on ce se sam izgubitiQUARTERBACK je napisao/la:Valjda Susic ode poslije svjetskog prvenstva.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
on ce se sam izgubitiQUARTERBACK je napisao/la:Valjda Susic ode poslije svjetskog prvenstva.
Pa ne bi zivu glavu izvukli da igraju u Aziji ili Africi. Ali trebalo ih je u Okeaniju poslat.Saurman je napisao/la:Židovski lobi radi čuda.Buu je napisao/la:E cuj izrael i evrposko takmicenje
Realan post, mozemo se nositi sa Belgijom - imamo jos dobro iskustvo sa njima nakon dvomeca zadnji put - imati cemo ogromnu podrsku bilo u Briselu ili Genku. Takodjer som igrali sa Velsom ranije, realno som mnogo bolji sada i jedni i drugi tako da dodje na isto, dakle BiH daleko jaca.Virtu4l je napisao/la:Prošetala se kvalifikacijama, riješila posao par kola prije kraja. Treba ih poštovati, ne treba ih se plašiti. To je trenutno jedna od najtalentovanijih generacija u evropskom fudbalu, u narednim kvalama bi trebali biti bolji nego u prošlim.
Zbog grupe u kojoj su bili, imali smo priliku da ih gledamo. Nisu igrali toliko dobro koliko to rezultati pokazuju, Srbija ih je imala, patili su se u malim utakmicama, kiksaće oni itekako.
Na papiru teža zbog Slovačke, koja je na početku kvalifikacija imala iste šanse kao i mi. Kasnije su oni svojim kiksevima olakšali posao Grcima, a nama otežali. Provukli smo se nekako, a to nam treba biti lekcija. Sad je problem što smo mi veoma respektabilan tim, veoma ozbiljno će nas shvatiti i protiv nas će svi ići sa dodatnim motivom.emir_ je napisao/la:Teža je bila grupa za Brazil.
16:30Suki46 je napisao/la:Kad ce se znati kad igramo s kim ?
Ma ovo su ekipe koje uglavnom mrljave i meljaju po terenu, sto bi nama trebalo odgovarati.bosnas_ je napisao/la:Grupa je sasvim ok,za nijansuu teza nego ona za kvalifikacije SP u Brazilu. Imamo super jaku ekipu i treba to iskoristiti da se kvalifikujemo na EP,mislim da cemo se sa Belgijom boriti za prve dvije pozicije,Belgija je blagi favorit,mislim da se moze s njima igrati! u svakom slucaju mozemo biti zadovoljni,prosli smo puno bolje od Hrvatske i Srbije!
Tako je,uvreda je stavljati Wels i Izrael u istu recenicu s nama.Da se bar kaze Belgija i mi,pa hajd nek se kaze i da je Belgija i blagi favorit ali ovo brate nema smisla.plavipatriota je napisao/la:zašto uvijek ponižavamo ono što imamo, lafo neki respect, lafo ovo ono.. znam ja da svako igra fudbal, al budimo realni, velesila smo za sve osim belgijanaca! a i sa njima mozemo dvije postene utakmice odigrat!
cuj izrael, po makabija, hapoela i jos plus benajun, ben haim, natcho i šehter, pa mogu nase klubove silovat, al repka je nesto drugo..
Džeko je skuplji od Kipra i Andore..
Wales jedini mene malo straši, al Bale i Ramsey nisu 11 igrača nego 2! a već smo ih dobili glat bili, tako da i njih ćemo smlavit..
Belgija, kao što rekoh je najzaaebanija, vjerovatno ćemo pretrpit neki poraz, al u dvije jake utakmice svašta može biti, uglavnom bit će golova!
LJUDI, PROLAZIMO, NE PODCJENJUTE NAS!