Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Ja sam trenutno u Celti Vigo.Igrao sam prvu sezonu u VVVenlo,zatim u Lorientu (gdje citavu polusezonu nisam dobio prilike) i sada sam dosao u Celtu Vigu gdje sam standardni prvotimac.U Lorientu kada sam zatrazio da budem doveden,sansa da igram je bilo 83%,a dok se sve to rijesilo,oni su vec doveli 3,4 igraca i onda mi je sansa postala 10% da igram i naravno da sam otisao.Igram i za BIH,pozvan sam..U 3 utakmice sam bio 3 puta MOTM.U celti mi je i plata dobro,dosta veca nego u Lorientu i VVVu.Sljedeca stanica ce vjerovatno biti EPL,tim tipa Swansea,Newcastle ili tako neko.Overall raiting mi je 71 trenutno.
Nakon 15-ak neuspjesnih pokusaja da predjem u Ateltico ili Valenciju, napokon mi agent sredi prelazak u Valenciju. Tu cu ostat do kraja ugovora ( 3 godine, a mozda i necu
) i onda pravac Real do kraja karijere 
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Jel do mene ili je stvarno lahko dati gol sa boljim igracima.Pa 6 od 10 suteva Runija zavrsili u golu i to 2 preko 30 metara 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Do tebe je, igraš na amateur. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Beginer ocam mogHigh je napisao/la:Do tebe je, igraš na amateur.
Volim te Celik ! ! !
Al Vučinić trpa na ovom sokeru šta je ono onako
Svaka tekma minimalno 2 gola 
DRUG NEBI TI PUNCA
- Chicharito14
- Kontakt:
Kad izlazi ovo za ps2?
De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Scholes, Giggs, Nani, Rooney, Van Persie!
UNITED WE STAND, UNITED WE WRITE!
UNITED WE STAND, UNITED WE WRITE!
Trebalo bi izaci 28.9.,ali nije jos sigurno
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
al i borini trpa isto,imam njega i drogbu,drugi mi je igro do ozljede i sad prvi svaku tekmu gol-dvabagrcavi je napisao/la:Al Vučinić trpa na ovom sokeru šta je ono onako![]()
Svaka tekma minimalno 2 gola
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Et ti jarane napisao sam ti skini Pes EDIT patch (ako vec nisi skino ) i meni je tako bilo i samo sam skino patch igram sad normalno !!*p!p!t@* je napisao/la:Reloaded mi je verzija i sve je kopirano i instalirnao kako treba rld.dll file je također kopiran, al' me izbacuje iz master lige, exibitiona, lige, kupa, itd...
Ako neko zna rješenje nek' kaže brate, il' da brišem soker...
Ovaj pes je cisto sranje, i konami nam **** sve iz godine u godinU! Pa de mi recite ljudi, ko ovo sranje mzoe igrati pored Fife ?
Evo ja, koji sam 10 godina igrao PES ne mogu ocima da gledam sta su uradilI!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ja mogu.Ne znam,jednostavno je meni pes - pes..Pa kakav god on bio.neo je napisao/la:Ovaj pes je cisto sranje, i konami nam **** sve iz godine u godinU! Pa de mi recite ljudi, ko ovo sranje mzoe igrati pored Fife ?
A i ne radi mi fifa,ne znam zasto,ali ne radi mi.
Pes je pes do 6tice koju i dalje imam na racuanru! Pa brate odigrati fifu i PES nebo i zemlja. Jes da mi Fifa **** zivce sa kontrolama

"It's one of premier league's oldest lessons .
Danas u igraonici igrali PES-a, a pored neki likovi Fifu igrali. Znaci na fifi igraci ko da po iglama trce, nesto skakucu, okreti su cudni.
Za PES nemam nista posebno reci, nije me nesto posebno odusevio za razliku od 12ke. Previse je lagano postic go na 13ci, a cini mi se da su i golmane poboljsali, nisu vise bagavi ko prije..
Za PES nemam nista posebno reci, nije me nesto posebno odusevio za razliku od 12ke. Previse je lagano postic go na 13ci, a cini mi se da su i golmane poboljsali, nisu vise bagavi ko prije..
Meni nije tesko gol dati,ali mi je tesko priliku stvoriti.Ja sve sto uradim,uglavnom udje u gol..Ali nema vise prilika kao prije..Edin.- je napisao/la:Danas u igraonici igrali PES-a, a pored neki likovi Fifu igrali. Znaci na fifi igraci ko da po iglama trce, nesto skakucu, okreti su cudni.
Nego ima li neko GP editor il money editor za BL,da se igram malo sa statsima.
@Narin, posl'o bih ti ja, ali sam trenutno na mobu, pa je to malo teze izvesti. 
Idi na stranicu pes-patch.com, nadji i skini.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Sto neko napisa, i ove finte sa pasom u for, prolaze bas cesto.
Jel ko primjetio kad se drzi L2, ona strelica kod igraca sto se pojavi? Za sta je ono? Manual pass, shot ?
Jel ko primjetio kad se drzi L2, ona strelica kod igraca sto se pojavi? Za sta je ono? Manual pass, shot ?
Jel to od ovog Ahmada Omara nekog?messilla je napisao/la:@Narin, posl'o bih ti ja, ali sam trenutno na mobu, pa je to malo teze izvesti.
Ili od ovog Sonica? :p
Od Sonica koristim i za money i za GP poene .Narin je napisao/la:Jel to od ovog Ahmada Omara nekog?messilla je napisao/la:@Narin, posl'o bih ti ja, ali sam trenutno na mobu, pa je to malo teze izvesti.
Idi na stranicu pes-patch.com, nadji i skini.![]()
Ili od ovog Sonica? :p
Nisam koristio ovo od ovog Ahmeda, jer se ocjena moze povecat preko GP poena. Ali eto, vidjecu da dodam koji special ability
Nego zna li neko moze li (i kako) da se otkljuca onaj treci slot u equipping items-ima, onaj sto stoji da je zakljucan ?
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 24 sep 2012, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Al nece meni nesto..Ja sve uradim i idem save.Stavim npr 9999 poena i kad udjem u igru opet isti broj poena..
Prvo loadam file BL01.bin (iz save foldera) i onda tu dodam i idem save ili sta li vec pise..
Prvo loadam file BL01.bin (iz save foldera) i onda tu dodam i idem save ili sta li vec pise..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.