!PipiDugaCarapa je napisao/la:Cestitke Zrinjskom na tituli, kao i Slobodi i Sirokom na plasmanu u EL. Puno srece svima !
Plus Radnik izbaciti iz lige, a trenera im nogirati iz drzave.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
!PipiDugaCarapa je napisao/la:Cestitke Zrinjskom na tituli, kao i Slobodi i Sirokom na plasmanu u EL. Puno srece svima !
Hoces i nama srecu pozeliti,za sedmicu-dvijePipiDugaCarapa je napisao/la:Cestitke Zrinjskom na tituli, kao i Slobodi i Sirokom na plasmanu u EL. Puno srece svima !
Ma gledao sam dobro je bilo prvo poluvrjeme (mislim na borbu) ali drugo igraci Mladosti samo grade loptu nigdje pas igre previse sebicnosti, a kod penala za zrinski onaj levat promasi loptu da izbije, ljudi uzese i penal ondaWolffire je napisao/la:Naguzi nas sudija, ako si gledao utakmicu mogao si sve da vidis....Cestitke Zrinjskom al za onoliko guranje nema potrebeHElo je napisao/la:Kako se Mladost naguzi drugo poluvrijeme
PS nadam se da ce biti kazni za gadjanje sudije bakljom...
Ma, vjerovatno bi potpisali drugo mjesto na pocetku sezone, ali kad znas kako ste igrali velike tekme, i da ste Zelji i Sarajecu uradili ono sto im niko nije ranije uradio, mora biti zal zasto se nije moglo isto ponoviti i u manjim tekmama. Kako god, odlicna sezona i cestitke.SaltCityAttack je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:A, kad bolje razmislim, nemaju Tuzlaci sta kmecati. Kad izgubis 6 domacih bodova protiv mrtve Drine, i u gostima sasvim prosjecnog Sirokog, sam si sebi kriv. Yebiga.
mi smo zadovoljni..ja nisam razocaran , ma da sam et barem ocekivao da u zadnjem kolu se zavrsi pa makar i izgubili tad..ali da se ono nalozi narod malo .. ja ne mogu biti nezadovoljan i cestitam nasim igracima na ovoj sezoni.. mislim da smo pokazali najvise objektivno..valja dati 3 gola Zelji, Sarajevu 9 i td ..ipak moras biti dovoljno dobar da se to desi ...idemo uzeti kup dosta
Jbg drug vidi se da smo zeleni jos u svakom segmentu. Fali nam iskustva i jakih utakmica a Bgmi i da nas sudije malo pogledaju jbt gledao sam sve i jednu utakmicu domacu pa nismo nikad imali ni 50:50 sudjenje...HElo je napisao/la:Ma gledao sam dobro je bilo prvo poluvrjeme (mislim na borbu) ali drugo igraci Mladosti samo grade loptu nigdje pas igre previse sebicnosti, a kod penala za zrinski onaj levat promasi loptu da izbije, ljudi uzese i penal onda
Jbg,kako si konstruisao post takav se uticaj stekaoAgamemnon je napisao/la: Ko je rekao da je Celik skinuo gace.
Nabrojao sam vas i Siroki jer ste pokradeni u smislu utakmica gdje im se navlacilo i ostalih koji skidose gace.
Mi smo sami usrali protiv Drine ali ybg i navlacilo se Zrinjskom opasno.

Rece ti 12 lopti samo i sve ce biti okej.Prijedor je napisao/la:RUDAR NE PRASTA
Pa niste dali lopte... Ni rucak! ProvjerenoMuhamedTM je napisao/la:Rece ti 12 lopti samo i sve ce biti okej.Prijedor je napisao/la:RUDAR NE PRASTA
Cestitam na bodu barem hajde
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.