FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 avg 2012, 23:37

puding je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: pa jel ti shvatas da je veca bruka izgubiti od zete na ovaj nacin, nego od maribora na onaj?
Jasta, bolje je da budes poderan sa 6-1, nego da apsolutno dominiras u 2 utakmice i ispadnes iz 3 suta na gol.
6 2, taj jedan go je pravo vazan:D
ako cemo gledati po tome i mi smo dominirali protiv maribora i da nas sudija nije zayebao, vjerujem da bi ga i prosli, al šbbkbb, i druga stvar, zeta je slabiji protivnik od maribora, realno je bilo i ocekivati da prodjete i da budete "dominantni", vi ste samo imali loptu vise u svojim nogama, a prosli niste, znaci isti ste ko i mi, osvojili smo po jedan bod(mislim na koeficijente), mi smo to prihvatili sa tugom i razocarenjem, dok ste vi slavili na ulicama grada, toliko o tome, uzivaj u donosenju trofeja na grbavici, do skorog vidjenja.
Za zivot cijeli!

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 09 avg 2012, 23:40

nidi je napisao/la:
bordograd je napisao/la:Ako se Čomor sad ne ubije ja ne znam kad će :roll:
Čomor je dežurni krivac za sve ,ušao momak 20 minuta nije odigrao ništa lošije ni bolje nego pola igrača ali ipak sreča što je ušao ne bih imali nikoga kriviti za poraz
Pa da li ima neko da je možda zadovoljan onim što je on prikazao večeras? Sesar je bio dobar, Suljić je pokušavao ali ga nije išlo i previše je solirao... Što se tiče Huseinovića, on i da je zabio auto gol ima kod mene kredita za takve stvari, a kakvog kredita ima Čomor za onakav nastup? Plus, od Huseinovića nisam ni očekivao nešto posebno nakon što je odigrao cijelu utakmicu protiv Čelika...
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 09 avg 2012, 23:40

puding je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: pa jel ti shvatas da je veca bruka izgubiti od zete na ovaj nacin, nego od maribora na onaj?
Jasta, bolje je da budes poderan sa 6-1, nego da apsolutno dominiras u 2 utakmice i ispadnes iz 3 suta na gol.
hahaaha onda neka vas svake godine tako deru nemam ništa protiv,pošto to sami sebi želite,mi smo ipak korak isred vas :D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

turku
Kontakt:

Post Postao/la turku » 09 avg 2012, 23:42

logika za ispadanje, pa protiv celika ste po prikazanoj igri sazreli za poraza bili ;)

bablaz
Kontakt:

Post Postao/la bablaz » 09 avg 2012, 23:42

prvi put sam na temi fk Sarajevo. Navijač sam Željezbžničar i mogu Vam/nam reći da ni Sarajevo, a ni Željo , ni Širokinema nikakve taktike, sve nešto nazor, nabij i sl. volio sam iskreno da ste prošli, ne zbog Vas nego da pokažete da i mi možemo. ali na žalost, ništa. i mislim da nam se neće ukazati bolja priložika još dugo,dugo... Zeta??? hej Zeta??? Dudelanž???? I jedan mali osvrt na utakmicu: Sarajevo nije imalo nikakve kolektivne igre u fazi napada, svak je igro za sebe (Suljić najviše) i još jedna istina ... samo je potrebno zatvoriti Saida i kraj priče. A kad bolje skonzžtam ne može se bolje ni očekivati od ograča koji nemaju mjesta u OFK Beogradu, Napretku, Varaždinu, Slaven Belupu... Presmješni smo svi skupa.

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 09 avg 2012, 23:45

Tuga, ČOMOR i jad
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 09 avg 2012, 23:53

Nisam se u zivotu ovako razocarao kao veceras, evo 2 sata hodam po kuci ko muha bez glave stara pita jesi dobro sine :| stvarno nemam snage nista veceras reci sem ovog da su svi igraci totalno al ono bas totalno podbacili,druga stvar veliku krivicu snosi Jovic a nije bas ni uprava cista al otom potom o tim stvarima,sad samo treba veceras pregurat kako zaspat :cry:

I samo da kazem svaka cast svim hordasima i pitarima koji su dole otisli ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 09 avg 2012, 23:54

**** Bosanski mentalitet, pobijedis jednog levskog koji je ocito u velikim problemima i odma mislis da je evropa zagarantovana, vidim veceras neki igraci nabacili frizurice gelove i te fazone, al im je jedna ispod prosjecna ekipa Zete ocitala lekciju u borbenosti i kolektivnoj igri, pa ljudi su ginuli za loptu koja je u aut trebala da izadje....

Neznam stvarno dokle ce nam ovako fudbal dogurat, mislim da su kod nas i navijaci dosta krivi, niko nece subjektivno da sagleda situcaiju vec se odma stvara euforija, ja sam posle levskog pisao ovdje da tek protiv Zete mozete govorit o nekoj igri i snagi Sarajeva.....

Ako uspijete zadrzat Suljica i Husejnovica bice vam dobro, sigurno ce te se borit za prva tri mjesta u ligi, bez njih tesko

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 09 avg 2012, 23:54

aleksandar_veliki je napisao/la:Provokatori, Banovici su blizu, sjasite sa teme!

Utakmica, sta o istoj reci. Ne znam mi smo jednostavno rodjeni sa nekakvim gubitnickim genom. Nije stvar samo u Sarajevu, nego u cjelini na nas Bosance i Hercegovce. Ova zeta je rang kakanjskog Rudara i mi ispadnemo od iste. Ko je kriv? Neko je kriv, no znam da ce sada slijediti klasika bosanska, odnosno kolektivno cemo pokusati naci neki razlog zbog kojeg smo ispali od "Rudara". Niko nece smoci snage i reci, pogrijesio sam, kriv sam i slicno. Bice, nismo imali srece, bilo je vruce, lose nam vrijeme, los teren i slicno.
budi ozbiljan ,ti porediš ekipu koja je došla u play off evropske lige sa rudarom iz kaknja

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 09 avg 2012, 23:54

a jesmo proklet narod u pm

Sent from my S+

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 avg 2012, 23:55

Neću o utakmici i o ispadanju, jasno je da ste sami sebe pobijedili, da ste imali herojski pristup kao protiv Levskog oderali bi i ove ko od sale... Samo bih htio da se prisjetim price o Jovicu i o njegovim trenerskim kvalitetima o kojima sam raspravljao prije 10-ak dana... Sada nek' mi opet neko kaze da je Jovic dobar trener koji zna postaviti taktiku... Zakljucak je da ko visoko leti nisko pada, preracunali ste se malo i vec ganjali pare od tv prava, protivnike u Play Offu, i tako to, a prije svega mentalno niste bili prisutni na utakmici..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 09 avg 2012, 23:56

nidi je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Provokatori, Banovici su blizu, sjasite sa teme!

Utakmica, sta o istoj reci. Ne znam mi smo jednostavno rodjeni sa nekakvim gubitnickim genom. Nije stvar samo u Sarajevu, nego u cjelini na nas Bosance i Hercegovce. Ova zeta je rang kakanjskog Rudara i mi ispadnemo od iste. Ko je kriv? Neko je kriv, no znam da ce sada slijediti klasika bosanska, odnosno kolektivno cemo pokusati naci neki razlog zbog kojeg smo ispali od "Rudara". Niko nece smoci snage i reci, pogrijesio sam, kriv sam i slicno. Bice, nismo imali srece, bilo je vruce, lose nam vrijeme, los teren i slicno.
budi ozbiljan ,ti porediš ekipu koja je došla u play off evropske lige sa rudarom iz kaknja
Što? U međusobnom duelu Rudar bi bio blagi favorit, ništa specijalno, možda 55-45.
Ne provociram, samo mi još nije jasan ovaj poraz, al nikako. U dva meča imat nadmoć i ispast, tuga.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

TM OLOVO
Kontakt:

Post Postao/la TM OLOVO » 09 avg 2012, 23:58

Tkanton je napisao/la:**** Bosanski mentalitet, pobijedis jednog levskog koji je ocito u velikim problemima i odma mislis da je evropa zagarantovana, vidim veceras neki igraci nabacili frizurice gelove i te fazone, al im je jedna ispod prosjecna ekipa Zete ocitala lekciju u borbenosti i kolektivnoj igri, pa ljudi su ginuli za loptu koja je u aut trebala da izadje....

Neznam stvarno dokle ce nam ovako fudbal dogurat, mislim da su kod nas i navijaci dosta krivi, niko nece subjektivno da sagleda situcaiju vec se odma stvara euforija, ja sam posle levskog pisao ovdje da tek protiv Zete mozete govorit o nekoj igri i snagi Sarajeva.....

Ako uspijete zadrzat Suljica i Husejnovica bice vam dobro, sigurno ce te se borit za prva tri mjesta u ligi, bez njih tesko
subjektivno je bilo da razvalite zetu,jer ste sto puta bolji od nih,,al po mom misljenju problem je u glavama igraca sa nasih prostora,kda treba najvise oni zakazu,i to se desava kako pratim sport,uvjek nam treba nesto malo koje nikad da dohvatimo...

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 09 avg 2012, 23:58

exbabilon je napisao/la:
nidi je napisao/la:

Što? U međusobnom duelu Rudar bi bio blagi favorit, ništa specijalno, možda 55-45.
Ne provociram, samo mi još nije jasan ovaj poraz, al nikako. U dva meča imat nadmoć i ispast, tuga.
pričate o nekim amaterima iz golubovaca a glavni igrač sarajeva ima 15 kg viška ,ko je ovdje budala

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 09 avg 2012, 23:59

Baja_Zvjerka je napisao/la:Neću o utakmici i o ispadanju, jasno je da ste sami sebe pobijedili, da ste imali herojski pristup kao protiv Levskog oderali bi i ove ko od sale... Samo bih htio da se prisjetim price o Jovicu i o njegovim trenerskim kvalitetima o kojima sam raspravljao prije 10-ak dana... Sada nek' mi opet neko kaze da je Jovic dobar trener koji zna postaviti taktiku... Zakljucak je da ko visoko leti nisko pada, preracunali ste se malo i vec ganjali pare od tv prava, protivnike u Play Offu, i tako to, a prije svega mentalno niste bili prisutni na utakmici..
Ja ipak mislim da nije problem u igracima, niti u psihi. Ovdje ima samo jedan problem a to je taktika trenera Jovica. Imas rezultat od 2 : 1 i s nerijesenim ti prolazis dalje. Oni se otvorili i poceli kao nesto napadati. Ma gdje ces :?: hajmo kuci :!:

Umjesto da krene oprezno pusti ovu jadnu Zetu da napada a oni i onako ne mogu dati gol nikome, jedino ako bude nekad kontra sto su pokazali za ove dvije tekme, jer su imali jedva tri suta u okvir gola.

Mislim Jovic nema dalje.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 10 avg 2012, 00:00

Ma pustite Čomora, nije on kriv što nezna a generalno nije jedini krivac za ispadanje. 90 % je kriv Jović. On sa istom taktikom sa Haseta gdje smo dali 2 gola na grešku protivnika, bez ideje i kreacije, ode da brani 2:1. Utakmicu je trebalo otvoriti bunkerom ponajprije, jest da je to jadno, ali to je jedina naša šansa. Pustiti crnogorce da napadaju, kao Levski, i pokušati napraviti kontru. Ali jok, započe čovjek utakmicu sa 5 defanzivaca od kojih njih 4 odu na protivničku polovinu, mangupi, a svaki ima brzine kao moja nana. Hoće Jović da zabije gol odmah. Ljudi 7 dana pričaju kako će ići na 1:0 i umjesto da on njih navuče, on popuši gol u 9 minuti. I kako jest bez ideje i taktike a Bogami i bez klupe lagano popuši unaprijed ispričanu priču crnogoraca. Kratko i jasno, Joviću hajde lagano odakle si i došao jer sa ovakvom igrom i taktikom nas nema nigdje. Djeca u obdaništu znaju kako ćeš ti postaviti taktiku. :roll:
U novi boj...

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 10 avg 2012, 00:01

Dokle god mi budemo vodili rasprave jel bolje primit 6 od Maribora ili je bolje ispast od "giganta iz Golubovaca" crno nam se pise.Halo bolan,pa prije rata Zeljo bi dao ovom Mariboru lagano 5 komada,a Sarajvo Zeti 25,a vidi nas sad gdje smo.Ovo je sve odraz "rada" u klubovima i odraz citave lige.Nekad prije godinu-dvije sam se nerviro kad na rang listama stave nase klubove na samo dno,a sad vidim da je to surova realnost.Samo jos da kazem da je Sarajevo sigurno bolja ekipa od ove Zete,al smo igrali ko zadnje p.i.c.k.e,niko da uklize,niko da povuce..tuga da veca ne moze biti.Sad opet od subote pratit ovu hrkljus ligu i citati naslove u Banja Luci sudija pogodjen,na Kosevu uletili navijaci u teren i tako dalje :oops:
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 10 avg 2012, 00:01

Ma i ova cijela liga je amaterska, niko ne kaže da nije, mi smo ispod dna, ali ova Zeta je morala bit apsolvirana već u prvom meču, al to je fakat tako. Ljudi nisu imali 3 šanse u dvije utakmice, dali dva gola i prošli, tuga.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 10 avg 2012, 00:02

Paranoja je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Neću o utakmici i o ispadanju, jasno je da ste sami sebe pobijedili, da ste imali herojski pristup kao protiv Levskog oderali bi i ove ko od sale... Samo bih htio da se prisjetim price o Jovicu i o njegovim trenerskim kvalitetima o kojima sam raspravljao prije 10-ak dana... Sada nek' mi opet neko kaze da je Jovic dobar trener koji zna postaviti taktiku... Zakljucak je da ko visoko leti nisko pada, preracunali ste se malo i vec ganjali pare od tv prava, protivnike u Play Offu, i tako to, a prije svega mentalno niste bili prisutni na utakmici..
Ja ipak mislim da nije problem u igracima, niti u psihi. Ovdje ima samo jedan problem a to je taktika trenera Jovica. Imas rezultat od 2 : 1 i s nerijesenim ti prolazis dalje. Oni se otvorili i poceli kao nesto napadati. Ma gdje ces :?: hajmo kuci :!:

Umjesto da krene oprezno pusti ovu jadnu Zetu da napada a oni i onako ne mogu dati gol nikome, jedino ako bude nekad kontra sto su pokazali za ove dvije tekme, jer su imali jedva tri suta u okvir gola.

Mislim Jovic nema dalje.
Frajer igrao rezonski ,krenuo u napad od prve minute da zabije gol i riješi utakmicu

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 10 avg 2012, 00:03

bjezi nosio vas djavo hiljadu i jedan kako vas nije stid. pobijte onih 11 retarda sto su igrali veceras

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”