Haj se obrisi sa foruma..!!LBJ MVP je napisao/la:Ovaj post me opustio i napunio optimizmom pred utakmicu,volio bi da mi autor istoga objasni sad kako,šta,zašto
ado-hz je napisao/la:Ljudi prolazimo Zetu 100% tako da nema potrebe da se brineteNemogu i necu da pisem o nekim stvarima al neke se stvari znaju, ako ne prodjemo ja se brisem sa foruma, eto samo toliko da znate
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gdje sada gospodin Jovic koji obecava najmanje play-of
sta je to vise ocekivo?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da su drugo poluvrijeme igrali kao posljednje 4 minute, rezultat bi bio povoljniji. Puno egoizma, malo ili nimalo timske igre, dekoncentracija u napadu i odbrani = prolaz Zete. Šteta. Očekivao sam prolaz, al' s obzirom da je Sarajevo većinu vremena igralo sa 7-8 igrača (ostali su bili kontraproduktivni), onda se ovo može nazvati i zasluženim ispadanjem.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Dobro je ! Nafurali smo se 20-tak dana da je Sarajevo napokon klub kakav zelimo, da su igraci vanserijski i da imas sta gledati. da ti nije mrsko otici na kosevo. I na kraju ko i sve, zajebali smo se !
Tuga, jad i cemer. Hadzicu ti si trebo u atletski klub Sarajevo ne u FK Sarajevo.
Suljicu mozda si brz, mozda znas nesto sa loptom al si brate glup i sebican i uvijek ces bit cundara.
Tuga, jad i cemer. Hadzicu ti si trebo u atletski klub Sarajevo ne u FK Sarajevo.
Suljicu mozda si brz, mozda znas nesto sa loptom al si brate glup i sebican i uvijek ces bit cundara.
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.
Ovaj put smo potcjenili ekipu pa ispali, iduce godine cemo ispasti od nekoga ko ulaze sistemastki u fudbal vec godinama, a nakon toga od nekoga ko ima mnogo veci budzet i tako u krug... Stvarno ne znam kako se prevarim pa pomislim da bi nesto moglo biti...
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
- moustapha
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem. Ovo samo fudbal moze ponuditi.
Ovim igracima ne bih nista prigovorio. To su isti igraci koji su donijeli pobjedu protiv Levskog. Glavu gore!
Ovim igracima ne bih nista prigovorio. To su isti igraci koji su donijeli pobjedu protiv Levskog. Glavu gore!
#divovi
Ljepoje je napisao/la:Janez je napisao/la:Utakmicu prenosi BHT1 sa početkom u 19.55h za ove što pitaju za TV prenos.
Ako je prijenos preko BHTV-a, onda garant gubimo!
Živi dokaz (NAŽALOST!)
- Vandelanoitte
- Kontakt:
FUJ GADE MI SE I OVO SARAJEVO I SVI NAŠI KLUBOVI OVO SU PIZDEEEE OVO NISU IGRAČI SVI OD JOVIĆA DO HADŽIĆA.SVAKA ČAST SESARU KOJI JE POGINO NA TERENU A OVI NEK SE BAVE BALETOM FUJJ GAMAD JEDNA TREBA UKINUT OVU LIGU SAD SE TREBAMO UGLEDAT NA CRNU GORU FUJ OVO JE NAJVEĆA SRAMOTA IDITE NA BOĆANJE PIZDURINE.JA DA SAM PREDSJEDNIK SARAJEVA NIJEDAN IGRAČ+JOVIĆ SE NEBI VRATILI KUĆI S AUTOBUSOM.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
klasika...šta ste vi mislili??da će proć??'mora se na kraju zasrat.ovo je bosna
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Izbacit Levskog i onda ispast od ekipe koja je lošija od pola timova u našoj ligi, tuga...
Ovakvu nadmoć u gostima Sarajevo ne bi moglo imati na većini stadiona u ovoj našoj fildžan ligi, pa opet nisu uspjeli...Šteta, Crna Gora-Bosna 2:0, eto gdje smo.
Ovakvu nadmoć u gostima Sarajevo ne bi moglo imati na većini stadiona u ovoj našoj fildžan ligi, pa opet nisu uspjeli...Šteta, Crna Gora-Bosna 2:0, eto gdje smo.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ova utakmica je zapravo dokazala kako je FKS i naša liga još daleko od toga da ih gledamo u nekom elitnom natjecanju (CL, EL). Nažalost, večeras sa prikazanom igrom i nismo zaslužili da prođemo u Play-off.
Karamatić, Čomor, Zlatković - dok imamo igrače ovakvog kalibra ne trebamo se nadati nekom bitnom rezultatu.
Karamatić, Čomor, Zlatković - dok imamo igrače ovakvog kalibra ne trebamo se nadati nekom bitnom rezultatu.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
- Amoxicillin
- Kontakt:
zetini igrači ganjaju čitavo vrijeme i brži su
a sad je brzina glavna, to ja govorim i za Želju i za sve, s trenutnom brzinom mi možemo parirat' Visočkoj Bosni
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Pa ja sam prvi pisao da je suludo pričati o protivnicima u play offu a ni Zeta se nije prošla,ali nije valjda Sarajevo ispalo jer su navijači i forumaši podcjenili Zetu,valjda se tu pitaju trener i igračiCarlo je napisao/la:i treba nam kad podcjenjujemo zetu. čim smo saznali da igramo protiv njih kontali smo da ćemo ih izbaciti bez borbe i ovo je kazna za pocjenjivanje, tako i treba. ova tekma je joviću na dušu.
A prije da su oni sebe precjenili nakon Levskog nego što su podcjenili Zetu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- inacefindecko
- Kontakt:
a podigli se momci, prošli levskog, misle messi, xavi, iniesta..
suljić je ne bi dodao kad bi mu neko utoku usta stavio, frajer ne računa da igra ako ne povalja jednog frajera 2 puta..
husejinović je pokazao lice, čim staviš spremnog igrača na njega da ga ganja konstantno guzovi presude..
suljić je ne bi dodao kad bi mu neko utoku usta stavio, frajer ne računa da igra ako ne povalja jednog frajera 2 puta..
husejinović je pokazao lice, čim staviš spremnog igrača na njega da ga ganja konstantno guzovi presude..
Oni Crnogorci nesto se posilili nakon tekme pa jednom od igraca Sarajeva koji lezi na terenu nesto prigovaraju.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Znal iko onom štigliću nacrtat da nije Messi i da ima samo 30 kg i da ne moze igrat i driblat kako on misli. Momak je unistio igru Sarajeva....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
konjicanin01
- Kontakt:
mismo jedna jadna gubitnicka nacija,koju svi karaju J*** nas u usta ovako jadne pehove nesrtene toliko sam ljut da bi sve polupao po kucititinho je napisao/la:Dobro je ! Nafurali smo se 20-tak dana da je Sarajevo napokon klub kakav zelimo, da su igraci vanserijski i da imas sta gledati. da ti nije mrsko otici na kosevo. I na kraju ko i sve, zajebali smo se !
i budala je vidjela da za 12332 godina nebi dali gol, jer nemaju muda, mentalitet, inteligenciju itd itd itd.
ljudi im iz dva suta u dva meca dali golove i pusi ga ti...
ljudi im iz dva suta u dva meca dali golove i pusi ga ti...
Gdje su sad oni sta se pitaju sto nema Suljica i Saida u repki.Pa evo zasto, jedan materi nece da doda a drugo umre kad lopta krene sa centra.
Izvini odkud tebi tolika sigurnost da je ovo poluamaterska ekipa ??BoBo89 je napisao/la:Ispasti od poluamaterske ekipe na ovakav nacin. Fujj, sramota! Najbolje je nikako ne gledat ovo nase **** od lige
Jedan dokaz za ovu tvrdnju ??
YES.WE.DID.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], rimljanin90, Vanja8 i 21 gost.