NK Zvijezda Gradačac

yummymummy
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la yummymummy » 25 sep 2009, 20:49

MokeGradačac je napisao/la:I opet naeadkvatan trener i pomocnik u Zvijezdi...........Nagađialo se da su mogli doći Musemić, Lukić , Karić ,Malkočević i Kustudinić ... Ali uprava Zvijezde je odlicila da na mjesto trenera postavi Amir Durgutović-a i bivšeg sportskog direktora Cvitkušić Ivica-u...
Zasto ne.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 25 sep 2009, 22:40

MokeGradačac je napisao/la:I opet naeadkvatan trener i pomocnik u Zvijezdi...........Nagađialo se da su mogli doći Musemić, Lukić , Karić ,Malkočević i Kustudinić ... Ali uprava Zvijezde je odlicila da na mjesto trenera postavi Amir Durgutović-a i bivšeg sportskog direktora Cvitkušić Ivica-u...
Po čemu zaključuješ da je neadekvatan, pa Durkut ima jaču licencu od Ninkovića. A što nije dobio priliku prije ne mora značit da će biti neadekvatan. Treba mu pustit da proba pa ako neide sam će se povući.
Dragon Town

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 25 sep 2009, 22:43

;
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 13 nov 2009, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
010 ISN'T JUST A CODE

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 25 sep 2009, 22:48

RK Gradacac je napisao/la:Nek proba ba u Omladincu ne mora se na premijerligasu ucit ;)
Idi ti prati rukometaše ;)
Dragon Town

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 25 sep 2009, 22:52

;
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 13 nov 2009, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
010 ISN'T JUST A CODE

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 25 sep 2009, 22:59

Podsjetimo da je Durgutović kao igrač imao zapaženu ulogu u banjalučkom Borcu, kada je Borac u finalu jugoslovenskog kupa savladao Zvezdu s 1:0. Mislim da je to bilo 88. ili 89. godine, potom je imao dosta utakmica u turskim timovima, bio jedno vrijeme i u Fenerbahceu, čovjek je dosta toga prošao.

A samo igrači znaju kako dotični radi s njima, Taletović ih je milovao, ovaj bogami ne. To što pojedini pišete, bujrum na trening Zvijezde ili još bolje sutra u Vrapčiće.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 26 sep 2009, 11:21

RK Gradacac je napisao/la:Nek proba ba u Omladincu ne mora se na premijerligasu ucit ;)
Neka ba uci ti od Tuzlaka,vidi ti se po zargonu,cuj "pasa"hehe

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 26 sep 2009, 11:32

zmaj_Bosne je napisao/la:
Po čemu zaključuješ da je neadekvatan, pa Durkut ima jaču licencu od Ninkovića. A što nije dobio priliku prije ne mora značit da će biti neadekvatan. Treba mu pustit da proba pa ako neide sam će se povući.
Pa ako Durgut ima jacu licencu sta je onda trazio ovdje ?????? odgovrite mi odbojica

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 26 sep 2009, 11:44

;
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 13 nov 2009, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
010 ISN'T JUST A CODE

zuckerberg
Kontakt:

Post Postao/la zuckerberg » 26 sep 2009, 11:53

Pustite čovjeka neka pokuša.Međutim, ne treba očekivati čudo danas.Volio bih da Zvijezda uzme bod(ove) ali i ako izgubi a bude prikazala igru suprotnu od one protiv Modriče, bit će dobro tj. imamo se čemu nadati.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 26 sep 2009, 11:56

Prvo se nauči pravopisu i riječniku ;)
Drugo, rekao sam da je adekvatan :D po školovanju, ali nisam rekao da je bolji od Ninkovića. Drugo je škola, a drugo je rad na terenu. Možda i bude na kraju i bolji od Ninkovića. Prije dok je Durgut vodio prvi tim Zvijezde nije imao ovakve igrače na raspolaganju, tako da nemože nitko ocijenit kakav je on stručnjak u tom polju ;)
Zadnja izmjena: zmaj_Bosne, dana/u 26 sep 2009, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
Dragon Town

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 26 sep 2009, 12:23

Drugo, rekao sam da je advekatan po školovanju, ali nisam rekao da je bolji od Ninkovića. Drugo je škola, a drugo je rad na terenu. Možda i bude na kraju i bolji od Ninkovića. Prije dok je Durgut vodio prvi tim Zvijezde nije imao ovakve igrače na raspolaganju, tako da nemože nitko ocijenit kakav je on stručnjak u tom polju ;)
hahahah kad ne oplakah ne ispravljaj covjeka tebi se obije o glavu!

Boruc
Kontakt:

Post Postao/la Boruc » 26 sep 2009, 12:29

Adekvatan narode,adekvatan ! :lol:
''Football is for you and me,not for fucking industry !''

RIP Vedran Puljić-Pulja !

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 26 sep 2009, 12:34

Boruc je napisao/la:Adekvatan narode,adekvatan ! :lol:
ko kome kopa jamu sam u nju pada :D :D
podkralo se :mrgreen: :mrgreen:
Dragon Town

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 26 sep 2009, 12:37

Drugo, rekao sam da je adekvatan :D po školovanju, ali nisam rekao da je bolji od Ninkovića. Drugo je škola, a drugo je rad na terenu. Možda i bude na kraju i bolji od Ninkovića. Prije dok je Durgut vodio prvi tim Zvijezde nije imao ovakve igrače na raspolaganju, tako da nemože nitko ocijenit kakav je on stručnjak u tom polju ;)
Izvni molim te ko da ti nikada nisi pogrijesio tipkajuci......... A na koje ti igrace mislis jel Musu, Corica mozda ili Haznadara

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 26 sep 2009, 12:41

MokeGradačac je napisao/la:
Izvni molim te ko da ti nikada nisi pogrijesio tipkajuci......... A na koje ti igrace mislis jel Musu, Corica mozda ili Haznadara
Sva trojica su bolja od Pezera, Alije, Čupe i ostalih koji su tad "harali" drugom ligom
Dragon Town

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 26 sep 2009, 12:51

Izvni jerane ja nisam tu stobom da se svadam ali kazem da jedan Haznadar nije za premijer lige Musa isto tako , a sto se tice Corica fulao je 4 zicerra u 7 utakmica .... A trebao si doci da vidis protiv Vuckovaca Musu i Haznadara pa nigdje ih nije bilo .......... Mislim dda je to zalosno ,a toliko ih puno platili .........
Zadnja izmjena: MokeGradačac, dana/u 26 sep 2009, 12:54, ukupno mijenjano 2 puta.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 26 sep 2009, 12:52

;
010 ISN'T JUST A CODE

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 26 sep 2009, 12:55

MokeGradačac je napisao/la:Izvni jerane ja nisam tu stobom da se svadam ali kazem da jedan Haznadar nije za premijer lige Musa isto tako , a sto se tice Corica fula je 4 zicerra u 7 utakmica .... A trebao si doci da vidis protiv Vuckovaca Musu i Haznadara pa nigdje ih nije bilo .......... Mislim dda je to zalosno .........

Tu se slažem sa tobom, mislim da im nije mjesto u Zvijezdi. A za taj igrački kadar će se uskoro pobrinuti i mislim da ćemo dobit par pravih pojačanja. Zato kažem da treba Durguta pustit da čovjek proba, mislim da bi mogao nešto napravit do kraja polusezone ;)
Dragon Town

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 26 sep 2009, 12:59

MokeGradačac je napisao/la:Izvni jerane ja nisam tu stobom da se svadam ali kazem da jedan Haznadar nije za premijer lige Musa isto tako , a sto se tice Corica fula je 4 zicerra u 7 utakmica .... A trebao si doci da vidis protiv Vuckovaca Musu i Haznadara pa nigdje ih nije bilo .......... Mislim dda je to zalosno .........

Tu se slažem sa tobom, mislim da im nije mjesto u Zvijezdi. A za taj igrački kadar će se uskoro pobrinuti i mislim da ćemo dobit par pravih pojačanja. Zato kažem da treba Durguta pustit da čovjek proba, mislim da bi mogao nešto napravit do kraja polusezone ;)
Neka proba i zelim mu sve najbolje .... :D

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.