Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

amir
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la amir » 21 dec 2008, 23:27

Tarik14 je napisao/la:Nisam ja zaboravio Kodru ali je Ciro ipak bolji selektor od njega.
U pravu si Tarik, ni ja nisam zaboravio Kodru(igracina i ljudeskara) ali Kodro treba dosta pure pojesti da bude kao Ciro, sto se tice trenerskog posla.
Budite sigurni da je Ciro napravio ovu reprezentaciju, niko drugi nebi napravio ovo da nas svi cijene i postuju. Kad prodje 01.04. svi ce te govoriti bravo Ciro. Nama u reprezentaciji je bilo potrebno JEDINSTVO I SLOGA, dobra atmosfera, a to je CIRO napravio.
CIRO ZELIM TI SVE NAJBOLJE i ODVEDI NAS U JAR
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 dec 2008, 23:38

amir je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Nisam ja zaboravio Kodru ali je Ciro ipak bolji selektor od njega.
U pravu si Tarik, ni ja nisam zaboravio Kodru(igracina i ljudeskara) ali Kodro treba dosta pure pojesti da bude kao Ciro, sto se tice trenerskog posla.
Budite sigurni da je Ciro napravio ovu reprezentaciju, niko drugi nebi napravio ovo da nas svi cijene i postuju. Kad prodje 01.04. svi ce te govoriti bravo Ciro. Nama u reprezentaciji je bilo potrebno JEDINSTVO I SLOGA, dobra atmosfera, a to je CIRO napravio.
ma sta je napravio, pa svaki bi trener pobjedio Estoniju i Armeniju sa ovim igracima. da smo uzeli bod ili tri u Spaniji ili Turskoj to bi bilo nesto drugo. Ciro do sada ima polovican uspjeh i nije nista posebno napravio. Samo sto smo mi euforicni ljudi pa se lako dizemo u nebesa :lol:

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 21 dec 2008, 23:43

Eh ovo mi se vec bolje svidza od njega...http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-10776.htm
Nadam se da je i on vidio sta se radi pa ako ako neko moze obratiti paznju onih cije se paznje moraju obratiti, onda...(nemogu da vjerujem sta pisem!) onda to samo moze Ciro Blazevic uraditi!!

Samo naprijed, Piro Cederu!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 21 dec 2008, 23:47

calcio je napisao/la:
amir je napisao/la:
ma sta je napravio, pa svaki bi trener pobjedio Estoniju i Armeniju sa ovim igracima. da smo uzeli bod ili tri u Spaniji ili Turskoj to bi bilo nesto drugo. Ciro do sada ima polovican uspjeh i nije nista posebno napravio. Samo sto smo mi euforicni ljudi pa se lako dizemo u nebesa :lol:

Ciro je doveo ono sto nije nikad prije bilo medu nasim igracima a to je samopouzdanje i borbenost. On zna da odlicno motivise sve igrace i trenutno je atmosfera u A seleckije bolja nego sto je ikad bila. ;)

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 21 dec 2008, 23:55

Tarik14 je napisao/la: Ciro je doveo ono sto nije nikad prije bilo medu nasim igracima a to je samopouzdanje i borbenost. On zna da odlicno motivise sve igrace i trenutno je atmosfera u A seleckije bolja nego sto je ikad bila. ;)
Sto se tice atmosfere, naravno da on ima tu neku zasluzu sto se momci super razumiju i sve to ali nije on glavni razlog za tu atmosferu...za mene je to sto su ti nasi igraci postali standardni u klubovima i pruzaju pravo dobre igre...sto je se vratila vecina buntovnika...a glavni razlog je jednostavno promjena generacija...pogledaj prosjekt starost ekipe prije protesta reprezentativaca a pogledaj sada...momci su mladi, gladni uspjeha, dokazivanja..i sve su to detalji koji su najmanje istotako zasluzni za tu dobru atmosferu ;)

sve u svemu, hvala Ciri sto on tu atmosferu drzi na nivou, moram ja i tu cak priznati da je dobar sto se toga tice...a kod svega ostalog je na popravnom...

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 21 dec 2008, 23:59

Ciri bi kao prvo bilo najpametnije da ne sere o politici.Odavno je vec zakenjo tako da bi se mogao usmrditi skroz.
drugo da digne tu svoju staru prdaru i malo prohoda bo bijelom svijetu u pronalazenju i pokusaju obrlata kojeg fudbalera koji je kvalitetan a ima mogucnost da igra za BIH.
Ne da pravi relacije sarajevo buregcinca-cevabdzinca.
Nego direkt na tekme nasih igraca da vidi formu.
I na kraju budeli zasro sa taktikom zvanom ,,kukavicije gnijezdo,, u Belgiji.Nek se lijepo popakuje i mars u Zagreb :evil:

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 22 dec 2008, 00:05

sukisp je napisao/la:Ciri bi kao prvo bilo najpametnije da ne sere o politici.Odavno je vec zakenjo tako da bi se mogao usmrditi skroz.
drugo da digne tu svoju staru prdaru i malo prohoda bo bijelom svijetu u pronalazenju i pokusaju obrlata kojeg fudbalera koji je kvalitetan a ima mogucnost da igra za BIH.
Ne da pravi relacije sarajevo buregcinca-cevabdzinca.
Nego direkt na tekme nasih igraca da vidi formu.
I na kraju budeli zasro sa taktikom zvanom ,,kukavicije gnijezdo,, u Belgiji.Nek se lijepo popakuje i mars u Zagreb :evil:
Pa dobro, netreba biti toliko ostar. Ipak je on selektor BIH reprezentacije. Nadajmo se da ce se Ciro popraviti u tim stvarima o kojeg ga mi kritikujemo.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 22 dec 2008, 00:05

calcio je napisao/la:
amir je napisao/la:
Konacno da ovo neko osim mene napise! :mrgreen: Do sada ste slinili kako je sve super, a sada se sve polako okrece. Kakve ste komentare pisali izgledalo je da je kod nas sve savrseno... Jos kad nas Belgija naguzi, tek tada ce da leti drvlje i kamenje. :mrgreen:

Svaka cast Ciri (nemam pozitivno misljenje o njemu kao covjeku) sto je izjavio ovo za Colakovica! 8-)

Sto se prije rijesimo ovog banditskog saveza, prije cemo postic znacajne rezultate... Treba zrtvovat SVE, samo da se stoka istjera iz fotelja VEC JEDNOM!

:mrgreen: :roll: 8-)
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 22 dec 2008, 00:09

Valencia je napisao/la: Konacno da ovo neko osim mene napise! :mrgreen: Do sada ste slinili kako je sve super, a sada se sve polako okrece. Kakve ste komentare pisali izgledalo je da je kod nas sve savrseno... Jos kad nas Belgija naguzi, tek tada ce da leti drvlje i kamenje. :mrgreen:
Ciro, nedizi se u nebesa ;) ...nisi jedini koji to mjesecima pise...sta mislis odakle je Ciro dobio umjetnicko ime "Piro" uz njegovo zanimanje "Cederu" :lol:

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 22 dec 2008, 00:18

CheGuevara je napisao/la:
Valencia je napisao/la: Konacno da ovo neko osim mene napise! :mrgreen: Do sada ste slinili kako je sve super, a sada se sve polako okrece. Kakve ste komentare pisali izgledalo je da je kod nas sve savrseno... Jos kad nas Belgija naguzi, tek tada ce da leti drvlje i kamenje. :mrgreen:
Ciro, nedizi se u nebesa ;) ...nisi jedini koji to mjesecima pise...sta mislis odakle je Ciro dobio umjetnicko ime "Piro" uz njegovo zanimanje "Cederu" :lol:
'Aj sto ja, udbaski sin, ali sto ti? :mrgreen: Ja sam ubaceni element, koji je zaduzen da pokvari idilu koja vlada u fudbalskoj reprezentaciji BiH... :mrgreen: Za koga radim, to vam ne mogu reci! :mrgreen:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 22 dec 2008, 00:20

Ma Valensija izjavio je i za D.K iz orasja da je sa preschjednikom sha VI od sad, nadalje i u buduce :mrgreen:
I onda najednom nosa sliku usanovica u schlajboku :roll:
P.S uvijek kazem treba za selektora ovakve cedere :mrgreen: jer dusa bi me bolila da moram lanuti Boli,kodri,barbarezu itd ako ,,njesto,, zapne.
Ovako svim srcem i grlom koliko me nosi draga moja BIH i,i,i ............
PIROOOOOOOOOO CEDEEEEEEEEEEERUUUUUUUU :mrgreen:

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 22 dec 2008, 00:45

Neznam bezze gluposti valjate,Ciro je dokazano trenersko ime...uostalom jedino ga mi ovdje blatimo,odnosnoa ja nemam apsolutno nista covjeku progovorit....pa neznam koje u zadnja 2 mjeseca nesto lose rekao o njemu opcenito kao treneru....pa svi ga hvala a samo "MI" nesto seremo covjeku,pa zamisli onda ako izgbimo od Belgije pa bit ce onda najveci izdajnik,lopov,supak itd....daj pustite malo covjeka daj te malo realnosti ubacite u ove komentare....
Druga stvar svo oni koji Bolica fale ,samo su vam reci procitajte knjgu "10 godina Nogometnog Saveza odnosno knjiga se zove Od Tirane do Marakane",vidjet ce te kakav je Bolic igrac i sta je sve radio zajedno u suradnj sa Savezom,pa on je Barbareza i Salihamidzca na prvim okupljnjima samaro i pljuvao.....Bio je cijelo vrijemu suradnja sa svima iz Saveza i njihov saucesnik u svim akcijama u to sam siguran....Pa trebo je pravdu ganjat kao i Kodro i oprostit se nakon 10 utakmica,pa Kodro je skontao da ovdje svak svakog j... i nije zelio da bude jedan od njih(saveza)....Njmu svaka cast ,a Bolic,njega vise nezelim da komentarisem "pravi sminker"......pozzzzz

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 22 dec 2008, 01:01

seldo je napisao/la:Neznam bezze gluposti valjate,Ciro je dokazano trenersko ime...uostalom jedino ga mi ovdje blatimo,odnosnoa ja nemam apsolutno nista covjeku progovorit....pa neznam koje u zadnja 2 mjeseca nesto lose rekao o njemu opcenito kao treneru....pa svi ga hvala a samo "MI" nesto seremo covjeku,pa zamisli onda ako izgbimo od Belgije pa bit ce onda najveci izdajnik,lopov,supak itd....daj pustite malo covjeka daj te malo realnosti ubacite u ove komentare....
Druga stvar svo oni koji Bolica fale ,samo su vam reci procitajte knjgu "10 godina Nogometnog Saveza odnosno knjiga se zove Od Tirane do Marakane",vidjet ce te kakav je Bolic igrac i sta je sve radio zajedno u suradnj sa Savezom,pa on je Barbareza i Salihamidzca na prvim okupljnjima samaro i pljuvao.....Bio je cijelo vrijemu suradnja sa svima iz Saveza i njihov saucesnik u svim akcijama u to sam siguran....Pa trebo je pravdu ganjat kao i Kodro i oprostit se nakon 10 utakmica,pa Kodro je skontao da ovdje svak svakog j... i nije zelio da bude jedan od njih(saveza)....Njmu svaka cast ,a Bolic,njega vise nezelim da komentarisem "pravi sminker"......pozzzzz
Za samaranja malo provijeri koje koga samarao :roll: a drugo Bola je sa bracom uvijek bio nerazdvojan to je i Braco rekao.
Taj sminker je zabio za nasu repku 24 gola ubjedljivo najvise a kad je zavrsio karijeru bez ijednog pheninga i iz svog dzepa placao putovanja i smjestaj za razgovore sa nasim igracima kad je bio saradnik sa kodrom.
jedini se drznuo da menadzere i foteljase ili guzase istjera iz autobusa gdje se nalazila BIH repka i poslao ih taxijem da idu u obliznje hotele.
Ova me prica podsijeca na jednog jarana iz bugojna kad smo bili zajedno na tekmi na B.P u zenici protiv Spanije 2004.
Ebe jaro mamu i familiju Boli na tekmi sve do onog njegovog gola.Kad bolic kasiljasa prevede zednog preko vode
jaro ubjedljivo najglasniji-,,joooooooooj Bola ti si Tito nas :roll: :evil:

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 22 dec 2008, 01:02

seldo je napisao/la:Neznam bezze gluposti valjate,Ciro je dokazano trenersko ime...uostalom jedino ga mi ovdje blatimo,odnosnoa ja nemam apsolutno nista covjeku progovorit....pa neznam koje u zadnja 2 mjeseca nesto lose rekao o njemu opcenito kao treneru....pa svi ga hvala a samo "MI" nesto seremo covjeku,pa zamisli onda ako izgbimo od Belgije pa bit ce onda najveci izdajnik,lopov,supak itd....daj pustite malo covjeka daj te malo realnosti ubacite u ove komentare....
Ma iskreno receno, boli mene kita ko je selektor..meni je vazno da nasa repka pobjedzuje i da postane jedno vazno ime na evropskoj fudbalskoj sceni...a da bi to ostvarili mora sve funkcionisati...od Saveza i Selektora pa do Igraca i navijaca.....nasi navijaci su fenomenalni, nema im se sta reci..takodze i igraci, pravo dobri ALI neigraju uvijek najbolji..i to je sto meni smeta..zovu se neki anonimusi i prave se neke formacije i taktike sto nam nikako neidu u prilog..a za to je Ciro kriv..nepravim se ja pametan, ja samo kazem svoje licno misljenje, i to je jednostavno sto pusti da saltaju pojedinci snjim i sto ja kukavica..neka to popravi i dozvolicu mu da me nezove pod "VI" nego pod "TI"! :lol: :mrgreen:
Trenuto to nije zasluzio, jer je zuzeo poziciju, koja je bila rezervisana za Kodru ;) ...e sada je na njemu da se dokaze ako nece da ga dalje pljujemo..

A ja...sto se tice Saveza..bez komentara 8-)

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 22 dec 2008, 01:07

sukisp je napisao/la:
Za samaranja malo provijeri koje koga samarao :roll: a drugo Bola je sa bracom uvijek bio nerazdvojan to je i Braco rekao.
Taj sminker je zabio za nasu repku 24 gola ubjedljivo najvise a kad je zavrsio karijeru bez ijednog pheninga i iz svog dzepa placao putovanja i smjestaj za razgovore sa nasim igracima kad je bio saradnik sa kodrom.
jedini se drznuo da menadzere i foteljase ili guzase istjera iz autobusa gdje se nalazila BIH repka i poslao ih taxijem da idu u obliznje hotele.
Ova me prica podsijeca na jednog jarana iz bugojna kad smo bili zajedno na tekmi na B.P u zenici protiv Spanije 2004.
Ebe jaro mamu i familiju Boli na tekmi sve do onog njegovog gola.Kad bolic kasiljasa prevede zednog preko vode
jaro ubjedljivo najglasniji-,,joooooooooj Bola ti si Tito nas :roll: :evil:
Jarane provjeri ti a ako hoces ja cu ti citirat kad se to i desilo ....pa morao je letat da nam oci zamaze kad su ga oni gotivili a i njemu predobro bilo......ma Kodro je za njega Gospodin ....sve je uredu sto se tice njegovih kvaliteta on se dokaza tu ima statistika i sve je dokazano.....ali kazem da je MUTAN skroz......uostalom i ja sam iz Bug pa to me pokusavas mozda zezat hehhe ili si to sasvim slucajno napisao.......to mislis da je neko smio Bolu pljuvat ,pa mi govoris da provjerim???????

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 22 dec 2008, 01:18

Mutan nemutan Bola je legenda nase BIH repke i ruzno je uopste porediti tog covijeka sa uhljupom zvani Ciro.
Koji bi za korist prodao sviju nas ovdje komplet.
Njega u hrvatskoj zovu cederu iako ih je kao doveo na trece mijesto.
zasto bi ga ja onda gotivio kad je bas on ukenjao tekmu sa Turskom sa kojom i Estonija par dana poslije igrala nerijeseno.Kompletna ekipa im falila a on taktiku udara gdje bi i Krunic bolju taktiku napravio.
O njegovim lajanjima o BIH i ulazenje u paksu tudzmanu ja mu to halalit necu nikada.
Kud ga ,,medzedi na Vlasicu ne pojedose,, :evil:

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 22 dec 2008, 01:19

Ma iskreno receno, boli mene kita ko je selektor..meni je vazno da nasa repka pobjedzuje i da postane jedno vazno ime na evropskoj fudbalskoj sceni...a da bi to ostvarili mora sve funkcionisati...od Saveza i Selektora pa do Igraca i navijaca.....nasi navijaci su fenomenalni, nema im se sta reci..takodze i igraci, pravo dobri ALI neigraju uvijek najbolji..i to je sto meni smeta..zovu se neki anonimusi i prave se neke formacije i taktike sto nam nikako neidu u prilog..a za to je Ciro kriv..nepravim se ja pametan, ja samo kazem svoje licno misljenje, i to je jednostavno sto pusti da saltaju pojedinci snjim i sto ja kukavica..neka to popravi i dozvolicu mu da me nezove pod "VI" nego pod "TI"! :lol: :mrgreen:
Trenuto to nije zasluzio, jer je zuzeo poziciju, koja je bila rezervisana za Kodru ;) ...e sada je na njemu da se dokaze ako nece da ga dalje pljujemo..

Sto se tice tok stto kaze boli me briga ko je selektor,ali naravno da bih bio sretniji da je Kodru pustilo da proba nesto da uradi...uostalom vidje li smo svi da skoro niko nije htio da igra dok nije Ciro dosao..uostalom to je po meni pozitivna stvar jer nije bil bas lako vratit sve igrace u roko mjesec dana koliko je on imao na raspolaganju za utakmic protiv Bugarske...Ma za ove anonimuse rijesit ce se on ubrzo i njih u to sam siguran ...ali na to moramo bit spremni da ce opet bit tih nasih igraca iz ove nase glupe lige .....

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 22 dec 2008, 01:28

Pustite se vi tih mahalskih prica. Cisto sumnjam da bi Hasan i Sergej dopustili da ih Bolic samara. Pa nije on Badr Hari. :mrgreen: I ja sam cit'o u novinama da je Hasan od nekih igraca trazio da se u svlacionici prica njemacki, da bi se bolje motivis'o i da bi osjetio naboj koji osjeca u Bayernovoj svalcionici. Ali, to su sve GLUPOSTI, informacije rekla-kazala, tako da je neozbiljno od vas sto to uzimate kao vjerodostojne informacije. Nije ovo forum tabloida 'Skandal'! :mrgreen:

U privatnoj reprezentaciji je sve trulo od korijena pa nadalje... Dok se ne smijeni kompletan savez od prvog do zadnjeg covjeka, nema nama napretka :!:

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 22 dec 2008, 01:38

seldo je napisao/la:

Sto se tice tok stto kaze boli me briga ko je selektor,ali naravno da bih bio sretniji da je Kodru pustilo da proba nesto da uradi...uostalom vidje li smo svi da skoro niko nije htio da igra dok nije Ciro dosao..uostalom to je po meni pozitivna stvar jer nije bil bas lako vratit sve igrace u roko mjesec dana koliko je on imao na raspolaganju za utakmic protiv Bugarske...Ma za ove anonimuse rijesit ce se on ubrzo i njih u to sam siguran ...ali na to moramo bit spremni da ce opet bit tih nasih igraca iz ove nase glupe lige .....
Habab, svaka cast tebi, ali to sto si napisao za Ciru si totalno promasio...Kodro je vratio sve igrace nazad..Kodro i Bola..oni su isli igracima na vrata i pricali sa njima...pa su ih smjenili...Zbog njih dvojice su se vratili jedan Hasagic i jedan Spahic...a kako znam htjeo je se i Papac vratiti...A svi ostali igraci su bili i prije Cire tu!

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 22 dec 2008, 02:01

Ma iskreno i Kodro je ljudna kao i Buba i zazelili se cevapa i pite u BIH.Ali iluzorno je pricati da bi bilo velikog napretka u igri BIH.Kodro kako neko napisao protiv makedonije iako je imao tu i tamo finu repku taktika mu je bila dupla nula.Ebote jedan damjanovic mu daje dva gola i izvlaci iz govana :roll: a Hasagic ko elvis prisli iz mladzih dana.
Nije za svakoga ni pitu razvijat ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.