Knele kralj
 Knele kralj 

Knele kralj
 Knele kraljBash takoMont0 je napisao/la:Jos jedan koji odlaziKuku nama s nama

Dosta zahebancije. Hajmo mali odmor pa opet svi u jedan red.
 Dosta zahebancije. Hajmo mali odmor pa opet svi u jedan red.

Intervju sa Vladavićem u kojem kaže da je siguran u samo jedno, a to je da karijeru završava u svom Veležu. Ja neznam šta više treba da nam se kaže da vidimo koji je jedan jedini ispravan put.
  Intervju sa Vladavićem u kojem kaže da je siguran u samo jedno, a to je da karijeru završava u svom Veležu. Ja neznam šta više treba da nam se kaže da vidimo koji je jedan jedini ispravan put. 
Doduse i Vladavic je imao ove bubice ko i ovivfc1922 je napisao/la:Tako je, samo forzza
Ko nije čitao zadji broj SportCentra, obavezno sutra pročitati za domaću zadaćuIntervju sa Vladavićem u kojem kaže da je siguran u samo jedno, a to je da karijeru završava u svom Veležu. Ja neznam šta više treba da nam se kaže da vidimo koji je jedan jedini ispravan put.

Ali Salzburg. Eeeeeeee da je više Vladavića
 Ali Salzburg. Eeeeeeee da je više Vladavića 
 Ja bi pio osam dana da sam umjesto njega. Drži se Vlada ubico !
  Ja bi pio osam dana da sam umjesto njega. Drži se Vlada ubico !

svaka cast, kad su i tm bojkotovali, ja sam prvi isao na tekme do duse na sjever i gledao...o prodanoj utakmici je fakt smjesno govorit i ako iko ima cist dokaz ja cu se posramiti na tu pobjedu, i na titulu ako ta utakmica odluci prvaka a dokaze se da je prodana, svako ko je gledao utakmicu mogao je vidjeti da je zeljo prvo poluvrjeme bio daleko bolja ekipa, a da u drugom poluvremenu samo nas je sreca i seha spasili...cunami je napisao/la:Moram da kazem da mi je zaista smijsno da navijaci bojkotuju utakmice Veleza jer mi kao navijaci tog kluba cemo ici na utakmice i navijat za svoj klub a ovaj ko je rekao da bojkotuje moze da radi sta hoce.Mi navijaci nemamo ni jedan jedini dokaz da je utakmica prodata osim sto je neko rekao u gradu da je ista prodata tako da ispadamo ko mala djeca.Dok je bilo dobro,svi su se voljeli,pazili,zezali,navijali i sad odjedjnom,vidi cuda,necemo na utakmice.
Treba biti dobar i u teskim vremenima i molim svakog navijaca,ko god ima dokaze da je utakmica prodata nek kaze javno kako se prodala utakmica i ko je prodao jer jucer citam u Ekspres novinama da je Borac dao Velezu premiju da pobjedi Zelju.Pa nisu toliku glupi i naivni da uzimaju pare na sve strane ali posto u nas grad sve zna mislim da je vise suvisno pricat o prodaji utakmica i sl.
Ja kao i do sad,idem pratit utakmice i navijat za svoj klub a ovi sto bojkotuju ispade da samo oni vole Velez i niko vise ali ima navijaca jos i bit ce ih jer sve ovo prolazi a Velez ostaje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.