FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Kicker lupa gluposti, tokom dana ce Benatia postati nas igrac pa ce ovi brisati svoje nebuloze.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Nerminovic
- Kontakt:
I ja bih najvise volio da igramo 4-2-3-1 ili 4-1-4-1...muamerc je napisao/la:Nije meni bitan Benatia koliko mi je bitno ako ga dovedemo da ce Javi da igra na svom mjestu. Jer za njega nece vise biti mjesta u odbrani. Tako bi jedinim potezom dobili dva igraca.
Samo je Guardiola uvijek gledao Martineza kao stopera, sjecam se protiv Chelsija u Super Kup kad je Martinez usao sa klupe i bio jedan od najbolji - samo otkad je Guardiola dosao rijekto je Martinez igrao gdje zna najbolje.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Sto se tice Benatije tu sigurno ima neki problem, inace se njegiv potpis ne bi razvlacio sedam dana. Ne bi me iznenadio sad ni dovodjenje nekog c ili d rjesenja.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Slicno se situacija odvijala kod Boatenga, mozda cak i duze pa smo ga na kraju uspjeli dopeljati.
Ja tokom dana ocekujem veliki pomak oko transfera Benatie bilo to oko njegovog definivnog dolaska ili propadanja transfera.
Ja tokom dana ocekujem veliki pomak oko transfera Benatie bilo to oko njegovog definivnog dolaska ili propadanja transfera.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ima li više Mehe u Minhenu
Odulji se kao kod Javija prije dvije godine kad smo ipak na kraju odrješili kesu. Samo da ne završi ova sedmica bez pojačanja ili na nekom od polovnjaka.
Auf gehts Sammer & Kale Rummenigge
Nesta se ceka a neznam sta. Mozda Sabatini ceka kraj roka pa da izvuce max cifru ili uvlaci jos nekoga u transfer...Bayern@heart je napisao/la:Ima li više Mehe u MinhenuOdulji se kao kod Javija prije dvije godine kad smo ipak na kraju odrješili kesu. Samo da ne završi ova sedmica bez pojačanja ili na nekom od polovnjaka.
Kako god mi trebamo odluciti koliko novca cemo dati i do kojeg roka da se Roma odluci. Ovako ce nam proci rok.
Najveca je greska traziti igraca u zadnjoj sedmici, hajd mi smo na to silom prilika natjerani ali ostali klubovi koji to rade cine veliku gresku. Najbolje je rok odradio Jozo, kupio igrace u julu i sad lagano.
- Centre forward
- Kontakt:
Objasnio čovjek. Zato ja nisam za dovođenje Kedire, jer bi se time halalili sa Martinezom na zadnjem veznom a grehota je da najbolji na svijetu na svojoj poziciji trpi negdje drugo.muamerc je napisao/la:Nije meni bitan Benatia koliko mi je bitno ako ga dovedemo da ce Javi da igra na svom mjestu. Jer za njega nece vise biti mjesta u odbrani. Tako bi jedinim potezom dobili dva igraca.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- bavaracmujo
- Kontakt:
Mislim da je meha nas to je haman gotova stvar, a ako je ovo istina za kosovara da ga juve trazi, treba ga zamotat u celofan, masnica na vrhu i pravac torino, posto zasto, on nije ni blizu kvaliteta koji je potreban u bayernu!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ima li više Mehe kod Miller-Wohlfahrt-a na pregledu
Odulji se ovo 
- anelbavarac
- Kontakt:
Transfer Benatie je zapeo u slijepu ulicu, iz koje nema izlaza.
Nasi nece da plate 30-35 mil. Roma ne zeli da cuje za cifru koju nudi Bayern, tako da...
Kako vrijeme odmice, sve sam sigurniji da od ovoga nema nista.
Nadam se da ce presudit' velika zelja Benatie da dodje u Minhen,i da ce mu Roma izac' u susret.
Nasi nece da plate 30-35 mil. Roma ne zeli da cuje za cifru koju nudi Bayern, tako da...
Nadam se da ce presudit' velika zelja Benatie da dodje u Minhen,i da ce mu Roma izac' u susret.
ukratko neka idu i meho i svi u neku stvar ,poigrvaju se sa navijacima .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
FC Bayern München
I ja sam sve vise pesimista. Hajd sto ga necemo dovesti nego sto uprava Pepu salje ruznu poruku. Prvo sa Kroosom, a zatim i sa ovim, "mi nedamo novac a ti se snalazi". To ne volim a to se i prije desavalo i najcesce smo flopali tu sezonu. Ova je jos rizicnija jer je bio SP a i ove povrede.anelbavarac je napisao/la:Transfer Benatie je zapeo u slijepu ulicu, iz koje nema izlaza.
Nadam se da grijesim.
Edit: lafo dosao transfer "guru".(nadam se da ce ne demantovati)
-
Nerminovic
- Kontakt:
Katastrofa ako nam ne dolazi Benatia ili Godin. 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nerminovic je napisao/la:Katastrofa ako nam ne dolazi Benatia ili Godin.
samo platite 30m eura koliko traze i vas je MB
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Poslije transfera Javia ponadao sam se da smo promjenili transfer politiku ali izgleda da je to bio izolovan slucaj.Policeman je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Katastrofa ako nam ne dolazi Benatia ili Godin.
samo platite 30m eura koliko traze i vas je MB
Hajd valjda cemo nekako da izguramo ovu godinu. Cilj mi je salatara i LP polufinale. A uprava nek steka pare, kasno ce skontat da su se izradili.
Uli izadji nasamaraj ove ublehe. Cuj trebaju nam pare za plate, a svaki mjesec upumpava nove sponzore i novce. Isto kao da smo neka fukarastina.
poslije onog masakra reputacije tokom proslogodisnjeg polufinala Lige Prvaka, Pepun je sretan sto uopce i Bernata kupio ..muamerc je napisao/la:I ja sam sve vise pesimista. Hajd sto ga necemo dovesti nego sto uprava Pepu salje ruznu poruku. Prvo sa Kroosom, a zatim i sa ovim, "mi nedamo novac a ti se snalazi". To ne volim a to se i prije desavalo i najcesce smo flopali tu sezonu. Ova je jos rizicnija jer je bio SP a i ove povrede.anelbavarac je napisao/la:Transfer Benatie je zapeo u slijepu ulicu, iz koje nema izlaza.
Nadam se da grijesim.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
30 miliona za dobra stopera danas su simbolične pare.
Da, slazem se. Ali ako ce svi zatezati na svoju stranu onda nek sve ide u ....BadrHari je napisao/la:poslije onog masakra reputacije tokom proslogodisnjeg polufinala Lige Prvaka, Pepun je sretan sto uopce i Bernata kupio ..muamerc je napisao/la:I ja sam sve vise pesimista. Hajd sto ga necemo dovesti nego sto uprava Pepu salje ruznu poruku. Prvo sa Kroosom, a zatim i sa ovim, "mi nedamo novac a ti se snalazi". To ne volim a to se i prije desavalo i najcesce smo flopali tu sezonu. Ova je jos rizicnija jer je bio SP a i ove povrede.anelbavarac je napisao/la:Transfer Benatie je zapeo u slijepu ulicu, iz koje nema izlaza.
Nadam se da grijesim.
Popi.... sam na upravu, pa mozda ne gledam objektivno. A znaju uzet igraca Dortmunda za dzabe, a ovo ne mogu rijesiti. U pravu su ljudi sto se bune.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sabura momci, Meho samo sto nije. 
Ne gumo sevi. Pratim deset dana i na kraju tac. Hajd da je 50 milki u redu, nego oko baksisa se nemogu dogovoriti.Omerbavarac je napisao/la:Sabura momci, Meho samo sto nije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.