sta ovo skandiraju pred kraj klipaAjax je napisao/la:Ja koliko sam uspio upratiti Hajrovic nam je prije godinu dana donio SP na kojem je odigrao jako dobro protiv Argentine. Sto se tice Ibisevica i on bi bio mozda na klupi da nije jedina prava devetka u svom timu. I prerano je tvrditi ko je klupa a ko nije poslje par utakmica. Da Hajrovic i Ibisevic igraju istu poziciju ja bi sigurno forsirao Vedu zbog starih zasluga ako nista drugo. Ali posto se radi o dvije razlicite pozicije krilo nam je trenutno puno potrebnije nego drugi napadac koji glumi lazno krilo. Posebno jer ce Bale nadirati po krilimaobagol je napisao/la:Haj nek neko smisleno odgovori, na osnovu čega Hajrović treba igrati u prvih 11? Ja koliko sam uspio upratiti, lik je van forme već godinu i po. I u Werderu je završio na klupi...Uzivaj u golu.
[youtube][/youtube]
Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Zaboli me dali selektora ili neke igrace podrzava 10 ili 90% ljudi. Ja se ne obazirem na stav vecine nego se trudim gledati realno. O greskama selektora sam rekao tebi dovoljno. Nisi realan to sam ti rekao vise puta. Kiks protiv Kipra je skoro neoprostiv i on je glavni krivac. Sada nam predstoji cupanje sa Spahom na celu koje nece biti nimalo lagano. Isto tako smo mogli proci grupe na SP i postati neko i nesto a ne samo simpaticna reprezentacija koja se je eto kvalifikovala.bordobijeli je napisao/la: sta ovo skandiraju pred kraj klipa![]()
![]()
Ok, lik zabio odlučujući gol, ustvari golčinu. Svaka čast na tome, ali jedno krilo u toku utakmice mora barem 5-6 puta probiti po strani i ubaciti loptu u 16-erac. Volio bih stvarno pogledati sve nastupe Hajrovića ponovo, ali gotovo sam siguran da on u sve ovo utakmica što je odigrao nije probio po strani ukupno 5 puta. Djeluje kao da nema nikako samopouzdanja. Ovo što on trenutno pruža nije ni blizu toga da bude u prvih 11. Iskreno se nadam da će što prije popraviti formu.
Kako ce nabaciti kada igramo sa tri plejmejkera koji se svaki put kad je imaju moraju se uslikati s njom! Izet nam treba ali samo ako cemo ga koristiti
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja priznam da safet ima puno gresaka al zasto onda ne priznati i dobre stvari ,samo relno gledati nista drugo .kad neki trener uvede igraca i on da gol kaze pogodio s izmjenom ,safet to uradi u slovackoj ma kaze nije znao sta ce pa ga uveoAjax je napisao/la:Zaboli me dali selektora ili neke igrace podrzava 10 ili 90% ljudi. Ja se ne obazirem na stav vecine nego se trudim gledati realno. O greskama selektora sam rekao tebi dovoljno. Nisi realan to sam ti rekao vise puta. Kiks protiv Kipra je skoro neoprostiv i on je glavni krivac. Sada nam predstoji cupanje sa Spahom na celu koje nece biti nimalo lagano. Isto tako smo mogli proci grupe na SP i postati neko i nesto a ne samo simpaticna reprezentacija koja se je eto kvalifikovala.bordobijeli je napisao/la: sta ovo skandiraju pred kraj klipa![]()
![]()
u svakom slucaju sigurnost se vraca u odbranu...nece ga Bale lako proc
sad sam siguran da uzimamo 6 bodova

Navijači Walesa u strahu kad su čuli da se Spaha vratio
http://apostlewelshfootie.proboards.com ... lsh-footie
Pridružite se
Evo njihov forumThat's bad news Saphic being recalled as he is their leader and without him they have an inexperienced defence
http://apostlewelshfootie.proboards.com ... lsh-footie
Pridružite se
DD
Dakle sada Susic moze sam sebi opravdati Svrska od prve minute...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Sad i imamo neke šanse.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
I Svrška i bratića a da nema gnjev navijačaPirke je napisao/la:Dakle sada Susic moze sam sebi opravdati Svrska od prve minute...
Glasao sam za 0 bodova. Sada sa povratkom Spahe ocekujem 4 ili 6. Jadna im je majka. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Koji je ono od vas kraljeva se prijavio na taj forum... :lol:
Samo da Avdija ne bude igrao, sve ostalo će biti ok.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Car je go
Zar fakat mislite da jedan igrač može promjeniti atmosferu u ekipi u kojoj niko ni s kim ne priča u kojoj postoji motiva samo da se uslika za novine, ovde za popravak atmosfere se treba smjeniti trener koji i dalje neće imati komunikaciju sa igračima, igračima koji mu nevjeruju koji misle za njega da je najveća trenerska neznalica i plus uz to je taldžija. S ovim vračanjem Spahića još više je skrnavio svoje ime ako je to i moguće dovoljno se izofiro, bojim se da ovo ne izazove još gore reakcije i posljedice.
Zar fakat mislite da jedan igrač može promjeniti atmosferu u ekipi u kojoj niko ni s kim ne priča u kojoj postoji motiva samo da se uslika za novine, ovde za popravak atmosfere se treba smjeniti trener koji i dalje neće imati komunikaciju sa igračima, igračima koji mu nevjeruju koji misle za njega da je najveća trenerska neznalica i plus uz to je taldžija. S ovim vračanjem Spahića još više je skrnavio svoje ime ako je to i moguće dovoljno se izofiro, bojim se da ovo ne izazove još gore reakcije i posljedice.
Druže. Spahić je bio na terenu i protiv Egipta i protiv Nigerije... Selektor će izgubiti utakmicu prije nego što će je Spaha pobjediti....Cartman je napisao/la:Glasao sam za 0 bodova. Sada sa povratkom Spahe ocekujem 4 ili 6. Jadna im je majka.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Ajax je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Bicakcic bi mogao da propusti utakmice protiv Walesa i Belgije zbog povrede. Hajmo strucnjak, stavljaj Hadzica na poziciju stopera.
Pape izvini se Spahi dok jos nije kasno i pozovi ga. On nam je zadnja nada i zadnja linija odbrane uvjek bio a moze biti i opet. Osim ako ne zelis gledati stopersku liniju Sunjic - Ogi ili Zukanovic - Ogi![]()
I jos kad Avdija krene na Bale-a bice show
![]()
Trgni se Pape 5 minuta je do 12, smiju nam se svi. A ima i puno ovih domacih koji jedva cekaju poraze.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
A gdje su sve one utakmice koje smo dobili? Zasto spominjati samo one koje smo izgubili? Budi pozitivan.Pirke je napisao/la:Druže. Spahić je bio na terenu i protiv Egipta i protiv Nigerije... Selektor će izgubiti utakmicu prije nego što će je Spaha pobjediti....Cartman je napisao/la:Glasao sam za 0 bodova. Sada sa povratkom Spahe ocekujem 4 ili 6. Jadna im je majka.
Uvijek sam pozitivan, ali sam ponekad i realan.calcio je napisao/la:A gdje su sve one utakmice koje smo dobili? Zasto spominjati samo one koje smo izgubili? Budi pozitivan.Pirke je napisao/la:Druže. Spahić je bio na terenu i protiv Egipta i protiv Nigerije... Selektor će izgubiti utakmicu prije nego što će je Spaha pobjediti....Cartman je napisao/la:Glasao sam za 0 bodova. Sada sa povratkom Spahe ocekujem 4 ili 6. Jadna im je majka.
Ipak, kad vidim da Svrško Dugouško počinje utakmice, onda sam negativan.
Samo kažem da Spaha ne može popraviti greške selektora. Kao što se desilo protiv Nigerije i Egipta...
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Budimo posteni pa priznajmo da vazi i obrnuto, da selektor ne moze popraviti neke greske igraca. Ali i greske su dio fudbala, svakom se desavaju.Pirke je napisao/la: Uvijek sam pozitivan, ali sam ponekad i realan.
Ipak, kad vidim da Svrško Dugouško počinje utakmice, onda sam negativan.
Samo kažem da Spaha ne može popraviti greške selektora. Kao što se desilo protiv Nigerije i Egipta...
@Pirke
Pa nije ni nemoguće, sjeti se samo Slovačke i one idiotske formacije sa 3 kreativca i jednim trkačem u sredini bez destruktivca, tada su nas vadili i Hajrović i Spahić i sreća...
I to je bilo sve tako do one prijateljske protiv Argentine kada su nas ljudi otresli kao slinu, onda se selektor malo trznuo pa zvao lafo destruktivce Sušića i Hadžića pa smo vidjeli kako prođosmo protiv Egipta, mada nisu ti igrači krivi za taj poraz, ipak nije bilo ni Misimovića ni Pjanića...
Pa srećom, pojavi se Bešić pred prvenstvo, ali sada nas muči i atmosfera i loša forma i naravno, selektor sa svojim vizijama napadačkog fudbala.
Pa nije ni nemoguće, sjeti se samo Slovačke i one idiotske formacije sa 3 kreativca i jednim trkačem u sredini bez destruktivca, tada su nas vadili i Hajrović i Spahić i sreća...
I to je bilo sve tako do one prijateljske protiv Argentine kada su nas ljudi otresli kao slinu, onda se selektor malo trznuo pa zvao lafo destruktivce Sušića i Hadžića pa smo vidjeli kako prođosmo protiv Egipta, mada nisu ti igrači krivi za taj poraz, ipak nije bilo ni Misimovića ni Pjanića...
Pa srećom, pojavi se Bešić pred prvenstvo, ali sada nas muči i atmosfera i loša forma i naravno, selektor sa svojim vizijama napadačkog fudbala.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: 231983, Beduin, izdzezveubrazil, Sheyi i 48 gostiju.