FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

neno
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la neno » 09 avg 2012, 23:01

hilmo je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:Ko visoko leti taj nisko pada..nesto kontam svake godine u ovoj europa ligi ispadne u ovom trecem kolu..prosle godine zeljo ove sarajevo a nikakve poene da dobijemo da budemo nositelji..
Ja koliko se sjećam i mi smo prošle godine ispali u trećem pretkolu... I naravno, ukoliko se sljedeće godine plasiramo u Evropu mi ćemo bar u jednom kolu biti nosioci...A vi :roll: :roll: :roll:
Ma naravno tjesit cete se i vi i mi ko ce biti nosioc ko ima vise pobjeda u evropi i ostalo bla bla bla.A sto nam se sve u sportu svodi na vodu gri vodu hladi-e zbog toga nam se desavaju kojekakve zete e cuj zeta ili nama maribori i tako redom.Mi nikako da shvatimo da uspjeh nemoze doci preko noci i da nasi klubovi i navijaci to moraju shvatiti.Al jok mi izbacimo tek skrpljeni serif i mi se odmah dignemo,sarajevo izbaci rastimovani levski i odmah se sanja o grupnim fazama,ma kakvim grupnim fazama necemo ih mi vidjeti :geek: jos zadugo niko iz Bosne :shock: :shock:
VOLIM TE ZELJO

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 09 avg 2012, 23:01

Moze jedno pitanje ;) Sad je vaznija titula od Europe ? a prije dan bilo obratno ! Zeta od nje se oprat necete nikad ! Kolko ste se samo smijali ccc
Željeznicar za život cijeli !

mo-bih
Kontakt:

Post Postao/la mo-bih » 09 avg 2012, 23:01

Pravo mi je zao sto Sarajevo nije proslo, isto kao sto nasi olimpijci nisu bolje prosli. Ali ovo veceras je bila sramota i sto to sada ne stavite na portal. Fazlija je zlatan za neke igrace veceras. Pola igraca ima 10 kg viska kila i vuku se po terenu ko prebijene macke. Tu su nas crnogorci dobili, na trci i borbenosti. Igraci sarajeva mogu mozda nekih 45 min solidno odigrati i to je to. Zadnjih 15 min se nije moglo gledati, nisu u stanju bili da izbiju loptu ispred svog gola a ne da naprave neki napad.... Sve je ono tanko ali dosta nama jedna utakmica da se dignemo u nebesa.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 avg 2012, 23:02

Razočaran. Pa više bi volio da nas je izbacio onaj Levski nego ovakva Zeta..Ne znam stvarno šta nam se desilo. Okrenuti se prvenstvu...i kada teško je...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

pitarturbe
Kontakt:

Post Postao/la pitarturbe » 09 avg 2012, 23:02

bruka i sramota, znaci nema daljeeeeeee... ma mi smo ovu utekmicu izgubili u nedjelju, trebao je brate odmoriti Saida, Sesara, Hadjica, Torlaka i Belog, a dati sansu ostalima pa magar i izbubili a onakvog celika ce svako tuci osim nas jer smo mislima bili u Podgorici, napadac nam treba pod hitno!!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 09 avg 2012, 23:03

Neko kaze sreca a ja kazem znanje. Lahko je reci 2 sanse imali i dva gola dali (naprimjer). Pa imo je i Zeljo sansi, imalo je i Sarajevo, Siroki.. no nisu ih znali pretvoriti u gol. Ko je sad tu kriv, protivnici ili onaj odozgor. Ne, jednostvano precjenjujemo neke igrace. Mi Balkanci smo inace majstori u tom da dizemo euforiji pa da isto tako i spustamo jednog drugog kad ne ide. Razlika je u kvalitetu htjeli to neki priznati ili ne.

Zeljo ima pet sansi dane jedan gol. Maribor dvije i danu dva gola... Sreca? Ja bi rekao neznanje. Sad dal bi neko htjeo da se slozi il ne samnom to je skroz druga prica nit me interesuje toliko. Zivjeli i steta velika jer obadva Sarajevska kluba su imali sansu pa reko bi stoljeca da povecaju i svoj rejting a i ono najvaznije ligin.

No otom potom. Idemo dalje. Drugo kolo je za vikend. Podrzimo nase klubove sto bolje mozemo!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 09 avg 2012, 23:03

Šteta!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 09 avg 2012, 23:04

harry_90 je napisao/la:

Hajduk podere Intera na Meazzi,a nasi timovi ispadaju od timove iz CG :lol:
zato sto igraju njihova djeca, nemam nista protiv ovog Sunjevarica, Hadzica, Tatomirovica...al ja ne znam ko njih dovodi..njihov menadzer bi i mene mogao prodati :)

Boli njih briga za Sarajevo..oni su tu u prolazu, dok domaci igrač mora sutra mahalom i čarsijom proci..

TM OLOVO
Kontakt:

Post Postao/la TM OLOVO » 09 avg 2012, 23:05

zamislimo samo da je Hadzic dao gol u 93 minuti,kako bi bila druga prica,kako ste dobro odigrali,ostavili srce na terenu itd,,noces jednostavno nije islo sarajevu,po mom misljenju trebali su blize golu biti jer sumnjam da bi se oni mogli odbranit jer bas su losa ekipa,lopta im teska...

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 09 avg 2012, 23:06

pitarturbe je napisao/la:bruka i sramota, znaci nema daljeeeeeee... ma mi smo ovu utekmicu izgubili u nedjelju, trebao je brate odmoriti Saida, Sesara, Hadjica, Torlaka i Belog, a dati sansu ostalima pa magar i izbubili a onakvog celika ce svako tuci osim nas jer smo mislima bili u Podgorici, napadac nam treba pod hitno!!!
Halo ba pa o kakvim vi odmaranjima pricate :o ,pa sta da sutra igrom slucaja i udze neki klub u neku grupnu fazu-sta uvijek bi nekoga odmarali a hocemo neke uspjehe u evropi.Imamo najsporiju ligu u svijetu i jos treba da odmaras neke igrace :o
VOLIM TE ZELJO

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 09 avg 2012, 23:06

aless je napisao/la: Mmmm, da upravu si sad cu ja iznijeti plan u 37 tacki za spas fudbala u BiH, ukoliko sve ispunimo dogodine prolazimo bilo kojeg CG predstavnika. Ostani na forumu ubrzo cu objaviti plan.

Ma ne necu kad je sve OK, i sam si rekao :D
Jel' de da je najlakse sr.ati na forumu? :mrgreen:
#divovi

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 09 avg 2012, 23:08

PL BiH -1 je napisao/la:Slabo se vi Boga mi razumijete u fudbal ili su emocije prevladale.

Sarajevo je izgubilo ne zato sto je bilo losije nego zato sto nije imalo srece. Pregledajte snimak pa prebrojte prilike. Lopta jednostavno nije htjela u go. Oni su u 180 i kusur minuta imali 2 suta na go i dali 2 gola. TO JE SRECA. To nije niti njihovo znanje niti necije ne znanje. Jednostavno je falila sreca. Ides u goste slabijoj ekipi sa dobrim rezultatom i odigras bolje ali ispadnes tu jedino moze rijec biti o (ne)sreci.

Nemojte da proradi onaj nas pasiluk. Prvo dizemo igrace pa ih onda pljujemo. Suljic i Husejinovic su najzasluzniji sto je Sarajevo doslo do ovoga uspjeha. Ovo je uspijeh iako je bolno ispasti od ekipe poput Zete. Ali poredeci sa ostalim nasim ucesnicima u Evropi Sarajevo je odigralo veoma dobro. Sarajevo je odigralo 6 super utakmica. Mozda je druga utakmica protiv Maltezana najgora i losa ali ostale su fantasticne.

U ovoj zadnjoj lopta nije htjela u go. Nemojte sebi dozvoliti da pljujete igrace i trenera koji su sve ovo ostvarili. Mnogi faktori su ovdje presudili ali opet najavazniji sreca ovoga puta nije bio na strani Sarajeva. Jedan od faktora je i liga u kojoj igrom ne sto nije kvalitetna nego sto nas NS nije mogao izaci u susret Sarajevu pa mu odgoditi prva dva kola. Nego ovako igraci poslije nedjelje umorni putuju na da odigraju utakmicu na 40+ celzijusa. A znamo da nismo toga kvaliteta i te fizicke spreme.
Hoce lopta u gol samo sto niko nezna da je ubaci tamo.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 avg 2012, 23:09

edoox je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:

Hajduk podere Intera na Meazzi,a nasi timovi ispadaju od timove iz CG :lol:
zato sto igraju njihova djeca, nemam nista protiv ovog Sunjevarica, Hadzica, Tatomirovica...al ja ne znam ko njih dovodi..njihov menadzer bi i mene mogao prodati :)

Boli njih briga za Sarajevo..oni su tu u prolazu, dok domaci igrač mora sutra mahalom i čarsijom proci..
Bitno je srce kada igras,to su veceras dokazala "Hajducka dica" koji ponize jednog Intera na njihovom terenu,halooo Milan,budzet preko 100 miliona,osvajac lige prvaka,prvak italijee itd... aa nase ponizi neki glup iz pm tj. Golubovci valjda odatle dolazi taj klub :roll: :roll:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 09 avg 2012, 23:09

skyisthelimit je napisao/la:Koga briga kad bi svakako popusili u 4 pretkolu. Ok, zaradilo bi se vise ali ovako je ipak bolje znalo se da je ova ekipa limitirana sa par dobrih pojedinaca i nista vise. Ovako ce bar navijaci znati na cemu su i ne nadati se previse
Ma iskreno-bolje sto niko od nasih klubova ne prodze u taj famozni plej off-uh ala bi tek tada nastalo k....e :o :o
VOLIM TE ZELJO

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 09 avg 2012, 23:10

moustapha je napisao/la:
aless je napisao/la: Mmmm, da upravu si sad cu ja iznijeti plan u 37 tacki za spas fudbala u BiH, ukoliko sve ispunimo dogodine prolazimo bilo kojeg CG predstavnika. Ostani na forumu ubrzo cu objaviti plan.

Ma ne necu kad je sve OK, i sam si rekao :D
Jel' de da je najlakse sr.ati na forumu? :mrgreen:
Sto jest - jest, znas i sam...
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

zasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la zasarajevo » 09 avg 2012, 23:12

I sta sad? Prodacemo, Saida, Suljica, Torlaka i Sesara i borba za evropu? Ako ne zadrze ovu ekipu i ne osvoje titulu, ne znam stvarno... :idea:
UEFA=MAFIA

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 09 avg 2012, 23:12

pitarturbe je napisao/la:bruka i sramota, znaci nema daljeeeeeee... ma mi smo ovu utekmicu izgubili u nedjelju, trebao je brate odmoriti Saida, Sesara, Hadjica, Torlaka i Belog, a dati sansu ostalima pa magar i izbubili a onakvog celika ce svako tuci osim nas jer smo mislima bili u Podgorici, napadac nam treba pod hitno!!!
Koga bolan odmorit, pa vi trčat ne možete do 70 minuta i nekako zadnji 20 minuta vas grčevi fataju a to se pokazalo protiv Levskog i Čelika, pa i danas žao mi HORDE najbolji navijača PL pate se i putaju u autobusima po ovoj vrućini za koga?

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 09 avg 2012, 23:13

nama Bosancima treba malo realnosti ,čitam navijače Sarajeva kako pišu nismo imali sreče pa ljudi izvukli ste u 3.pretkolu ekipu iz Golubovaca koja ima 5 000 stanovnika i vi pričate o nedostatku sreče .Sesar trenutno najjači igrač lige .

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 09 avg 2012, 23:14

da li je levski potcijenio sarajevo

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 09 avg 2012, 23:15

nidi je napisao/la:nama Bosancima treba malo realnosti ,čitam navijače Sarajeva kako pišu nismo imali sreče pa ljudi izvukli ste u 3.pretkolu ekipu iz Golubovaca koja ima 5 000 stanovnika i vi pričate o nedostatku sreče .Sesar trenutno najjači igrač lige .
Sa onoliko netacnih pasova? Gluho bilo...
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04, gh0stHZ, itatabisine, Kaunas, Lavcina, MostarReds22, Proximic, Rodman, Rokitansky, samirr, Yanichar i 102 gosta.