Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
3-0 bilo za Atletic,pa Barca smanjila na 3-2,pa Atletico poveo 4-2 i na kraju 5-4 za Barcelonu...ne sjecam se bas tekme,ali po ovome vidim da je cudoCRNI_SA je napisao/la:[youtube][/youtube] ja mislim da je ovo najbolja tekma svih vremena atl madrid je vodio 4-0 a barca preokrenula 5-4![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je protiv Osasune? Sjecam se te utakmiceZELJO DO GROBA je napisao/la: joj kad se sjetim prosle sezone, Muniesa u svom debiju dobije crveni karton, tek sto je uso u igru, kreten mu pokaza crveni...Marc poceo da place, a ono citav stadio govori njegovo ime...uhh...da se najezis...
Nevjerovatna utakmica - kakvi preokretiCRNI_SA je napisao/la:[youtube][/youtube] ja mislim da je ovo najbolja tekma svih vremena atl madrid je vodio 4-0 a barca preokrenula 5-4![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Muniesa je ozlijedjenZELJO DO GROBA je napisao/la:ima dosta problema u odbrani, al mislim da nije ne rjesivo...
ako vec ostajemo bez Puyola, onda treba malog Muniesu prikljuciti timu, ako i on nije povrjedjen![]()
a da se to iskombinovati...Chgrynski je mislim igro nekad na desnom boku, i on bi mogo to pokriti, posjeduje neku odrejenu tejniku, a nije nesto pretezno ni spor kako seprica po formu, a da je neki brzanac nije...al eto..Maxvela lijevo, poceo je dobro da igra, a Muniesa i Milito na stopera...
dati sansu i Muniesi,
joj kad se sjetim prosle sezone, Muniesa u svom debiju dobije crveni karton, tek sto je uso u igru, kreten mu pokaza crveni...Marc poceo da place, a ono citav stadio govori njegovo ime...uhh...da se najezis...
a mislim da ce i Chgry polako poceti igrati dobro, nadam se da ce uci u formu bas sljedecu utakmicu...
a jbt pogledaj ovo, imamo 5 veznjaka na tri pozicije, i uglavnom skoro nikad ne fali igraca, a imamo 8 odbranbenih na 4 pozicije, i opet fali, i to stoper kojih imamo 5 komada...
uh ituralde / VILLARATO se nastvlja ipakCasillas je napisao/la:Neko rece da Atletico - Barca sudi Iturralde Gonzales. To je za mene uz Unidana Mallenca najbolji sudac u PRimeri. Zanimljiv je podatak da ste, kada vam je on sudio, izgubili samo 3 puta a u ostalih 27 puta ste dobili bodove.
Pu pu pu, gluho i daleko bilo!GunnerS je napisao/la:Ja sam siguran da Barca neće lahko dobit, ćčak mislim da će tu sve bit osim 2... Nekako, A.Madrid mi je drag i volio bih tako a i vrijeme im je brate da izgube jednu![]()
Poceo si sa dvostrukim arsinima! Kako je bilo fer da Arsenal one sezone kad su bili prvaci ne izgubi ni jednu utakmicu ..GunnerS je napisao/la:Hehe, ne vrijeđamo se, da Bog sačuva, gluho i daleko od toga bilo...
Samo, nije fer prema ostalim da igrate utakmice a ne izgubite ni jednuhehe...
A mi, pa, vidjet ćemo večreas sa Arsenalom se nikad ne zna dok ne izađu na teren
na mundo deportivo pise da ce potpisati ugovor do 2015 a na marci da agent od fabregasa demantira takve pricenidjo_barca je napisao/la:Evo,prema pisanjima medija,Fabregas je veoma blizu Barce i da je dogovoreno sa njim sve.Jos samo ostaje da se klubovi dogovore oko odstete koju cemo platiti...
3.500 navijaca gledalo trening Barce uprkos kisi
"I hope Bayern Munich go far, as they are my club. It’d be wonderful if they could one day meet Barcelona in the final. Barca will win it this season. Barca is the best!” - Sep Maier
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.