Meni ce nekako biti zao koja god da ispadne od ove dvije ekipe....
Travnik,ekipa sa kojom Borac ima vjerovatno i najbolje odnose u Ligi,tim koji gine protiv Sarajlija cak u toj mjeri idu u kost da Amar Osim u one cetiri godine vodjenja Zeljeznaicara,u Travniku nije pobjedio nijednom!!U Travniku je uvijek izlazio pognute one svoje lopovske labrnje!! ...I to ovih godina kad mu se pola lige sklanjalo!..A Borac kad dodje,igra se fino,korektno,zadnje 4 utakmice imamo tri pobjede i remi tamo!
Rudar,susta suprotnost,**** neopjevana!!! ...Kad Borac dolazi,napale se ko mladi majmuni,a sa oba sarajevska kluba imaju idilicne odnose,gdje se stima sve,od pobjede sarajlija,do hat-tricka adilovica da se bolje proda

...Najvise su mi se ipak zgadili jesenas!
Iako sam godinama znao da su sarajevske podguzne muve,jesenas su i sami sebe nadmasili!!
Gostuju na Kosevu,igra se prad praznim tribinama,Sarajevo kaznjeno,uzdrmano serijom losih rezultata,kao i onih 0-3 za zelenim stolom protiv Borca...Znaci,idealna prilike da se iznenadi poljuljani protivnik pred praznim tribinama...I sta radi Rudar? Rudar ostavlja u Prijedoru Stakica i Kotarana,jer imaju dva zuta kartona!!
Znaci,imaju pravo da igraju,ali eto,da ne bi slucajno koji od njih dvojice dobio treci pa da ne moze igrati protiv Borca u sledecem kolu!!!!!!!!!!
Znaci,po svemu napisanom,sa ljudske strane,Travnik bi svakako trebalo ostaviti u Ligi....Al opet,taj Rudar je srpski klub,komsijiski,najblize gostovanje,tamo su nasi Mikara,Stakic i jos neki....Tuzna bi mi bila i ta situacija,da oni recimo pobjedjuju Zeljeznicara,i drze tranzistore na uhu,ocekujuci da Borac pobjedi Travnika,a da Borac nesto pusta
Znaci,nadam se da ce Borac kao i uvijek igrati posteno,pa od njih ko ostane,ostane.....Necu biti srecan ispadanjem nijedne od ove dvije ekipe...jedne zbog ljudske i sportske strane,a druge ovako zbog komsijsko-srpske