zato sto ga je Milan i dao, Dzeko ga je napucao i od Milana je lopta usla u gol.someb0dy je napisao/la:Zasto su priznali go Djuricu.. a ocigledno je da je Dzeko dao..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Nije sve tako crno bilo. Ovo su najgore utakmice, igraci polumrtvi od prvenstva, los protivnik i los teren. Opet se u drugom poluvremenu vidjelo na cemu Mesa inssistira. Odgovorna igra sa presingom. Nismo velesila i mislim da to trebamo uzeti u obzir kada diskutujemo.Unofficialpage je napisao/la:Držat ću se. Ali šta si ti pozitivno vidio večeras i u posljednjih nekoliko utakmica? Sve svodi na isto, mora bolje. Uvijek to govorimo a stalno gore igramo. Nas je Lux sat vremena u šaci držao, poluamateri, pobjedili smo ne zbog timske igre već zbog individualnog kvaliteta.SlevinKelevra je napisao/la:Drzi se ti tenisa.Unofficialpage je napisao/la:Loše, vrlo loše. Ne znam šta je Meša htio sa ovim sastavom. Ovaj sastav neće skupa nikad zaigrat pa tako da nema smisla ovo uigravat uopšte. Kostur ekipe tu mora biti i 2-3 nova igrača. Meša nastavlja po starom, s njim tonemo sve dublje i dublje. O SP ne treba razmišljat, to zaboravit, daj Bože da budemo treći.
Zar je Bundesliga toliko losa da je Ibisevic medju najboljim napadacima?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@samoplavi to sam i uzeo u obzir, da nismo velesila i zato i kažem da ne možemo B sastav izvesti pa čak ni protiv Lux, pogotovo ako tražiš formaciju i uigravaš ekipu. Opet kažem, sačekat ćemo i taj drugi meč za neki veći sud.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Nerminovic
- Kontakt:
Lewy, Auba, Vedo...svi su oni tu negdjeGreivis je napisao/la:Zar je Bundesliga toliko losa da je Ibisevic medju najboljim napadacima?

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Pa nadavao se Vedo pofino golova. U reprezentaciji smijesan. Cak je i sljivotres bolji od njega.Nerminovic je napisao/la:Lewy, Auba, Vedo...svi su oni tu negdjeGreivis je napisao/la:Zar je Bundesliga toliko losa da je Ibisevic medju najboljim napadacima?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ne znam, moramo priliku pruziti i ovim potencijalnim. Kad ako ne protiv Luksemburga. Mi smo cudan narod, da smo igrali tako kako ti kazes, rekli bi sto nije stavio novajlije. Nemamo reprezentaciju za nesto vise, to je realnost i mislim da se trebamo tako ponasati.Unofficialpage je napisao/la:@samoplavi to sam i uzeo u obzir, da nismo velesila i zato i kažem da ne možemo B sastav izvesti pa čak ni protiv Lux, pogotovo ako tražiš formaciju i uigravaš ekipu. Opet kažem, sačekat ćemo i taj drugi meč za neki veći sud.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Uslovno govoreci, nije ni Luksemburg bas odron

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Au ne mogu da vjerujem da se ovdje moze i normlan komentar procitat.samoplavi je napisao/la:Ne znam, moramo priliku pruziti i ovim potencijalnim. Kad ako ne protiv Luksemburga. Mi smo cudan narod, da smo igrali tako kako ti kazes, rekli bi sto nije stavio novajlije. Nemamo reprezentaciju za nesto vise, to je realnost i mislim da se trebamo tako ponasati.

Na ovom forumu ili se dizu igraci u neba, ili se pljulu. Kao sto je plavi rekao da je igrao prvi tim i da smo dobili 5-0 pisali bi zasto ne igraju ovi novi.
Oni naapreduju, nisu bas poput San Marina, Andore. Floskula jeste al danas svi igraju fudbal i mene zato raduju tri gola. Duljevic, iako pitar, nije bio los. Vidi si da zna i da se ne boji, to je bitno.SlevinKelevra je napisao/la:Uslovno govoreci, nije ni Luksemburg bas odron
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Moraju se novi isprobat, to je činjenica. Ali, po meni, ne bi trebalo uigravat vezni red Bešić - Prcić - Vrančić kad neće nikad zajedno igrat. Moglo se nekih 45-50 min igrati sa polu A timom, vidjeti dati šansu i Prciću i Vrančiću sa Pjanićem i Mumetom kako će odigrat, pa nakon tih miinuta mijenjat i uvodit ove druge i odmarat neke igrače iz kostura tima. Tako bi to nekako po meni trebalo da izgleda.samoplavi je napisao/la:Ne znam, moramo priliku pruziti i ovim potencijalnim. Kad ako ne protiv Luksemburga. Mi smo cudan narod, da smo igrali tako kako ti kazes, rekli bi sto nije stavio novajlije. Nemamo reprezentaciju za nesto vise, to je realnost i mislim da se trebamo tako ponasati.Unofficialpage je napisao/la:@samoplavi to sam i uzeo u obzir, da nismo velesila i zato i kažem da ne možemo B sastav izvesti pa čak ni protiv Lux, pogotovo ako tražiš formaciju i uigravaš ekipu. Opet kažem, sačekat ćemo i taj drugi meč za neki veći sud.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ovo je tačno 1000000%, prigovarali su Meši što je zvao pojedince a da ih nije zvao prigovarali bi što nije zvao nove igrače, takav smo mi šugav narod jbg.samoplavi je napisao/la:Ne znam, moramo priliku pruziti i ovim potencijalnim. Kad ako ne protiv Luksemburga. Mi smo cudan narod, da smo igrali tako kako ti kazes, rekli bi sto nije stavio novajlije. Nemamo reprezentaciju za nesto vise, to je realnost i mislim da se trebamo tako ponasati.Unofficialpage je napisao/la:@samoplavi to sam i uzeo u obzir, da nismo velesila i zato i kažem da ne možemo B sastav izvesti pa čak ni protiv Lux, pogotovo ako tražiš formaciju i uigravaš ekipu. Opet kažem, sačekat ćemo i taj drugi meč za neki veći sud.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Svi imamo svoje misljenje, zato i jesmo ovdje al nekako uvijek se vodim tim da selektor zna najbolje. Nesto ga ne mirisem, iskreno radi odnosa prema Zelji (nisam objektivan po ovom pitanju i to znam), al mislim da on radi korektan posao. Da nam je Mourinho na klupi, mi s kadrom s kojim raspolazemo, ne mozemo napraviti nista spektakularno u kvalifikacijama.Unofficialpage je napisao/la:Moraju se novi isprobat, to je činjenica. Ali, po meni, ne bi trebalo uigravat vezni red Bešić - Prcić - Vrančić kad neće nikad zajedno igrat. Moglo se nekih 45-50 min igrati sa polu A timom, vidjeti dati šansu i Prciću i Vrančiću sa Pjanićem i Mumetom kako će odigrat, pa nakon tih miinuta mijenjat i uvodit ove druge i odmarat neke igrače iz kostura tima. Tako bi to nekako po meni trebalo da izgleda.samoplavi je napisao/la:Ne znam, moramo priliku pruziti i ovim potencijalnim. Kad ako ne protiv Luksemburga. Mi smo cudan narod, da smo igrali tako kako ti kazes, rekli bi sto nije stavio novajlije. Nemamo reprezentaciju za nesto vise, to je realnost i mislim da se trebamo tako ponasati.Unofficialpage je napisao/la:@samoplavi to sam i uzeo u obzir, da nismo velesila i zato i kažem da ne možemo B sastav izvesti pa čak ni protiv Lux, pogotovo ako tražiš formaciju i uigravaš ekipu. Opet kažem, sačekat ćemo i taj drugi meč za neki veći sud.
Luksemburg ima skoro pola miliona stanovnika, nesto malo manje od Crne Gore, i svakako da su dosta ozbiljnija reprezentacija od Andore, San Marina itd. Igraci im nisu amateri nego igraju u solidnim klubovima Belgije, Francuske, Njemacke, a domaci klub Dundelange pravi dobre rezultate u kvalifikacijama za evropska takmicenja, cak bolje nego nasi klubovi.SlevinKelevra je napisao/la:Uslovno govoreci, nije ni Luksemburg bas odron
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
De se ti care malo smiri, prividja ti se Tin. Vrančić, Prcić i Bešić nisu uspjeli držati sredinu terena protiv Luksemburga i tu za mene priča završava. Vrančić i Prcić mogu biti solidna backup opcija u slučaju povreda i kartona, i to da se šlepaju uz Pjanića i Bešića ali daleko od prvih 11.bhfanatic14 je napisao/la: Dobro je pa je tino prekuco kipar bio u zenici hinjo jedna ! usput dokazo je da nemoze nikud, jer je se prepo konkurencije ove dvije utakmice gdje treba se pokazat. pa je kao usljedila odgoda zbog povrede. Prcic i Vrancic su klasa za njega pa se ti jedi koliko hoces. To vidi svaki normalan covjek, a ne internet navijaci neki prosipaju ovdje lazi i prave se pametni. Budi jednom realan, a ne tvrdoglav.. samo svoje tvrdis i tako treba biti. vozdra
Vrančić nije igrao na prirodnoj poziciji, ali mu to opet nije zasmetalo da neometano recimo potpuno promaši loptu u skoku na sredini terena, da nam sjebe jednu situaciju gdje je imao 2-3 igrača prema naprijed u izglednoj situaciji a on dodao pravo u igrača Luksemburga. Valjda je tad trebao doći do izražaja njegov kvalitet sa AMF-a. Prcić onako, trudio se, ali ništa posebno. A ja očekujem posebno kada se igra protiv Luksemburga i očekujem da imamo kontrolu na sredini terena, pogotovo jer se bore za poziciju u timu i trebali bi imati najviše volje i motiva za igru.
Nad tobom sunce najljepše sja
I sa Italijom su igrali 1-1
A neki ekspert gore napisa da smo umalo imali epsku blamazu.
A neki ekspert gore napisa da smo umalo imali epsku blamazu.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Volio bi vidjeti Susica protiv Svicarske. On, Hadzic i Pjanic solidni, ostali tanko...
Yebes reprezentaciju bez bar jednog Susica 

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ocjene od 1/10 za ove novije
Vrancic 5
Anicic 5
Susic 6
Duljevic 7
Prcic 6
Grahovac 6
Vrancic 5
Anicic 5
Susic 6
Duljevic 7
Prcic 6
Grahovac 6
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ma pusti ga, ubleha iskompleksirana.pinoglavi je napisao/la:De se ti care malo smiri, prividja ti se Tin. Vrančić, Prcić i Bešić nisu uspjeli držati sredinu terena protiv Luksemburga i tu za mene priča završava. Vrančić i Prcić mogu biti solidna backup opcija u slučaju povreda i kartona, i to da se šlepaju uz Pjanića i Bešića ali daleko od prvih 11.bhfanatic14 je napisao/la: Dobro je pa je tino prekuco kipar bio u zenici hinjo jedna ! usput dokazo je da nemoze nikud, jer je se prepo konkurencije ove dvije utakmice gdje treba se pokazat. pa je kao usljedila odgoda zbog povrede. Prcic i Vrancic su klasa za njega pa se ti jedi koliko hoces. To vidi svaki normalan covjek, a ne internet navijaci neki prosipaju ovdje lazi i prave se pametni. Budi jednom realan, a ne tvrdoglav.. samo svoje tvrdis i tako treba biti. vozdra
Vrančić nije igrao na prirodnoj poziciji, ali mu to opet nije zasmetalo da neometano recimo potpuno promaši loptu u skoku na sredini terena, da nam sjebe jednu situaciju gdje je imao 2-3 igrača prema naprijed u izglednoj situaciji a on dodao pravo u igrača Luksemburga. Valjda je tad trebao doći do izražaja njegov kvalitet sa AMF-a. Prcić onako, trudio se, ali ništa posebno. A ja očekujem posebno kada se igra protiv Luksemburga i očekujem da imamo kontrolu na sredini terena, pogotovo jer se bore za poziciju u timu i trebali bi imati najviše volje i motiva za igru.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015