Odakle ti taj podatakCarlo je napisao/la:
Meni je najviše žao Mela. Čovjek koliko se god trudio neko će ga iznevjeriti. Sada ga je iznevjerio trener, mogu slobodno reći. Specijalista za odbranu sebi ne smije dopustiti da primi preko 100 poena od najgore ofanzivne ekipe lige, ali sad je sve to šuplja priča i priča u prazno.
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: New York Knicks
nema potpisa
O regularnoj sezoni pričam, a vala 92 poena je premalo. 88 je još manje, ali opet govorim sa svim oružjem koje posjedujemo u napadu nismo bili u mogućnosti dati više od tih 88, to je isključivo kriv Woodson.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
opet nismo zadnji nego 23, a memfis je mensecini 27 pa igra finale zapada. al kako vam west provuce one dvije asistencije kad se lomio rezultat za ciste zicereCarlo je napisao/la:O regularnoj sezoni pričam, a vala 92 poena je premalo. 88 je još manje, ali opet govorim sa svim oružjem koje posjedujemo u napadu nismo bili u mogućnosti dati više od tih 88, to je isključivo kriv Woodson.
nema potpisa
Svejedno, ja govorim da je sramota primiti preko 100 poena od ovako preloše ofanzivne ekipe, a Woodson je kao neki stručnjak za odbranu.
ali je ne igra onCarlo je napisao/la:Svejedno, ja govorim da je sramota primiti preko 100 poena od ovako preloše ofanzivne ekipe, a Woodson je kao neki stručnjak za odbranu.
Problem je sto kod vas ima dosta umisljenih igraca koji se postavljaju prije ekipe, dok u indiani nije tako, igra se timska kosarka i jaka odbrana
jel opet gledamo gerijatriju iduce sezone ili se mislite podmladjivati 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
miki_92 je napisao/la:jel opet gledamo gerijatriju iduce sezone ili se mislite podmladjivati
Očekuje se Jasikevičius da mijenja Kidd-a i Prigionia.
Ko je to umišljen?JHam je napisao/la:ali je ne igra onCarlo je napisao/la:Svejedno, ja govorim da je sramota primiti preko 100 poena od ovako preloše ofanzivne ekipe, a Woodson je kao neki stručnjak za odbranu.![]()
Problem je sto kod vas ima dosta umisljenih igraca koji se postavljaju prije ekipe, dok u indiani nije tako, igra se timska kosarka i jaka odbrana
Zaboravih čestitati Indiani i @admiru. Čestitke, zaslužen prolaz.
Melo,JR...Nemoj misliti da sad ovo pricam zato sto su otisli iz denvera, ali oni su takvi bili i dok su u denveru bili..Carlo je napisao/la:Ko je to umišljen?JHam je napisao/la:ali je ne igra onCarlo je napisao/la:Svejedno, ja govorim da je sramota primiti preko 100 poena od ovako preloše ofanzivne ekipe, a Woodson je kao neki stručnjak za odbranu.![]()
Ne igraju za ime s prednje strane dresa, nego za ono sa zadnje
Neutral je napisao/la:miki_92 je napisao/la:jel opet gledamo gerijatriju iduce sezone ili se mislite podmladjivati
Očekuje se Jasikevičius da mijenja Kidd-a i Prigionia.
Za JRa uredu, ali gdje ćeš to reći za Mela? Pa on je zadnji igrač za kojeg bi rekao da mu ekipa nije na prvom mjestu. Ti si samo klasični hater New Yorka, to si već dokazao.JHam je napisao/la: Melo,JR...Nemoj misliti da sad ovo pricam zato sto su otisli iz denvera, ali oni su takvi bili i dok su u denveru bili..
Čuj Melo umišljen i ne misli na tim. O majko moja.
To sto ti ne vidis dalje od njega to je tvoj problem, vidices kad iduce godine pocne srati ko kod nas kad je igrao, trazi trade a onda sere po ekipi kako ga forsiraju kako previse ocekuju od njega i ne moze igrati pod takvim pritiskom(koji je sam sebi stvorioCarlo je napisao/la:Za JRa uredu, ali gdje ćeš to reći za Mela? Pa on je zadnji igrač za kojeg bi rekao da mu ekipa nije na prvom mjestu. Ti si samo klasični hater New Yorka, to si već dokazao.JHam je napisao/la: Melo,JR...Nemoj misliti da sad ovo pricam zato sto su otisli iz denvera, ali oni su takvi bili i dok su u denveru bili..
Čuj Melo umišljen i ne misli na tim. O majko moja.
Vaznija mu je titula najboljeg scorera lige nego PO sa NYKima
Uozbilji se. Čovjek je već evo treća godina ovdje. Da mu je važniji lični uspjeh i 40 poena pa ne bi bio BUKVALNO UNIŠTEN poslije utakmice. Čitam sinoć da je sjedio u mraku pola sata i da nije mogao doći sebi i ti se sad našao praviti pametan i govoriti da mu je bitnije da postigne 40 poena nego da pobjedi.
Brini se za Denver. Ti reče da će Denver dalje od Knicksa. Knicksi druga runda, Denver prva. Ćaos.
Brini se za Denver. Ti reče da će Denver dalje od Knicksa. Knicksi druga runda, Denver prva. Ćaos.
Denver Zapad, NYK IstokCarlo je napisao/la:Uozbilji se. Čovjek je već evo treća godina ovdje. Da mu je važniji lični uspjeh i 40 poena pa ne bi bio BUKVALNO UNIŠTEN poslije utakmice. Čitam sinoć da je sjedio u mraku pola sata i da nije mogao doći sebi i ti se sad našao praviti pametan i govoriti da mu je bitnije da postigne 40 poena nego da pobjedi.
Kod nas je bio 6-7 godina, to nista ne znaci
I da, Denver 57 pobjeda BEZ SUPERSTARA!!! u 5x tezoj konferenciji, NYK 54 sa po vama 2 SUPERSTARA!! u laksoj konferenciji
Ti se onda takmiči u prvoj rundi svake godine i ispadaj. Jel to taj west conference pride? Kakve sve gluposti neću čutiJHam je napisao/la:Denver Zapad, NYK IstokCarlo je napisao/la:Uozbilji se. Čovjek je već evo treća godina ovdje. Da mu je važniji lični uspjeh i 40 poena pa ne bi bio BUKVALNO UNIŠTEN poslije utakmice. Čitam sinoć da je sjedio u mraku pola sata i da nije mogao doći sebi i ti se sad našao praviti pametan i govoriti da mu je bitnije da postigne 40 poena nego da pobjedi.
Brini se za Denver. Ti reče da će Denver dalje od Knicksa. Knicksi druga runda, Denver prva. Ćaos.![]()
![]()
Vi da ste igrali sa Warriorsima bili bi pometeni
![]()
![]()
Kod nas je bio 6-7 godina, to nista ne znaci![]()
Vidicemo kad ode u Lakerse, koja ce ploca da se vrti
![]()
![]()
![]()
I da, Denver 57 pobjeda BEZ SUPERSTARA!!! u 5x tezoj konferenciji, NYK 54 sa po vama 2 SUPERSTARA!! u laksoj konferenciji![]()
Radije bi ispao u prvoj rundi na zapadu nego se takmicio na istoku
![]()
Brini se o Denveru, rekoh ti. To je tvoj tim, imaš temu na forumu i tamo komentariši. Nije te nigdje bilo kada su Knicksi prošli prvu rundu. Ne znam samo zašto... Vjerovatno zato što si rekao da nemaju šanse da prođu tu prvu rundu
Jesmo li ja i ti na istom forumu??Carlo je napisao/la:Ti se onda takmiči u prvoj rundi svake godine i ispadaj. Jel to taj west conference pride? Kakve sve gluposti neću čutiJHam je napisao/la:Denver Zapad, NYK IstokCarlo je napisao/la:Uozbilji se. Čovjek je već evo treća godina ovdje. Da mu je važniji lični uspjeh i 40 poena pa ne bi bio BUKVALNO UNIŠTEN poslije utakmice. Čitam sinoć da je sjedio u mraku pola sata i da nije mogao doći sebi i ti se sad našao praviti pametan i govoriti da mu je bitnije da postigne 40 poena nego da pobjedi.
Brini se za Denver. Ti reče da će Denver dalje od Knicksa. Knicksi druga runda, Denver prva. Ćaos.![]()
![]()
Vi da ste igrali sa Warriorsima bili bi pometeni
![]()
![]()
Kod nas je bio 6-7 godina, to nista ne znaci![]()
Vidicemo kad ode u Lakerse, koja ce ploca da se vrti
![]()
![]()
![]()
I da, Denver 57 pobjeda BEZ SUPERSTARA!!! u 5x tezoj konferenciji, NYK 54 sa po vama 2 SUPERSTARA!! u laksoj konferenciji![]()
Radije bi ispao u prvoj rundi na zapadu nego se takmicio na istoku
![]()
![]()
Brini se o Denveru, rekoh ti. To je tvoj tim, imaš temu na forumu i tamo komentariši. Nije te nigdje bilo kada su Knicksi prošli prvu rundu. Ne znam samo zašto... Vjerovatno zato što si rekao da nemaju šanse da prođu tu prvu rundu
Nosio sam Kawhijev avatar jer sam tad vnogo pojeo, a druga je stvar sto ti ne vidis ono sto ne zelis ko i oni Jamesovci, pa cim vam neko nesta kaze na vaseg ljubljenog Meloa/Jamesa vi napadate ko ameri kad nadju naftu
Ja prije svega navijam za Knickse, a najdraži igrač mi nije Melo ako baš želiš da znaš.
Jedeš ti **** redovno, a evo i sad ćeš ga pojest
Kako ga branis nebi se bas rekloCarlo je napisao/la:Ja prije svega navijam za Knickse, a najdraži igrač mi nije Melo ako baš želiš da znaš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.