolaz, ali moguće je sve, molim Boga da naša mreža ostane netaknuta, a da mi upišemo koji pogodak. Mene je nervoza spucala od jučer, a sve nas sutra očekuje dosta neizvjesna situacija. Na igračima je da nas obraduju, da nas usreće prolaskom u četvrto pretkolo. Spremite vode i hrane za put, za očekivati je dosta peglanja od strane murije. Sretno nam svima!
Samo da nebude ono po cemu smo najbolji, da fali jedan gol, jedna minuta ili sl. :)...Inace nasi klubovi/repka znaju usrati kad je najvaznije, jednostavno nervoza ih spuca..Nadam se i molim boga da Bordo momci prodju :)

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 08 avg 2012, 22:43

High je napisao/la:Eto ga, drugovi, još malo je ostalo do utakmice, i do našeg polaska. Nadam se da ćemo proslaviti prolaz, ali moguće je sve, molim Boga da naša mreža ostane netaknuta, a da mi upišemo koji pogodak. Mene je nervoza spucala od jučer, a sve nas sutra očekuje dosta neizvjesna situacija. Na igračima je da nas obraduju, da nas usreće prolaskom u četvrto pretkolo. Spremite vode i hrane za put, za očekivati je dosta peglanja od strane murije. Sretno nam svima!
Nek vam je sa srećom braćo po boji. Nisam u mogučnosti da odem, ali drago mi je kad vidim koliko je interesovanje za tekmu. Donesite nam pobjedu i prolaz dalje. Naprijed Saraj'vo. :!:
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 08 avg 2012, 22:44

azizmpj je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Ima li gdje prenos online? Ima li ko da zna to, jer ako nema da se pokusam nekako snaci na drugi nacin!! Unaprijed hvalllaaaaaaa...Ajmo bordoooooo
ako imas ti je provajder bhtelecom imas na mojawebtv ....a ako nije

prati hocel ga ubacit ovdje

http://www.sportska-tv.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

takodje ovdje pustaju BHT1 dok je olimpijada tako da ako ne zautave stream bit ce sigurno!
Nemam kralju jer nisam u bosni :(.. a probacu na tom drugom linku..hvala..

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 08 avg 2012, 22:51

fudo buraz, ako se znas igrati sa proxy morat ces to nastimat, takodje ima upustvo negdje na stranici tu potrazi, takodje streama i RTCG koja ce vjerovatno prenositi ....

a mozda, zavisno u kojoj si drzavi mozda ti za BHT1 i nece trebati proxy ....

http://darquo.site90.net/" onclick="window.open(this.href);return false;

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 08 avg 2012, 22:52

Idemo Sarajevo ,svi smo sutra uz vas! Sajo jedan za tvoju raju sa Tušnja.DOOOvoljnOOoo!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 08 avg 2012, 22:56

azizmpj je napisao/la:fudo buraz, ako se znas igrati sa proxy morat ces to nastimat, takodje ima upustvo negdje na stranici tu potrazi, takodje streama i RTCG koja ce vjerovatno prenositi ....

imam proxy switcher pa cu probati, al uspori mi to cijeli sistem al haj valja probati :)..hvala buraz

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 08 avg 2012, 22:58

Fudo je napisao/la:
azizmpj je napisao/la:fudo buraz, ako se znas igrati sa proxy morat ces to nastimat, takodje ima upustvo negdje na stranici tu potrazi, takodje streama i RTCG koja ce vjerovatno prenositi ....

imam proxy switcher pa cu probati, al uspori mi to cijeli sistem al haj valja probati :)..hvala buraz
isprobaj odmah Flash Channel 04 ...klikni dole na f04 i vidi radil BHT1

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 08 avg 2012, 23:08

Hvala brate, sad radi..Daj boze da i sutra bude tako..HVALA

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 08 avg 2012, 23:18

Sretno nam braco sutra.Da se vratimo zivi i zdravi i sa cetvrtim pretkolom.

Princ Hadzic igrac odluke na asistenciju Saida.
Sedam mora,sedam gora...
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 08 avg 2012, 23:20

http://www.atdhe24.net/Sports/Football.html" onclick="window.open(this.href);return false; bit ce ti i ovdje kralju!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 08 avg 2012, 23:22

Fudo je napisao/la:Hvala brate, sad radi..Daj boze da i sutra bude tako..HVALA
eh super, plaho mi je drago :D ...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 avg 2012, 23:23

Bice **** i to pravo dajem sansu Zeti za prolazak 60:40 . Sretno braci koja putuje da sve prodje kako treba ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 avg 2012, 23:53

Novi izgled infa owna hljeba mi! 8-) 8-)
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 08 avg 2012, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 08 avg 2012, 23:54

Ja evo i sedam dana poslije ne mogu da vjerujem da nam ona Zeta moze praviti neke aman probleme..
Samo ako nasi u glavama budu dobri mislim da bi trebali pokazati da su za klasu kvalitetniji!
Ako policija dozvoli u koloni imate odmah iza CG prelaza sa lijeve strane izvor (ako zapne za vodu)...Lagano preko Scepan polja, dionica puta od Broda na Drini, preko granice, pa sve do Pluzina bez forsiranja. Nakon granice, kanjonom rijeke Pive, do Pluzina cuvajte se kamenja na cesti, i vozite jaako oprezno! Ovi koji budu isli mimo kolone, u CG policija cesto bude u Pluzinama, a i radar znaju postaviti na dionici restoran Pivsko oko - Vidrovan (ulaz u Niksic).
Takodjer patrole budu na izlazu iz Niksica na ulazu u tunel Budos!
Sretan put u oba pravca svima, vidimo se u PG!

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 09 avg 2012, 00:04

http://www.fksinfo.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ouuuuuuuuu. 8-)
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 09 avg 2012, 00:18

Evo gledam sad kvotu na rezultatima i kladionice vam i ne daju neku veliku sansu da ce te proci i ako ste pobijedili :roll:
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 11 gostiju.